Vorter på hender, behandling og årsaker til deres utseende
 Vorter er ofte godartet hud og har en viral opprinnelse. I hendene har de en tendens til å ha utseende av små knuter eller papiller. I verden er det omtrent et hundre subtypov papilloma virus, som er årsaken til vorter. I tillegg har hver av dem en egen struktur og dens sannsynlighet for å bevege seg fra godartet til ondartet dannelse. Derfor bør behandling av vorter på hender gjøres så raskt som de blir tilgjengelige.
 Årsakene vorter på hender og varianter
 Generell klassifisering vorter basert på deres utseende og plassering. Den vanligste typen av verruca vulgaris er mer enn 70% av alle vorter og synes for det meste på hendene. Dette skyldes det faktum at hans hender stadig i kontakt med det skitne miljø, som er kilden for infeksjon. Hvis i tilfelle det bryter eller vorter rastsarapыvaetsya, det nesten alltid ikke påvirker smittet nærliggende områder.
 Den andre typen kalles vorte verruca plana. Denne flate vorter på hender som ikke stikker ut over overflaten av huden, og den tid det tar for fregner eller føflekker. Størrelsen på flate vorter kan nå 0,5 cm, og fargen varierer fra rød til brun. Det bør bemerkes at fysisk skade på flate vorter også fremmer spredningen av viruset, og å øke antallet tumorer som grenser til områder av huden.
 Papylomavyrus kommer inn i kroppen gjennom huden tilgjengelige riper eller andre skader. I noen tilfeller, vorter og la merke til en mann der i et par uker, andre - kan utvikle ubemerket for måneder, opptil seks måneder. Selvfølgelig, det er tilfeller som vorter forsvinner spontant uten noen handling. Men ofte de forekommer krever tett oppfølging og forsiktig behandling.
 Metoder fysisk fjerning av vorter
 Den viktigste behandlingen er å ødelegge vorte lesjoner eller bruke narkotika eller bruke fysiske effekter. Disse kan kombineres med hverandre og med spesielle eksterne midler. Destruktive metoder produsere effektivitet til 90%, men en fjerdedel av pasientene innen tre måneder etter forsvinningen av vorter kan oppleve tilbakefall. Derfor anbefales det i forbindelse med lokalbehandling samlede kostnadene protyvoretsydyvnuyu terapi, øke immunitet og muligens føre en sunn livsstil.
 Fjerne vorter med en laser - den mest moderne metoden for å ødelegge svulster. Den effekten er å fordampning eller koagulering av hudceller, noe som resulterer i minst sikret komplikasjoner som arrdannelse og hyperpigmentering. Metoden består i å fjerne vorter lagvis over en to minutter under lokalbedøvelse. Dybden av jorda avhenger av størrelsen og plasseringen av utdanning. En liten fordypning på overflaten av huden naturlig innrettet innen en til to uker.
 Fjerning av vorter ved hjelp av flytende nitrogen - er virkningen på den berørte huden betyr en meget lav temperatur, noe som gir virkningen av dypfryser og fører til tap av vev.
 Hvis vorten opptar et stort område, kan vi anvende metoden for kirurgisk fjerning. Det er en liten operasjon som utføres under lokalbedøvelse og er ledsaget av intradermal kosmetisk overlay leddene (de er vanligvis fjernet om en uke).
 Fjerning av vorter på hendene etter electrocautery utføres i lokalbedøvelse med operasjons coagulator. Den strøm som tilføres til den tynne metallplate, kutte vorte lag, koagulering, mens det omgivende vev. Ved opplæring går dypt inn i huden, kan resultatet av denne fremgangsmåten forblir flatt lys arret.
 Behandling av vorter på hender for the People
 Ved hjelp av populære måter å behandle vorter krever ikke ty til eksperter. Ofte de er i daglig brukes på infiserte huden eller tykk flytende blandingen til den fullstendige eliminering av svulster.
 Den første av de vanligste måtene folks daglige rubbing vorter rå hvitløk. Dette bør gjøres minst to ganger om dagen for å bli utryddet. Den maksimale varigheten av kurset er tre uker.
