Har menn passert trost, er en gjær infeksjon overføres som
 Mange kvinner, dessverre, vet ikke førstehånds hva en gjær infeksjon. Noen infeksjonssykdom den tilbake selv etter behandling. Men kvinner som er seksuelt aktiv, interessert, eller overføres trost menn? Leger hevder at candidiasis (trost offisielle navnet) blir overført i løpet av intimitet. Derfor, hvis sykdommen er funnet hos kvinner, det skal testes og sin seksualpartner.

 Som gjær infeksjon overføres
 Omtrent halvparten av soppinfeksjon kan overføres gjennom hygiene, personlige klær, ved hjelp av et håndkle, og til og med gjennom fartøyene. Det er fordi de mikroorganismer som provoserer sykdommen kan forbli på sengetøy på vasket dårlig fagene intim hygiene.
 Men fortsatt den viktigste metoden for overføring - er ubeskyttet samleie. Unngå forurensning i dette tilfellet er ganske enkel - det er nødvendig å bruke kondom. Og i løpet av oral sex gjær infeksjon kan også overføres. Fordi soppen Candida kan være til stede i munnen på slimhinnen.
 Selvfølgelig, beskytte deg mot smitte er umulig. Imidlertid er det ønskelig å ha en vanlig seksuell partner og gå til legen regelmessig for helsen.
 Menn - skjult media utilpasshet
 Trost som påvirker kjønnsorganene, passerte menn under elskov. Men avhengig av tilstanden i slimhinnene til mennene, symptomene på sykdommen kan ikke vises eller forekomme mindre raskere enn i den svake halvparten av menneskeheten. Dette er på grunn av oppbyggingen av den reproduktive organer og hormonelle bakgrunns menn. Soppen Candida finner gunstige levekår for seg selv. Så mange menn ikke skjønner at det er bærere av sykdommen. Men når undersøke lege kan diagnostisere sykdommen i mennesket.
 Hva er symptomene på gjær infeksjon hos menn
 Symptomer kan forekomme hos menn eller lite, eller ingen. Eksperter også gi råd til å ta hensyn til:
 - Kløe, smerte, brennende følelse i penis;
 - Smerter ved vannlating eller under samleie;
 - Hvite flekker på forhuden (faktisk, de fleste sopp Candida).
 Vanligvis kan ubehag forverres etter samleie. Og under samleie hvite flekker slettet, pustuløse lesjon truende infeksjon, fordi slimhinnen mister beskyttende lag.
 Hva du skal gjøre og hvordan du behandler
 Behandle trost tilrådelig for begge parter. For hvis en kvinne vil behandle og folk vil bare bærer av sykdommen, når samleie etter behandling en kvinne kan bli smittet igjen.
 Selvmedisinering i dette tilfellet er uakseptabelt. Mange begynner å drikke antibiotika som er fundamentalt galt: de påvirker bakterier, men soppsykdommer - forgjeves. Riktig behandling etter at testen har å utnevne en lege. Og det er ønskelig å begynne behandlingen umiddelbart etter påvisning av sykdommen, da gjær kan utløse utvikling av Chlamydia, Gardnerella, og andre sykdommer.  
Hvordan å behandle blærekatarr hos kvinner
 Dessverre, nesten hver representant av virkelig sex minst en gang holdt en ekkel sykdommer som blærekatarr. Til en annen hvis betennelse være fullt forberedt og raskt håndtere sykdommen, er det viktig å vite hvordan man skal behandle blærekatarr hos kvinner.
 Medisinering
 I behandling av blærekatarr vanlig antibiotika (monural, nolytsyn, Biseptolum, furazydyn etc.). Aktiviteten av mikrober effektivt undertrykker Nitroxoline (det er også tilgjengelig under handelsnavnet "5 NOC" den). Sammen med antibakterielle legemidler kan tas Canephron sine viktigste komponentene er ekstrakter av medisinske urter.
 Urin vev raskere reheneryrovalys, topikalt Methyluracilum.
 Hvis sykdommen er ledsaget av sterke smerter, legene rådet til å ta medisiner som lindrer muskelkramper i blæren (no-spa, papaverine, etc.).
 Å ødelegge smittestoffer oppnevnt av antibiotika, som er følsomme bakterier som forårsaket sykdommen. Still patogen og dens følsomhet for antibiotika ved hjelp av urin bakteriell seeding.
 Etter å ha tatt antibiotika er en må gjenopprette vaginal mikroflora til blærekatarr ikke erklærte seg igjen etter en stund. De mikroflora utvinnes gjennom skylling med Bifidumbacterin.
 Behandling av blærekatarr hos kvinner folk rettsmidler
 1. Infusion bearberry. En spiseskje tørket hakket bearberry hell 1 ss. kokende vann, la og ta 10 g tre til fire ganger om dagen.
 2. Infusjon av johannesurt, calendula blad, solhatt, eukalyptus, gress og fireweed tavlohy, villedende røtter, blader, tyttebær, hakket rose hofter, hyllebær blomster. Gjøre samlingen, ta en spiseskje av hver komponent i en tørr pulverform. Spoon blandingen legge 05 liter kokende vann og avløp. Klar infusjon ta 1/3 kopp tre ganger om dagen.
 3. infusjon av tørket og hakket persille, dill, johannesurt, timian og knotweed, tatt i like proporsjoner. Skjeen samling helle et glass med kokende vann og ta så vel som den forrige samlingen.
