Hva skjer hvis du river av en føflekk?
 Hva er en føflekk?
 Nesten alle av oss har hørt som et barn av foreldre som rive av føflekken i alle fall være. De mennesker som er fornøyd med tilgjengeligheten og plassering av føflekker, får et barn til å svare på slike spørsmål, roet seg ned, men de som føler seg ukomfortable med sine egne formasjoner på huden, og til å tenke: hva om strip føflekk? I denne forbindelse, er det mange myter: noen sier at sodravshyy muldvarp mennesker dør umiddelbart, kaller andre ikke bekymre deg, cauterize morgen hydrogen peroxide og lett å leve. Jeg må si at hver av disse visninger av dagens sannhet, som, som alltid, er et sted i "middelvei". For å få et svar på et spørsmål, må du først forstå hva en muldvarp. Mole - en godartet svulst som er egentlig en klynge av melanin, eller hud pigment. Dette er pigment ansvarlig for fargen på huden vår og dens mottakelighet for solbrenthet. I albinos ingen melanin, slik at de ikke kan sole seg etter noen minutter med sol eksponering er hud rødhet og brenner det dekket. Føflekker vises i det første året av livet og fortsette å forsvinne og dukke opp gjennom hele livet. 
 Hva risikerer å mann sodravshyy muldvarp
 Man strimler naken muldvarp, ofte ved et uhell - mens barbering, grer, traumer. Da cellene skadet føflekker kan begynne å aktivt spre seg, som slår inn ondartede svulster. Hvis minst ett av melanomceller dyrket kommer inn i blodet, det sprer seg blodstrøm og "klynger" til "nød" til kroppen. Deretter cellen begynner å vokse og danner metastaser og skape nye svulster.
 Fjerne kreft i kroppen kan ikke - melanin celler fordelt over alle vev og organer, og finne dem blir umulig. Utrygt for celleproliferasjon stripe føflekk er stor nok så selv fjerning av hud formasjon du uakseptabelt. En kirurg med en skalpell eller laser helt renser huden overflaten av føflekken, forlater cellene melanin sjanse til å overleve. Før du sletter, nødvendigvis utført spesielle tester for å være sikker på at føflekken ikke inneholder ondartede celler.
 Hvis vi er strippet muldvarp
 En enkelt muldvarp skade sjelden fører til kreft, men håper du får ikke inn skjebnesvangre 02% av mennesker som døde av føflekkreft, ikke bør være. Når zdershy føflekk, bør cauterize jeg bruker hydrogen peroxide og bruke det på en steril bandasje. Fullt sodrannuyu muldvarp leger anbefaler å sette i saltvann og overlevert til sykehuset for å identifisere melanom. I tillegg bør du kontakte legen din slik at han inspiserte morgen og, om nødvendig, fjernet restene av føflekker - så du vil spare deg nyte det som er igjen av melanin komme inn i blodet og vil begynne den dødelige sykdommen. Spesielt bør behandles med forsiktighet som føflekker er ofte skadet.
 Hvis skaden ikke kan unngås, er det best å oppsøke lege for å få den fjernet føflekk bra. Bør ikke få panikk, men husk at risikoen er stor nok, er dødeligheten av melanom ca 70%, og de overlevende 30% - de som snudde i tide til å se en lege. Melanom kan foreligge på overflaten av menneskets hud til år, kamuflert som en vanlig mol, og uttrykke seg bare etter at en person ved et uhell eller med vilje skade overflaten.  
Grønn utflod hos kvinner
 Normalt kvinner har alltid et valg. Men grønn utflod hos kvinner - en grunn til å bekymre seg. Som i de fleste tilfeller er disse utvalg forbundet med inflammasjon.
 Hvorfor tildeling blir grønn?
 Svaret er en kvinne som har møtt problemet alltid interessert. Så, kan årsaken grønn utflod være betennelse i livmorhalsen (cervicitt) eller skjeden (vaginitt) i egglederne (salpingitt) eller eggstokkene (adnexitis). Kort sagt, er dette en indirekte signal som skal sjekkes og prolikuvatysya.
 Forresten, grønn provosere et stort antall hvite blodceller som er i sekreter - legene kaller det leykoreey. Og en klynge av hvite blodceller indikerer at det kan være bakteriebetennelse. Er dette sant, og hva de skal gjøre - etter undersøkelse legen vil foreskrive.
 Bakteriell vaginose
 Blant de sykdommer "i den kvinnelige linjen" vaginose - leder i kvinner som legger merke uspesifikke utvalg. Infisert vaginal bakteriell vaginose på flere måter:
 - Fra en seksuell partner;
 - I de gale hygienetiltak (overdreven eller utilstrekkelig podmyvaniya);
 - Ved lavere immunitet;
 - Under langvarig bruk av antibiotika;
 - Under graviditeten;
 - Under stress.
 Vaginose utvikler grunn av brudd på vaginal mikroflora sammensetning - antall melkesyrebakterier minker, mens opportunistiske patogener, inkludert gardnerellas begynner å dominere. Denne ubalansen kan føre til ubehag og utflod hos kvinner grønne, noen ganger - grå og hvite. Fet filmer kan flasse av, faktisk, de har bestemt fisk stikkende lukt. Ofte kan dette også være ledsaget av irritasjon, kløe, hevelse i ytre genitalia, smerter under samleie, svie ved vannlating.
 Grønn utflod stygg lukt bør umiddelbart varsle kvinnen og oppmuntre henne så snart som mulig for å se en lege - selv ikke kan gjøre. Dessuten er behandlingen utføres i flere trinn: først antibiotika ødelegge Gardnerella, og lokale midler utvinne den normale mikroflora i vagina.
