esnyanky pigmentflekker er ikke veldig stor. De kan ha en annen farge fra lys gul til mørke nyanser av brune nyanser. Beliggende fregner vanligvis symmetrisk på armer, skuldre og ansikt. I utgangspunktet fregner mest merkbar i sommersesongen, og om vinteren blir de nesten usynlige.Bli kvitt fregner hjem rettsmidler De fleste fregner stede i naturlige blondiner, spesielt i ung alder. I voksen alder fregner ser mindre og mindre. Hvis fjæren er ikke så veldig lys, de gir jenta noen sjarm. Men altfor lyse, store fregner ødelegge den vakre jenta.


 For ikke å ha til slutt bli kvitt fregner, må ta forebyggende tiltak. Tidlig på våren bør begynne å beskytte ansiktet fra våren sollys.


 Hvis fjæren er fortsatt tydelig begynt å dukke opp på huden, må du bruke de ulike salver, kremer og masker laget av naturlige ingredienser.


 Å bleke dukket fregner, kan du bruke saften av reddik eller Viburnum og tranebærjuice, ringblomst blomster, jordbær, persille blader, surkål. I noen av disse juice bør tørke ansiktet og andre steder der fregner stod ut om morgenen og kvelden. For best effekt juice bør fortynnes i kokt vann.


 Svært effektiv mot fregner er yoghurt. Hver morgen, bør huden vaskes bomullsdott dyppet i yoghurt (kan også bruke to - eller tre kefir).


 Du kan også forberede et avkok neste. Ta et glass løvetann rot (hakket) og hell en liter kokende vann. Deretter koke i 15 minutter og la stå i en time til nastoyavsya buljong. Den resulterende væsken bør tørke ansiktet to ganger om dagen i en måned.


Bli kvitt fregner hjem rettsmidler Nyttig i kampen mot fregner vil bli den neste maske. Det er veldig lett å tilberede. Trenger du å ta en tomat og skjær den i skiver. Da disse sirklene bør jevnt søke på ansiktet med fregner og holde dem i minst 20 minutter. Deretter må du tørke ansiktet tonic.


 Bli kvitt fregner kan du bruke følgende blanding. Det er nødvendig å få ned ett protein dannelse ganske sterk skum, deretter legge en teskje frisk sitronsaft og bringe ned igjen. Tynn pensel Blandingen skal brukes på huden, hvor det var fregner. Datoer skum tørke, deretter bruke et annet lag. Så utføre tre ganger. Deretter vaske av masken, sørg for å kaldt vann.


 Resultater flekker, henholdsvis, og bli kvitt fregner, kan du bruke masse meloner. Det må være kokt og med det gjøre lotion på områder av kroppen med fregner.


 Det er ingenting bedre i kampen mot fregner enn vanlig sitron. Sin juice gjør underverker. Ganske morgenen tørke ansiktet og andre områder av huden hvor det var fregner frisk sitronsaft (fortynnet med kokt vann). I tillegg kan du lage sitron maske, som er som følger. Det bør kuttes i tynne skiver sitron og påfør på huden og la stå i 20 minutter eller så. Det er bedre å pre-smøre huden veldig fet krem.


 Så, hvordan bli kvitt fregner eller i det minste det er mange av forkledning. Du kan velge den mest passende og rimelig for deg.  
 Livet på jorden oppsto i vann. Det vil være minnet om den for alltid bevart i våre gener, ellers hvordan kan du forklare at havet vi alle føler stor? Hvor klokt var de gamle grekerne som trodde at idealet om kvinnelig skjønnhet, gudinnen Afrodite, ble født av havet skum. Selvfølgelig, men hva annet?Sjø skum Beauty Naturlige urter
 Fra antikken, folk feiret den helbredende kraften i havet. Mettet joddamp luft, varm sand og sjøvann særlig utøve en sterk positiv effekt på kroppen. Selvfølgelig ville det ideelle være å bruke mer tid på stranden, men dessverre, holder dagens orden på livet oss langt fra havet skum. Det er vanskelig i slike tilfeller å konkurrere med Aphrodite!


 En løsning - besøker spa, main "spesialisering" av sjøvann - bekjempe cellulitter og hudproblemer, og hjelpe til med vekttap. I tillegg til prosedyrene i bassenget, boblebad eller dusj, påfør og massasje obertыvanyyayspolzuyuschyh sjømatprodukter. Her er alt tilrettelagt slik som å bevise for kunden den helbredende kraften i havet i den mest konsentrerte form. Derfor, i henhold til internasjonale standarder fastsatt sjøvann tatt fra en bestemt dybde, og i tilstrekkelig avstand fra land (minst 20 m). Da er det renset og filtrert - og så er det bedre at sjøvann der vi svømme normalt. Som vannet bør være helt erstattet hver 24. time, er spa hotellet ikke har mer enn 1 km fra kysten.


