Røde flekker på bena
 Føttene var røde flekker, fordi du har full forvirring? Årsakene til deres utseende kan variere. Bare en lege kan avgjøre den endelige diagnose og effektiv behandling tildelt.
 Ikke få panikk for tidlig fordi ikke alle flekker på bena er symptomer på sykdom. Noen ganger rødhet i bena skjer gjennom stimulering provosert epilering. Iført nylon tights og trange sko provoserer også uønskede flekker på huden. Ofte utslett vises føtter gjennom bruk av lav kvalitet kosmetikk (hårfjerning krem, fuktighetskrem, dusjsåpe, etc.). Allergi som rødhet kan forekomme på enkelte matvarer. Disse allergi forsvinne over tid uten hjelp, men bare hvis allergen ble oppdaget og raskt fjernet.
 I noe tilfelle ikke ignorere utseendet på røde flekker på bena, fordi de kan vise seg ikke bare allergi, men også om alvorlige sykdommer i kroppen. For eksempel når vaskulitt (inflammatorisk ødeleggelse av blod fartøy vegger) det er utseendet på rød melkotochechnyh utslett, ofte den eneste symptom på sykdommen. Når utidige behandling av utslett og endring pigmentering forblir i kroppen i lang tid.
 Som våre nedre ekstremiteter kan ses på problemer med blodårer og vener. Det er derfor noen utslett du lagt merke til på føttene, er det anbefalt å umiddelbart se en hudlege, og om nødvendig, vil han henvise deg til fleboloha, karkirurger og andre spesialister.
 Hvis røde flekker på min fot kløe - er ofte et symptom på betennelse. Det er mulige flekker er de første signaler om eksem på føttene. Også ofte diagnostisert mycosis hud sopp.
 Noen ganger, røde flekker på underekstremitetene er til stede hos mennesker fra fødselen av, og noen ganger de oppstår gjennom hele livet. Legene sier at slike endringer på huden kan være et tegn på hemangiomer - godartet svulster. De fjernes gjennom kirurgi.
 Kvinner røde flekker på bena ofte forekommer i de tidlige stadiene av åreknuter. I denne sykdommen er det ikke bare flekker, men leg smerte, tyngde. Hvis det er den minste mistanke om åreknuter, pasienten er sendt for en ultralyd vener. Åreknuter som skal fjernes, da de kan utløse tromboflebitt, trombose og venøse sår.
 Hvis rødlige flekker på bena kløe og skrelle, så er det sannsynlig at du arbeider med rosa. Ikke selvmedisinering, eller du risikere å smitte venner og tjene eksem.
 Hemosiderosis også manifesterer seg som røde flekker på bena. Utsatt for denne sykdommen, personer med nedsatt sirkulasjon i underekstremitetene.
 Røde flekker på føttene kan oppstå som følge av mekaniske skader på huden, som truer den fremtidige utviklingen av rosen, som kan utløse en normal insektbitt, riper i huden. Det i seg selv er ikke farlig erysipelas. Det er ansett som farlig komplikasjon - elefantsyke. Derfor, røde flekker på bena, kløe, hevelse, har en grense skissert - signalet for en umiddelbar besøk smittsom sykdom.
 Vær hyggelig mot din kropp, tid, ta kontakt med legen din for å få hjelp!  
Hvordan å vise en vorte hjemme
 Enig i at vorter ganske ødelegge utseendet, spesielt når de vises på hendene eller, Gud forby, ansikt. Derfor, til alle som led dette problemer, prøver så snart som mulig bli kvitt disse stygge vekster. For å lære hvordan å få en vorte hjemme, vil bli diskutert. Men først prøve å forstå: hva er det svulster i huden?
 Årsaker til Vorter
 Ifølge eksperter, årsaken til vorter er et virus, spesielt - de såkalte papillomavirus. De kan overføres gjennom elementene i daglig bruk, og ved direkte kontakt med den syke. I noen tilfeller kan en bærer av infeksjon med være den som har vorter på kroppen mangler. Inkubasjonstiden av viruset ofte tar flere måneder, men da papillomavirus kan raskt begynner å formere seg på huden.
 Utseendet av vorter i ikke liten grad bidra til overdreven svetting, mindre skade eller huden sprekker og andre lignende grunner. En av de viktigste grunner er det også en reduksjon i immunmangelsykdom og kropps - på grunn av dette, i de fleste tilfeller, vorter vises tidlig på våren.
 Faktisk er de godartet formasjon, men fortsatt i deres utseende er tilrådelig å konsultere en hudlege - noen ganger forveksles med ondartede og bare fremvoksende svulster. Derfor er undersøkelse av en spesialist ikke overflødig.
 Typer av Vorter
 De oppstår i forskjellige deler av kroppen, og har svært forskjellig form. Mest vises:
 - På forsiden;
 - For hånd - spesielt på fingre og hender;
 - Bena, spesielt på føtter og tær;
 - I armhulene;
 - På kjønnsorganene;
 - I munnen.
 Visse typer svulster kan betraktes vorter under neglene, samt blæren.
 Vanligvis disse svulstene etter hvert forsvinne av seg selv. Men ofte når de irritere sine år med en person. Det er ikke overraskende at i folkemedisinen siden antikken, er det mange oppskrifter på vorter.
 Hvordan vise en vorte folk rettsmidler
 Først av alt, anbefales det å rense svulster i det øvre laget. Du kan dampe vorte i varmt vann og deretter forsiktig fjerne overflate oppbygging, si, en sløv kniv. Etter denne behandlingen begynner.
