Hva du skal spise i diabetes
 Diabetes refererer til en sykdom der forstyrret metabolisme. I dette tilfellet er det kritisk mangel på insulin i kroppen eller utilstrekkelig oppfatning av buret. Når forskjellige typer diabetes, like viktig er catering pasienter. Vi må ikke bare hva å spise med diabetes, og for å forstå mekanismen for virkningen av forskjellige typer mat for sykdommen.
 I type 2 diabetes balansert kosthold er bærebjelken i behandling, gjør det mulig å gjøre uten narkotika i de tidlige stadier av sykdommen. Hovedkravet er ekskludert fra kostholdet raske karbohydrater, som fører til en rask økning i blodsukkeret. Disse karbohydratene som finnes i godteri, fancy kaker, honning, dip, frukt høy i fruktose og deres derivater som syltetøy, juice og tørket frukt.
 Listen over nyttige produkter primært omfatter de som inneholder mye fiber og komplekse karbohydrater. Dette bør begrense sitt inntak av fett og kjøtt biprodukter å gjøre kroppen produsere energi fra karbohydrater brytes ned dem.
 Det er nyttig å inkludere i kosten av kli brød, helst rug, ikke bakken korn, spesielt nyttig bokhvete og havregryn. På siden retter du kan lage forskjellige måltider eller pasta laget av durumhvete, og samtidig redusere mengden av korn. Å bremse karbohydrater inkludere belgfrukter, bør de legges til supper, salater, vinaigrettes.
 Kjøttet skal konsumeres lav-fett, for det meste biff, kanin eller kylling. Gitt at hos diabetespasienter observert unormal leverfunksjon, bør kjøttet være konsumert kokt eller bakt form, unngå steking. Mer nyttig i diabetes fisk, spesielt hvitt kjøtt, torsk, lysing, abbor, gjedde, sild gjennomvåt og sjømat.
 Retter av grønnsaker har nesten ingen kontraindikasjoner eller restriksjoner. De er lave i kalorier, inneholder mye fiber, noe som senker blodsukkeret. Grønn og grønnsaker om dagen kan ta opp til en kilo rå, bakt eller kokt som i supper. Kostfiber finnes i grønnsaker, ikke absorberes, det utskilles, fange sammen med giftstoffer. Grønnsaker gir mennesker med viktige vitaminer, sporstoffer, fremme bedre fordøyelsen av kjøtt og fisk. Ved uønskede grønnsaker inkluderer poteter, på grunn av det høye stivelsesinnhold.
 Velge frukt, bør man prioritere sure varianter. De kan spise rå til 200 gram per dag eller koke gelé og fruktdrikker bruker som søtningsmiddel søtningsmidler.
 Eggeretter seg ikke heve blodsukkeret, men plommer påvirke normalisering av kolesterol, så det er best å lage mat de hvite omeletter. For matlaging og salat dressing bør brukes vegetabilsk olje, animalsk fett forbruk minimert. Spesiell forsiktighet bør velges meieriprodukter. De bør være skummet fra ost, yoghurt og rømme er bedre å gi.
 Drinker er mest nyttige grønnsaksjuice, sjy hofter, svak te og kaffe, som kan tas med melk. Ikke glem vann bør du drikke ca 2 liter om dagen.
 Det bør minimere bruken av alkohol, hans arter inneholder ekstra kalorier og bidra til glukose.
 Siden diabetes oppstår ofte mot en bakgrunn av fedme, bør kaloriinntaket være begrenset, det bør ikke overstige 1600-2000 kalorier om dagen, gitt pasientens fysiske aktiviteter, måltider bør være rik på protein. Kraftsystemet er anbefalt brøk 4-6 måltider om dagen i små porsjoner.  
