Hvit utflod hos kvinner
 Hver kvinne i fruktbar periode av livet i skjeden er dannet hemmelighet som skiller seg ut på grunn av kjønnsorgan. Normalt disse utvalg med litt sur lukt eller ikke har det i det hele tatt. De er gjennomsiktig, hvit eller litt gulaktig, halvflytende konsistens, glatt og elastisk. Farge, tekstur og mengden av utladnings varierer avhengig av fasen av menstruasjonssyklusen. Hvit utflod hos yngre kvinner er vanligvis mer intens enn hos kvinner med etablert hormonelle systemet.
 Obliquity
 Fet kvinne i hvit (hvit) kan være et tegn på sykdom, dersom de:
 - Har du en ubehagelig lukt;
 - Årsak svie og kløe av kjønnsorganene;
 - Ha en utpreget gul, grå eller grønnaktig skjær;
 - Med ost eller skummende konsistens.
 Mulige årsaker hvitere
 1. Skade skrittet.
 2. Utelatelse av vagina.
 3. Forstoppelse.
 4. Tilstedeværelsen av hetten på cervix i lang tid.
 5. Douching antibakteriell løsning.
 6. Bruk av prevensjon baserte kjemikalier.
 7. Unnlatelse intim hygiene.
 8. alvorlige sykdommer som tuberkulose, diabetes, etc.
 Og den siste grunnen til at vi analysere nærmere - gynekologiske sykdommer smittsomme natur.
 Candidiasis. Det er preget av hvite cheesy utflod, kløe og svie i underlivet, smerter ved vannlating og samleie.
 Trichomoniasis. Dens symptomer inkluderer rødhet og kløe vulva, gul utflod med en ubehagelig lukt, smerter ved vannlating og samleie.
 Adnexitises - betennelse i livmoren. Det er preget av feber, frysninger, svetting, muskel og hodepine, sterke smerter i mage og rygg, krenkelse av vannlating, unormal utflod fra kjønnsorgan. Kronisk adnexitis krasjer menstruasjonssyklusen, måne bli smertefull og tung, noen ganger med blodpropp.
 Bakteriell vaginose. Dens viktigste funksjon er det rikt utvalg av hvit eller grå i fargen med en ubehagelig lukt, som er kraftig forsterket etter samleie og før menstruasjon. I de senere stadier av utvalget blir gul-grønn, er tykt, seigt, klebrig, noen ganger skummende.
 Klamydia. Denne sykdommen er preget slimete eller pussiblandet slim gulaktig farge med en ubehagelig lukt, litt lavere magesmerter i vulva, kløe og svie, intermenstrual blødning, mild feber, svakhet.
 Ureaplasmosis. Spesifikke symptomer som skiller den fra andre smittsomme sykdommer ureaplasmosis har ofte asymptomatiske. Vanligvis feires litt smerte og en brennende følelse ved vannlating klar eller hvitaktig utflod og noen ganger smerter i magen.
 Mykoplasmose. Ofte sykdommen er også vokser raskt. Det kan virke gjennomskinnelig utflod fra kjønnsorganer, mindre kløe og smerter ved vannlating, tilbakevend trekke smerter i magen.
 Selvfølgelig kan en nøyaktig diagnose bare sette en gynekolog, etter eksamen og laboratorietester. Gjennomgangen vil avgjøre hvilke instanser rørte sykdommen prosessen, for å klargjøre hva de utslipp, identifisere tegn på betennelse. Analyse smøre oppdager patogen og dens etiologi.
 Det skjer ofte at en kvinne viser seg å bare to eller enda flere grunner til utseendet på unormal hvit utflod. Derfor, for små avvik fra normen er viktig å se en lege umiddelbart.  
Hvordan kurere spiker sopp på føttene mine
 Sommer - den tiden av året da folk bare trenger en pause, blant annet fra lukkede sko, sommer - en flott mulighet til å vise sine ben i all sin prakt. Men hvis du har sopp på negler, det er ikke en skjønnhet, og den mer åpne om skoene kan ikke bli vurdert. Et behov for å bli kvitt sopp sykdom. Derfor kur spiker sopp på føttene mine?
 Nail sopp - en smittsom sykdom som kan "krok" i noen offentlig sted hvor folk vil gå barbeint, er det treningssentre, svømmebassenger, offentlige bad og badstuer. Sopp påvirker alle som bærer trange sko og ofte sesong (militærpoliti).
 Denne sykdommen kan få hjem hvis du er med, sier, et håndkle. Sopp avgjort på våre negler, har en tendens til å ødelegge den helt og flytte fra topp til tå, så ved første tegn på sykdommen, som i medisin kalles onychomycosis, umiddelbart treffe alle de metoder som er vedtatt for å bekjempe hatefulle infeksjon.
 Behandling eddik. Ben, like før prosedyren bør vaske med såpe og vann, deretter i vann ved romtemperatur ble lagt til et par spiseskjeer med eddik (du kan tabell kan være den skyldige). Konsentrasjon av løsning: 1 liter vann 5-6 ss eddik.
 Noen slitasje sokker på føttene dyppet i eddik for en raskere restitusjon. Husk sopp redd surt miljø.
 Basert eddik kan lage mat og utmerket salve: ett egg til dymetylftolata teskje og en spiseskje eddik 9% av den første og vegetabilsk olje. Det er nødvendig å slå ned alle ingrediensene sammen eksisterende komponenter til en homogen masse, som kan lagres i flere dager i kjøleskap. Salven brukes til å rengjøre føttene før sengetid og pakk dem med polyetylen for å lage en "drivhuseffekten." Prosedyre gjør i 3-4 dager for å fjerne de skadede negler.
 Å kurere spiker sopp på føttene, kan du bruke såpe-brus bad (1 liter vann, tre spiseskjeer natron og antibakteriell såpe), som arrangeres 2-3 ganger i uken i 20 minutter.
 Positiv dynamikk sopp behandling og gi havbad. Du må være oppløst i en liter vann 2 ss havsalt.
 Leger anbefaler bruk av tjære og badestamp (for 1 liter kokende vann halv dehtyarnoho stykke såpe og 4 spiseskjeer natron).
 Effektiv varmt bad med celandine, må du forhånds grind og brygge, koke i fem minutter.
 Etter hvert vann prosedyrer må fjernes med saks eller clippers negler berørte områdene (de vil bli tykkere på grunn av sopp) og smurt med salve, eller kashytsamy potions utarbeidet også for folks oppskrifter.
 De berørte negler etter damping, godt smurt forbindelse som er enkel å tilberede hjemme. For å gjøre dette, blande to spiseskjeer av alkohol med to spiseskjeer med eddik (bedre essenser), og legger til en teskje av glyserin. Om natten hver spiker individuelt fett dataløsning.
 Forebygging av soppsykdommer. Sykdomsforebygging er bedre enn kurere det, så når du velger sko, alltid bære en tynn sokk avtaler eller fordi du bare vet ikke hvem du hadde på seg denne skoen. På offentlige steder (bad, sauna, basseng) alltid bruke gummi skifer, tørke den tørr fot, med tanke på at soppen sprer seg i fuktig og varmt miljø. Hvis du er bekymret for noe (skiftet farge spiker var kløe, flassing), ta kontakt med en hudlege som vil sette deg rett diagnose og foreskrive riktig behandling, fordi nå soppen dukket opp i mange varianter, slik tilnærming til behandling bør være strengt individ.  
 Mange av oss en gang følte den reelle effekten av ozon, bare hadde ingen anelse om hva ting er. Husk hvor fin tur i furuskogen eller gå ut etter et kraftig tordenvær - i luften der spesifikke smak 'friskhet, er det ozon.
 Faktisk snakker språket av vitenskap, ozon - en spesiell form for oksygen i forhold til ham, har han en mer aktiv og komme inn i kroppen bryter raskt ned i to hovedkomponenter: de radikale og aktivt oksygen.

