I dag er det et bredt utvalg av stabilisering, utvinning og gi håret volum. Dessverre, hvis utdype i den foreslåtte betyr at du kan se en stor kjemisk innhold.


Urter er bra for håret og decoctions av dem


 Ikke en gang møtt med problemet med hvordan å søke etter en passende sjampo og balsam meg fordi håret er svært krevende. Endelig funnet en god billig sminke podhodyvshuyu for håret mitt. Noen måneder etter å ha sett en annonse på TV, bestemte jeg meg for å endre det. For prisklasse var det mer av sminke, som jeg brukte før. Men etter første gang lagt merke til bruken av sterk peeling hode og hår var tørre og falmet. Etter disse eksperimentene besluttet å prøve metodene som brukes av våre bestemødre.

 Overbevist av eksempel, som ikke er veldig vanskelig å gjøre skylling, tonic og selv sjampo som inneholder næringsstoffer for hår, ikke ødelegge oss selv hår og irritere hodebunnen.

 De mest populære urter for hår er:

 •  nesleSom eliminerer flass og gir ernæringsmessig effekt;

 •  mynteblader, Styrke håret og gir dem en mørk farge;

 •  blader og frø av persilleOg legge glans til håret;

 •  calendula blomsterSom belyser og anti-inflammatoriske effekter;

 •  lind blomst legge prakt hår;

 •  daisy mykgjør, styrker og gjenskaper og andre.


 • Urter er bra for håret og decoctions av dem


   Urtete for å styrke og vokse hår   Ved første øyekast kan det virke som produksjon av urte påfunn er en tidkrevende prosess, men det er det ikke. I alle tilfeller, utarbeidelse av urtete helte kokende vann og stå til avkjøling. Nedenfor vil jeg fortelle deg noen oppskrifter på urte påfunn vekst og styrke håret.


   Urtete for hårvekst


   Med burdock blader kan tilberedes ikke bare kjøttkraft, men salve for hårvekst.

   For suppen: 1 ss knuste blader av burdock helle en kopp kokende vann og gi brygg avkjøles, deretter filtrert gjennom cheesecloth og skylt hår kjøttkraft.

   For salve: I en liten gryte tilsett 1 kopp vann og 1 ss knuste blader av burdock, kok opp og tilsett svinekjøtt fett. Deretter dekke pannen som ville tykkere masse. Gni hodebunnen 5-6 ganger i uken.

   En annen god måte er aloe blader å bli knust i en blender og hell kokende vann og la stå. Sil og skyll 2-3 ganger i uken.


   Urtete for å styrke hår


   Å styrke håret godt egnet kamille 1 ss, 1 ss rosmarin og laurbærblad fire små. Alle dekk med vann og la det småkoke i 8-10 minutter.

   Gode ​​forsterkende urter for hår er: eik bark, gran, eføy, calendula. Velg en av disse urter. I en kopp kokende vann 1 ss, la det brygge hode og skyll denne avkok 3 ganger i uken.

   Å styrke håret veldig godt egnet avkok av brennesle. I en kjele hell 300 ml vann og hell 2 ss hakket nesle blader og kok 7-9 gruver. Klar belastning buljong og la den avkjøles. Egnet for daglig skylling.


   Øyne - her er et effektivt våpen som er tilgjengelig for alle kvinner, uavhengig av øyenfarge, deres form og kutt, som har tildelt oss naturen. Gjøre våre lojale assistent til å fremheve øynene, noe som gjør dem sjarmerende og attraktiv, riktige feil, men en feil hjerneslag og kan ødelegge hele make-up.  Hvordan male øyne   Det viktigste i enhver make-up - et utvalg av aksent eller lepper eller øyne. Selv om du velger det første alternativet, betyr det ikke at du må melde deg ut av makeup. Nøytrale nyanser lysere skygge så mye som mulig nær den naturlige fargen, og mascara.


   Så, den aller første skritt for å forårsake noen sminke - forberedelse til det.


   Først, aldri starte med øynene, alltid det første trinnet er å justere tone og hud tekstur. Rengjøre området i øynene, skyll grundig spesielt nødvendig foreløpig makeup hvis du ikke har gjort dette før, vasket restene av skrotter som kan skape effekten av klumper svært nøye. På øyelokkene og rundt dem søke om dette spesiell krem, fuktighetsgivende ønskelig.


   Å hindre "rulle" uaktsomhet skygger og linjer, kan du bruke et tynt lag med pudder under pannen og indre øyekrok, gjelder reflekterende concealer, at det ser strålende ut.


   Nå gå direkte til make-up. Køen skygger, må de være relevant på mange måter. Jo lengre dag eller kveld alternativ i det første tilfellet, bør de være mye enklere og mer naturlig, den andre har råd slående eksperimenter. Hvis du bruker briller, bør du ta hensyn til at noen linser og rammer sminke visuelt blekere.


  Hvordan male øyne   En annen faktor er harmoni mellom alder og skygger for klær, som du har forberedt for utgivelse. De er ikke nødvendigvis det samme, beige og kaffe-svart og grå palett anses klassisk og passer til enhver stil.


