Og hvorfor glemmer vi hvor mye lykke og tilfredshet brakt oss hoppe tau som barn? Flere spill, en rekke hopp - direkte på krysset hendene på en etappe eller dobbel bla, hver trodd at jeg kunne ikke det skulle vise sine ferdigheter!
 Og vi har ikke engang tenkt på det faktum at det er ikke bare morsomt og interessant, men også den utrolige helsemessige fordeler av sin egen kropp! Du har ingen anelse om, men å hoppe tau - er det virkelig effektiv, nyttig og effektiv, resultatene av disse sportsgymnastikk tau kan bare sammenlignes med å kjøre.
 Hoppe tau er mye mer effektiv treningssentre, sykling, svømming og selv dansekurs, kan en timers økter tilbakestilles til 700 kcal, forutsatt at du vil gjøre om 120 hopp i 1 minutt.

 Slik trening er ikke verre enn andre, men heller enda bedre, styrke hjertet og blodårene, god utholdenhet utvikler sannsynligvis hvorfor tau er den samme sportsutstyr for boksere. I tillegg utvikler de utmerket hopping evne er ideell for vekttap, men bidrar også til å styrke beinmuskulaturen, strammer formen gjør det mer grasiøs og attraktiv.
Hoppe tau for vekttap og mer

 Et stort pluss øvelser med hoppetau - en mulighet til å engasjere seg i hjemme, på jobb, for å forbedre sin form, miste noen ekstra pounds, fotpumpe og bli kvitt hengende sider og buk handlinger, ikke nødvendigvis innspilt i treningssentre eller søke tid til å besøke fitness klubber.
 Eksperter anslår at 10 minutter med intensiv trening ved hjelp av tau i stand til å gi samme effekt som å kjøre 3 miles eller 12 minutter med svømming, og alt dette uten å forlate hjemmet!

 Det viser seg at det kan kalles den enkleste øvelsen utstyr som ikke krever at du spesiell kontanter utgifter eller trenger plass, det er en vilje!
 Nå som du vet hvor nyttig systematisk hoppe tau, et ønske om å umiddelbart ta opp saken, men først må du velge riktig verktøy for deg selv og lære å bruke den riktig. Til tross for den tilsynelatende enkelheten, hoppe tau stand til å levere en alvorlig belastning på kroppen, så er det viktig å nærme seg dette problemet på alvor.
Hoppe tau for vekttap og mer

 Velge et tau for deg selv


 Det er viktig at instrumentet er ideell for din høyde, ellers vil du være svært ubehagelig å gjøre, på en kort eller en lang tau kan snuble og skadde, som ikke er ønskelig.
 Hvordan velge et tau for vekst? Ganske enkelt brett den i to, med en hånd, ta tak i begge håndtakene og arm horisontalt gulv, vinkelrett på brystet. Hvis tauet i en slik foldet slutt får til gulvet, betyr det at lengden er ideell for deg.
 Du kan også presse endene, midtveis fot tråkke på ledningen og dra i spaken til armhulene, eller hvis de får litt høyere, er det all right.
Hoppe tau for vekttap og mer

 Ikke alle vet at denne sporten verktøyet har flere typer, avhengig av nivå og ferdigheter av mannen. For eksempel er det en rekke plast og tau håndtak med gummi, de spinner raskere enn tau laget av mykt skinn eller lin. Men disse er ikke så smertefull hit i bena og tilbake hvis mislykket hopp, slik at de velger ofte nybegynner.
 De med føtter ønsker å forbedre formen på armer og skuldre kan gå skall med heavy metal håndtak, ble også populære modifikasjoner i penner er lagt laderen. Ikke overraskende fikk du ikke hoppe og batteriene ladet!

 Det finnes andre alternativer:


 •  Produkter med elektroniske målere som kan beregne hvor mange hopp du kunne gjøre denne treningen som er flott for nøyaktig oversikt over sine egne rekorder.

 •  Tynget av tau, kan vekten være ca 150 g, de er vanligvis brukes til å utdanne profesjonelle idrettsutøvere.

 •  Velocity modell, som gjør det mulig å nå 5,6 turnovers i bare ett sekund! Egnet for nybegynnere og erfarne utøvere.

