Kefir - en stor drink som ikke bare smake godt, men gir også en fantastisk effekt på huden din. Dette produktet påvirker din hud, ansikt og hår, noe som gjør dem yngre. Selv en prosedyre som enkelt tørke ansiktet yoghurt, med en bomullsdott, og forbedrer den generelle hud tilstand. Derfor, maske, som består av yoghurt, helt renset huden din og gi strålende utseende. Kefir maske er vanligvis gjøres i intervaller på to dager til seks timer på kvelden eller om morgenen og en halv før du går på jobb. Forbered følgende masken enkelt, og, viktigst av alt, de krever ikke store utgifter.


Ansikt til ansikt med yoghurt


 Enda mer effekt gi masker kombinere yoghurt og andre legemidler, som for eksempel honning, frukt, grønnsaker, bær, urter, eggehvite. For fet hud før du bruker kefir må det nede i to dager på et varmt sted, at han var surere. Serum - er et produkt som leveres med oppvarmet yoghurt, som også er svært gunstig for ansikt og bryst.

 Prøver forskjellige komposisjoner masker du plukke passende for deg. Du må gjøre det ideelt egnet til din hudtype, produsere effekter viktige i øyeblikket, for eksempel, otbelyvala hud rengjøres svarte punkter og så videre. Rengjøring ansiktsbehandlinger er nødvendig og sommer og vinter, det er kjent i løpet av våren er det en mangel på vitaminer, denne gangen huden trenger spesielt forsiktig omsorg.

 Maske med yoghurt er perfekt for alle hudtyper. Hvis du ønsker å fukte huden og gi ansiktet en strålende farge, er at oppskriften perfekt for deg. Det bør være liten agurk, rist og tøm hele massen. I presset juice, tilsett to spiseskjeer med yoghurt. Masken er klar! Huden bør bruke et tynt lag, ikke bare ansiktet, men også fange halsen, hold i ca 18 minutter. Etter vask av masken med varmt vann, må møte myk vått papirhåndkle. Huden fylt med vitaminer og betydelig forbedre hudfarge.

 Ved blanding av yoghurt og havregryn mel vil maskere som er egnet for normal hudtype, del 1-3. Skifte mel til havregryn måltid, får du en utmerket skrubb. Bruk denne blandingen på ansiktet ditt, kan du dekke den med en klut og ventet en halvtime vask med varmt vann. Hvis du ikke kan vaske bort alle blandingen restene bør fjernes ved hjelp av tonic.

Ansikt til ansikt med yoghurt


 Grønn te bidrar til dyp rens og gir næring til huden, så legger den til kefir maske, få et flott verktøy. Ta en spiseskje av fine teblader, tilsett tre spiseskjeer med yoghurt og en teskje olivenolje og havregryn. Maske holde ca 20-25 minutter og skyll med varmt vann, deretter avkjøles. I denne fantastiske evne til å maskere dypt rense huden og gir huden elastisitet og mykhet.

 Perfect Mask - med yoghurt Det er ingen hemmelighet at den tørre huden ser hardt nok, er det alltid behov for spesiell oppmerksomhet. Denne hud er svært utsatt for ytre stimuli, er det ganske fin struktur, og utsatt for for tidlig aldring. For tørr hud sporet skal starte fra en tidlig alder. Meget godt valg for tørr hud - ansiktsmaske med yoghurt. De sikkert hjelpe deg å unngå følelsen av tetthet, for å forhindre forekomsten av tidlige rynker, bli kvitt peeling.

 Ved å følge denne enkle oppskriften masker for tørr hud, du er god til å fukte huden og bli kvitt peeling. Du må blande to spiseskjeer med yoghurt og en spiseskje vegetabilsk olje, bedre hvis det er oliven. Det er nok å holde masken 25 minutter, og skyll med rent varmt vann, bare veldig forsiktig, være forsiktig med å strekke huden.

