Fett knær ikke en vital organ. Dette gjør det ufarlig i forhold til helse, men om sommeren, for oss, for kvinner - en katastrofe. Vi ønsker å se attraktiv, som sine ektemenn. En vakker slanke ben og et symbol på kvinnelig skjønnhet.

Vi fjerner fett fra knærne


 Problemet vises kun når du bærer shorts eller et kort skjørt. Og straks er det en følelse av frustrasjon når du ser dette hatet fett. Det skjer. Disse forekomstene er som puter, og hvis vi tar for å gå ned i vekt, er det fortsatt rynkete hud og rynker. Dette påvirker all vår selvfølelse, og vi begynner å begrense meg til å bære vakre og sexy ting. Han dukker opp i hver kvinnes individuelle egenskaper i kroppen. Dette er i hovedsak stillesittende kontorarbeid med få trafikk.
 Bli kvitt dette fettet er ikke vanskelig. Det er en øvelse og massasje vil redusere din diett noen kalorier per dag.
 Så la oss lage en plan for å bli kvitt den forhatte, portyascheho våre humør fett knær.
 For det første er det bare sunn mat og redusere dens forbruk. Dette vil føre til en mangel på kalorier og fett brent begynne. Spis fisk, magert kjøtt, magre meieriprodukter, belgfrukter, frukt og grønnsaker.
 Løpe, sykle, gå trapper opp og ned på arbeidet gå til fots, med en rask steg. Og gjøre daglig mosjon. Det vil ikke ta deg mye tid. Her er noen av dem.
Vi fjerner fett fra knærne


 •  En øvelse. Lunges: Skritt fremover med den ene foten og gjøre lunges, så bare annerledes. Du kan lett komplisere trening og forbrenne mer kalorier mens du holder vektstang eller manualer i skulder

 •  2 trening. Knebøy: De kan gjøre på treningsstudio, hjemme eller hvor som helst der det er plass. Sett føttene skulder bredde hverandre, bør holdning være rett. Bare hold på skuldrene skutt eller manualer. Denne øvelsen styrker magemusklene også.

 •  3 trening. Bøying og retting bena: Sitt på gulvet og bøyd på albuer hendene bak vpertysya som ikke ville falle. Bend og unbend bein om gangen. For å starte, gjenta øvelsen 5-10 ganger hver dag add.

 •  4 trening. Incline: Knel. Ryggen skal være rett. Unngå å vippe tilbake og deretter tilbake til startposisjon. Kjenn hvordan spenner musklene i fremre lår. Dette er den viktigste kilden til fettsammensetning. Har 10 øvelser i døgnet og alle musklene hvordan å fange opp.

 •  5 trening. Heve bena til side: Stå ved siden av en stol eller på et bord og gjøre et trekk først den ene foten til siden, så det andre benet.

 •  6 mosjon. Går på tærne, sakte klatre til nosochky og også sakte dyppe, så bare gå på nosochkah.

 •  7 trening. Liggende på ryggen, ligge ned, la hendene på brystet hans, rette ben og løfte opp til 45 grader. Sokker bør utvides. Så Hold i noen sekunder. Deretter slippe bena bøy i knærne og stram til magen, deretter flette, og dermed løfte overkroppen. Bare zatrymuyemosya i noen sekunder og gå tilbake til startposisjon.


 •  Hvis du gjør disse øvelsene hver dag, vil bena alltid være slank og vakker. Det viktigste er ikke å være lat og elske deg selv.
   Advarsel: Ikke perenapruzhuyte selv. Hvis du føler deg sliten eller føler smerte. Stopp utføre øvelsen. Du kan trekke leggmusklene. Og ikke overdriv med diett. Det kan bremse ned stoffskiftet og du vil savne energi. Sørg for å gå til legen din før du kommer til en bestemt diett.
  Vi fjerner fett fra knærne