 En annen like populær oppskrift lager flekker vorter sterk tilførsel av malurt juice eller den store celandine. Denne metoden krever også daglig behandling av de berørte steder i det minste to eller tre ganger om dagen. Behandlingen bør være for inntil tre uker.
 En svært effektiv måte å fjerne vorter basert på å bruke fersk bivoks. Produktet av bier smeltes i en teskje og slippe et punkt på det berørte området. Hvis det er en risiko for forbrenning sunn hud, kan du bruke et stykke papir med kuttet hull på størrelse med en vorte. Wax stivner og blir til en ball, som bør holdes i 30 minutter. I dagene etter fremgangsmåten skal utføres på samme tid, hver gang med økende varighet av 10 minutter. Det er nødvendig å påpeke at det er nødvendig å bruke voks utskilt av bier direkte. Voks, som ofte selges i butikker birøktere ikke gi ønsket effekt.
 Viden kjent bruk eddik for å fjerne vorter. En veldig enkel oppskrift mix tilgjengelig i ethvert hjem. En liten mengde av eddik blandes med melet til tykk deig. Den resulterende masse om natten satt på vorte, mens tørket og deretter fast med gamle hansker eller bandasjer. Det viktigste - å følge at massen ikke ville påvirket sunn hud for å unngå irritasjon. Vorter er 3-5 behandlinger.
 Hvis brukt tradisjonelle metoder for behandling ikke gir ønsket effekt, vorter på hendene endre form og farge, vokser i størrelse, kløe, blø eller permanent skadet, anbefales det å se en spesialist umiddelbart for å unngå infeksjon store områder av sunn hud.  
Hemorroider i kvinner: Symptomer, årsaker og behandlinger
 Om denne sykdommen ikke å snakke. Ofte kvinner er skamfull for å selv fortelle legen om sykdommen. I mellomtiden, hemoroider hos kvinner - et fenomen veldig vanlig og veldig farlig. Fordi sykdommen bør behandles så snart de første symptomene.
 Årsakene til hemorroider hos kvinner
 Faktisk, hemoroider er i hver person. Og de fungerer rent fysiologisk - sammen med muskler til å holde avføringen. Men for noen grunn, kan hemorroider endre: økning og presser utover. Dette bringer ikke bare ubehagelig, men smerte.

 Risikoen for hemoroider er mer for de som:
 - Lider av forstoppelse eller fete;
 - Det er mye tid i sittende stilling;
 - Har en lidenskap for alkohol;
 - Er det meste fra menyen krydret, røkt, saltet og krydret retter;
 - Lider av inflammatorisk bekkensykdom;
 - Engasjert i anal sex;
 - Engasjert i tungt fysisk arbeid eller alvorlig sport som involverer betydelig belastning - løfte vekter, kulestøt og så videre.
 Symptomer på hemorroider
 Det finnes flere typer hemorroider, hemorrhoid symptomer som kvinner - er svært mangfoldig. Denne åreknuter i endetarmen er svært smertefullt.
 I tillegg til ubehag, er det tegn som tyder på tilstedeværelsen av sykdom:
 - Urenheter av blod funnet i fekal massene;
 - Blødning under avføring;
 - Brenning eller kløe i anus området;
 - Følelse av tyngde;
 - Fremmedlegeme følelse;
 - Smerter under avføring, og i sittende stilling eller når han går;
 - Tap av noder smerte i rektum.
 Behandling av hemoroider hos kvinner
 Til selvmedisinering, må legene ikke anbefaler. Fordi symptomene på hemoroider og kan tyde på en mer alvorlig sykdom i tykktarmen.
 Generelt blir behandlingen av denne sykdommen delt i terapeutiske, som er konservativ og operativ - fjerning av hemorroider under anestesi. Vanligvis bruker konservative metoder. Men om det fortsatt er store, drop-down enheter er rikelig blødning og konservativ behandling ikke gir en synlig effekt, er operasjonen overhengende.
 Hemorroider - en sykdom som krever en systematisk og omfattende behandling. Annonserte legemidler som angivelig i stand til å bli kvitt problemet nesten en dag - i beste fall kan lindre smerten. I virkeligheten, stearinlys, salver og andre rusmidler bør brukes kontinuerlig.
