Kan jeg bli kvitt wen?


 Kropps wen vises svært ofte i en menneskekropp i forskjellige mengder og forskjellige størrelser, og ingen av dem er sikkert. De består av et lite hulrom fylt med et stort antall celler av fettvev, vanligvis de ikke fare for liv og helse.
 Utseendet wen ganske uforutsigbar prosess, kan det se ut på et fremtredende sted til feil tid, er det noen populære oppskrifter for å hjelpe deg raskt og trygt bli kvitt denne enheten:

 imponerende komprimere salve Vishnevsky gjennom hver 10. time vil bidra til fortgang i prosessen med selvoppdagelse og wen forsvinningen av alle tegn på hans utseende.

 pakker av aloe blader, det kuttet sin lengde og faste over natten eller gips stoff, denne prosedyren blir gjentatt inntil den forsvinner.

 pakker på 3% peroxide løsning brukt til hevelse inntil deres ambisjoner.

 en blanding av jod og eddik kan smøre wen stor størrelse med erter og mer i forskjellige deler av kroppen 2-3 ganger om dagen til prorыvanyya, som anvendelse av blandingen bør observeres en betydelig reduksjon.

 fjerne liten wen gjennom godt oppvarmet vegetabilsk olje. Det er nødvendig å varme opp en teskje olje med litt salt, til bomullspinner, suge den varme oljen og raskt cauterize, gjenta denne prosessen rad 4 ganger for 4 dager. Etter dannelsen av skorpe prosedyre skal stoppe og vente til hun kommer, da blir det ingen merker på huden.

 Hvis du synes det er vanskelig å organisere seg daglig ileggelse komprimerer eller redd for å ta i sårinfeksjon kan bli henvist til dermatologer og kosmetologer å fjerne wen.
 I kosmetikk, er det mange metoder for avhending:

 kjemisk peeling trygt fjerne Wen, rent fett strømmer og for en stund vil hindre deres forekomst.

 laserbehandling for å fjerne sensitive områder wen århundre, ører, etc., den mest effektive og sikreste metoden for avhending.

 mekanisk rengjøring kosmetolog, ved decoupling personen wen punktering og manuell fjerning.

 Tidligere oppdagelse og fjerning hevelse med riktig behandling vil etterlate noen spor etterpå. Velg selv de mest effektive metoden for å fjerne wen og bruke den hver gang i sitt utseende.  
Hvordan få ned temperaturen hjemme
 Gjennomsnittstemperatur hos mennesker er 366-370 grader. Når kroppen få noen virus, immunforsvar fungerer og kroppstemperaturen begynner å stige. Den høye temperaturen ødelegger virus og kroppen kommer seg.
 I tilfeller der temperaturen ikke overstiger 385 grader, og pasienten tolererer det riktig, ikke skyt ned denne temperaturen, enn si immunsystemet bekjemper sykdom.