 •  Hoppe tau uten tau. Ikke bli overrasket, selv disse er! Ideelt for å hoppe litt flat, noe som er vanskelig å snu. I fatt spesielle elektroniske mekanismer som teller hopp og gi riktig signal, et klikk når den virtuelle tau treffer gulvet. Slike endringer nok en gang bevise: du kan gjøre overalt, ville ønske!

 •  Kontra øvelser med hoppetau


   Til tross for det store antallet fordeler slike studier, er det noen kontraindikasjoner som må tas i betraktning før du går for den første treningen.
 •  Hopping kontraindisert i de som har problemer med ledd, eller patella brusk, samt forskyvning av mellomvirvelskiver.

 •  Personer med betydelig fedme.

 •  Personer med alvorlig kardiovaskulær sykdom.

 •  Alle andre hopp - svært nyttige og nødvendige, viktigst, ikke gjør dette hvis du har magen er full eller du føler ubehag kroppen, for eksempel hodepine eller kvalme.

   Vi jobber på sitt eget system for opplæring


   Før du begynner å trene med et hoppetau, må du varme opp litt, for eksempel, bare hoppe på plass eller kjøre trav. Hvordan lære å hoppe tau hvis du aldri har gjort redd og forvirret? Først må du lære å bare hoppe på plass, og deretter legge til tau, vri det jevnt, prøver å kombinere bevegelse sammen.
  Hoppe tau for vekttap og mer

   Starten av klassene trenger 5-7 minutter med trening om dagen, mens vi må hoppe uten å stoppe. Hvis du ønsker å miste den maksimale mengden kalorier, bør mønsteret av treningen være komplisert: 20-30 minutter per dag i vanlige klasser på et tidspunkt kan miste opptil 350 kalorier!
   Hvis du bare ønsker å styrke din Serdechnososudistye enheten og holde kroppen i form strammet, er det nok, og 10 minutter med regelmessig trening 3-4 ganger i uken. Hver dag hoppe nødvendigvis trenger å gi kroppen tid til å komme seg.
   Den gjennomsnittlige hastigheten bør være ca 80 bevegelser per minutt, pryzemlyaytesya forsiktig på tærne, prøv å ikke berøre sålene nesten bakken.
   Gjør det beste i joggesko som er godt amortize føttene på faste overflater, noe som gjør dem skadet.

   Hva blir det neste?


   Når du har lært godt hoppe tau, og regelmessig mosjon du var liten, kan du prøve noe nytt. Med en slik trening innebærer alle musklene som kan kvitte seg med nesten alle mulige problemer, inkludert cellulitt, slapp mage og stygge hender.
 •  Vekselvis hoppe på en fot, hver gang forandre seg, og en annen litt bøy i kneet.

 •  Du kan prøve å doble hoppe, hoppe tau for man må passere under føttene to ganger. Du må hoppe høyest mulig, og tau bla raskt.

 •  Hopping fra venstre til høyre. Det skal sprette og flytte til venstre, og den neste rotasjon tau å hoppe og gå til høyre.


 •  Hver jente er trolig en kjent følelsen når absolutt vil ha noe originalt er etter mitt syn gjør. Deretter tanker av negler, noe som kan fantasere uendelige uten å risikere for.

  Photodesign for negler


   Negler kan dekorere maling, paljetter, krystaller, geler, gulltråd, blonder, folie, maling (kunst maleri negler).
   La oss undersøke hva photodesign. Såkalte trykt på åpenhet filmbilder fra stivelse. Å øke holdbarhet bilder plassert på vokset tykt papir. Før du starter nødvendigvis kjent brukerprogram.
   Vanligvis blokkere etiketter har brun skygge, men når filmen koblet fra, så får klart bilde. Hvis du ikke photodesign podozhky han får vag og blek.
   Du kan fikse kartynochku allerede malt neglelakk, men forutsatt at vanlige neglepleie.
   Siden materialet er svært skjør, ingen våte hender. Han tolererer ikke vann.
   Bilder skrive ut på spesielle skrivere for profesjonell spiker kunst. Gir garanterer høy kvalitet, selv de mest intrikate figurer, og gir alle de samme bildene på negler.
   Jenter som verdsetter sin tid, i økende grad velger photodesign, etter bare noen få sekunder fotoskriver utfører en uvanlig behandling for negleplaten.
  Photodesign for negler

   Instruksjoner photodesign negler •  Før du starter, må du sørge for å forberede neglene. Vi tilbyr manikyr eller avskåret.

