Hvem liker ikke en fin rosa blush på kinnene ung jente eller gutt? Men, dessverre, noen ganger uskyldig ved første øyekast, flush kan bety begynnelsen på en alvorlig og veldig ekkel sykdom som heter rosacea eller, som de kaller hjemme, acne rosacea.
 Rosacea - en sykdom i de øvre lag av epidermis av den personen som er ledsaget av alvorlig rødhet og, over tid, kan det vises kviser, akne og akne puss, er det avbrudd av blodkarene, som til syvende og sist kan være ledsaget av deres blå i ansiktet og enda grovere huden.
Rosacea ansikts og behandling av denne sykdommen

 Den første legen som sa folk i nærvær av sykdommen var Thomas Bateman, dette skjedde relativt nylig, i det nittende århundre. I sin kommentar på dette avvisning, påpekte han at det ikke "skylden kviser", som ble laget til å tro at det i Frankrike, synes rødhet ingen alkohol, selv om den offisielle grunnen ikke har blitt etablert.
 I XX århundre begynte folk leger til å tilby en rekke alternativer som kan oppmuntre fremveksten av denne sykdommen, men det eneste funnet: rosacea kan være arvelig.
 Moderne medisin har ennå ikke vært i stand til å etablere den eksakte årsaken til sykdommen, men forskere har likevel vært i stand til å finne måter å behandle rosacea i ansiktet hans.
 Det er verdt å merke seg at sykdommen er en type kronisk, så forbedrer sitt utseende over tid, mulige tilbakefall, vil behandling gjenopprette igjen.

 Innsikt funnet at sykdommen kan forekomme i ca 10% av jordens befolkning, og akne rosacea forekomme hos kvinner oftere enn menn, selv om fjor mye raskere tilegne seg denne sykdommen komplikasjoner.
 Rosacea forekommer ofte hos personer eldre enn 30 år, mest tilt alder - 40-50 år. Også funnet at rosacea ofte oppstår i lyshudet folk med rødt og blondt hår, blå øyne.

 Det er store risikofaktorer og symptomer


 Rosacea - ganske snikende sykdom som manifesterer seg på en gang, første gang, ikke folk engang klar over at kan være syk. Lys farge, som av og til oppstår under påvirkning av visse faktorer som sterkt krydret mat, varm drikke, nervøs støt eller racing humør, sinne eller alkohol hver gang forsvinner.
 En mann og ikke skjer, kan det være de første symptomene på sykdommen i løpet av denne tidlige fasen for å finne ut hva som er virkelig rosacea vanskelig bare av erfaren spesialist hudlege. Over tid, rødhet forsvinner stopp, deler av ansiktet blir lys rød farge som vedvarer i det hele tatt, og etter en tid i deres sted begynne å danne utslett.
 De fleste sykdommer er delt inn i tre hovedtrinn, som hver er ledsaget av sine karakteristiske symptomer. I den første fasen uten noen åpenbar grunn, det rødhet i området av kinnene, pannen, nesen og noen ganger bryst.
Rosacea ansikts og behandling av denne sykdommen

 Over tid vil disse "angrep" hyppige rødhet, omdannes til stabile lilla flekker som i en viss periode, blir cyanotisk kan oppstå selv lett svelling i ansiktet, på grunn av lesjoner av overflatevener.
 I den andre fasen på de samme puntsovыh steder dukker kviser og akne hud blir veldig følsom for sollys, og pustler gradvis dusjet hele ansiktet, kan passere på brystet og hodebunnen, ledsaget av kløe.
 I den tredje fasen observert fortykkelse av enkelte deler av huden som dekket grooves og depresjoner som ligner grov oransje hud. Noen ganger i løpet av sykdommen kan oppleve øyeskader, er rødhet, tørrhet og konstant følelse av sand. Hva forårsaket denne ekkel sykdom?
 I denne saken, ekspertene ikke finne en felles respons, mens bare kjente faktorer som kan være risiko:
 •  Sykdommer i fordøyelseskanalen (hovedsakelig gastritt);

 •  Det er en egen form for sykdommen - steroid rosacea, som ifølge eksperter, kan skje under påvirkning av kortikosteroid salver, noen ganger utnevnt i behandling av hudsykdommer;

 •  Forstyrrelser i det endokrine systemet (menopause, diabetes);

 •  Unormalt i nervesystemet. Man trodde lenge at det var psykiske lidelser var den viktigste årsaken til rosacea, derimot, har nåværende studier ikke bekreftet dette.

