Utvilsomt, er brystet regnes som en av de vakreste og mest attraktive kvinnelige kroppsdel. Og uansett hvor mye sagt om det unike og vakre øyne, bryster har aldri bodd mangel på mannlig oppmerksomhet. Så hva skal være perfekte bryster?

Hvordan du kan redusere bryst uten kirurgi


 Ifølge allment aksepterte standarder er store bryster gir sin eier sexy og feminin. Mange damer med små bryster, bruke tjenestene til plastisk kirurgi for å øke sin størrelse. Det er de av den rettferdige sex, og gir selv om en størrelse økning bryst ved hjelp av populære oppskrifter. Hvordan å føle dem som naturen har utstyrt betydelig bust? Mad About egen unikhet? Kanskje de ville være i strid med redusere sitt volum i brystet?
 Gitt ovenfor, gi noen praktiske råd om hvordan du kan redusere bryststørrelsen med. Legg merke til at det vil fokusere på metoder som ikke krever kirurgi, slik at enhver korrigerende kirurgi for å endre utseende, er i stand til, i tillegg til de fordeler og ta skade. Det er bedre å bruke sikrere måter å redusere størrelsen på bysten.

 Så godt å være eier av den elegante bust?


 Spørsmålet er kontroversielt. Her er de viktigste ulemper. Et stort brystet, faktisk en merkbar belastning på ryggraden, forårsaker utvikling av skoliose, degenerative plate sykdom, forårsaker hyppig ryggsmerter. Påvirke nydelig byste og cardio - vascular system, spesielt - påvirker hjertet, dermed til dårlig helse og utseende av hodepine.
 I europeiske land og USA, brystreduksjon - er ikke uvanlig. Dessuten er det ofte motiv er ønsket om å losse ryggraden og derved forbedre helsen.
 I tillegg er aldersrelaterte endringer på samme måte over tid påvirke tilstanden til brystet. Fødsel og påfølgende fôring forverre bryst form, det siger ned og får strekkmerker. Først en liten byste størrelse er mye lettere å gjenvinne form etter amming av barnet. Siger ned, brystet bringer ofte mange problemer og erfaringer fra sin eier.
Hvordan du kan redusere bryst uten kirurgi

 Men hva som er tilfelle med den moralske og psykologiske og estetiske siden av saken? Her også mange nyanser, og ikke alltid positive. Det er ingen hemmelighet at store bryster - misunnelse av mange av de rettferdige sex og forårsake beundrende blikk av menn. Imidlertid er det fremfor alt gir en stor mengde ulemper. Ofte rettferdig sex med store bryster har problemer med å velge intime klær (badetøy), spesielt merkbar forskjell i volumet av brystet og bryststørrelse. Kvinner ofte ikke finner passende klær eller tvunget til å bære posete klær. Også, ikke alle liker oppmerksomhet på sin egen person og sensitive bemerkninger i sin tale. Så mange kvinner søker er å redusere størrelsen på bysten, ikke øke den.

 Øvelser med bryst korreksjon


 Først, ville det ikke vondt å gå på en diett og gå ned i vekt generelt, store bryster - et problem stort sett overvektige kvinner.
 Selvfølgelig vil fitness eller turer til treningsstudioet ikke redusere bryststørrelse, siden hun ikke har muskler. Men omfattende øvelser for bryst og rygg musklene i skulderen belte muskulaturen betydelig, heve tonen i bryst og forbedre formen. Det er nyttig å holde seg i form svømming bryst, spesielt bryst. Det er en veldig god måte: de vanlige push-ups på gulvet i flere tilnærminger.
 Bare når du gjør push-ups, bør hendene sette mer - da effekten er mer betydningsfull. I dag å bruke minst tre tilnærminger, hver øvelse 10-20. Vil også hjelpe manualer, og hvis de ikke gjør det - de vanlige liter plastflasker. Med manualer deal er enkelt - bare løfte hendene i forskjellige retninger. Dermed overflødig fett i brystet slå inn muskel og brystet vil se mer tonet.
Hvordan du kan redusere bryst uten kirurgi

 Kosmetiske prosedyrer for å forbedre formen på brystene


 Nyttige spesielle kremer med løfteeffekt. Du kan ved et hjem kokk massasjeolje. Du trenger jojobaolje (to spiseskjeer), druekjerneolje med (1 teskje), noen dråper roseolje. Alle ingrediensene er blandet og gnidd i brystet ytre bevegelse. Denne massasjen er nyttig å gjøre hver dag, som alternerer med en kald dusj, forbedrer den elastisiteten av brystet.

 Visuell brystreduksjon


 Dette vil gjøre en spesiell korrigerende undertøy eller noen tilpasninger i valg av klær. BH med kopper bør være runde, frø og brede, solide sider. Dermed løfter visuelt bysten og er nær sentrum, i stedet for å spre seg i alle retninger. Unngå store strikkede gensere, bluser med flott design, dobbel-breasted jakker. Altfor trange klær du også ikke vil fungere, men ikke gjemme under kappen.
 Mange kvinner er interessert i spørsmålet: "Er det virkelig mulig å redusere bryst hjemme? "Gjør det ganske vanskelig å være klar over at store endringer vil forekomme. Men fjerne 2-3 cm av tilgjengelig volum av brystet - krefter på nesten hver kvinne.  
 Det er ingen hemmelighet at skjønnhet for kvinner er det viktigste insentivet. Udoskonalyuyuchys og eksperimentere, avslører hun sine indre kvaliteter og føler seg trygg. Herlige damer er villige til å bruke mye tid og uendelige mengder penger for å oppnå sin perfeksjon.