 •  Avfette negler - er nødvendig. Eller bruke foundation.

 •  Ta bilder og generell strømbrudd, et bilde som vil glede

 •  Skille nøye etiketten fra papir underlaget. I hendene bør du være gjennomskinnelig film som vi trenger.

 •  Påfør grunning eller gel-fase første laget. Deretter tørket under en lampe.

 •  Sette et bilde på spikeren, slik at kantene var igjen frie intervaller, der filmen kan kombinere med klar lakk eller akryl. Påfør et andre strøk av akryl + andre designelementer (Valgfritt -. Glitter, folie og så videre).

 •  Hvis du ønsker å legge inn et bilde på hele neglen, så det klarere fikse å gjøre litt, bare et par millimeter, kutt i kroyam, topp og bunn. Dermed kan vi oppnå full konturene av neglen.

 •  Den endelige spikeren herding lampe på 36 volt, fem minutter.


 •  Subject fotodizayna er svært mangfoldig. Fra sære blomstrer til historiene om emner. I sommerfugler og blomster som er lei, Japan aktivt brukte tegn, tegneseriefigurer, dyr og natur fotografering, landskap, framstiller de brukere og pårørende, originale verk - bilder og mye mer. Kunden kan velge selv eller bestille det riktig innstilt. Mange butikker har en katalog med bilder priser.

   Fordeler med fotodizayna •  Bruke bilder fotodizayna gjøre veiviseren enklere og bedre, spare tid og klient og master. Enig, dette er ikke den siste kampen fakta kunder.

 •  Kunden velger et foto eller bilde. Det eliminerer derfor klager fra kunder, i motsetning øyeblikkene når mesteren selv tegner bildet på negleplaten og resultatet er forskjellig fra originalen.

 •  Photodesign relativt høyere i kvalitet enn dyktig manuelt arbeid

 •  Mannen som ikke har noen ferdigheter teknikker klassisk nail art, kan lett gjøre photodesign

 •  Photodesign krever ekstra dråper fantasi, for å oppnå den høyeste grad av eksklusivitet.

 •  Utvalget er enormt! Den tiltrekker seg hver dag et stort antall nye kunder. I enhver kvinne eller jente har et valg: ferdige design eller din egen.

 •  Kunden kan kjøpe bare herre over favorittalternativene som ville gjøre dem noen ganger eller hjemme på egenhånd, eller bestille fra katalogen.

 •  Evnen til å skape et tilpasset design - gjør det til en unik ny retning

 •  Design film fast limt til negleplaten eller snurr, og blir helt usynlig, med unntak av figuren, som har eksepsjonell klarhet.

 •  Romlig modellering teknologi.


 • Photodesign for negler

   På denne bakgrunn er det best å sette en merkelapp


   Og er det verdt det i det hele tatt å gjøre?
   Under bildet kan gå absolutt alle bakgrunn, blå, lilla, rød, rosa, gull, blå, sølv - absolutt alle. Mens du kan la og gjennomsiktig, noe som er svært lønnsomt. Selvfølgelig vil alle være lysere enn en etikett, som ble grunnlagt på en hvit bakgrunn. Du vil se at bildet i avisen og negler helt annet utseende. For eksempel, røde roser ser veldig positivt på gull, sølv, rosa bakgrunn. Hvis etiketten allerede har en bakgrunn, har du kunstnerisk kvalitet og behandle dem under hans.
   Bildene er av forskjellige stiler, jeg anbefaler å velge noe som er mer egnet for deg:

 •  klassiker;

 •  jakke (Frankrike);

 •  kruzheevnoy;

 •  blande;

 •  "Gzhel" (fargerike malerier).


 •  Jeg ønsker av hele mitt hjerte, for deg å velge riktig fotorysunok og lage imponerende photodesign at understreke din individualitet!
  Яндекс.Метрика