 Presserende behov for å få ned temperaturen i følgende tilfeller:
 - I sykdommer i hjerte, lunger, nyrer og nevrologiske sykdommer
 - Hvis pasienten lider av alvorlig hodepine,
 - Hvis det var frysninger og smerter i leddene,
 - Hvis et lite barn er syke.
 Antipyretika
 Den raskeste måten å senke kroppstemperaturen er medisinering. Alle febernedsettende medisiner laget av aspirin og dipyrone eller utstedt i form av tabletter, pulver, kapsler og stikkpiller. De er tilgjengelige uten resept.
 Disse stoffene visp høy temperatur i bare et minutt, men, dessverre, har bivirkninger.
 Analgin påvirker blodet, fortsatte bruken uønsket. Aspirin utløser dannelsen av sår i magesekk og tolvfingertarm. Leger-gastroenterologer selv er et slikt begrep som "aspirin sår."
 Ta febernedsettende medikamenter kan bare være den nødstilfeller.
 Og nå se på hvordan å få ned temperaturen hjemme, bruker folk rettsmidler.
 Folk rettsmidler
 Vann, vodka og alkohol.
 Dersom barnet har feber, kan komme rent varmt vann, sprit eller vodka.
 Sug en svamp i kjølig vann og begynne å tørke av kroppen til babyen. Rengjør først bena og håndtak, og så hele kroppen. Retninger rubdown fra håndleddet til skulderen og til fots til låret. Gjenta trenger å tørke hvert 30. minutt.
 Når obtyranyy kroppen alkohol og vodka temperaturen vil falle raskere enn å tørke vann. I dette tilfelle er det tilstrekkelig å tørke huden i områder hvor blodårer er nær overflaten, over halspulsåren, aksillær, whisky, albue og popliteal region. Etter inngrepet, bør huden være tørr av seg selv.
 Disse metodene redusere temperaturen kan anvendes på voksne.
 Sweat te
 Handling svette te basert på det faktum at svette, snakke etter deres bruk, reduserer temperaturen, og te ingredienser bidra til å bekjempe viruset.
 Bringebær, lime, tranebær, willow bark, rips juice, tranebær juice, nype ekstrakt, timian, honning, sitron, kamille - her er en kort liste over de viktigste komponentene i helsebringende drikker.
 Rips, kirsebær, bringebær, sitron, appelsin og grapefrukt kan spises fersk, de er velsmakende, sunn og godt churning temperatur.
 Honning - naturlig kilde til mange nyttige for kroppen, som hjelper i kampen mot temperatur.
 Metode "inkrementell" senke kroppstemperaturen
 Hvis det skjedde at temperaturen hoppet kraftig, men hjemme er det ingen med penger, så fortvil ikke og panikk. Begynn å bringe temperaturen ned en meget enkel "trinnvis" metoden.
 1. Legg deg ned og slappe av å opprettholde styrke til å bekjempe infeksjoner.
 2. Drikk 10 glass væske om dagen.
 3. Ta et varmt bad.
 4. Sug i kjølig vann håndklær og feste dem til håndleddene og panne.
 5. Våte sokker og klem. Sett dem på toppen og sette på tørre sokker.
 6. Kjole i lette klær, selv om du skjelver.
 Hvis, til tross for alle disse tiltakene mot høy temperatur, vil den fortsette å holdes på 39 grader, og deretter se en lege.  
Hvordan kurere en rennende nese for en dag
 Rhinitt er kroppens naturlige forsvar mot sykdomsfremkallende virus og bakterier som finnes på den indre overflate av nesen. Men dette betyr ikke at dette sykdomsfølelse kan sendes til tilfeldighetene. Rhinitt er i stand til å gi alvorlige komplikasjoner og til slutt flytte inn i kronisk, forårsaker konstant ubehag år.
 Hvis rhinitt forårsaket av virusinfeksjoner som er en del av en dedikert slim lazotsymyn interferon og aktivt fremme motstanden i kroppen. I dette tilfellet, kan hjelpe kroppen mottar immunomodulatorer som øker nivået zhyzneustoychyvosty legeme og stimulerer produksjonen av humant interferon. Disse stoffene hjelp til å mestre ikke bare føre til forkjølelse, men med ham. Den menneskelige kroppen begynner å uavhengig tildele et tilstrekkelig antall av interferon bare på den tredje dag av virussykdommer. Derfor, hvis det i tillegg er det en kald og høy temperatur, administrering av legemidler som inneholder interferon virkelig trengte det i de tre første dagene.
 Så hvordan å kurere en rennende nese for en dag med denne tilnærmingen er realistisk, da de første symptomene er best å sjekke med legen din som vil foreskrive den mest riktig og rettidig behandling.