   Snakker om kosthold. De er nå så mange, men for hver enkelt behov. Og ikke glem den fremste kilden til rensing av kroppen. VANN. Enkelt rent vann. Det er da nettopp grunnlaget for enhver diett. På dagen bør du drikke to liter vann. Ikke te, ikke kaffe, og rett og slett rent vann. Drikk det bør være en time før hvert måltid.
   Vann er viktig for normal funksjon og kvalitet på alle våre organer, er den viktigste komponenten i svette. Etter fordampning fra huden og sprer overflødig fett. Det er også nødvendig for huden vår. Mangel på fuktighet vil føre til rask Wilting og forurensning. Vises følelse av tetthet og ubehag. Og fargen på huden mister sin glans.
   Prøv å spise mindre søtt og stivelsesholdige matvarer. Dette er den viktigste kilden til fett opphopning. Erstatte dem med frukt og grønnsaker og urter. De har mye vitaminer som gir oss mye mer energi og føre til positive følelser.
   Og når det kombineres med trening og kosthold lys ikke glem å massere. Lette sirkulære bevegelser trene problemområdet på kneet. Du kan gjøre dette når du tar en dusj, se på TV, og deretter bruke anti-cellulitt krem ​​eller.
   Bare bruke honning massasje, kroppsinnpakning med blåleire. Det er også svært effektive metoder for å bli kvitt fettet på fanget.
   Mange kvinner doom seg selv og tror at ingenting ikke vil fikse. Bare hver bør vite at ingenting er umulig. Du bør alltid jobbe med deg selv. Beauty tar tid og vi har alltid å finne det for deg selv. Dette betyr at du bør gjøre morgen trening, spise riktig, ikke overspise. Mer puste frisk luft og forårsake en positiv følelse. Våre barn og menn alltid vil ha oss til å være vakker og munter.
   Engasjere sport, dans. Bare prøv å bevege seg mer, og ikke true deg noe fett på kne. Tilsvarende din figur slank og strammet og huden er glatt og elastisk.
  Hva hvis jeg skrudd opp
   Mange kvinner kjenner følelsen av smerte som oppstår i ykronozhnыy muskler, føtter eller tær. Sterk smerte oppstår, vanligvis uventet, ledsaget av "vridning" av muskler og varer lenge. Hjemme snakker vi "dukket opp", men riktig, medisinske navnet slike smerter - krampe.
   Årsaker Court
   De mest enkle og vanlige årsaker til anfall er chill og iført ubehagelig sko, inkludert sko med høye hæler.
   Neste, like vanlig årsak til anfall fot og tær, flate føtter. I dag, som i mote sko eller ingen hæler (sko, joggesko, uggs, ballett leiligheter, loafers), eller høye hæler (sko, sandaler, tresko, støvler), flate føtter lider de fleste kvinner. Dessverre, nesten glemt av den såkalte "skolen" hæl, som ikke forårsaker kramper og understreker skjønnheten av kvinnelige føtter.
   Og sist, noen alvorlige, forårsaker hyppige anfall - en kronisk venøs insuffisiens, mangel på kalsium, kalium og natrium nivåer og diabetes. Alle disse grunnene blir oppdaget av biokjemisk analyse av blod og ultralyd diagnostiske årer. Å diagnostisere og foreskrive behandling bør en lege. Selv - er uakseptabelt. Alle forsøk på egenbehandling domstol kan bare styrke den underliggende sykdommen og føre til svært katastrofale resultater.
   Hjelp med krampe
   Kan jeg hjelpe meg selv til å fjerne smerten av kramper? Hva hvis jeg dukket opp?
   Som alltid krampe inntrer plutselig og under ulike omstendigheter, for eksempel under søvn, det viktigste - ikke få panikk og frykt.
   Vi må sitte rolig når du lyver, leggene til gulvet og forsiktig stå opp. Det er ønskelig at gulvet var kult, og du var barbeint. Sett føttene sammen, helle på hele foten, må kroppen lage bestemmelsen "rett". Etter en stund blodsirkulasjon i bena krampe og gjenopprette svekket.
   Hvis leggen trangt, kan du klemme opp, stikk med en nål eller pinne på plass nummenhet, og muskelbevegelser å massere eller stryke bevegelser. Retninger Masser - fem langs gastrocnemius muskelen til kneet.