 •  Det er en oppfatning at rødhet og utslett i ansiktet - resultatet av Demodex midd slekten ved behandling rettet mot dens ødeleggelse, er det alltid en betydelig forbedring. Imidlertid er det en oppfatning at utseendet av subkutane midd - er en konsekvens rodatsea, og er kjent for å oppnå virkelige resultater, må man for å behandle den underliggende årsaken.
   Også eksperter tror på det faktum at utviklingen av denne sykdom er ikke uten virus og bakterier, som i antibiotika salver, kremer og andre stoffer, utslett redusert, og pasienten føler seg bedre.

   Hvordan å behandle rosacea?


   Det er ganske mange metoder som kan brukes til å behandle denne sykdommen, er dette på grunn av lang rekke faktorer som kan utløse sykdommen. Ofte rosacea forskrive antibiotika som er inne, er lokal terapi bruk av gels, salver og kremer som har anti-inflammatorisk, decongestants og tørkede egenskaper.
  Rosacea ansikts og behandling av denne sykdommen

   En sterk kløe kan tildeles antihistaminer, og å kvitte seg med estetisk ubehag som rødhet, posynenyy, edderkopp årer og arr, bruke fotolikuvannya metoder og prosedyrer ved hjelp av lasere, tørris og flytende nitrogen, som er ganske bra rykte i kunsten industrien.
   Behandle Rosacea kan og folk rettsmidler spesielt for dette formålet, er det mange masker, kremer og tinkturer å hjelpe visuelt forbedre hudens tilstand.
 •  For eksempel, en svært populær maske med saftig agurk og aloe juice. For denne agurk bakken til masse, tilsett en spiseskje skje med frisk aloe juice, og deretter sette på en time på problemområder, vask med kaldt vann, må prosedyren gjentas hver dag så lenge ingen rødhet avtar.

 •  Også bruke kål juice blandet i like mengder varmt vann, gjennomvåt gasbind i det og sette det på ansiktet ditt. Etter 20 minutter masken er fjernet, må du gjenta prosedyren annenhver dag.

 •  Noen ganger er disse formål infusjon av rose hofter, som er fortynnet i et forhold på 1 til 20 med varmt vann. I den resulterende skjær dukkert gasbind, satt på ansiktet, og i løpet av disse 20 minutter før det er behov for å beholde, du trenger minst 5-6 ganger i gasbind erstatte en ny. Prosedyren blir gjentatt hver annen dag.


 •  Område halsen, som krever spesiell og forsvarlig omsorg. Det er dette området kan ikke bare "gi" sanne alder av kvinnen, men å svare på spørsmålet: er det nok dyktig eieren er i stand til å ta vare på kroppen sin og seg selv.


  Masker til spalting


   Hjemme, og etterlater en hals og nakke inneholder en rekke masker og kremer. Det er vel å ta vare halsen bruke kremen og de maskene som er egnet kvinne for hennes type person. Men det er spesielle spesielt utviklet for dette formålet oppskrifter av ulike masker, som, forresten, kan det være aktuelt for den personen.

   Hvis masker hjemmelaget foretrekker ferdig-ups, spesielt anvendt på nakken, her er noen tips. Disse maskene bør være:

 •  Sammensetningen av de ferdige masker er allerede aktive stoffer, glatt hud: planteekstrakter - kastanje, ginkgo biloba, arnica. De perfekt forbedre blodsirkulasjonen, forebygge aldring, har en styrkende effekt.

 •  Hvis du tilfeldigvis har deltatt synlige rynker og løs hud til å se - bruk modellering eller parafinmaske. Ved anvendelsen av disse maskene tillater ikke komprimere effekt, siden på grunn av dette blodsirkulasjonen.

