Dagene da diktere og kunstnere forherliger pyshnoteloy skjønn - er for lengst borte, nå på moten innstillinger "90-60-90" som definerte tidlig 60s modell som heter Leslie Hornby, bedre kjent under kallenavnet som Twiggy og ble verdens første supermodell.Vekttap ved hjelp av akupunktur Det har vært nesten et halvt århundre, og millioner av jenter og kvinner i verden prøver hele tiden å oppnå dette idealet eller sette dine mål enda høyere - til midjen var som "trostynochka" bratte hofter og bryst.


 Hvilke metoder kan ikke bare vakre halvparten av menneskeheten til å gå ned i vekt, og det har lenge vært en av dietter og treningsstudio er ikke begrenset. Disse inkluderer medikamenter som sentralstimulerende midler (f.eks amfetamin), mirakel piller (drikking og gå ned i vekt), Miracle-trenere (bare feste til kroppen din, og det alle overskytende olje pumper), fullstendig nektelse av mat, røyking, reduksjon av magesekken etc. etc.


 Bortsett fra alle de andre nødvendige fremgangsmåte for akupunktur terapi, eller ganske enkelt en fremgangsmåte for akupunktur. Dette er en veldig gammel form for behandling, og hun kom til oss fra det gamle Kina, hvor det er brukt for ca 4000 år.


 Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at spesialisten påvirker akupressurpunktene menneske tynne metallnåler som vhonyayutsya under huden, og derved øke blodstrømmen hos pasienten. Det må imidlertid sies at akupunktur brukes i mange områder av medisin, men da ville det være omtrent vekttap praksis.


 Med hjelp av akupunktur i kroppen justere metabolismen og appetittregulering, og dette fører til at hun begynner å slippe vekt. Men alt dette er oppnådd bare når behandlingen utføres av alle reglene og er rettet mot healing hele kroppen og ikke på individuelle menneskeorganer, som er oftest tilfelle.


 Ikke forvente fra denne behandlingen magi og mirakler. I likhet med andre metoder for vekttap, vil det fungere bare hvis mannen leder en riktig livsstil og engasjert i fysisk trening. Det vil si, hvis du bare komme og ystыkat meg bare nåler - effekten vil være null, siden de ekstra pounds komme tilbake raskt, og selv pryhoplyat par av sine "venner".


Vekttap ved hjelp av akupunktur
 Akupunktur Metoder
 Som for akupunkturmetoder, de er det mange, men det er noen av de populære.


 Faleev Metode: Dette er når en pasient øre vkolyuyetsya bare én nål som påvirker det endokrine, autonome nervesystemet, og som i sin tur fører til korrigering av indre organer. Og som et resultat redusere sult og vekt normalisering. Det bør også sies at en slik nål plasseres i øret, vanligvis for en periode på seks måneder, er at metoden effektiv med langvarig bruk det, og under konstant oppsyn av en spesialist.


 I den andre metoden kolyutsya kanyle i magen eller ben i 30-60 minutter varighet til mild prikkende følelse. På denne tiden begynner å arbeide produktivt magen det. I sin tur. Fører til forbedring av nyre og tarm. Det er en form for rensing av kroppen, forbedrer stoffskifte.


 Gyllen Needle Fly. Eksternt, er enheten som ligner på piercing, og det er plassert i et spesielt område som er ansvarlig for en følelse av fylde vanligvis varer ett år. Således er det et gradvis vekttap. Hvis vi snakker om fordeler og ulemper med denne metoden, da fordelene er det faktum at denne gamle metoden virkelig gir resultater, men det eneste spørsmålet er, hvor lenge, samt alle andre metoder for vekttap, er ikke bra resultatet. Av ulemper er den høye kostnaden for behandling og smerte som oppstår under bruk.


 Faktisk ubehagelig følelse som spesialist påvirker menneskelig nerve avslutninger, så vakre damene er klar til å gjøre noe offer, bare for å nå noen ideell.