 Å mette tørr hud vitaminer perfekt maske med to spiseskjeer med yoghurt, en spiseskje fersk gulrot, en spiseskje med ost og en teskje olivenolje. Denne blandingen er bra for tørr hud, eliminerer følelsen av tetthet, gir ansiktet en glød. Skyll trenger en maske etter 25 minutter med urtete, som for eksempel calendula, kamille, storfe. Deretter klut dynket i samme kjøttkraft, er å holde et par minutter på ansiktet ditt.

 Når huden er tørr og flassende mens det, vil følgende oppskrift. To spiseskjeer med yoghurt rist godt med en stor skje av vegetabilsk olje, helst oliven selvfølgelig i denne blandingen legge halve kylling eggeplomme. På renset ansikt bruke et tynt lag og nezabudte nakken og la stå i 20 minutter. Men du trenger å vaske av masken med varm melk. Etter denne prosedyren fra huden fjernet døde hudceller blir mindre merk fine linjer.

Ansikt til ansikt med yoghurt


 For aldrende hud. For eldre mennesker, når det visner tørr hud glipper gulaktig fargetone, sørg for å bruke følgende maske med yoghurt:
 2 ss yoghurt, 1 ts honning, 1 skje stolovuy ost og samme molokasmeshayte nå kremet. Påfør på ansiktet, bløt i 15-20 minutter, deretter må fjerne masken vattpinne av bomull, som skal fukte med varm melk, deretter vaske ansiktet med varmt vann.

 Kefir bleke hud. Når du søker en maske som består av yoghurt skje, skje kli bunt persille og tre dråper frisk sitron juice, kan du lett bli kvitt pigmentflekker og fregner, vil huden din skinne. Blandingen bør holdes på ansiktet i 15 minutter, etter skylling med varmt vann og tørk med et mykt håndkle.

 Når du trenger å lette opp litt og ren og fukte tørr hud, kommer neste maske: big-fett ost for omtrent en spiseskje male med tre spiseskjeer med yoghurt i en slik grad at det oppnås en homogen krem. Bruk den på ansiktet i 15-20 minutter, og skyll med varmt vann.

 I tillegg til ovennevnte, ikke glem å spise yoghurt internt før du går til sengs - det er veldig bra for helsen til kroppen din. Også, noe som gjør kefir hår maske og hender, får du et flott resultat. Håret blir tykkere og huden på hendene vil alltid være glatt og myk å ta på. Å se resultatet, bør masken gjøres regelmessig!  
 Tindved olje - en anerkjent medikament hell brukt offisielle og folkemedisin. Tindved er mye brukt til å behandle en rekke sykdommer og anbefalt av leger som en naturlig anti-inflammatorisk og antibakterielt middel som fremmer helbredelse.


Bruken av tindved olje Hair


 Tindved olje er rost kosmetologer over hele verden som et middel for ansikt og kropp takket være sin rike sammensetning. Seabuckthorn inneholder en multivitamin kompleks (vitaminene A, C, E, K, C, B1 B2), karotenoider, fosfolipider, fytosteroler, palmitinsyre.

 Ikke betalt oppmerksomhet denne mirakel bær og trikologi som Geitvedslekten kan ses ikke bare som en del av virkemidlene for hudpleie, men for hår. Tindved olje nærer og helbreder hodebunnen, fremmer cellefornyelsen, og dermed påskynde utvinning av skadet hår, øker aktiviteten av hårsekkene, dypt nærer håret.
 Med regelmessig bruk av tindved olje som håret blir levende og bli lydig og silkeaktig.

 Man må huske på at før behandling av hår og hodebunn er best å sjekke med legen din, spesielt hvis du bestemmer deg for å ta oljen inne. Det er også noen enkle tips for å gjøre inngrepet mer effektiv.

 •  Den første råd - litt varm olje før bruk. Så aktive stoffer tindved snart begynne å "jobbe", men ikke varme oljen til svært høye temperaturene som brukes i badekaret eller i badstuen på grunn av det faktum at den sterke oppvarming av tindved olje mister sine medisinske egenskaper.

