Ett av de viktigste spørsmålene som berørte kvinner etter fødsel. Det er kvinner som aldri stilte dette spørsmålet, som med figuren skjedde ikke noe spesielt om det var noen endringer, men mindre.Gå ned i vekt etter keisersnitt


 Men hva hvis du scoret et anstendig vekt under svangerskapet og postpartum pounds ingen steder å gå. Det er spesielt vanskelig for kvinner hvis fødsel var ikke naturlig, men med kirurgi, det er en c-delen. Fordi fysisk aktivitet er forbudt, og smerten fra den felles presse pokachaesh ikke.


 La oss se på hvordan vi kan fjerne alle de ekstra inches rundt midjen på sidene, magen. Vil bare si for å bli slankere tar tid og tålmodighet. Ikke forvent mirakler, at etter to dager du gå ned i vekt allerede. Men å stole på mitt råd, vil du se mye bedre enn før fødsel og resultatet vil overraske deg. Hoved tålmodighet og husk, vi må gjøre alt ærlig, hvorfor lure oss selv.


 Vel, gå videre? Gå ned i vekt etter keisersnitt hvis du ammer
 Hvis du ammer, er det litt vanskeligere, fordi hormoner utskilles i melkeproduksjonen, så nødvendig for barnet, litt treg konverteringen. Men du bør ikke bli opprørt. Her er noen tips:


 •  Spise oftere, men i små porsjoner


 •  Før spising, drikke et glass varmt vann.


 •  Når ammingen er ikke nødvendigvis bare spise meieriprodukter. Utvikle din melk er ikke relatert til hvor mye du drikker ku. Med meieri spise kalorifattig mat, helst uten tilsetningsstoffer. Også nyttig yoghurt, for figuren din, og for å rense kroppen. Frykt ikke, ikke barnet ikke vondt.


 •  Ikke spis fet mat, majones, stekt.


 •  Kjøp en dampbåt. Og velsmakende og sunt.


 •  Fysisk aktivitet er sikkert vanskelig, men lett trening i morgen fortsatt ikke har blitt kansellert.


 •  I noe tilfelle ikke bite. Jeg helt vet hva, når du sitter hjemme hele dagen og vet hva når du bygger et lite barn. Tv diett for deg selv og følge den.


 •  Suppe av selleri. Velsmakende og du kan spise alt du vil.


 •  Her er noen enkle regler som vil hjelpe deg ta deg selv i form etter fødsel under amming.   Gå ned i vekt etter en c-delen hvis ammingen mangler
   Ikke ammer? Så du lettere. Tips til ovenfor forholde seg til deg også. Så les det igjen og huske.


 •  Lær å holde tilbake og ikke spise etter 18:00


 •  Hvis ikke, hold deg til denne regelen:


 •  Ikke spise tre timer før søvn fire timer etter oppvåkning.


 •  Ordne faste dager.


 •  Hvis helsen tillater det, besøke badstuen. Dobbel effekt ville være hvis satt på en spesiell maske slankere kropp og slå polyetylen.


 •  Og aller viktigst, husk jenter, ikke gå ned i vekt raskt arrangere en daglig faste. Kroppen skal holde "dvale", og deretter når du endelig kommer dette resultatet, som som drømte han ville være en stor glede å returnere sine pounds tilbake. Så det blir en konstant kamp med disse hatefulle centimeter. Først, vil du gå ned i vekt, og deretter komplekset vises. Hvis det ikke trenger å være engasjert ikke hennes figur, og psykiske problemer. Og du trenger det? Selvfølgelig ikke !!!


   Gjør det riktig og alt du får. Lykke til og god form !!!  
   Slutten av uken. I forkant av to dager i uken, og jeg er vertinne seg selv. Jeg vil - skal strykes klær, jeg ønsker - en leilighet i en steril tilstand sitat, vil - kulinariske verkene står opp. "Min ideelle - Freken Bock" neglisjert og trenger oppfyllelse. Bevæpnet med en klut og børste, gå på do, da - på kjøkkenet, på veien støv utladet av alt som skjer. Og det skjer - speilet. Med sine pulverisert støv dybder kikker på meg spent samme Freken  Vi fører meg opp


   Det er klart at noe må gjøres snarest, og ikke bare med Mount nehlazhenoho klær og rotete leilighet. Derfor pm - virkelig mine. I bakeriet for brød velger ikke veldig nær måte, og okolnuyu, gjennom parken, stenket med røde blader og nesten øde på denne tiden av året. Tilbake i godt humør, med en liten tristhet på i september i fjor og franske ruller i pakken.


   I stedet velger et privat kjøkken. Først av alt, trenger du å vaske håret. Og ikke bare det, og med maksimal nytte og tilfredshet. Så, ved hjelp din favoritt shampoo og nøye propoloskavshy hår ved roten nanoshu tykk pasta laget av rugbrød, dynket i melk. Dersom slike masker jevnlig veksle med egg, blir håret silkemykt og tilegne seg naturlig glans. Og for bedre å vokse, er det nødvendig hver uke for å trimme endene. Det er litt som å klippe plenen, jo mer den tykke oppnådd. I tillegg gjorde ryddig hårklipp ikke ødelegge inntrykket av en enkelt kvinne.


