Hvordan bli kvitt underarm svette
 Bad, våte flekker på klær og oppstår i forbindelse med denne ulempen - som genererer svette armhuler. Dette problemet oppstår ofte i ungdomsårene, både menn og kvinner, og kan forfølge mange år. Dreven svetting kalles hyperhidrose leger og det er flere grunner for sin forekomst.
 Årsakene til overdreven svetting under armene
 1. Den psykologiske grunn. Når en person kommer i stressende eller ubehagelig situasjon han umiddelbart økt svetting. Dette er på grunn av overdreven oppstemthet av nervesystemet og skjulte frykt.
 2. Sykdommer i indre organer. Dermed kan ulike hjerte- og karsykdommer, respirasjonssvikt, sykdommer i endokrine kjertler føre til økt svette armhuler.
 3. Smittsomme sykdommer. Andre infeksjoner kan også føre til svetting.
 4. Lidelsen av det autonome nervesystemet eller akroaksfyksyya. Denne lidelsen er ofte manifestert i en tidlig alder, men kan noen ganger oppstå i eldre alder under påvirkning av eksogene og endogene faktorer. Dette er avslørt lidelse angrep hjerterytme, kalde ekstremiteter, paroksysmal rødme ansikt, overdreven svetting.
 5. arvelighet. Det er flere syndromer som er gått fra foreldre til barn og som forårsaker overdreven svetting under armene.
 Hvordan bli kvitt underarm svette?
 Først må du bestemme alvorlighetsgraden av hyperhidrose og deretter har å velge en måte å håndtere det. Hvis graden av svette mild eller moderat, deretter bruke en aktuell behandling i form av kremer, salver, omslag.
 Det er over 200 forskjellige typer legemidler som brukes ved behandling av svette, men likevel den mest effektive aluminium heksahydrat kloritt, som er produsert i 20% alkohol eller vandig oppløsning. Det er brukt for å rense og tørket hud armhulene om natten og i morgen bare vaske med såpe og vann. Først bør stoffet påføres to netter på rad, deretter en gang i uken. Men husk at for langvarig bruk av stoffet kan føre til atrofi av svettekjertlene.
 For å takle milde svette armhuler kan bruke disse enkle verktøy som pasta eller Teymurova formahel.
 Hvis svette i armhulene alvorlig, er det mulig å bruke holnoblokyruyuschyh medikamenter inne. Men bruken av disse legemidlene har bivirkninger - munntørrhet, hjertebank, problemer med vannlating. Det er lurt å begynne behandlingen hlykopyrrolatom som bør tas tre ganger om dagen.
 Ganske effektiv måte å bekjempe underarm svette er bruken av botulinumtoksin som er produsert av anaerobe bakterier som Clostridium botulinum. Det administreres subkutant, og det har en lokal effekt på svettekjertlene, men etter en stund effekten av injeksjonen dalte.
 Forsiktig Alle de ovennevnte metodene må brukes under medisinsk tilsyn.
 Hvis du foretrekker folk medisinsk praksis, så her er noen populære oppskrifter for å hjelpe takle underarm svette:
 - 6 spiseskjeer med kamille hell kokende vann (2 liter) og insisterer time. Før infusjon legge til to teskjeer natron og tørk huden resulterer løsning armhulene.
 - En teskje av eik bark kokt vann, insisterer og legge til det en teskje av sitronsaft. Denne løsningen bør tørke under armene flere ganger om dagen.
 Også i kampen mot overdreven svetting under armene viktig psykologisk aspekt og kampen mot komplekser og frykt.  
Smerter når han går Mr Memory
 Når du går på foten faller maksimal belastning. Hvis en person føler smerte i foten eller hæl, er det å håpe at det vil seg ikke nødvendig, fordi våre føtter er under konstant belastning, og den femte utfører en viktig funksjon - avskrivninger.
 Hælen, takket være den største hælbeinet og fett, har enorm belastning. Skade fem kan komplisere livet, om ikke i tide til å se en lege.
 Calcaneus mest sårbare, som dets svampaktig vev og mindre stiv enn den andre. Det holdt fem nerver og blodkapillærene til hele foten, fordi det er svært følsom for skade. Leger hevder at hælen såre enkel, men vanskelig å kurere fordi oppgangen er langsom, ofte med betennelse, frakturer bindevev som dekker bein og fingre.
 De viktigste årsakene til hæl smerter
 - Inflammasjon eller rivebånd av bindevev som dekker sålen på hælbeinet til tærne;
 - Hælspore, noe som fører skarp smerte i hælen når du går og løper;
 - Såkalte plantarfascien (fastsyty) kan være preget av ømhet til palpasjon og fem festet til dette konseptet. Dette skjer etter forstuing foten, hvis ikke kurere det en gang, det tibial nerve komprimering syndrom i flexor sener bak indre ankel (som kan føre til hæl smerter når han går);
 - Avhengighet (эrytromelalhyya) - en sykdom som rammer folk i middelalderen, med forbedret last område av foten, inkludert hælen, rød, og etter å bli cyanotisk og varm;
 - Syndrom uutholdelig smerte i hælen (dette kan være en form for polynevropati, inkludert genetisk) som avtar i ro;
 - Den konstante belastningen på foten forbundet med seg ubehagelig sko, høye hæler;
 - Tendinitt - betennelse i senevevet;
 - Revmatoid artritt.