 Mange skremt nærvær av radikaler, men det er tull, er deres antall så liten at kroppen takler lett med dem, mens tempe deres antioksidant system.
 Ozon er utbredt, som i medisin, og en rekke seksjoner, og i kosmetikk, som gir lokale og systemiske virkninger på kroppen.
 Hva er nytten av stoffet til mennesker? Det viser seg at teknologien av ozon terapi i alle praktisert i tiden av første verdenskrig, er det utmerket hjulpet i helbredelsen av komplekse sår, som hadde en tendens til komplikasjoner og pussdannelse
Hva er ozon terapi: sine indikasjoner og kontraindikasjoner

 Under behandlingen ble utført bare utad, men nå vitenskap har utviklet seg i dette området, i konstant intravenøs og intramuskulær anvendelse, og noen ganger også praktiseres, rektal, subkutan og yntravahynalnыe måter.
 Vi bestemte oss for å se nærmere på hva ozon at den har indikasjoner for bruk, og at listen over kontraindikasjoner, er det veldig viktig.
 Feltet bruk av denne behandlingen har et meget stort omfang, alt fra eksponering for ytre skjønnhet og helse av kroppen, og endte med en positiv innvirkning på kritiske interne prosesser.
 For eksempel er ozon ofte brukt i slike grener av medisin som gynekologi, nevrologi, dermatologi, kjønns og infeksjonssykdommer, urologi, generell terapi og andre høyt spesialiserte, område.
 Det er ikke vanskelig å gjette at flertallet av menneskelige helseproblemer, både eksterne og interne, som involverer en krenkelse av systemet. For å forbedre eller kurere en person helt - bør positivt påvirke alle organer bortsett fra innenfor, og at ved å bruke denne fremgangsmåten.