Rette håret uten stryking


 Enhver moderne jente klokker mote trender og innovasjoner i verden av skjønnhet. I går var presserende brun, og i dag rangerer først lys pastell. Av denne grunn damer er meget nøye med valg av klær og dets bilde.

 En av de viktigste funksjonene vakker kvinne har lenge vært ansett som sunt hår. Noen mennesker er født med en tett og tykt hår, mens andre, sjeldne og tynne. Men til tross for den enkelte hårstrukturen dem klart å bry seg. Dessverre fører lidenskapen til å eksperimentere med sitt utseende ofte å misbruke og svekke hår, håravfall og sprøtt.

 Derfor er det ikke tilrådelig å glemme den daglige omsorg og næring til håret. Hvis håret ditt er sterkt skadet eller overtørket, bør du velge kremer og befestet kostnader. Dette gjelder både direkte og krøllete hår.

 Med forbehold for det alternativet som jenter liker variasjon, klart gjelder det å hår. Regelmessig farge, styling hjelp av en hårføner eller Curlers, bruk stryking, perming - det er negative faktorer som bidrar til helse av hårtap og deres ødeleggelse.

 Vær oppmerksom på at lidenskap for jevn og glatt hår aldri går ut. Derfor, eieren av bølgete eller krøllete hår lurer på hvordan du trygt og effektivt justere hår.

 Hvorfor gjør rett hår så populær? Først, de er enkle å konklusjon. Ideelt nivå låser kan enkelt lage enhver frisyre eller finne en stilig hale. For det andre er de lettere malt. På nivået av hårfarge faller jevnt lag, og avdekker hele lengden. Og den endelige fordel kan kalles det lang og rett hår ser mye mer elegant enn lang og krøllete.

 De fleste kvinner som ønsker å rett hår, bruker såkalt utyuzhok hår rettetang. Denne elektriske enheter som kan endre formen på håret ved hjelp av termisk oppvarming. For hyppig bruk av dette tilbehøret fører til sprø og tørt hår, håravfall og svakhet.

Rette håret uten stryking


 For å justere hår uten strykejern bør bruke datarådene. Jeg ønsker å være oppmerksom på at håret etter en perm eller veldig krøllete av natur perfekt og permanent justere mislykkes. Dette tar en mer profesjonelle metoder som er basert på gjennomtrengning og endringer i strukturen av håret.

 Rette håret med mousse og hårføner Alle prosedyrer bør begynne å rette håret etter vask. For å rengjøre, vått hår, forsiktig tørket med et håndkle, må du søke krem ​​eller mousse for håret rette. Midler bør fordele hele lengden og forsiktig gre kam. Når håret rette på denne måten kan du bruke en spesiell keramisk brashynh (rundbørste) med naturbust. Keramisk belegg fremmer jevn temperaturfordeling og trygt for hår.

 Håret bør være delt inn i seksjoner, utretting skal starte fra bunnen av hodet. Den valgte strand sakte med pistol tørketrommel, pakke. Etter alt håret trekke prosedyren kan sikres, re gå igjen. Pin konklusjon bør lakk.

 Rette håret med en hårføner og børste-Moussa Feng børsten er en spesiell enhet som tørker og retter håret på en gang. Denne effekten oppnås gjennom roterende arbeidsflate. På vaskes, tørkes med et håndkle for å sette håret mousse hår rettetang. Deretter bruker en hårføner, børste gå rundt håret, er delt opp i tråder. Som i den forrige saken, må håret lakk for å være løst.

Rette håret uten stryking


 Rette håret med kosmetikk For vanlig hårvask kan bruke spesielle shampo, balsam og masker som stimulerer rette strengene. I dette tilfellet, bør du vurdere at farget håret rette kosmetisk effekt kan ikke forekomme. Dette er spesielt sant håret farget med henna.

 Rette ut håret ved kjemisk utretting i skjønnhetssalongen Denne metoden er perfekt for eiere av veldig krøllete hår etter en perm. Bare ønsker å merke seg at kjemisk intervensjon i håret struktur i stor grad påvirker stabilitet og helse av håret.

 Fremgangsmåten anvendes på håret som kjemisk sammensetning etter fangsten, og i det endelige - klimaanlegg. Virkningen av kjemisk utretting betydelig holdbar. Resultatet av denne prosedyren bevarer rett hår for alltid, er bare noen få måneder å justere spiret røtter.

 Kjemisk eller permanent av håret kan ikke gjøre hjemme. Nettopp fordi det er meget arbeidskrevende og tids prosess. For best resultat, bør du rådføre deg med en ekspert og plukke opp en spesialisert mester.


Яндекс.Метрика