De fleste vokser grå fra alder, noen skylden genetikk eller en person utsatt for hyppig stress. Dessuten mister hårfarge i de som lider av diabetes. Men de har alle et felles ønske - å bli kvitt grå hår.


Bli kvitt grå hår


 Først av alt, ta hensyn til hva du ofte ta: veldig salt mat og kaffe kan forårsake dette problemet. For å bremse tapet av hårfarge, må du ha mer enn poteter, mandler, kål, sitroner, rødbeter. Du må legge til midler vitaminer. For eksempel i bananer, aprikoser, bønner og valnøtter nok sink i umodne grønnsaker, kanin kjøtt, svinekjøtt, melk og gule grønnsaker høy i jern.

 Mange mennesker, rart som det kan høres ut, med unntak av måltider ikke drikke væske. Og for å forsinke aldringsprosessen og grånende behov for å drikke mer vann og forskjellige typer juice.

 Røyking fører til tidlig aldring - negler og tenner gul, hud, også, og hennes hår eller fall eller vokse grå. Det bør slutte denne avhengigheten. Hvis ikke, i hvert fall å begrense til en sigarett om dagen.

 Selvfølgelig kan du gå den enkle måten å kjøpe hårfarge og maskere uønsket. Men du kan prøve tradisjonelle metoder:

 •  I en liten kar å helle en skje med gulrot juice, sitron olje, helst oliven. Bland alt og en halv time før du vasker håret, gni håret røtter. Passer for tørt hår.


 •  Du kan fortsatt time før sjamponering å gjøre det samme med lakserolje og vikle et håndkle.


 •  For rask hårvekst og eliminere tørrhet kan prøve å gjøre følgende: Riv hvitløk og bland med Burdock olje, men at den første var mer zakutatysya et håndkle i en halv time.


 •  Du kan gjøre masken mer effektiv, men lenge - med rød pepper. Du må kjøpe eller vokse veldig hot peppers - Chile og trenger en flaske vodka. 0.5 lavere alkohol seks pods av pepper og legg den på et mørkt sted utilgjengelig for barn, for eksempel et skap, og holde fra tre uker til seks måneder. Etter en viss tid før hver vask hodet gni inn i hårrøttene infusjon og la stå i ti minutter. Hvis årsaken til grå alder, resultatet av et par uker i møte.


 •  Hvis du liker å drikke kirsebær juice, så du er gode nyheter - er hår maske fra det! Minst en gang i uken for en halv time før sjamponering, påfør i håret velling laget av fersk frukt og kirsebær juice, hold i omtrent en time. Fra en eksisterende kvitt grå hår ikke fungerer, men den nye vil vokse sunn og vakker.


 • Bli kvitt grå hår


   Men det finnes tilfeller der tradisjonell medisin ikke hjelper og bør slå til kosmetikk.

   Det er et verktøy kalt Antysedyn. Lett og enkel, er det ikke? Uten noen - noen vanskeligheter kan kjøpes på apoteket og instruksjon klart selv til et barn.
   Det er virkelig et fantastisk verktøy, vil håret leve. Men! Hvis du slutter å bruke stoffet, og etter en og en halv uke eller alle vil bli - gammel.  
   Behandling med ozon (ozon) har lenge vært brukt i medisin, gynekologi, kirurgi, dermatologi. På slutten av forrige århundre (ca 70 år) behandling ved hjelp av ozon startet med hell brukes i kosmetikk.

  Ozon i kosmetikk skjønnhet


   Ozon har unike egenskaper, fratar kroppen for giftstoffer, dreper bakterier, forbedrer blodsirkulasjonen sirkulasjonssystemet. Disse er nyttige som ozon bruk i kosmetiske formål.
   Det finnes flere typer av ozonbehandling ved hjelp av innføring av ozon inn i kroppen:

 •  autohaemotherapy (i en pasient som tar blod fra en vene, blandet med ozon og injisert det intravenøst)

 •  rektal ozon (ozon klyster)

 •  dryppe med ozonyrovannыmy varehus

 •  behandling med ozonisert olivenolje

 •  subkutan injeksjon av ozon.


 •  De tre første er relevant for ozonterapi, har effekter på kroppen som en helhet, de to siste er lokale ozon terapi, påvirker noen områder av kroppen. I kosmetikk hovedsakelig brukt lokal ozon. Den lokale ozon terapi brukes til å forbedre den generelle hudfarge, forbedre hudfarge, redusere rynker. Dessuten er ozon brukes til å behandle akne, normalisering av talgkjertlene. I behandling av fedme og for å redusere forekomsten av cellulitter på steder der underhudsfett igjen kommer til unnsetning subkutane injeksjoner av ozon.
   Ozon blir administrert subkutant, har en effekt på cellenivå, er en deling av fettvevet, huden strammes og elastisk, cellulitt forsvinner, er hevelse. Hastigheten på stoffskiftet i kroppen øker og blodet er mettet med oksygen. Innføring av ozon med denne metoden er i problemområder under huden ved hjelp av en sprøyte med en svært tynn nål eller med avansert medisinsk utstyr multyynzhektorov (med flere nåler).
   Den nødvendige mengden av ozon terapitimer og deres frekvens bestemmes av legen i gjennomsnitt skal tilbringe fem på ti økter som varer 5-45 minutter (avhengig av problemområdet), to eller tre økter i uken. Men etter tre eller fire behandlinger observert åpenbar positiv effekt.
  Ozon i kosmetikk skjønnhet