Hvorfor barnet spiser sand?
 En av måtene å kjenne verden for et lite barn - et spill i sandkassen, der barnet får ikke bare visuell nytelse av den kreative prosessen, men også utviklet, inkludert en kollisjon med et sandkorn gjør det mulig ikke bare å se verden, men føler noe nytt ved kollisjoner. De fleste reseptorer i mennesker er i munnen, er det ikke overraskende hvis barnet spiser sand.
 Alle barn spiser sand?
 For et barn av ny kunnskap - en må se, høre, berøring og smak. Den første tingen som gjør ungen så noe uvanlig i hendene, trekke objektet i munnen. Dette skjer på et ubevisst nivå, og ifølge psykologer, lagt genetisk.
 For komplett, og viktigst av alt, må pålitelig informasjon om verden lære det fra forskjellige vinkler. Omtrent ett og et halvt år, barn spiser sand på grunn av dette.
 Men hva hvis barnet fortsetter videre pull sand i munnen hennes, allerede vet de spiselig? For "gamle koner 'mening, sand er det absolutte antall mineraler og andre gunstige stoffer for mennesker, faktisk er det ikke. Hvis barnelege å referere til slik informasjon, vil den sakkyndige sannsynlig gi råd til å gi barnet ditt en blodprøve for hemoglobin, se hvordan kalsium absorberes i kroppen som vokser og foreskrive et kompleks av vitaminer og mineraler, passer for alle aldre.
 Ved analyse av den generelle rekkefølge, årsak "avhengighet" til sanden kan være rent psykologisk. Kanskje en dag, da min mor så barnet sitt lykkelig trekker i munnen sand ropte: "spy deg otravyshsya" (eller noe sånt), engasjerer barnet i en situasjon han så at han var å betale mer oppmerksomhet fordi i alle slike tilfeller vil det oppføre seg og sette på en mor-lover.
 Hvordan å avvenne et barn er sand?
 Sanden selv nesterylen fordi foreldrene har bekymret hvis deres barn trekker inn i munnen med sand sovochok. Plasseringen av ikke-vold (ingen straff) i denne prinsipielt så stykket i sandkassen er veldig nyttig, utvikler de en følelse av berøring, vil barnet være bedre å holde skjeen håndtere små objekter, snarere lære å tegne og holde håndtaket. Dette er en nyttig øvelse skal ikke avbrytes, så hvis du merker at hånden av sand nådde munnen, snu seg bort oppmerksomheten til baby, tenk på noe uvanlig at på dette punktet glemte han hva han ønsket å spise sand. Hva taktovnishe du gjør, jo mindre problemer med tarmer av barnet.
 Å utvikle en riktig forståelse av verden, bør de aller far delta i lek baby, ber ham om å famle gjenstand, prøve den på smak, sier det "ikke kan spise". Et barn i de første årene av sitt liv tar installasjoner foreldre og kopierer deres atferd, så hvis du pomorschytes når han prøver å sand, innser han at de ikke kan spise.
 Hvis balansen av hemoglobin og kalsium i kroppen til barnet er normal, så spiser sand skal ikke komme inn i vanen.  
 Trykk terapi er helt smertefri og behagelig prosedyre som ikke bare forbedrer utseendet og lindrer muskelspenninger, men også forbedrer immunitet, stress og normalisere søvn.