 Hvis nasal utslipp er ikke lenger gjennomsiktig, begynner å tykne og tørr, er det en budbringer av tiltredelse til virus og bakterieinfeksjoner ennå. I dette tilfellet, kan behandlingen bli forsinket, og behovet for antibiotika vil virkelig rimelig. En annen situasjon hvor du trenger en spesiell behandling er vandøde forårsaket av allergener.
 Hvis årsaken til vanlig forkjølelse er kaldt, i tillegg til medikament metoder forbedre immunitet, er det ganske mange folk metoder som har en enorm innvirkning på de tidlige stadier av sykdommen.
 Sennep er en utmerket assistent, er det brukt som et supplement til badet eller i form av tørre komprimerer. For badesalt med sennep tar 10 liter varmt vann, 1 kopp grovt salt og 2/3 kopp tørr sennep. Alt blandes grundig, og føtter synke inn i den varme løsningen rundt benet. Holde føttene trenger en løsning før vannet kjøles ned. Deretter satt på tørre sokker og gå til sengs. Det andre alternativet er bruk av tørr sennep - hell den i bomull sokker å bære dem, og varmet av en annen topp-to par ullsokker og gå som sådan hele dagen.
 Skyll nesen med saltvann er nyttig både voksne og svært små barn. I en liter varmt kokt vann oppløse en spiseskje av salt. Den resulterende løsningen ble vasket hvert nesebor i sin tur må bøye hodet sidelengs, og deretter rengjøre nøye nesen av restvann og slim. Hvis væsken er fylt i ett nesebor, helles på den andre, er det et tegn på at nesen fullstendig vasket.
 Løk og hvitløk er de mest naturlige antibiotika tilgjengelig i dag i hver familie. Opplevde oppskrift som blir kvitt forkjølelse på bare én dag, pasienten krever en kilo løk. Pærer skal vekselvis slipe og deretter puste damp til dem før løk smaken helt forsvinner. Å utføre prosedyrer bør hver halve time i løpet av dagen. Dette vil bidra til å styrke innånding lekkasje av slim fra nesen. Dermed utløser naturlige renseprosess av luftveisslim. Etter et par timer med vanlige prosedyrer vil være fullt vandøde. Hvitløk brukes på en lignende måte: knust og benyttet for inhalering.
 Den optimale løsningen for den raskeste kampen mot de udøde er den kombinerte bruk av narkotika utpekt spesialist og populære måter som gir terapeutisk effekt forsiktig, uten stress effekter på kroppen.  
Hvordan bli kvitt steinene på stortåen
 Svært mange kvinner lider et problem, som bein i stortåen. Det ser veldig stygg, og bringer også en smertefull følelse når iført trange sko.
 Mange kvinner drømmer å bli kvitt den ekle bygge opp, uten hjelp av en lege. Men vi bør ikke være redd for Doctor i denne situasjonen - operasjonen er ikke foreskrevet i hvert tilfelle, men legen kan foreskrive massasje og prosedyrer som bidrar til raskt å bli kvitt problemet. Selv om du og bli henvist til kirurgi, vet du at den er rask og trygg, men av bein i beinet du glemmer en gang for alle. Dessuten kan en lege skrive deg en spesiell ortopediske innleggssåler eller pads mellom fingrene til å hjelpe deg med å rette opp denne mangel.
 Men er det noen metoder som er i de tidlige stadier kan hjelpe deg å bli kvitt steinene på stortåen uten hjelp av en lege.
 En nærmere behandle sko som du bærer. Unngå iført trange, presser sterkt på fingre sko. Også unngå sko med hæler - ikke rart bein på tommelen regnes som den "svøpe" elskere nålene.
 Blant de mest populære folk rettsmidler er brus og salt fotbad, etterfulgt av uheldig ankelen bør nøye massere fingrene.
 Også hjelper komprimere av friske kål blader, revet rå poteter, propolis, burdock blader, smurt med terpentin matt side.
 Pakninger anbefales å forlate om natten, fikse bandasje tett, og denne prosedyren skal utføres regelmessig.
 En vanlig behandling for bein av beina er vanlig smøring av huden rundt dem anstrøk av jod.
 Du kan også forberede spesiell salve for denne oppskriften. Helle fersk eggeglass kvartal 70% styrke eddik, la fartøyet i mørket for å oppløse skall. Etter ca 2 uker, fjerne resten av skallet, legge til mix en spiseskje smør og 10 g av terpentin. Den resulterende salve i 10 dager på kvelden for å sette frø og la i bløt over natten.
 Reise har spesielle øvelser for tærne, utvikle visse muskler. Her er noen øvelser:
 1. Push separat hver av tærne. Ikke bekymre deg hvis du ikke får til å gjøre - til slutt sikkert lære!
 2. knuse foten ark.
 3. Løft tærne opp fra gulvet små elementer som blyanter eller penner. Potrenuvavshys kan gradvis flytte til større elementer.  
Яндекс.Метрика