Strekkmerker på brystene - et ganske vanlig problem som fører til mye ubehag for mange kvinner. For å forstå hvordan man skal håndtere dem, du umiddelbart finne ut årsaken til.

Hvordan bli kvitt strekkmerker på brystet


 Årsaker til strekkmerker på brystet •  Graviditet. Dette er den vanligste årsaken til strekkmerker på brystet hans. Under svangerskapet, kan en kvinne få opptil 20 pounds overvektig, fett lag av huden øker. Ofte er det veldig fort og elastin og kollagen fibrene som utgjør den tynn og sart hud brystet revet. Det ytre laget av huden arr dannes fra bindevevet bånd, som er meget vanskelig.

 •  Rapid pubertet. I ungdomsårene brystene kan vokse svært raskt. Hvis jentene har en tendens til dannelsen av strekkmerker og strekkmerker, er de små arr dannet i en alder av 14-15 år.

 •  Hormonelle forstyrrelser i kroppen. Noen kroniske sykdommer og hormonelle bakgrunn ofte føre til rask vektøkning. Bryststørrelse og samtidig blir mer og som et resultat, kan strekking.


 •  Hvordan er strekkmerker


   De første par ukene etter utseendet på strekkmerker svært synlige - de kan ha burgunder, rosa eller lilla. Å være dekket av bindevev arrdannelse, strekkmerker blir mindre synlige. Et par måneder de visne og til slutt bli nesten hvit som vanlig arr.
  Hvordan bli kvitt strekkmerker på brystet

   Måter å bekjempe strekkmerker på brystet


   Begynn å bekjempe dette fenomenet bør være svært behagelig så snart de første tegn ble observert å bryte den tynne ytre laget av huden på brystet. Fjern gamle hvite strekkmerker senere skulle være umulig.

 •  Pakk med alger. Før du starter hud har en god steam. Det er bedre å gjøre etter en dusj wraps. De mest effektive anses wraps med spirulina, som kan kjøpes på apotek. Alger knust og fortynnet med varmt vann for å danne en grøtaktig masse. Deretter sette på brystet, innpakket med folie, og ekstra isolasjon wrap sjal eller håndkle. Tid Wrap - 30 til 60 minutter, og alger er mest aktive, og samtidig opprettholde den samme termiske effekt. For å bli kvitt strekkmerker bare nok frisk 10-12 ganger gjøre en slik prosedyre.

 •  Kontrast komprimerer. For prosedyrer trenger to bøtter - én er varmt vann med tillegg av en teskje salt, og en annen varm, romtemperatur, med en teskje av sitronsaft. Stort vått håndkle først i varmt vann og deretter gni dem brystet. Deretter gjentar du disse trinnene, vått håndkle i en bøtte med kaldt vann. Gjenta disse trinnene 6-7 ganger og deretter sette på huden nærende krem. Bedre bruk av innretninger som inneholder mynte, ginseng eller humle.

 •  Vitamin lotion. Utarbeide en "cocktail" er enkelt - du trenger 10 dråper flytende vitamin E, 5-6 dråper vitamin A og 150 ml olivenolje. I denne blanding tilsett saften av aloe helbredelse og to ganger om dagen vaske huden på brystet. Hold blandingen bør være i et mørkt og kjølig sted.


 •  Apotek finnes mange kremer og lotions for å bekjempe strekkmerker, men de er effektive bare for ferske arr. Det er bedre å kombinere bruk av tradisjonelle medisiner, og i dette tilfellet vil resultatet ikke lang tid.
   Nesten hver og en av oss ble skadet, etter som de resterende arr. Og mange av oss er på utkikk etter måter å bli kvitt arr. Det er ingen hemmelighet av det faktum at de leverer mye ulempe, spoiling utseendet av en mann. Og alle, enten kvinne eller mann vil fjerne arr.

  Flere metoder for å bli kvitt arr


   Metoder kvitt arr mye. I dag vil vi diskutere de mest kjente, effektive og brukte metodene, og vi vil fokusere på postoperative arr.

 •  Maske arret. En måte å skjule et arr ved å trekke på sin tatovering. Denne metode d er ikke alle og ikke alltid fordi arr kan være plassert på forskjellige steder, vil tatoveringen ser uestetisk og alvorlige. Et annet negativt aspekt ved denne metoden er at tatovering kan oppnå enda større hudskader som kan føre til uventede ubehagelige konsekvenser. Dermed konkluderer vi med at postoperativ arrdannelse gjemme under tatovering er ikke ønskelig.

 •  Hvis arret er liten og relativt "ung", kan du bruke spesielt laget for dette formålet for utvortes bruk. Det vanligvis gels, kremer, salver. Den mest kjente er "Dermatyks gel" og "Kontroktubeks." Men denne metoden er et negativt resultat er ikke alltid tilfelle, avhengig av tilstanden til huden som bruker det.