   Ozonbehandlet olivenolje brukes i kosmetikk som masker, samt wraps og massasje. Til tross for at bruken av ozon i denne fremgangsmåte - utvendig, det har en fordelaktig effekt, å trenge inn i de øvre lag av huden og øke hastigheten av deres metabolisme. Når en person gjør ozonbehandling pakker av ozonisert olje eller olje påføres huden og massasje utføres.
   Prosedyrer lette fjerning av rynker og hevelse, forbedrer hudfarge. Kroppsmassasje brukes ofte i de synlige tegn på cellulitter, såkalt "appelsinskall". Etter et par økter reduserer forekomsten av cellulitter, tilbake elastisitet i huden, blir det glatt og sunn hud. Forresten, kan ozon olje brukes i hjemmet, noe som er et klart pluss denne metoden.
   Dessverre har ozon terapi sine ulemper. Først, har denne metoden kontraindikasjoner, for eksempel visse blodsykdommer, stoffskiftesykdommer, og andre. Så før du bruker ozon terapi, bør du oppsøke lege. Også under ozonbehandling kan ikke ta alkohol. En annen ulempe ved fremgangsmåten er dens ømhet (subkutan injeksjon), men går smertene borte etter noen få minutter etter inngrepet. Den siste ulempen - kostnader ved ozonbehandling, men den oppnådde effekt er verdt en kostbar behandling.
   Ozon terapitimer tilbys som medisinske klinikker, og ulike skjønnhetssalonger. Massasjer, innpakninger og masker med ozonisert olje er fullt mulig å tilbringe i kabinen, men det subkutane injeksjoner av ozon bør gjøre bare sykepleier på oppdrag av en lege eller en sertifisert lege seg selv. Dette vil redusere risikoen for mangel på sterilitet, dårlig utført fremgangsmåte, og følgelig til uønskede konsekvenser av behandlingen.
   Person for en kvinne - en slags telekort. Nesten alle kvinner i verden bruker sminke - det være vakker hver dag alt jeg vil. Men ofte glemmer vi at vårt ansikt krever ikke bare en dekorasjon, men også en smart, omsorgsfull, daglig omsorg. Ansiktshuden utsettes daglig for ulike tester - sol, vind, urban smog, mangel på søvn, som har blitt normen i rytmen i livet til den moderne kvinnen.


  Apple ansikts


   Huden din er alltid ren, frisk og glatt, kan vi gi deg noen enkle oppskrifter ansiktsmasker. Det er ikke nødvendig å bruke betydelige summer på dem, noe som kan gjenopprette skjønnheten i ansiktet, noen ganger er vi på hånden. Tuber og krukker som vi entusiastisk studerer i butikkene kan være noen bedre elementære masker, tilberedt hjemme vi er nødt til å bruke mer enn et par minutter. En annen ugjendrivelig argument for selvstendig etablering av masker - du vet nøyaktig hva det er laget og immun mot allergener som kan være sammensatt av produkter av ukjent produsent deg.

   I dag ønsker vi å trekke oppmerksomheten til mange favoritt og veldig populær frukt - eple. Alle vet sin næringsverdi, men dens fordel er ikke begrenset til berikelse av vår kropp med vitaminer. Også avgjørende sporstoffer mottatt av oss i de spiser epler, inneholder det vekt stoffer som kan gjøre huden vår vakre - en cellulose, pektin og organiske syrer.

  Apple ansikts


   Her er noen enkle oppskrifter på masker med epler, som fukter og nærer huden, lindre kløe, rødhet og flassing:

 •  Du trenger: eple, krem ​​og honning. Skrell epleskall og kjerne. Gni det på risten eller bruke en food prosessor. I den resulterende slurry, tilsett en teskje honning og to teskjeer av kremen av forvarming. Påfør på ansiktet og vask av etter 15-20 minutter.

 •  Ingredienser: 1 eple, 1 eggeplomme, 1 ss havregryn, 3 ss melk.

 •  Varm melk og oppløse den i en spiseskje havregryn. La massen i 15 minutter. Drept plomme og hakket eple og bland å kombinere alle produkter. Påfør på ansiktet og vask av etter 10 minutter.

 •  For denne masken krever ikke ekstra ingredienser, bare ett eple. Fint riv eplet, og legger mye av ansiktet. Denne masken er perfekt for fet hud.

 •  For å forberede denne masken krever følgende komponenter: 1 eple, sitronsaft, rosmarin eller mynte.

 •  Apple kuttet i kvartalene og koke. Myke den til staten av væskeoppslemningen. Klem saften av en halv sitron den og legge rosmarin eller mynteblader. Påfør på ansiktet, holder 10 minutter, og skyll med varmt vann. For å forsterke effekten av masken etter påføring fuktighets kan brukes.

 •  Kombinert med eple smør kan mildne sprekker på leppene eller irritasjon i huden. Revet eple å blande med en teskje smør og søke på problemområder. Etter 15 minutter masken kan vaskes.

 •  Denne masken passer for alle hudtyper, nærer og fukter huden i ansiktet og på halsen. For sin forberedelse vil du trenger: 1 eple, 1 eggeplomme, noen dråper vitamin C, 2-3 dråper eddik, 1 ts honning og 1 ss eddik. Revet eple å blande med alle komponenter og søke på ansiktet og halsen. Skyll med varmt vann etter 10-15 minutter.


 •  Cooking Recipes masker med naturlige produkter hjemme mye. De produktene vi bruker hver dag for å spise, kan være en utmerket kosmetisk produkt ikke bare for ansiktet, men for armer, nakke og hår. Eksperiment! Vær hyggelig og vellykket!


  Яндекс.Метрика