 Grunnleggende prinsipper for behandling ozonoterapyy


 Det grunnleggende prinsippet om behandling av denne behandlingen er basert på påvirkning av kraftig element - ozon - for de fleste eller alle av de indre organer, som har en positiv effekt på kroppen som en helhet.
 Selv om en bestemt sykdom ikke kan kureres ved å påvirke oksygen, er en slik fremgangsmåte i stand til å stoppe utviklingen av nesten hvilken som helst form for sykdommen som gjør det mulig å bestemme den tid og anledning til å finne den riktige vei til å behandle pasienten.
Hva er ozon terapi: sine indikasjoner og kontraindikasjoner

 I tillegg må alle pasienter dratt nytte av prosedyren intravenøs ozon terapi kan bekrefte at det er tilgjengelig nesten enhver gjennomsnittlig borger av landet vårt, som sine prisklasser innenfor akseptable grenser.
 Selv om media kan ikke ofte hører om slike positive medisinsk behandling, resultatene av sin søknad kan tilfredsstille selv de sterkeste skeptikere, mange pasienter som har lidd alvorlig sykdom, det er positiv dynamikk eller, generelt, en komplett kur.
 De viktigste indikasjoner for bruk av dette produktet, er følgende elementer:
 •  Virus- og soppsykdommer, fordi ozon har antiseptisk, anti-inflammatorisk, antibakteriell og immunmodulerende effekter. På grunn av dette er det lett å håndtere alvorlige infeksjoner og bakterier.

 •  Analgetisk og helbredende virkning er uunnværlig i åpne sår, dens medisinske egenskaper akselerere den regenerative egenskaper av menneskekroppen.

 •  I tillegg ozon ganske effektivt kjemper mot mange sykdommer relatert til hjerte og blodårer, hjerteinfarkt, trombocytopeni, blødningstendens, hjerneslag, dårlig sirkulasjon, lavere blodtrykk (hypertensjon).

 •  Også ozon er et reelt livline for behandling av alkoholisme og leversykdom, nyre, skjoldbruskkjertelen. Som et resultat av flere sesjoner av ozonbehandling, blod alkoholisk raskt fjernet fra alle typer nedbrytningsprodukter av alkohol, om ikke til å stoppe behandling, det snart leveren begynner å bli renset og gjenopprettet, noe som selvsagt fører til normal pasient.

 •  Prosedyre ozon terapi er en utmerket måte å gå ned i vekt og for å forbedre og forynge ansiktet, halsen og haken. Intravenøs injeksjoner av ozon hjelp brenne fett cellene, øker mikrosirkulasjonen i subkutant fettvev, kan bidra til å avlaste membraner av fettceller og cellulitter knuter. Naturligvis kan en slik behandling ikke være et universalmiddel for vekttap, men som et ekstra alternativ og - ganske effektivt. Med introduksjonen av ozon injeksjon under huden, rynker, poser under øynene forsvinner øker hudens elastisitet og fasthet.

 •  Hvordan er prosessen?


   Den mest vanlige intravenøse betraktes som en fremgangsmåte som utføres ved å innføre en normal saltløsning mettet med ozon.
   Å rette prosedyren var nødvendig å bruke en spesiell enhet - Medisinsk ozon. Av seg selv, ligner handlingen en vanlig drypp eller intravenøs infusjon.
   Det er viktig at ozon i løsningen er i stand til å bli holdt på ikke mer enn 20 minutter etter metning, slik at ozonbehandling anbefales bare i et klinisk miljø.

   Vanligvis er lengden av prosedyren ikke overstiger 15 til 20 minutter, deretter sitte rolig anbefalt eller ligge ned. Til gikk alt greit, du må først liten snack, på tom mage er full eller prosedyren utføres.

   Virkningene av ozon terapi for mennesker


   Som med alle medisinske prosedyre, har ozon en rekke av sine kontraindikasjoner, men de negative konsekvensene som kan oppstå etter konferansen, bemerket ganske vanskelig.
   Det faktum at fremgangsmåten i seg selv er praktisk talt ufarlig og sikkert for menneskekroppen, ble eventuelle problemer etter dens bruk bare observert når enkelte individuelle tilfeller, og slik at fremgangsmåten er meget vellykket.
   Det er viktig at prosedyren utført av en erfaren spesialist ozon terapi til spesialisert utstyr og deretter du er usannsynlig å støte noen bivirkninger.  
  Яндекс.Метрика