 4. Clay. Lag en liten tallerken med 2-25 cm tykk leire og bruke den til den nedre del av magen for 1-15 timer.
 5. mel og honning. Forberede kake med mel og honning, sette den i magen, dekket med polyetylen toppen. Vikle et varmt skjerf eller tørkle og la over natten.
 6. ginseng skjær. Egnet som skjær Aralia, Rhodiola rosea og magnolia. Ta disse infusjoner trenger 15-20 dråper to ganger om dagen.
 7. varm potet. Store poteter koker i uniform, en liten strekk, pakk i cheesecloth og gjelder for magen. Skyt dette kan komprimere når potetene kjøle seg ned.
 I behandling av blærekatarr leger anbefaler å drikke rikelig med væske. Dette vil hjelpe å bli kvitt bakterier fra kroppen, forårsaker sykdom. Det bør også utelukkes fra kostholdet krydret, fet, røkt, stekt mat, for ikke å irritere urinveiene.
 Et utmerket tillegg til eventuelle Terapeutiske prosedyrer vil bli varmt, men bare hvis det ikke er blod i urinen. Egnede varme bad sitte med tillegg av kamille blomster eller johannesurt.  
Hvordan bli kvitt vorter på fingrene
 Vorter - en slags utvekster på huden som dukket opp under påvirkning av viruset. Viruset overføres fra person til person, det vil si at vorter - en smittsom sykdom. Årsaken til vorter - ikke bare direkte kontakt med pasienten, men også for personlig hygiene.
 Typer av vorter på hender
 Svært ofte er det vorter på hendene. På fingrene er to typer vorter: felles og prynohtevыe.
 Vanlige (vulgær) vorter - tette bunter avrundet, ligner en blomkål. De gjør ikke vondt, ikke kløende, men bare ødelegge utseendet på hånden.
 Prynohtevыe warts vokse rundt og under neglene. Under vekst føre de konstante smerter.
 Årsaker til vorter på fingrene
 Som allerede nevnt, vorter begynne å vokse på huden på grunn av gjennomtrengning av viruset inn i kroppen. Tilhører denne gruppen av humant papilloma virus, sin inkubasjonstid - et par måneder. Når infiserer viruset påvirker hudceller og spredning begynner sin øvre lagene. Bistå virus i kroppen din microtrauma: kutt, skraper, riper, sprekker.
 Infisert med viruset kan ikke bare fra andre mennesker, men fra seg selv. Nok til å være bare en vorte på fingeren, som over tid vil de ha på begge hender, og deretter over hele kroppen.
 I denne forbindelse er det viktig å ikke tillate spredning av viruset og utseendet av en enkelt vorte umiddelbart begynne behandlingen. Vurdere hvordan å bli kvitt vorter på fingrene ulike metoder.
 Tradisjonell medisin
 Leger foreslår to måter å bli kvitt vorter, ved hjelp av medikamenter og kirurgi.
 Medisinering behandlingsmetode
 Med denne metoden for behandling leger foreskrive antivirale legemidler, gels og salver som ødelegger vorter. Dessverre er disse metodene er ikke alltid effektive, fordi de falne-away stikk vorter ofte vokser nytt.
 Kirurgisk behandlingsmetode
 Surgery (operative) behandlingsmetode er delt inn i flere typer: med en skalpell, frysing med flytende nitrogen, og radiobølge-metoden med en laser.
 Den mest moderne av alle de ovennevnte metoder er laserterapi. Vorter fjernes raskt, smertefritt, uten blodsutgytelse. Nøyaktighet er målt med laser handling mikron. Healing etter fjerning av vorter er på minimum tid og krever ikke restriksjoner i idrett eller ta kontakt med vann. Postoperative merker på huden forblir.
 Laseren fjerner kun de mest vorte og viruset forblir i kroppen. Sammen med laserterapi bør utføres ozon terapi, som bidrar til å nøytralisere viruset i flere år.
 Bli kvitt vorter hjelp og tradisjonell medisin.
 Behandling av vorter på fingrene av folk rettsmidler
 Oppskrifter for å behandle vorter - mye. Vurdere de mest enkle, men effektive metoder.
 Eddiksyre - brenner vorte til roten, men loven bør være svært forsiktig med å bli brent.
 Salt - hånd gnidd med grovt salt i fem minutter. Deretter salt rystet, men ikke nødvendig å vaske hendene. Etter noen dager vil det være støt på huden som vil gå sammen med vorter.
 Noen oppskrifter med løk.
 1. Smør vorter fersk juice løk.
 2. nylaget løk mush påføres vorte over natten.
 3. Hell eddik tredje kopp finhakket løk. To timer etter matlaging løken begynner å pålegge vorter.
 4. Fjern kjerne løk og dryss salt der. Det juice å smøre vorte.
 For bygging av vorter i folkemedisinen brukte urter: celandine, calendula, løvetann juice, knust frukt og juice aske, Hemlock, maismel.
 For hender kan gjøre badekaret infusjon klopovnik eller hestekastanje.
 Vorter på fingrene godt til behandling, men likevel det ville være bedre hvis de ikke synes. For å gjøre dette, følger forebyggende tiltak: Unngå fuktighet, holde hendene tørre, desinfisere kutt og skrubbsår, hygienisk make manikyr som ikke vises grader.  
Яндекс.Метрика