Hvordan bli kvitt arr etter kviser?
 Beauty - er ikke bare slank figur og vanlige funksjoner. Det er også klar hud uten rødhet, kviser og deres konsekvenser. Dessverre, bare bli kvitt akne arr etter er hardere enn de fleste akne kur. Utslett på huden er av alder eller etter justering kosthold og rettet terapi. Men i deres sted er ofte arr helt negere positivt utfall. Og kampen for skjønnhet begynner på nytt: maske kosmetikk, jakten på effektive behandlinger og, selvfølgelig, er svaret på spørsmålet: hvordan bli kvitt arr etter kviser? Ikke å være begrenset ubrukelig medfølelse, har vi utarbeidet en liste og beskrivelse av de mest effektive måter å fjerne akne arr i ansiktet, ryggen og andre deler av kroppen. Hvordan unngå akne arr etter? Hvorfor flekk akne arr forbli?
 Ingen kvise vises ikke uten grunn. Dens utseende kan utløse en rekke faktorer, både eksterne og interne. Akne plukket opp etter å berøre huden med skitne hender, bruke lav kvalitet kosmetikk fra skytende søtsaker og stekt mat i kostholdet på grunn av et brudd på fordøyelses og metabolske prosesser og så videre. et al., Men kviser av noe slag har noe til felles: deres effekt på overhuden og enda dypere lag av huden. Og jo dypere er det, jo mer sannsynlig at etter kvise i stedet vil arr (fra noen små midlertidige endringer i farge til stallen arr).
 Akne stammer i dermis, på den plasseringen det talgkjertler og deres kanaler. Når de blir betente talg dannet kork tette porene i huden. Under det, uten oksygen ute og inne med dårlig sirkulasjon, utvikle bakterier. Mens kroppens immunsystem kjemper mot dem, rundt inflammatoriske leukocytter, utvikler kvise. Til slutt, de hvite blodcellene "vinner" over infeksjonen, men opp til dette punktet har tid til hudceller lider ikke bare inne, men også utenfor. Hvis tenningen var sterk, og akne - mange, kan huden i disse områdene uschilnytysya og endre farge til en blek. Hvis kviser bli akne eller kviser i, og hvis de ble avbrutt eller kjemmet, deretter plassere dannet en skorpe morgen, etter å ha klatret ofte igjen arr.
 Helt unngå utseendet på akne arr etter umulig, men redusere sannsynligheten for deres utdanning - er høyst reell. For eksempel, ikke røre hendene så snart som mulig, og for å bli kvitt dem testet, og ikke uavhengig oppfunnet metoder. Men i noen tilfeller påvirke utseendet av arr umulige:
 Hvis kvise utviklet koke (dvs. dannet puss).
 Betennelsen skitne og / eller infikuvavsya.
 Du delikat og sensitiv hud utsatt for irritasjon og tørrhet.
 Hvordan bli kvitt arr etter kviser i ansiktet ditt
Hvordan bli kvitt arr etter kviser?
 Funksjoner av stoffskiftet i kroppen slik at, uavhengig av alder og helse, ofte kviser vises på ansikt og hals og bryst, skuldre og rygg - mindre. Også bli kvitt arr etter kviser i ansiktet ditt er mer viktig, spesielt for kvinner. Menn arr selv dekorere, men ikke sånn. Så bli kvitt akne arr på ryggen etter - ikke minst problemet. Du kan gjøre det selv hjemme eller i skjønnhetsklinikken under tilsyn av en hudlege. Men for å fjerne spor av kviser er ikke alltid mulig. Så hjemme bør du først prøve å forebygge slike plager, og jevnlig ta vare på huden din, spesielt hvis det er utsatt for dannelsen av akne. Vask antibakterielle midler, se på kostholdet ditt og gi opp dårlige vaner. En behandling postacne, ofte referert arr etter kviser, late til fagfolk.
 Moderne former for arr etter kviser i ansiktet ditt
 Arr fra akne arr og ansikts levere mest problemer på grunn av deres behandling ikke kan risikere det. Medisin har flere effektive teknikker som tillater å arr etter kviser uten et spor. Disse prosedyrene er ikke billig, men hvis det er en person, er det viktig å lagre og bevare appell. For å gjøre dette, er det måter å fjerne arr:
 •  Mid-peeling kan være mekanisk, kjemisk eller kombinerer mekanisk og kjemisk angrep. I det første tilfellet kosmetolog påføre kremer strengere enn de som du kan kjøpe i butikken kosmetikk. Sine abrasive partikler fjerne døde celler i huden, stimulere den til å oppdatere og skape nye celler som er identiske med normal sunn hud farge og struktur. Peeling er ikke sårer kjemisk эksfolyantamy også vurderes median - vanligvis er det brukt for narkotika basert på salisylsyre og / eller glykolsyre. De påvirker ikke huden dypt, oppløsning bare dens øvre lag. Denne peeling omfatter nesten smertefri, men hvis arr etter akne dyp, vil det være ineffektiv selv ved hyppig gjentagelse av fremgangsmåten.
   Kjemisk peeling (Dybde) er mye bedre median, men denne grunn er det ikke anbefalt å gjøre det mer enn én gang. Preparater basert på fenol påføres direkte på arr og bokstavelig talt spise bort huden. Dype kjemiske peelinger - det er ganske smertefullt og rehabiliteringsperioden etter det tar tid, der vi må vokte seg for solen og andre ytre faktorer. I tillegg er denne fremgangsmåten ikke er anvendelig til mørk og freckled hud.
  Hvordan bli kvitt arr etter kviser?