 •  Den mest pålitelige og velprøvd metode aktuelle postoperative arr fjerning er å appellere til profesjonell kosmetolog eller plastisk kirurg. De gir råd om behandling. Det første de har å tilby, er innføring av spesielle formål subkutane legemidler som etter hvert vil flate det. Men dette betyr ikke alltid gi effekt. Dette er en rent personlig sak. For det andre er den vanligste og mest brukte prosedyren av vår tid med arr fjerning - laser skin resurfacing. Denne metoden har sine fordeler og ulemper er små, som alle andre. Den positive siden av laser skin resurfacing er at selv med tykke og grove gamle arr vil påvirke. Polering fjerner arr laser og dens zamaskyrovыvaet. Blant annet kan en laser helt fjerne arr, og det er ikke bare lage en maske. Men ulempen er at materialet del av spørsmålet. Dette er en svært kostbar prosedyre, og implementeringstjenester er ikke tilgjengelig i alle klinikker. 

 •  En annen metode - en tradisjonell medisin. Av tradisjonelle "produksjon" for å bli kvitt arr mye å snakke om deres effektivitet med sikkerhet vil ikke. Du må sjekke selv. Den mest effektive måten er nå bodyaga. Ta bodyagi pulver oppløst i vann til en tilstand av papirmasse og søke på arret gni forsiktig. Det vil være en liten kriblende og stikkende. Sted arr ikke vask i ca fem dager. Prosedyren gjentas tre til fem ganger. Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at det er peeling det øverste laget av hud og arr på grunn av dette blir lettere.


 •  Arr høyre stygg, men alle kan velge en metode basert på deres individuelle preferanser og ferdigheter.  
   Wen er en av hudsykdommer. Dette er en godartet svulst som ikke er en farlig eller noe. Det ser nesten overalt hvor fettet samler seg. Den eneste ulempen forbundet med wen (lipomas) - en ekkel se. Andre plager det er.


  Hvordan bli kvitt wen   Hun har også evnen til å vokse i størrelse. Selv om det antas at wen ufarlig, men det er liten sjanse mutasjoner. Dersom den gamle indre wen på kapsuliruyetsya, blir det mat for dannelse av patogene organismer. Bare ikke råde deg til å trykke eller pierce wen, da dette kan føre til infeksjon og betydelig spredning av lipomer.


   Årsaker wen   Årsaker til wen kan tjene moderne mat. I dag i mange matvarer inneholder kjemiske tilsetningsstoffer som bryter standarden på å rense kroppen, og dermed forårsaker utseendet på lipomer. Videre galt rutine, et minimum av bevegelse og uregelmessige måltider bidra til å redusere gastrointestinal motilitet. I dette henseende, er det ikke tid til å fjerne legemet fra forfall produkter. Disse produktene blir absorbert av kroppen, og deponert i subkutane, talgkjertler.

  Hvordan bli kvitt wen   Metoder for å bli kvitt wen   Bli kvitt lipomas selv hjemme mulig. Hvis wen liten størrelse hjelper folk rettsmidler rettet mot akselerer sirkulasjonen rundt en fet svulst. Du kan bruke disse metodene:

 •  Bland grundig banket med hvitløk mush med et par dråper solsikkeolje og søke på det betente området, ved å gni hver dag frem til disposisjon.


 •  Påfør masken på film rå egg. Hold disse maskene trenger å vises på det berørte området av rødhet og hevelse. Gjenta prosedyren bare etter fullstendig fjerning av ødem.


 •  Hvis wen på stedet fri for hår kan dryppe en dråpe juice celandine. Denne giften og fremme banebrytende hud og åpning lipomer. Nå kan du fjerne den ved hjelp av: Vishnevsky salve, bakt løk, snart forpurret aloe blad plantain blader eller konvertert til grøt.


 •  For hva ville kroppen din motstå infeksjon ta aktivt med et måltid og en halv spiseskjeer med kanel om dagen.


 •  Men hvis du blir møtt med meget betydelig størrelse wen, er tradisjonell medisin maktesløs. Du er nødt til å slå til kirurger og erfarne fagfolk til å fjerne lipomer. Det finnes flere typer kirurgi:

 •  Man kan bruke en spesiell metode for injeksjonsoppløsning, som fører til en fullstendig løsning av svulst akkumulering. Det er bra fordi den ikke etterlater noen arr, men ille som hjelper i dannelsen av ikke mer enn to inches.


 •  Den andre typen er den operasjon ved kirurgisk fjerning wen. Den brukes for formasjoner av tre inches og er utført under narkose. Men etter en slik operasjon arr gjenstår.


 •  Den aller beste måten å fjerne det - laser terapi. Bære den med lokalbedøvelse. Følgende er igjen synlige merker på huden.


 •  Vær veldig forsiktig med å presse wen å unngå komplikasjoner.


  Яндекс.Метрика