   Etter massasje bør være i "sitter" løfte benene i en vinkel på minst 60 grader, og dermed gi blodstrøm, og hindrer tilbakevendende anfall.
   Hvis du slo foten eller tærne, må du gå barbeint på den kjølige gulv til hele forsvinningen av smerte, og deretter gjøre fotmassasje.
   Forebygging
   Til kramper plaget du trenger:
   - Gå ned i vekt;
   - Velg nye sko forsiktig;
   - Unngå lang last;
   - Styrke båndene føttene med et sett av spesielle øvelser.  
  Hva du skal spise for forgiftning
   Hver av oss måtte føle ubehag tilstand forårsaket av forgiftning. Å komme seg raskere, er å lytte til kroppen din og begynne å spise bare når kroppen krever. På grunn av de høye temperaturer, betydelig tap av kroppsvæsker forstyrret væske- og elektrolyttbalansen, økt toksisitet, er blodlevring. Derfor, i første omgang etter forgiftning bør gi rikelig drikking regime.
   Etter litt poholodaet kropp og begynner å komme seg, trenger vi lett diett, i utarbeidelsen av noe som er viktig å vurdere hva du skal spise for forgiftning. Mat bør inneholde nok protein, fett og karbohydrater. Dermed for matlaging mer passende matlaging, dampende. Retter må sendes inn i varm væske eller semisolid tilstand. Det bør utelukke produkter som øker galleutskillelse, gastrisk sekresjon og stoffer, irriterende leveren. Enhver matforgiftning etter bør bidra til å hindre at veggene i spiserør og mage-tarm irriterende virkning, hindre utvikling av inflammasjon.
   Legg merke til at etter matforgiftning øker kroppens behov for mikronæringsstoffer og vitaminer. Som en matmangel fylle dem mislykkes, trenger flere resepter som inneholder vitaminene A, C, B for å bidra til å forbedre stoffskiftet og øke kroppens motstand.
   Utvalgte produkter
   Starten av mat kan usøtet te med kjeks. På grunn av tid i kostholdet kan legge til lav-fett kylling buljong og potetmos på vannet og oljefri. I stedet for potetmos kan kokes flytende grøt, også på vannet: ris, bokhvete, havre, mais. Ikke overbelaste magen masse mat for mottak bør ta bare et par skjeer. Foruten det faktum at maten må være brøk - minst seks eller syv ganger om dagen, bør dermed overvåke den generelle helsen. Gradvis, kan kostholdet bli administrert damp kjøttboller, burgere eller et lite stykke stekt kyllingbryst eller biff. Lav-fett fiskearter må også være dampet eller kokt. Drinker preferanse bør gis gelé, utvannet juice, grønn te. Det er nyttig å ta et avkok av rose hofter, sitronsaft syrnet vann.
   Matvarer for å unngå
   Å la magen å gjenopprette på kortest tid er nødvendig for å fjerne fra din diett ferskt brød, bakervarer og pasta. Ikke egnet for gjenvinning av mage suppe med grønnsaker og fet kjøttkraft. Røkt pølser, fettholdig kjøtt, pickles, mat som inneholder konserveringsmidler, skadelig for en sunn kropp og til kroppen, som led forgiftning - enda mer.
   KENO egnet for bruk alt. For eksempel vil fra hirse, bygg, hvete og bygg gryn på tide å bli forlatt. Grønnsaker, frukt, bær rå, bidra til utskillelsen av magen, så de bør utelukkes helt. Spis grønnsaker i litt bedre i kokt. Til tross for at honning hjelper til å takle mange sykdommer, forgiftning honning og andre søtsaker bør midlertidig utelukke fra kostholdet ditt. Fullt forbudt å bruke noen sauser, krydret mat, melk, smør, og kullsyreholdige og alkoholholdige drikkevarer.
   Hvis du følger denne dietten skånsom og lytte til kroppen din, så et par dager kan gå tilbake til normalt kosthold. Magen han vil fortelle deg når du kan flytte til den vanlige kosten. Move fra forsynings begrensninger til normal diett bør omhyggelig tilsetning produkter etter hvert som den forbedring av kroppen.  
  Яндекс.Метрика