 •  Den andre råd - for å forsterke effekten av bruken av tindved olje anbefales å skylle håret avkok av kamille, lime eller syrnet vann.

 •  Den tredje tips - vikle håret med et håndkle eller bære en spesiell lue etter påfører masken på håret og hodebunnen. Som i den første begeistret snakker om den optimale temperaturen for aktive skritt næringsstoffer.


 •  Face av tindved olje Hair   Seabuckthorn perfekt med andre oljer og urteekstrakter, fordi det er mange populære oppskrifter som inkluderer tindved olje. I denne artikkelen presenterer vi eksempler på de mest effektive og populære masker for hår.

  Bruken av tindved olje Hair   Oppskrift masker til flass

   Bland en spiseskje med tindved olje 5 ss olivenolje. Gjelde for hårrøttene for 45 - 50 minutter. Skyll. Gjenta maske minst to og ikke mer enn fire ganger i uken. Et par måneder flass helt eller delvis forsvinne.


   Oppskrift maske for fet hår

   To spiseskjeer av tindved olje blandet med en spiseskje med lakserolje, deretter legge 2 rå eggeplommer mottatt en maske satt på hodebunnen, skyll etter 30-40 minutter. Gjenta minst en gang per uke.


   Oppskrift maske for tørt hår

   Vask håret med sjampo vanlig, forsiktig masserer hodebunnen. På lett tørt hår (kan bare hårrøttene) bruke en blanding av tindved og lakserolje i like proporsjoner. Etter 35 minutter vaske håret og skyll infusjon av kalk eller ammoniakk.


   Oppskrift maske for å behandle alopecia

   Hver dag, tindved olje gni hårrøttene, holde minst to timer. Skyll med vanlig sjampo. For større effektivitet anbefales å kombinere masken med å ta inn olje 1 ts to ganger om dagen.


   Oppskrift maske for å beskytte håret i vinter

   Bland tindved olje med eukalyptus og trinse i like proporsjoner. Varm opp blandingen på svak varme og søke på hodebunnen, vikle hodet med et håndkle, hold i 2 timer. Deretter vaskes, skyll håret urte infusjon av kamille eller nesle.

   Får tindved olje i hjemmet   Avslutningsvis vil jeg gjerne snakke om å få tindved olje i hjemmet og riktig lagring.

  Bruken av tindved olje Hair


   Den enkleste oppskrift for olje regnes som «forsvarer» tindved juice. Du trenger friske bær av rhamnoides. Skyll og tørk bærene. Deretter bærene trenger å presse juicen som er lettest gjøres med en juicer. Neste buckthorn juice bør helle i en bred glassbeholder og satt i et mørkt sted for en dag. Etter 24 timer på overflaten av saften skal formes olje, vil det være synlig for det blotte øye. Samle forsiktig oljen med en teskje og legg i en glassflaske allerede forberedt, lukke lokket.

   Den andre måten å få olje vanskeligere, men det er like egnet for hjemmemiljø. Du trenger geitvedbær og eventuelle raffinert olje, for eksempel olivenolje. Pre-wash bær, tørk dem i ovnen på svak varme, være forsiktig med å ikke brent bær! Du må knuse bærene til en tilstand av mel, er det best å bruke for jeksel. Deretter flytter melet i en krukke og fyll med varmt vegetabilsk olje, dekk og fjern på et mørkt sted i 6-7 dager. Hver dag, riste beholderen. Ved utløpet av den belastningen væsken gjennom en fin sil, fjerne allerede ren olje på et mørkt sted i 2-3 dager, så den er klar til bruk. I den ferdige olje av tindved oljeinnhold på omtrent 15%.

   For vellykket behandling er det viktig å vite hvordan du skal holde tindved olje, fordi når de er riktig lagret olje kan miste sine egenskaper. Det er best å lagre olje egnet glassbeholder og en kjølig, mørkt sted, som er noen ganger anbefalt å holde oljen i kjøleskapet.


  Яндекс.Метрика