 1. Anvendelse av eddiksyre. Denne fremgangsmåten er en av de mest vanlige. Hver dag, ved sengetid, ved hjelp av en pipette til å sette en dråpe eddiksyre (men ikke mer, fordi det er svært etsende) for hver vorte.
 2. Celandine i uminnelige tider brukt i folkemedisinen for å fjerne vorter. Ganske 2-3 timer å gni de berørte områdene frisk plante juice - og snart growths forsvinne.
 3. Hvitløk gir samme resultat. Før hver rubbing (også i intervaller på 2-3 timer) kuttet hvitløk tenner bør oppdateres.
 4. Løvetann fersk er best egnet for avl unge, umodne formasjoner. Sin juice gnidd som 2-3 timer.
 5. Euphorbia loznыy har de samme egenskapene. Juice gned melkehvit.
 Behandling av vorter eksperter
 Men ikke alltid klarer å bringe vorter hjemme. Noen ganger må vi se en lege som kan tilby ganske smertefri og effektive måter å bli kvitt av svulster. Blant slike metoder innbefatter:
 - Cryosurgery (lokal effekt av lave temperaturer);
 - Lazerokoahulyatsyya og electrocoagulation;
 - Syre brennes;
 - Eksisjon vekster.
 Så for en kort tid å bli kvitt vorter - er høyst reell. Men det er bedre før du skriver dem selv, ta kontakt med en hudlege.  
Hvor å bringe saltet fra kroppen
 Saltene i kroppen kommer fra forbrukt mat og vann. En sunn kropp er absorbert så mye salt som er nødvendig for sin funksjon, er dens utskeielser utskilles naturlig. Hvis du bryter salt utveksling kroppen ikke kan takle mye salt forbrukes, og det hoper seg opp i de "praktiske" steder.

 Overflødig salt fører til ødem, høyt blodtrykk, risikoen for hjertesykdommer, fedme, gikt, slitasjegikt, nyrestein, nyre og gallesykdom påvirke generelle helse. Etter å ha startet den gnagende smerte i ulike deler av kroppen vår, begynner vi å se etter årsaker til smerter. Bekreftelse av diagnosen av brudd på salt metabolisme reiser spørsmål om hvordan å få salt fra leddene av nakkesøylen og andre deler og organer i kroppen vår.
 Utgang overflødig salt fra kroppen
 For å opprettholde helsen er det viktig å periodisk prosedyrer som bidrar til å rense kroppen for salt. Hva narkotika eller andre midler for å lette fjerning sin og hvordan du får salt fra kroppen gjennom dem? Vanligvis brukes solevыvodyaschye spesielle urter og matvarer som hjelper fjerne overflødig salt. Det er viktig å følge dietten og følge en sunn livsstil.
 Først må du:
 - Drikk minst 2-25 liter vann per dag;
 - Reduser saltinntaket;
 - Utføre aerob trening;
 - Gå til bad og sauna;
 - Ikke overspise.
 Drikkevann bidrar til å eliminere salter og redusert trykk. Det bør unngå koffeinholdige drikker, kullsyreholdige drikker, supper, spesielt i kjøtt kjøttkraft og kjøpt. Å redusere saltinntaket i kosten bør minimere bruken av raffinerte matvarer, chips, kjeks og andre "farer" som er høy i salt. Betale mer oppmerksomhet til frisk frukt og grønnsaker, salt og pepper for å erstatte det maksimale, hvitløk, koriander og andre krydder legge smak og aroma til retter.
 Nyttig aerob trening, inkludert rask gange, jogging, sykling. Potoviddilennya fremmer utskillelsen av salter og giftstoffer. For disse formålene, er det anbefalt bad og badstuer. Ikke overspise - en annen viktig prinsipp i kampen mot overflødige salter og giftstoffer i kroppen. Kalori mottar mat skal ikke overstige mengden energi som forbrukes.
 Produkter som fjerner salt fra kroppen
 Først av alt er naturlige produkter uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer industri, korn, belgfrukter, frisk frukt, bær og grønnsaker, juice, grønn te. Eksperter kaller seks mirakel produkter som bidrar til fjerning av salter.
 1. Potet. Den høye stivelsesinnholdet gjør det absorberende, absorberende ikke bare salt, men også andre skadelige stoffer. Det anbefales å koke eller bake i huden.
 2. Beet. Associates, oversettes til en inert danner salter og tungmetallforbindelser, fører dem naturlig.
 3. Seaweed. I sin sammensetning er alginater, nøytralisere og eliminere skadelige stoffer.
 4 Bay blader. Infusjoner av laurbærblad er en av de beste måtene å bli kvitt overflødig salt.
 5. Fig. Den er laget av en spesiell oppskrift. For dette tallet (1. L.) Soaked i kaldt vann over natten. I morgen, kokt uten salt. Drikke på tom mage med kjøttkraft 4 timer før du spiser. Denne rengjøringen utføres i morgen for en uke.
 6. Fir eller kongler. Kjegler av bartrær inneholde preparater, har en unik funksjon for å ødelegge forholdet mellom saltavleiringer på tekstiler. For behandling ved hjelp av kjøttkraft kjegler.
 Utgangs salter folk rettsmidler
 Tradisjonell medisin anbefaler urtete, juice og te fra ulike planter. Ettersom antallet anbefalte inkluderer: te av røttene av solsikke, svart reddik juice, juice selleri røtter, røttene av Krapp infusjon, avkok av havre. Svært nyttig i morgen på tom mage for å ta en ts blanding av honning, sitronsaft og olivenolje, tatt i like proporsjoner.  
Яндекс.Метрика