   Mesotherapy å fjerne akne arr etter gir effekt på grunn av virkningen av aktive stoffer som administreres subkutant i umiddelbar nærhet av arr. Forberedelser til injeksjon kan inneholde hyaluronsyre eller kollagen i varierende konsentrasjoner, avhengig av hudens tilstand, dybde av arr og mål. Etter sin introduksjon starter prosessen med å oppdatere sin egen hud. Det tar litt tid før en merkbar positiv fordi mesotherapy for arr fjerning ikke fornuftig å gjøre mer enn en gang eller to ganger i året.
   Dermabrasion ganske enkelt - resurfacing huden, hjelper bli kvitt arr og andre uregelmessigheter. De viktigste ulempene med denne metoden - dens traumer (i noen tilfeller etter dermabrasion brukt bind) og effektivitet kun til høyttalere arr, men ikke pits.
   Fjerne arr laser - Er, faktisk også stripping huden. Laserstrålen skjærer arr på nøyaktig kalibrert dybde av epidermis, så det er hevelse. Et par zhney det går, men full gjenoppretting av huden bør ta mye tid (en til tre måneder). Ulempen med metoden - smerte og behov for bedøvelse. Fordelen med laser resurfacing - høy presisjon tuning enhet.
   Hudtransplantasjoner - Er en kompleks metode for å eliminere arr, som griper bare hvis arr og fordypninger i huden meget dypt. Mykt vev for transplantasjon er i pasienten med andre kroppsdeler eller bruk kollagen dyr. Depresjoner fylle denne hud kollagen eller fett.
   Hvordan bli kvitt akne arr etter hjemme
   Hvis du behandle akne hud er ikke hardt skadet, kan du prøve å fjerne arr selv. Du kan bruke apoteket salve "Dermatyks" og "Kontratubeks", designet for rask oppløsning av arrdannelse. Og for de som foretrekker naturlige oppskrifter legemidler er trygge og effektive folk rettsmidler for arr:
 •  Bodyaga i kombinasjon med hydrogenperoksid forårsaker en tilstrømning av blod til huden og starter prosessen med aktiv celle regenerering. Blandingen fremstilles i et forhold på 1: 1 og påført et tynt lag av arr. Vaskes av etter tørking eller brennende følelse når følelsen sterk.
   Skrubb peeling hjemme innebærer selv matlaging slip sammensetning. En alternativ: ansiktsmassasje en liten mengde av lett zakrystalizovanoho honning, som i tillegg skrabuyuchoho virkning har en sterk biokjemisk effekt på huden. Du kan også forberede skrubb med en blanding av kaffegrut og olivenolje eller havregryn, dynket i yoghurt til en tykk velling.
  Hvordan bli kvitt arr etter kviser?

   Naturlig maske for å fjerne arr ganske glatt hud enn utjevning det, men i kombinasjon med andre behandlinger er ganske effektive. Prøv å lage en maske av kosmetisk hvit leire og sitronsaft, men ikke hold det på ansiktet i 10-15 minutter lenger. Hvis dette ikke hjelper maske, blande en spiseskje pulverisert grønn eller svart leire med fem dråper rosmarin olje og fortynne med vann til konsistensen av rømme.
   Komprimerer arrdannelse kan gjøres umiddelbart etter fjerning masken fra ansiktet. Ta en eggehvite og fersk juice av en halv sitron, blande og bruke en bomullspinne arr på prikken hver kveld i 15 minutter.
   Lotion av arr etter kviser kan forberede deg med naturlig eple cider eddik. Bland 1 del eddik til tre deler rent vann og tørk ansiktet to ganger om dagen i stedet for tonic.
   I tillegg til hjemmelaget kosmetikk laget av naturlige ingredienser, kan du slåss med arr og forberedt kremer og lotions fra butikken, etter berikende sine aktive stoffer. Den enkleste måten - å legge til en nattkrem vitamin E. Dette fettløselig vitamin som selges i apotek i form av gelatinkapsler. En kapsel er nok for en porsjon krem ​​er ett program. Vitamin E er viktig for cellefornyelse, men dens overdose kan utløse dannelsen av nye kviser og allergiske reaksjoner. Med andre ord leverer strøm og respiratoriske vev - en forutsetning for en vellykket fjerning av arr. Kombinere det med en aktuell behandling, du sikkert vil returnere huden din helse og skjønnhet.  
 •  Om hvithet av tenner drømmer om hver kvinne. Og menn tenker ikke på den merkelige skjønnheten av sine smil. Å ha vakre tenner - et referanse drømmer. Ikke rart slik skjønnhet prymelkavshymsya belastning kalt "Hollywood smil". I dette konseptet inkluderer ikke bare helt rette tenner, men også blendende klær.