 Selvfølgelig er mest godbit hæl smerter ikke nødvendig, da må du først finne årsaken til sykdommen. Men sparer deg fra akutte smerter - i din makt.
 Hvordan å gi førstehjelp når en smerte i hælen?
 Det første middel for smerte - kulde, som skal brukes i den første dagen. Til fremgangsmåten var effektiv, bør den utføres fire ganger om dagen. Isbiter trenger å massere klokken til sin femte delvis nummenhet (5-8 minutter). En dag kaldt lov til å veksle med varme. Første iskald prosedyre, da, etter 15 minutter - for å sette en varmeflaske fot (to ganger om dagen).
 Hvis smertene er uutholdelige, kan hjelpe smertestillende som ibuprofen.
 Mosjon og spesielle enheter for smerter i hælen.
 Hvile håndflatene mot veggen (stativ direkte med albuene utvidet), skritt tilbake med en fot, bør den andre være bøyd i kneet. Føler press sener. I denne stillingen bør stå i 10-15 sekunder. Endre plasseringen og gjøre det samme med venstre fot. Gjenta 10-15 ganger.
 For å unngå skade, kan du ikke bare navalyuvatysya på hælen, bevegelser skal være glatt.
 Til din walking var hyggelig, kan du reversere mangelen eller til fots eller sko ved hjelp podpyatochnyky som jevnt fordele belastningen. I dag er det mange spesielle liners - ortopediske enheter som ikke bare kan redusere smerte, men også eliminere dens årsaker.  
Flekker på huden peeling: hva kan det være?
 Huden eller epidermis - belegg av menneskekroppen, noe som kan kalles "speil" staten vår helse. Overhuden er svært følsom for eventuelle endringer som skjer i kroppen og endrer farge, struktur og glans. Hvis huden din det var noen utdanning i form av disse plassene og flekker på huden, skallet, kan dette bare bety at huden eller kroppen syk.
 Vurdere årsakene småblødninger, peeling og kløe.
 Underernæring
 Den negative effekten på huden gir fet, røkt, mel, stekt og søte retter. Hvis etter å ha tatt en slik mat du finner flekker på huden din, må du enten begrense inntaket av matvarer, eller fjerne dem fra kosten din. I dette tilfellet er i form av prikker på grunn av brudd på den gastrointestinale traktus.
 Lidelsen av nervesystemet
 I strid med nervesystemet i form av stress, kan nervøse sammenbrudd og noen sterke følelser på huden vises røde flekker som vil løsner og kløe. For å redusere forekomsten av disse symptomene, kan medisiner tas på grunnlag av beroligende urter: Valerian rot peoner og andre. Ta andre medisiner som er nødvendige etter samråd med terapeuten.
 Allergi
 Hvis huden patcher med periodiske utbrudd, kan vi snakke om allergier. Allergiske reaksjoner kan være alt: narkotika, vitaminer, mat, kosmetikk, kjæledyr, er ultrafiolett stråling spesielt sanne elskere av soling.
 Man trenger bare å avslutte allergen som kløe begynner å synke og flekker forsvinner. Diagnosen av allergi allergolog setter på grunnlag av allergitester. I dette tilfelle, vist mottak antihistaminer slik som suprastin, diazolin, Tavegil og topisk anvendelse av spesielle salver som fremmer fjerning av kløe og redusere avskalling.
 Psoriasis
 Flekker som skrelle i hodebunnen og leddene i hender og føtter kan tyde på at du har psoriasis. Årsaken til denne sykdommen er ansett som en genetisk predisposisjon legeme. Psoriasis behandling bør skje under tilsyn av hudlege. Selv - er uakseptabelt, kan det komplisere sykdommen.
 Infeksjoner
 Fortrolig med alle smittsomme sykdommer som røde hunder, meslinger, vannkopper og skarlagensfeber også føre til utseendet på flekker på huden som skaller og forårsake alvorlig kløe. Å diagnostisere og foreskrive riktig behandling kan bare lege.
 Akne
 Denne sykdommen er forårsaket av mikroskopiske midd som lever under huden. For demodicosis karakteristisk usammenhengende plassering av flekker på huden som har et rødlig skjær. Diagnosen stilles etter analyse av avskraping av hud partikler. Behandlingsperioden og bruker sin hudlege.
 Ringorm
 Ikke mindre kjent enn barn med infeksjonssykdommer, og svært smittsom sykdom forårsaket av patogene sopp på overflaten av epidermis. En person smittet av en annen person eller dyr som direkte kontakt med dem, og gjennom personlige pleieprodukter, og gjennom klær. Bestem sykdommen etter å undersøke den skadede huden under Wood lampe og sette på huden scrapings patogener. Foreskrive medisiner for å lindre kan bare hudlege fordi alle rusmidler har toksiske effekter på leveren.
 Avslutningsvis bør det nevnes at alle disse sykdommene er ikke en komplett liste over sykdommer, symptomer som er utseendet på huden og kløende flekker shelushaschyhsya. Hvis du legger merke til utseendet på slike flekker, ikke engasjere seg i selv og oppsøke lege.  
Яндекс.Метрика