 Sjøvann er rik på mineraler spredt, som er ideell for effekter på human hud skjema. Den inneholder alltid de følgende elementer: magnesium, sink, svovel, kobber, natrium, kalium, jern, brom, kalsium, fosfor og jod. Best av alt - inne, unødvendig - utenfor
 Imidlertid er mekanismen for interaksjon mellom vannet og det menneskelige legeme alltid den samme: huden virker som en membran, gjennom hvilken absorpsjon av spormineraler sjøvann.


 Salt vann gjør og enkel drenering virkning: det faktum at den kjemiske sammensetningen av blodet i plasma nær sammensetningen av sjøvann, men vannet har en høy konsentrasjon av mineralsalter. Ved kontakt med hud sjøvann "trekker" overflødig vann fra hudcellene å utjevne konsentrasjonen av salter i og utenfor kroppen - ". Osmose" en prosess som kalles Således overskytende væske går ut av cellen, samtidig som den forbedrer mikrosirkulasjon av lymfe og blodstrømmen i den overfladiske lag av huden.


Sjø skum Beauty Del olyhomyneralamy optimaliserer kjemiske balansen i kroppen, noe som forbedrer sin naturlige evne til å motstå frie radikaler og aggressive miljøfaktorer. I tillegg gir næring sjøvann celler og bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen.


 Siden huden - den største orgel av menneske, og dets interaksjon med omverdenen svært raskt, ikke overraskende at etter havbad vi merke en positiv effekt på hele kroppen, ikke bare huden. Sjø under taket
 Det behandlede sjøvann entrer bassengene, og her begynner mysteriet med healing. Den enkleste prosedyre - gå til knes i vann, og kanskje flytte fra basseng til basseng med kaldt og varmt vann. Du kan i 20-30 minutter for å gjøre spesielle øvelser under tilsyn av en instruktør, bevegelse i et tett miljø nyttig for muskler og økt blodstrøm, forbedrer penetrasjon av mineraler i hudcellene.


 Er ikke det viktigste "spesialisering" av sjøvann - bekjempe cellulitter og hudproblemer, og hjelpe til med vekttap. I tillegg til prosedyrene i bassenget, boblebad eller dusj, gjelder massasjer og wraps. I begge tilfeller vil blandingen i sjøvann og tang. Blå alger stimulere kollagenproduksjonen; rød - forbedrer mikrosirkulasjon i vevene; brun, rik på jod og stimulerer drenering prosesser og er derfor spesielt nyttig cellulitter.


 Til å bryte med en blanding av forskjellige alger med leire og sjøvann, varmt, varmt eller kaldt. Etter bruk av blandingen er igjen på huden, og for å styrke sin effekt, sted tape, deretter et håndkle og et varmt teppe.


 Marine luft som er så fin enkel spa-prosedyre - en spasertur gjennom til knes i sjøvann, og kanskje flytte ut av bassenget med kaldt (23 grader) i bøtte med varmt (33 grader) vodoyvdыhat på stranden, er det spa brukes i form av damp i det tyrkiske badet, eller som inhalasjon. Inhalerer friske luften varmet veldig nyttig og prosedyre som tar 30 minutter i spa, sammenlignbare i effektivitet til en hel dag på stranden.


Sjø skum Beauty Selv ved bruk av sjøsand spa: den minste sandkorn blir innført i kroppen skrubbe og oppvarmede sand blir brukt som en avslappende masse som lindrer stress. Handlingen er unik: den overfører forsiktig sin varme til huden uten å brenne det. I tillegg er den varme sanden nyttig i leddgikt og revmatisme. Gaver Vann
 Fullfører gjennomgang av alle varer som er villige til å gi oss vann, og ikke minst fra antikken kjent middel - en kaviar og perle. Kaviar, der naturen har konsentrert næringsstoffer for fiskeembryoer, er grunnlaget for de mest effektive produkter som brukes i kosmetikk. Vanligvis er det om masker og kremer.


 I tillegg til velkjente svart kaviar, fisk er rogn også paddlefish. Kaviar ekstrakt, rik på proteiner, aminosyrer, vitaminer og sporstoffer, fukter og gir næring til huden, stimulerer kollagenproduksjonen.


 Perler - et unikt produkt muslinger - preget av høy konsentrasjon av mineraler. I Østen, perle pulver har alltid vært høyt verdsatt som et kosmetisk produkt - så i det gamle Japan basert på det laget hvit ansikt. Sammensetningen av pulver er unik: det er 22 typer aminosyrer, 18 sporelementer, vitaminer B og D. Den brukes i kosmetikk hovedsakelig i anti-aldring serie; Pearl pulver oppgave - å overføre celler nødvendige mineraler og starte regenerering.


 Moderne teknologi tillates å innta pulver nesten alle medisiner skjønnhet, fra sjampo til kremer, øke effektiviteten. Pearl støv brukt i dekorative kosmetikk. Spa eller salongen bruke profesjonelle verktøy basert perler, maske, bland i wraps eller skrubb.


 Holde hele ferien på sjøen eller nyte alle sine gaver i tre dager tilbrakt i spa - et alternativ som ville være glade og Afrodite. Vel, er dette valget alltid tilgjengelig for vanlige dødelige.  
Яндекс.Метрика