  Hydrogen peroxide tannbleking


   Måter å bleke veldig mye. Vanligvis denne prosessen prøver å utføre dyktige fagfolk, unngå feil og skade emaljen. Imidlertid er denne prosedyren ikke lite penger, mens ikke alle har råd til å bruke så mye på en vakker drøm. Derfor metoder for tannbleking hjemme blant så relevant for moderne samfunn. Siden noen av tannkrem er hydrogen peroxide små konsentrasjoner, kan den brukes hjemme denne komponenten til å endre sine perfekte hvite tenner.
   På peroksidbleking egenskaper kjent i noen tid. Imidlertid har forskerne ikke kunnet forstå hvordan peroxide bleker tennene. På grunn av den lave prisen på dette stoffet har enorme popularitet blant mange mennesker. Tannleger i bleke peroksyd er også brukt, men mer konsentrert. Hvis du vil lagre tannemaljen, de gjør en spesiell blanding av spesielle geleer som bevarer tann mineraler.
   Før du begynner bleking uavhengig verifisere hudreaksjon til peroxide. Svak konsentrasjon peroxide tendens til å helbrede små sår, så hvis du munnen er fin riper, vil en slik bleking gjøre deg godt. Men hvis du har sår og dype sår, er det bedre å utsette prosedyren til de er helbredet. I tillegg renser hydrogenperoksid mikrofloraen i munnen, noe som bidrar til å bevare friskheten i pusten og råtne tenner. Ta kontakt med tannlegen din! Han kan gi deg en spesiell gel som trenger å bli brukt til tannbleking å lage en sparefunksjon.
   Bruk -ing behov 3% konsentrasjon av hydrogenperoksyd. Hvis du bruker en sterkere konsentrasjon, kan det være en årsak til brannskader og ubehagelige konsekvenser.
  Hydrogen peroxide tannbleking

   Bleach tenner - veldig enkelt og nesten smertefri. Etter børsting, bør man skylle munnen med hydrogenperoksyd, fortynnet med vann i et forhold på 1: 1. Deretter splyunte løsning og skylle munnen med varmt vann.
   Hvis du er redd for å skrive inn din munn peroxide, kan du suge en bomullsdott i det og nøye tørke hver tann til tann effekten var uniform. Etter behandling som er nødvendig for å skylle munnen med varmt vann og påfør remineralizuyuchyy gel.
   Ikke bry deg om etter en slik bleking vil du oppleve ubehag i munnen. Det vil bli avholdt etter skylling. Prøv å ikke spise eller drikke etter inngrepet i 30 minutter. Denne måten du kan bruke i en uke, og deretter bestemme seg for å ta en pause for å tannemaljen noe styrket.
   Du kan bruke en selvbetjent peroxide tannkrem. For å gjøre dette i 1 ts tann pulver tilsett 1 ts 3% hydrogenperoksyd. Bland til en jevn og like enkel å bruke tannkrem to ganger om dagen. Etter prosedyren, sørg for å skylle munnen med varmt vann. Bruk denne lim nødvendig til 7 dager. Denne metoden er mye sterkere emalje byttet, så du må ta et kurs for utvinning.
  Hydrogen peroxide tannbleking

   En annen måte å bleke tennene med peroxide. Streik tannbørste hydrogen peroxide og dryss topp med soda. Vel først pusser tennene på denne måten, skyll munnen og fortsette rengjøring enkel tannkrem. Denne fremgangsmåten er mest skadelig for tannemaljen, så denne metoden bør rengjøres en gang per dag i løpet av uken. Og sørg for å ta et kurs i restaurering av tannemaljen.
   Til tross for naturlighet oppskrift og en lav konsentrasjon av peroxide, det er "fallgruver" som du bør definitivt huske. Hydrogenperoksid kan påvirke ikke bare på emaljen på tennene, men også på dentin. Ved behandling av oral emalje vil ikke bare vidbilyuvatysya men også svekkes. En struktur av tenner kan alvor begynner å endre seg. Ikke i noe tilfelle peroxide bør ikke komme inn i strupehodet, ellers vil du få alvorlige problemer enn sløve tenner. Så før du begynner bleking peroxide alene, virkelig god tenker.
   Det er noen kontraindikasjoner, som bør leses. Svake emalje og tannkjøtt problemer - en alvorlig grunn til å forlate prosedyren. Med økt tann følsomhet for varme og kalde avvisning av bleking er det beste valget. Generelt, hvis du har noen problemer med tennene og tannkjøttet før ty til folk rettsmidler nødvendigvis ta kontakt med tannlegen din.
   Søke profesjonell hjelp. De vil hjelpe deg å velge den enkelte bleking metode for å bidra til å redusere risikoen for skader på emaljen. Hvis, til tross for alle advarsler, du likevel velger å hjemme bleking er en billig og effektiv måte du vil ikke finne. Periodisk pokazuytes tannlege som han så på som munnen og bistått i kritiske situasjoner. Ditt smil vil alltid være et objekt av beundring og misunnelse av forbipasserende, hvis du gjør alt riktig og nøyaktig.  
  Яндекс.Метрика