 •  For daglig omsorg, bruke kosmetikk til mineral. Siden dens sammensetning inkluderer ikke konserveringsmidler, smaker, er det ideelt for selv de med sensitiv eller problem hud.


 •  Fornyelse Mask halsen   Blanding av ingen stor appelsin og et par spiseskjeer med ost (bruk lav-fett hvis du har fet hudtype), tilsett litt grunt hav salt og vegetabilsk olje / fuktighetsgivende / Olive - om et par teskjeer. Søk om 20 minutter, og skyll.

   Toning Mask   Visp ikke en del av en stor sitron (eller snarere dens juice) 1 protein, legge havsalt fint mel og vegetabilsk olje / fuktighetsgivende / oliven. Påfør i halsen og brystet for 15-20 minutter, og deretter fjerne vann (varm). For å forsterke effekten gni isbiter, sammensatt av grønn te + sitronsaft. Eller - bare kjøle grønn te.

   Hvis plutselig skjellende hud   Hvis huden skreller av, ofte fører det til - det hydrert. Mask "mild eksfoliering" - å bli kvitt problemet. Spre litt honning med 1 ss mandelolje (bruk olje med fersken eller druekjerne). Den resulterende massen skal brukes til hud som peeling. Litt massasje og ikke vaske seg i noen tid. Deretter fjerne / vaske av masken med en bomullsdott dynket tonic.

   Merk: I den kalde årstiden (høst-vinter) ikke rense huden med vann, og bedre melk eller tonic, hver dag, om natten, påfør krem ​​(gjerne en fuktighetsgivende).

  Masker til spalting


   Det vil fjerne irritasjon stabilisere / forbedre hudens tilstand   Du vet at er i stand til - å normalisere stoffskiftet og generell gunstig effekt på huden. A: Den blå leire.

 •  Trinn 1. Tynn blå leire pulver (tilgjengelig på apotek) varm avkok av kamille til konsistensen av tykk fløte, omrøring med en tresleiv eller pinne.

 •  Trinn 2. Påfør sammensetningen av forbehandlet hud peeling kroppen. Tips: For en mer jevn fordeling av leire bedre fukte hendene i kamille kjøttkraft. For bedre penetrasjon inn i hudens struktur kan skape en badstue effekt. Ideelt sett, hvis du tilbringer prosedyren i bad og sauna - så nok til å gå til damprommet. Hjemme kan du opprette en badstue effekt lokalt. For å gjøre dette, slår bryst og hals med plastfolie og vikle et håndkle (bære en varm jakke, turtleneck).

 •  Trinn 3.Prodolzhytelnost prosedyre - 30-40 minutter. Etter det, må du skylle med varmt vann og leire. Bruk fuktighetskrem.


 •  Styrker, glatter huden bryst   Som ingen bedre takle dette problemet - havsalt. Hun gir regenerativ (fornye) og aktivere virkning på kozhu.Dlya preparatet oppløses i 05 liter varmt vann - 50 gram salt. Kjøle den resulterende løsningen til en behagelig temperatur og rikelig klatt med et håndkle nakkeområdet (uten å gni) og ikke skyll i 1 time. For best effekt, ta en real sjø bad. For å fremstille badesalt-løsning for å gjøre en liter varmt vann - 400-600 gram salt. Bath ta minst 15 minutter.

  Masker til spalting


   Ansikt-kremer for aldring / "aldrende hud •  Kaffe bør blande yoghurt - 1 ts malt kaffe.

 •  Oblepyhovaya skal slipe hjelp tindved bær blender (1 ss. Spoonful) kan tines, legge til så mye i form av rømme eller yoghurt og bland.

 •  Ost bør slipe jeksel ved hjelp av en teskje av ris, tilsett 1 teskje olje og ost blanding.

 •  Honning-kaffe bør blande honning - 1 teskje av naturtomt kaffe - 05 ts.


 •  Havre, agurk maske for alle hudtyper   Du må blande havremel - 1 spiseskje av agurk, er det bedre å rive eller hogge noen annen måte, la stå en stund for å nabuhly flak. Hvis du ikke har min agurk, erstatte den med ferskpresset gulrotjuice - 2 ss.

  Яндекс.Метрика