 Akutt betennelse
 Den gul-grønn utflod hos kvinner også kan indikere akutt bakteriell betennelse i skjeden, egglederne eller eggstokkene. Akutt betennelse er mye utflod. Kronisk sykdom tildeling vil være knappe, men den samme grønnaktig og permanent.
 Kronisk betennelse, inkludert salpingitt og adnexitis kan være ledsaget av å trekke eller verkende smerter i underlivet, generell svakhet, ofte økende temperatur til 37-375 ° c. Hvis sykdommen er i akutt form, kanskje en betydelig økning i temperatur, uten ringer legen er nødvendig. Kronisk sykdom trenger også å se en lege for å forebygge komplikasjoner.
 Trichomoniasis
 En vanlig årsak til utslippet er grønn og trichomoniasis. Denne sykdommen forekommer oftest malosimptomno. Og noen ganger er det vanskelig å diagnostisere. I mellomtiden, kan dette inflammasjon vare i lang tid, noe som fører til utvikling av mer alvorlige sykdommer. I alle fall, kvinnen hvis hun bemerker en svak grønnaktig utflod, mild irritasjon, kløe, bør du umiddelbart ta kontakt med din gynekolog. Legen vil gjennomføre laboratorietester, diagnostisere og foreskrive behandling. Man må forstå at selv den minste inflammasjon skal behandles. Ellers kan utvikle alvorlige sykdommer. Og rent hygieniske aspektet spiller en rolle.  
På grunn av det som kan være en forsinkelse menstruasjon
 Uregelmessig menstruasjonssykluser hos kvinner - et fenomen som forekommer ganske ofte. Men årsakene til "oppførsel" av kroppen er forskjellig, alt fra veldig enkelt - graviditeten til komplekse sykdommer i indre organer.
 I måneden primært påvirket av endringer forårsaket av kjønnshormoner. Hver kvinne syklusen kan variere 21-35 dager, hvoretter det må være menstruasjon som varer ikke mer enn 7 dager. I løpet av denne tiden, kan du miste ca 100 ml blod.
 Kvinner på den minste forsinkelse syklus, faller i panikk og kjøpe en graviditetstest. Men det er mange årsaker og faktorer som påvirker modningen av kjønnsceller i den kvinnelige kroppen.
 Leger anbefaler feire sykluser på kalenderen for å vite den eksakte datoen for eggløsning. Dersom forsinkelsen varer mer enn fem dager, den beste synes gynekolog, som vil gjøre en prøve og, om nødvendig, fore behandling.
 På grunn av det som kan være en forsinkelsesperiode. De viktigste årsakene.
 1. Anomaly tilfelle av eggløsning. Denne bivirkning etter at hormon år etter emosjonelle traume eller akutte inflammatoriske prosesser i kroppen.
 2. Opptak pille forårsaker ustabilitet sykle eller ingen menstruasjon. Disse stoffene bør vedtas prisen dersom avbruddet måned ikke kan komme i løpet av to uker.
 3. cyste på eggstokken. Eggstokkreft feil oppstår pga hormonsykdommer. Hvis follikulær cyste (cyste gul) lever lenger enn vanlig, den uunngåelige forsinkelse menstruasjon. Hvis disse symptomene gjentas med jevne mellomrom, er det en fare for kroppen som en helhet (cyste brudd kan forekomme).
 4. Polycystisk ovariesyndrom. Denne sykdom, som er forbundet med et brudd på hormonsystemet. Eggløsning kan ikke forekomme i løpet av seks måneder.
 5. Variasjoner i gynekologi (livmor fibroids, betennelse i egglederne). Men de fleste av disse sykdommene rikelig blødning oppstår, snarere enn forsinkelsesperiode.
 6. Hyppig spontanabort eller abort. Fra permanent skade på livmorveggen blir brutt klart hormonell balanse.
 7. Stress fører vanligvis en svikt i menstruasjonssyklusen. Under andre verdenskrig, mange kvinner ikke var månedlig, og etter slutten av syklusen gjenopprettet som om ingenting hadde skjedd.
 8. Hurtig vekttap i løpet av kort tid kan være en vesentlig årsak til forsinkelsesperioden. På feil mat og energibegrenset diett krenket alle prosesser i kroppen, inkludert PMS. Ikke ta med seg til utmattelse, og parametrene absurd!
 9. vitaminmangel, og de resulterende metabolske forstyrrelser.
 10. Overdreven trening (gym, fitness, sport dans) eller tunge løft kontraindisert hos kvinner som sykler eller de vil være ustabil og ofte skiftende.
 11. Klimaendringer. Av denne grunn - en av de mest vanlige. Etter en ferie i det varme havet du kommer hjem og vet ikke hva som skjedde til månen? Ikke bekymre deg, det er en engangs avvik, som er en måned ikke forstyrre deg.
 Hva kan være en forsinkelsesperiode.
 Vår kropp - er en hel hvis noe det ikke fungerer, så er det misbruk og må elimineres. Få nok hvile, flytte for ikke å bli lei, tenke på seg selv som en skjør blomst som krever absolutt oppmerksomhet og nøye vedlikehold.
 Hvis du er lei på jobb, besøke en psykolog, sammen med en spesialist vil være lettere å takle stress og hindre overgang til en stabil depresjon.
 Hvis du har en forsinkelse på mer enn sju dager, er det på tide å gå til en spesialist og lære om sin sak. For eksempel, i diagnostisering av "polycystiske eggstokker" forsinkelse kan være lengre enn seks måneder.
 Vær oppmerksom på deg selv og om din helsevesenet!  
Яндекс.Метрика