 Og til slutt vil jeg si at akupunktur er kontraindisert til personer som:


 •  akutt psykose;


 •  kreft;


 •  akutte tilstander som truer liv;


 •  alvorlig hemofili;


 •  Derfor må du flytte mer, kan du gå til frisk luft, mosjon, og lever hovedsakelig i harmoni med deg selv!  
   Foryngende ansiktsmassasje - er en trygg og svært effektivt alternativ til plastisk kirurgi. Med denne fremgangsmåten, blir huden mer elastisk og glatt, reduserer tretthet, hevelse, trange porer, ansiktsmusklene blir mer elastisk, og glatter fine rynker, blir huden fløyelsmyk konsistens og friskhet, forbedrer blodsirkulasjonen og forsinker aldringsprosessen.

  Ansiktsmassasje med foryngende effekt


   Det finnes mange teknikker foryngende massasje: klassisk, japansk, spansk, plukket "av Jacquet" punkt, lymfedrenasje, etc. Selvfølgelig velger en skjønnhetssalong kompetent spesialist en teknikk som er mest hensiktsmessig for huden din. Men hvis du ønsker å lære det grunnleggende foryngende massasje hjemme, trenger du noen råd.
   Den innledende fasen av massasje er å forberede huden. Først, er det nødvendig å rengjøre: vask kosmetikk, oppdatere ansiktet tonic, kan du bruke en lett skrubb. Varmebehandling (dampbad eller varm våt komprimere) før massere øke sin innflytelse - varmet huden bedre reagerer å massere porene åpne, ansiktsmusklene slappe av - alt dette bidrar til positiv effekt.
   For å unngå tap og strekking av huden, er det nødvendig å smøre spesiell massasjeolje eller krem.
   Foryngende ansiktsmassasje omfatter fem hovedmetoder:

 •  Stryke - en teknikk der fingrene mykt og lett gli over huden.

 •  Sliping - en teknikk der fingertuppene utføres sikksakk og sirkulære bevegelser.

 •  Elting - gjort enkelt komprimering og komprimering massert områder fingertuppene.

 •  Effleurage er mer intens teknikk hvor fingrene utfører stakkato slag på huden.

 •  Vibrasjon - mottak, der det er myke vibrerende bevegelse. Vibrasjoner oppstår fingertuppene eller håndflaten av hendene.


 •  Til massasje gitt en positiv effekt, er det nødvendig å følge instruksjonene for hud linjer (linjer med minst spenning). Feil massasje kan føre til strekke huden og rynker.
  Ansiktsmassasje med foryngende effekt

   De viktigste retninger av massasje linjer:

 •  fra midten av pannen mot vekst av øyenbrynene - til templer;

 •  fra nesen til spissen av nesen;

 •  fra baksiden av nesen ned til kinnene, og deretter - til templer;

 •  sideflaten av nesen - til den øvre del av øret;

 •  fra midten av haken på den nedre kjeve - øret;

 •  fra munnvikene til øreflippen, på vingene i nese og øvre leppe - til kanten av kjeven;

 •  øvre øyelokk blir massert fra det indre hjørnet av øyet til utsiden;

 •  nedre øyelokk blir massert fra det ytre hjørnet av øyet til den indre;

 •  på forsiden av halsen - den sentrale delen av haken oppover.


 •  Vi begynner å massere med lette og myke bevegelser, deretter gradvis intensiverer virkningen på områder massert, massasje utføre mer aktivt og energisk. På slutten igjen slå til myk og beroligende bevegelse. På den siste etappen av prosedyren må du rense huden fra restkrem (smør) med en bomullspinne fuktet rensemiddel. Deretter bruker på ansiktsmaske oppmykning eller nærende krem.
   Foryngende massasje bør gjøres minst to ganger i uken. Frekvens - nøkkelen til et positivt resultat.
   Det gjøres oppmerksom på at denne prosedyren har en rekke kontraindikasjoner:

 •  skade på huden,

 •  allergiske reaksjoner;

 •  nærvær av sår og utslett;

 •  utvidede blodårer i ansiktet;

 •  nervesystemet sykdom (betennelse i trigeminusnerven).