   Til slutt, med hensyn til fargenyanser, fargen på øynene dine. Eksperimentere med farger, igjen uønsket tilfeldighet, for eksempel hvis du har grønne øyne, de spesielt fremheve mutter sjokolade, grå og svarte nyanser. Fortrinnsvis når du bruker skyggen mer harmoni, må blant andre nyanser lysere da du satt på det innerste hjørnet av øyet, og velge en mørkere utseende, skape effekten av en lett dis. Viktige gode skygge grenser mellom dem spesielle applikatorer og børster.


   For lysstyrke skygge pensel kan suge opp litt. Til uttrykksfulle øyne, bruker eyeliner og blyant. Men vi må være veldig forsiktig hvis sum øye på bunnen og den øverste kanten, øynene er visuelt mindre. Og gå rette linjer på en gang, makeup artister anbefaler å sette små prikker nær hverandre nær vippekanten og deretter koble dem.


   Til slutt slår kadaveret. Det bør være av høy kvalitet, fordi det avhenger av hvilken type øyevipper all øyesminke. Bruk den forsiktig glatte bevegelse promalovuyuchy vippene fra rot til tupp, først bruke ett strøk, la det tørke, og deretter en annen.


   Det er viktig at kosmetikk er ikke utdatert, åpen blekk, for eksempel, kan lagre opptil tre måneder, om ikke i tide til å bli kvitt det, det kan forårsake allergi. Husk at det viktigste i makeup deliberateness, nøyaktighet og moderasjon.  Hvordan å behandle rosacea
   Rosacea (populært kalt "rosacea" eller acne rosacea) hudsykdom enhet, mindre hud ryggen eller brystet. Den hyppigst observert hos kvinner.
   Rosacea - en jevn og uttalt rødhet i huden i ansiktet, som, hvis den ikke behandles, kan gå til akne og pustler.
   For å behandle rosacea nødvendig i de tidlige stadier av forekomsten, som i de gamle formene kan være svært uheldige konsekvenser, inntil operasjonen.

   Hva kan være årsaken til rosacea?


   - Overfølsomhet blodårene til utenlandske påvirkningsagenter som ikke forårsaker en slik reaksjon hos friske mennesker;
   - Aktiviteter subkutan midd som kalles Demodex;
   - Sykdom eller abnormitet av mage-tarmkanalen;
   - Sykdom (diabetes, menopausal syndrom, etc.) og forstyrrelser i det endokrine system;
   - Ubalansert diett (bærekraft i bruk av alkohol, krydret, varme måltider);
   - Langvarig eksponering for direkte sollys.

   Du Rosacea hvis bekreftet tilgjengelighet


   - Vedvarende flushing, bryst eller rygg;
   - Skader på forsiden av mange såkalte papler - rosa støt som til slutt blir til pustler, hudormer og kviser;
   - Seals innen bærekraftig rødhet;
   - Uforklarlig rive, smerte eller tørrhet i øyne;
   - Sharp dekker ansikt røde flekker etter direkte kontakt med varmt ansikts hud eller kaldt vann etter å ha tatt varm mat, drikke eller alkohol.

   Hvordan å behandle rosacea?


   Unn deg selv rosacea kan være i de tidlige stadiene av sin utvikling. Men det er bedre å gjøre det med godkjenning hudlege. Hvis du indikerte tilstedeværelse av minst et par tegn på sykdom som er nevnt ovenfor, bør du søke om en full diagnose og anbefalinger for behandling av lege.
   Her er noen oppskrifter på tradisjonell medisin som kan brukes til å behandle rosacea.

   Dypp en ren klut nehrubuyu friske tranebær juice og satt på ansiktet. Hold i 40 minutter, deretter vaske ansiktet og forsiktig tørr med et håndkle. Fremgangsmåten for å utføre hver dag, en gang om dagen. Hvis allergi tranebærsaft, og deretter blande med kokt vann i et forhold på 1: 3.

   Dypp en bomullspinne eller kjøre 5% propolis skjær og tørk ansiktet før natt resten. I morgen vil du se ansiktet til den resulterende film å være ren vattpinne dyppet i vodka. Utføre daglig i en måned. Ta også en samling av like deler av kjerringrokk, unge stilkene av burdock, nesle. Det bør være to spiseskjeer med å samle helle vann i volum på 15 l, koke på svak varme i 5 minutter og ta en dag fire ganger om dagen for en halv kopp.

   Du kan lage en maske med like deler varmt vann og aloe juice. Pålegge ansiktet i 20 minutter. Utføre med mellomrom gjennom dagen. 20 nødvendige prosedyrer.

   Å behandle rosacea og kan dermed: Forbered et skjær av rose hofter (1:20). Bruk varmt. Fukte gasbind og søke på ansiktet i 20 minutter, og i løpet av den tiden igjen seks våt gasbind. Du må gjenta prosedyren annenhver dag. Total - 20 behandlinger.

   Følge dietten. Ikke bruk over-de ovennevnte produktene som forårsaker rosacea.

   Å behandle rosacea i senere stadier av utviklingen bør bare være under tilsyn av hudlege.  
  Яндекс.Метрика