   Oppvarmet håndkle pakket hodet, forbereder et bad. Par en haug med havsalt og noen dråper lavendelolje i varmt vann - og 40 minutter av lykke. Deretter godta en kjølig dusj og føler som tretthet akkumulert over en uke retreats. Skin ansiktsskrubb kan rengjøres på riktig måte, men jeg gjør det med ris mel - flott effekt! Mel kan kjøpes i butikken, men du kan forberede deg: bare male i en kaffekvern 100g upolert ris. Få en lys pulver perle farge. Legg litt mineralvann - og få vår skjønnhet arsenal ris skrubb.


  Vi fører meg opp   Det er viktig at etter rensing hvilte i 10 minutter denne gangen har jeg tid til å lage din favoritt ansiktsmaske. Dens struktur er enkel, men det fungerer overraskende, huden strammes, skinner til touch - en fløyel. Krever 1 eggeplomme, en spiseskje honning, 5-7 dråper olivenolje, 20 g mel og sitron skive. Peremishavshy alt i en keramisk bolle, nanoshu på ansikt og hals, og brukes på øynene fuktige vattpinner av sterk brygget te. Og faller under en time mleyu lys musikk. Deretter vaske det hele kjølig vann, og effekten fikse en lett fuktighetskrem.


   Med tanke på at pantet på kvinnelig skjønnhet - en god søvn om natten drikke et halvt glass varm melk med en teskje honning. Det er bedre enn noen sovepiller. I morgen, våkne opp fra en lang glemt følelsen av kjærlighet for hele verden. Vaske ansiktet mitt med kuber av frosne kjøttkraft kamille to kube - for ansikt og hals, en - for øyet.


   Jeg så i speilet: ghost Freken Bock forsvant sporløst.


   Prøv disse enkel prosedyre, og du vil se hvor enkelt det ser bra ut. Bare noe bør ikke har det travelt, sove godt og unne deg litt om ikke på spa, i det minste i sitt eget bad og sminkebord.  
   Kinesisk medisin er ofte kreditert med mirakuløse egenskaper. Det som er klart, hvis ikke lett å forstå prinsippet om handling, og resultatene er imponerende, legender er født selv. Den nyeste trenden - akupunktur som en metode for kamp rynker - legende eller virkelighet?  Akupunktur alderdom   I motsetning til den mer kjente vi behandle den vestlige modellen, er kinesiske modellen en helhetlig oppfatning av kroppen. Ikke forvent at akupunktur avlaste deg, si, "kråketær" rundt øynene, som ville skje når du løfter. Utfordringen er annerledes: å skape forhold der kroppen vil fungere ordentlig, og dermed rozhladytsya hud ved å forbedre metabolisme.


   Lær, i form av kinesisk medisin, er den naturlige grensen mellom mennesket og universet. Alle indre organer er huden på hans "refleksjon" - et punkt der krysser meridianer energien flyter Qi gjennom som - den vitale energien i universet.


   Akupunktur - prosesskontroll flyt av Qi energi ved hjelp av nåler; Som et resultat av et legeme og legemet som helhet kommer i harmoni.   Hvordan er akupunktur
   For ekspert i kinesisk medisin, er hvert menneske forskjellig, den samme sykdommen behandles på ulike måter i forskjellige personer. Derfor scenen diagnose er ekstremt viktig: legen undersøker mannen nøye ser på hans måte å flytte; nøye studere språk, hår, negler og hud. Spesiell oppmerksomhet er betalt til ansikt: dens tekstur, farge, tetthet, fuktighet, flekker nærvær av enhver type. Hver sone av en "ansvarlig" for helsen til visse indre organer.


   Legen lytter til pasienten - og dette er mye mer enn å høre historien om hans skrøpeligheter, noen konklusjoner er gjort på tonen i stemmen, måte å tale Videre hjertefrekvens i kinesisk medisin pulsы evaluert hver av de indre organer; evne til å lese dem - høy dyktighet.


   Til slutt fullføre prosessen med diagnose, legen vil begynne selve prosessen med å innføre nåler. Pasienten mens du ligger på sofaen, ansiktet nøye rengjøres. Nålene er sterile, disponibel, rustfritt stål, meget tynn og fleksibel. Totalt 16 aktive punkter i ansiktet, men ikke nødvendigvis, er hvert involvert. Etter inn nåler pasienten er på sofaen 20-30 minutter - en tid med fred, meditasjon, hyggelige tanker som fremmer fullstendig avslapning.


  Akupunktur alderdom
   Resultater akupunktur og priser
   Allerede etter den første prosedyren kan sees oppstrammende hud, mykgjørende og glatter rynker. Det faktum at spissen av nålen utløser produksjon av nerveimpulser, og løper i hjernebarken responser i sin tur bidra til produksjon av hormoner som styrer alle prosesser i kroppen. Således kan mange metoder ikke sammenlignes med akupunktur i nøyaktighet og hastighet av handlingen.


   For å oppnå bærekraftige resultater trenger 6-8 besøk hver 3 dager - kurs to ganger i året; Samtidig, hvis du vil ha umiddelbar effekt for en natt, bare en prosedyre. Prisene i Europa - ca 80-100 euro per prosedyre.


   Akupunktur er vanligvis spontan eller avsky, eller ubetinget aksept. Hvis pasienten føler "dette er det - min" fremtid på samme måte løse eventuelle helseproblemer. Som ethvert system, kinesisk medisin bedre, mer komplett "immersion" - det er nyttig å lære å følge en diett for å følge visse regler for søvn og våkenhet, lære å inngå en fruktbar og konstruktiv dialog med kroppen din.  
  Яндекс.Метрика