 Du kan også bruke tradisjonelle metoder for behandling av hemoroider. Spesielt siden mange vurderinger foreslår litt effekt av disse produktene. Men å stole på folks måter er ikke nødvendig - de bare hjelpe i de tidlige stadier. Hvis det er en løpende skjema hemorroider behandling bør da oppnevne en lege-proctologist. Han må kontrollere og behandling. Og hvis det ikke er noen positiv endring eller hvis symptomene øker, så må du prøve en annen metode for behandling.
 Behandling folk rettsmidler
 Nok en gang, at de bør bare brukes under medisinsk tilsyn.
 1. Ash juice. Fra modne bær av fjellet aske må presse saften. Han har en lakserende effekt, så det skal ta tre ganger om dagen for 50-70 ml. Drikk juice kan kjøle kokt vann. Effekten vil bare kronisk administrasjon.
 2. Stearinlys poteter. Med rå rensede poteter må kutte et stearinlys som har en butt ende. Dimensjoner lys tykkelsen av en fingerlengde på omtrent 5 inches. Stearinlys bør legges inn i anus på kvelden.
 3. salve på johannesurt. Innen tre uker, risting daglig, insistere salve laget av friske eller tørkede blomster av Hypericum perforatum, fylt med solsikkeolje. Bruk denne salven skal bruke tamponger.  
Hvordan bli kvitt gassdannelse i tarmen
 Gassing i tarm eller oppblåsthet, preget av oppblåsthet, hikke, vekt, overordnede smerter og rikelig utsondring flatulentsiyi (fordøyelses gasser). Dette er på grunn av overdreven flatulens, rask hastighet på spising, stress. Å hindre oppblåsthet nødvendig for å identifisere sin viktigste årsaken, og deretter velge behandlingsmetoden.
 Svært ofte provosere hevelse produkter som erter, kål og eksotiske frukter, så bli kvitt gassdannelse i tarmen i dette tilfellet kan, under visse restriksjoner på disse produktene.
 For å bli kvitt luft i magen i tarmen ikke spise rå grønnsaker, ferskt brød, deig, øl og epler, med andre ord revidere ditt daglige kosthold og finne et alternativ til dette produktet. I tillegg, for å kvitte seg med gassdannelse i tarmen, er det nødvendig å observere enkle regler måltider.
 Alle hazomistki drikker bør fjerne fra kostholdet ditt, spiser mat i stillhet til luftoverskudd er ikke fikk magen, sakte tygge det.
 For å forbedre de mikroflora bør begynne å ta enzymer. Foreløpig disse stoffene er den vanligste og effektiv måte å kvitte seg med gassdannelse i tarmen. Legemidlene reduserer hevelse og hjelpe tarmen til å takle den tungt måltid, har en kompleks effekt på alle bivirkningene av oppblåsthet.
Hvordan bli kvitt gassdannelse i tarmen
 I profylakse anbefales å ta kamille løsning: å koke den bruker 2 ss kamille å bli kokt i et dampbad. Tillate buljong bedre på morgenen før du spiser 1/2 kopp, og 20 minutter før hvert måltid. Daisy vil gi gunstige effekter på tynntarmen og hele organismen. Den har anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper.
 Aktivt kull er et godt middel for oppblåsthet og ubehag. Å kvitte seg med gassdannelse i tarmen, er det nødvendig å foreta et antall av doseringen. Vanligvis er en tablett er beregnet for 10 kg. Kull skriver ut alle giftstoffer fra kroppen og ta dem med seg, som har absorberende egenskaper.

 Folk rettsmidler behandle flatulens


 Håndtere dette ubehagelig sykdom hjelp dill vann eller infusjon av persille. Dill vann bør tas tre timer før du spiser 1/2 kopp, persille ekstrakt tatt i løpet av dagen i like mengder: en porsjon er 200 ml, dette ville være tilstrekkelig til å redusere oppblåsthet i tarmen.
 Ha en positiv innvirkning på følgende samling: 10 gram malurt blandet med 20 gram kjerringrokk og 20 g av ryllik skjær er forberedt. Godta denne løsningen bør være hele dagen på tom mage oppblåsthet inntil oppsigelse.
 Forfatter: Olga Nesterova
 Spesielt for nettstedet http://ledy-life.ru/  
Яндекс.Метрика