 •  Sommeren er ikke mye igjen, så nå noen jente som er interessert i bare ett spørsmål - hvordan å gjøre det gå ned i vekt og få perfekt form. Selvfølgelig, i løpet av vinteren mange zledachily ikke involvert i idrett, og vid'yilysya vidlezhalysya, så jeg tilbakestille alle de ekstra pounds - svært vanskelige. Mange sitter på en diett, torturere kroppen din i fitness klubber. Verdt? Når du kan gå ned i vekt og ha det gøy samtidig. Og alt i ett - dans.


  Dancing for vekttap   Alle liker å danse: noen profesjonelt involvert i klubber, andre elsker lys i nattklubber, mens andre danse huset slik at ingen så. I alle fall, dansen, du mister vekt.

   Så la oss detaljene. Stopp erfaring og engasjere seg i "samosъedanyem." Når du er nervøs, krever kroppen din endorfiner, rett og slett, glade hormoner. Ofte løsningen av slike problemer er søt. Etter å ha spist kake, du naturlig heve ditt humør, men også øke vekten din.

   Det er mye enklere og morsommere å inkludere din favorittmusikk, lukke øynene og bare danse for gøy. Du aner ikke hvor mye kroppen produserer endorfiner under dansetrinn. Dermed, med hjelp av dans du kurere din sjel fra depresjon og spare kroppen for overflødig kalorier.

   Glem frykten. Ofte jenter nekter å gå å danse i en hvilken som helst del bare fordi de er redd for ikke å være rolig. Ikke bekymre deg. Nå en rekke klubber, mange seksjoner med ulike aldersgrupper. Se til din smak. Det viktigste som var et ønske.

   Se for deg selv. Ofte å velge en stil av dans, avslørte mannen på en ny måte. Kanskje innen den tid, du var ikke engang klar over dens skjulte funksjoner. La oss diskutere hva stil av dans er riktig for deg.

   Klassiske ballroom dancing - nåde. Jenter som er engasjert i denne type dans er veldig lett å identifisere i holdning stolt King. Fordelen med selskapsdans - en vakker og naturlig plast, sterke lange ben.

  Dancing for vekttap


   For enhver kvinnes bekken helse er viktig. Dette vil bidra til det beste samba eller magen. De kan også bidra til å fjerne ekstra pounds på magen. Stram figur, bedre midje hofter.

   Hvis du ønsker å bevegelser av hendene var myk og glatt, bør du gjøre flamenco.

   Den mest effektive, men også den mest krevende street dance. Her slippe en masse ekstra pounds, men har ganske svette. Så Tenk. Du står konstant trening?

   Denne moten trend i vår tid - erotisk-dans, forbedrer fleksibiliteten i kroppen, øker tillit til seg selv og jenter øker femininitet.

   Ikke glem om irsk dans, som i likhet gaten, akselerere prosessen med å miste vekt. Hvis du - en elsker av Latin-Amerika, kan du ikke bekymre deg for kroppens utholdenhet.

   Husk på hovedregelen noe - som du kan lære å danse. Hvis du ikke har ledig tid, og du kan ikke råd til å betale et par timer å gå til dansesirkelen, kan problemet løses veldig enkelt - dans hjemme.

   Nå er mange videoleksjoner på nettet, dansefilmer laget spesielt mest kjente regissører (f.eks 45-minutters film leksjon fra skaperne av "Dancing gate» / «Du fikk servert») Det viktigste at du skulle ønske å gjøre. Og ikke overdriv. Vanligvis første klasse alle prøver å gjøre mer enn det som er tillatt. Så du bare miste din helse. Øke belastningen gradvis, så resultatet vil ikke ta lang tid.


  Яндекс.Метрика