Fasthet og elastisitet av huden ved hjelp av trykkbehandling


 Gode ​​alternative kiropraktor teknikker og hardware korreksjon-trykk terapi. Det er i stand til mye mer effektivt gjenopprette fuktighetsbalanse, økt fasthet og elastisitet i huden, for å takle cellulitter, lokaliserte fettansamlinger og bidra til å bekjempe fedme. Lymfedrenasje massasje, er lymfedrenasje hva som faktisk kan være et flott verktøy i forebygging og behandling av åreknuter, og bli kvitt hevelse. Selskapet "Hitech Beauty" kan passere rente press terapi behandlinger til priser som vil glede mange - og stadig holdt rabatter.
 Prosedyren bruker en spesiell trykk terapi klær med elastiske mansjetter, inkludert støvler, bredt belte, hansker for hender, der den trykklufttilførsel, justerbar datamaskin. Med vekslende grad av press, massasje som stimulerer lymfesystemet og sirkulasjons-systemer. Kupert luftsirkulasjon bidrar til å påvirke samtidig på forskjellige deler av kroppen. Som et resultat, blir kroppen kvitt stagnasjon av interstitiell fluid, giftstoffer, fettSom forårsaker cellulitter. Lymfedrenasje massasje omfatter prosessene gjennom som forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet, eliminerer hypoksi i vev, aktivering av interne reserver.
 Varighet av behandling er ikke mer enn førtifem minutter, og virkningen regime valgt av individ til individ. Etter den første økten, pasienter observert en betydelig effekt: redusere hevelse og synlige blodkar, forbedre fargen og utrolig utbrudd av vitalitet. Å fjerne overflødig væske sammenlignet med potente diuretika, men dehydrering etter lymfedrenasje er helt utelukket. Vi anbefaler å holde 10-15 i intervaller på to til tre dager. For å fikse utfallet av kurset bør gjentas etter seks måneder, i henhold til individuell ordning.
 De viktigste kontraindikasjoner for drenering er en leversykdom, nyresykdom, sprø ledd, blodkar trombose, leddgikt, endarteritis, graviditet og amming, koagulasjonsforstyrrelser, menstruasjons utslipp, diabetes, kreft, hjertesvikt, akutt betennelse eller åpne sår. Hvis pasienten er kontra lymfedrenasje behandlinger ved hjelp av elektrisk stimulering, ultralyd eller elektroforese, kan pressomassazh bruke mer sparsom modus. Trykkterapitimer perfekt utfyller thalassoterapi og mesotherapy.
 Trykk terapi er fullstendig smertefri og behagelig prosedyre som ikke bare forbedrer utseendet og lindrer muskelspenninger, men også forbedrer immunitet, stress og normalisere søvn.  
 Å være evig ung, sunn og vakker, sannsynligvis alles drøm, fordi på den tiden ikke mye å tenke på de ekstra pounds, midlertidige endringer i kroppen din og andre problemer som vanligvis går hånd i hånd.
 Nylig problemet med vekttap bekymrer ganske mange mennesker hvert år for å oppfinne nye måter å håndtere overvekt, som imidlertid er ikke alltid effektive.
 Fokuserer på feil metode, kan en person slite i årevis med sine feil, aldri har oppnådd minst noen resultater. I tillegg til kjente metoder, det er en annen teknikk er ikke veldig populær her, men er raskt økende momentum, kalt lymfedrenasje.
Trykk terapi: en ny prosedyre for vekttap

 Hva trykk terapi og kan det for alle de mirakler som er beskrevet i en rekke brosjyrer skjønnhetssalonger? Dette er en svært populær kosmetisk prosedyre som er slags maskinvare massasje ofte spioneringen som en effektiv metode for vekttap.
 Men er det egentlig? Tross alt, hvis du nøye undersøke dette problemet, det er mye tvil og forvirring, så la oss innse det, uansett om denne prosedyren er så effektiv, og hvis så, hvor lenge varer denne effekten?
 Hvis litt inn i historien, blir det kjent at den første trykk terapi søkt nederlandske forskeren Van Der Malin. Han var i stand til å konstruere en enhet som ville nahnitalo i visse deler av kroppen trykk, vesentlig høyere enn atmosfærisk.
 På grunn av dette, krymper det menneskelige legeme på samme måte som den komprimerer vannet i havdyp, noe som resulterer i interstitiell væske til å rense, fluid skifter fra vevene i blodet.
 Denne oppfinnelsen først og fremst ble brukt til rehabilitering av pasienter etter alvorlige skader, som de alltid er ledsaget av ødem omkringliggende vev og lymfedrenasje hjulpet raskt og effektivt bli kvitt dem.

 I forhold til fysiologi


 Dag i løpet av økten, pasienten bære en spesiell drakt som består av separate deler. I hver av dem i sekvensiell rekkefølge som starter matet luft, og som vil skape det nødvendige trykk. Dens størrelse og plassering av det nødvendige rippel, full kontroll over maskinen.
Trykk terapi: en ny prosedyre for vekttap

 Som vi har sagt, takket være kompresjoner, er en fullstendig rengjøring interstitiell væske, som stadig mottar produkter av cellulær aktivitet. Lufttrykk, hovedsakelig påvirker lymfesystemet, slik prosedyren gir aktiv trykk terapi, lymfedrenasje, avfall, gift, giftstoffer og andre stillestående produkter utskilles.
 Ekspertene bemerket at slike systematiske effekter på kroppen, som fører til normalisering av stoffskiftet, forbedrer venøs blodstrøm og blodtrykk stabilisert, restaurerte forsyninger av ren inter og intracellulært vann. Som et resultat, på grunn av prosedyren, overflødig væske forlater kroppen din, og kroppen blir sprekere og slank.
 Denne trykkterapi brukes aktivt i kosmetikk for å kvitte seg med overdreven hevelse i kroppen til å bekjempe cellulitter og for å forbedre elastisitet og fasthet i huden.

 Effektiviteten


 Så, og bygge på de mange fordelene med denne metoden, kan vi konkludere med at dette er en effektiv måte å gå ned i vekt og generell forbedring av kroppen?
 Ifølge uttalelser fra de fleste skjønnhetsklinikker, bare 3-5 økter av trykk terapi, vil du se imponerende resultater: i midjen bare forsvinne noen ekstra centimeter og vekten viser at du var et par pounds lettere.
 Og dette er sant, ved å bli kvitt overflødig væske, kan oppnå denne effekten, men er resultatet kan kalles stabilt? Heller nei enn ja. Bør du drikke nok vann og spise salt mat som alt vil gå tilbake til det normale.
Trykk terapi: en ny prosedyre for vekttap

 Denne metoden kalles "vekttap for lat", som et resultat av en sesjon kan være på linje med resultatet av to knallhard trening i gymsalen. Men er forskjellen der fortsatt, som et resultat av press terapi trenger du ikke slåss med kroppsfett, og bare miste overflødig væske. Er det mulig å bruke denne metoden for å bli kvitt cellulitter?
 Det er flere sjanser fordi cellulitt - er, i hovedsak, er lokal hevelse, som hemmer normal blodstrøm, noe som resulterer i det og hatet ulikhet. Flere resultater kan oppnås ved kombinasjon av denne teknikken med andre, for eksempel vakuum roller massasje eller sjal.

 Bevis


 Faktisk er denne fremgangsmåten enda mer brukt i klinisk praksis enn i kosmetikk, har det blitt brukt til å behandle visse patologiske tilstander.
 •  Forebygging og behandling av cellulitter.

 •  Fjerning av tyngde i bena, hevelse.

 •  Bedrer blodsirkulasjonen og dermed vev oksygenmetning.

 •  Redusere overvekt.

 •  Forebygging av sykdommer som er ledsaget av hevelse av indre organer.

 •  Behandling og forebygging av trombose, åreknuter.

 •  Spesielt nyttig idrettsutøver etter lange og tunge laster.

 •  Som rehabilitering etter fettsuging.

 •  En annen fordel med denne fremgangsmåten er dens relativt lave pris - det er høyere enn prisene for andre prosedyrer lignende spektrum.
   Vurderinger av folk som prøvde på hans erfaring trykk terapi i aksjon, overraskende annerledes: noen fornøyd med den resulterende effekt, mens andre klager over at for mye press på kroppen ikke bare skremmende, men er en veldig ubehagelig følelse. Suksessen til denne behandlingen, vil i stor grad avhenge av profesjonelle, fordi det setter den nødvendige parametere press apparat, som vil avhenge av resultatene av komfort og trykk terapi.

   Kontraindikasjon


   Som med alle slike prosedyrer, har trykk terapi også sine kontraindikasjoner:
 •  betente sår og brannskader;

 •  aterosklerose;

 •  dermatitt;

 •  blodpropp i venene;

 •  hjertesvikt, koronarsykdom;

 •  godartede og ondartede svulster;

 •  truet abort.
 • Яндекс.Метрика