Kvinners bryster har alltid vært forbundet med fartøyet og virkelig ønsker å forme den også overholdt disse foreningene. Men hva hvis fartøyet er ikke et fartøy, og selv på et glass medfører ikke?

I dem jeg Beauty


 Hva om den elskede mann tilhører den kategorien av fans av "ta i hånden og har en ting" og er tatt i denne hånden forsvinner i det. Selvfølgelig, for å øke sine bryster - hva kan bli enklere. Men før du gjør en så alvorlig avgjørelse bør være kjent med teknikker og materialer som brukes i slike tilfeller.
 De som kategorisk avviser kirurgisk korreksjon må se en mann i brystet, godt forberedt til å endre sitt utseende vi vil hjelpe deg å avgjøre.
 Til å begynne med, driften for å øke bryst volum kom frem i lyset tilbake i den nittende århundre. Filler brystet mens han tjenestegjorde parafin, produsert en eksternalitet, men alltid ført til sin avvisning av kroppen. Inntil sekstitallet av det tjuende århundre, forskere aktivt på jakt etter materiale som er egnet for denne rollen. Et gjennombrudd i dette feltet produsert Amerikanske forskere har foreslått å bruke silikon for implantasjon.
 Et annet gjennombrudd var oppfinnelsen av salt filler for silikonimplantater. Foreliggende oppfinnelse tillater å gjøre nesten sømløs operasjon for å installere implantatet, som deretter blir fylt med saltvann. Det var foreliggende oppfinnelse og som brukes i dag som den mest sikre og kosmetisk akseptabel bærer.
 Men tror ikke at tilby markedet i dag eldre teknologi. Ikke i det hele tatt. Siden dens fødsel implantater variert i sammensetning, for filler og fremstillingsmetode. I dag har den femte generasjon av denne oppfinnelse. Gjennom årene har de blitt mer kvalitet og som trygt, svært lik naturlig bryst.
 Materialet hvorfra laget brystimplantater, har en fysisk form-minne, elastisitet svarende til sin naturlige elastisitet kreft.
 Men dette har ikke stoppet forskere til å søke. Alder tjueførste brakt ny teknologi på dette området. Japanske forskere har foreslått å anvende som fyllstoff egne fettceller fra pasienten, avledet fra stamceller. Brystforstørrelse pasientens eget fett reduserende effekt nekrose av implanterte cellene. Denne metoden brukes aktivt siden 2007.
 Og når det gjelder innovasjon innen kosmetisk plastisk, du ønsker å si noen ord om soft-løfteteknologi. Ny - mezonyty det - helt biokompatible med menneskelig vev gjengene er utformet for å korrigere problemet områder av ansiktet. Innføres under huden med spesielle nåler, tråd justere formen på ansiktet bidrar til å fjerne rynker og slapp hud. Laget med biomateriale de til slutt forsvinner, men for tiden er under huden tid til å lage en forsterkende effekt.  
 Når en kvinne er i live, er hun kjemper for sin skjønnhet og ungdom. Og i denne kampen, så jo før det er startet, hviler lengre seier med kvinnen.

Den evige ønske om å være vakker - kamp og vinne


 Gitt at den aldrende kvinnekroppen begynner i en alder av 19, er det klart at 60 ser ung og attraktiv - tilsvarende prestasjon.
 Hver babe kjenner henne senescent cellene trenger kontinuerlig vidluschuvaty. Lett peeling, selv hjemme eller i salongen peeling - perfekt takle denne oppgaven. Deretter må du gi næring til huden. Og dypere inntrengende kvalitet fløte, myse, smør, jo bedre er effekten.
 Stramme huden ser mye yngre ut med vanlig vare på den. Men, hvis denne linjen av produkter som brukes for kropps Morjana, da effektiviteten av en hvilken som helst fremgangsmåte for å vokse. Hydrert hud raskere regenerering holder bedre restaurert, hindrer fuktighet å unnslippe. Disse tre komponentene er dominerende i den vanskelige banen til fornyelse av hudceller vil fortsette å støtte den i god form.
 Det vil hjelpe kvinner holde seg ung lenger riktig ernæring og bruk av store mengder rent drikkevann (minst 2-25 liter per dag). Men det gi slike problemer som cellulitter. "Appelsinskall" er i stand til å ødelegge livet til en ung jente og middelaldrende dame. All've spist noe galt, ubrukelig og unødvendig, fet, krydret og sur straks plasseres under huden, og derfor svært hud samler stygge humper og rыtvynky.
 For å håndtere dette problemet kan være år. Det er bemerkelsesverdig at selv slanke kvinner kan være "appelsinskall". Og hva kan jeg si? De fleste gjør det regelmessig gjentatte anti-cellulitt kroppen brytes Anesi Parafango. Grunn i dette produktet jern tree olje kan betydelig glatte huden, forbedre sin farge og generell helse.
 Riktig vikle laget med god forberedelse reduserer også volumet av legemet noen få millimeter. Det er viktig ikke bare for å gni litt hudkrem for å forberede hoveddelen av prosedyren, og deretter ved en viss temperatur ved hjelp av massasje brukes som vil seire i kampen for skjønnhet.
 Hvis du regelmessig bruker en salon prosedyrer jern tree olje, er det forventet å speile skjermen mye ser yngre. Og hvis du drikker en dag ikke mer enn én eller to kopper økologisk kaffe (påkrevd korn), regelmessig mosjon og ikke overspise om natten, vil du ønsker å se i speilet oftere.  
 Begrepet "kongelig holdning" på grunn av den vakre tilbake, men hvis bildet for å bli forvrengt kroppsfett på ryggen? Vi må forlate den trange klær, og skamme seg for å dukke opp på stranden? Sjelden fett avsettes på baksiden, og dens utseende er forbundet med det generelle kroppsfedme. En annen grunn stygg "obvyslostey" i ryggen - late musklene mister tone. Men hvordan vet du det er muskler eller fett?

Vi fjerner fett fra baksiden


 Her er en måte å bestemme innholdet av innskudd. Stå rett opp, og etter å ha fått sin hånd tilbake, uschypnit hud i en panne. Hvis "lag" er minimal, er det sannsynlig at denne muskelen, og dette vil bidra til en aktiv livsstil, kombinert med øvelser. Hvis huden er tykk nok til at du tok mer enn 15 cm lag, slik at du faktisk har fettlagre på baksiden. Og i dette tilfellet, bør du gjøre vårt ytterste for å håndtere den forhatte fett.
 Som en løsning på problemet, er mange vurderer fettsuging, som du kan raskt og effektivt fjerne fett fra problemområder. Men i lys av bivirkninger, anbefales det å vurdere kirurgi som et alternativ bare hvis kosthold og trening ikke har gitt ønsket resultat. Dessuten kan ikke alle råd dyre kirurgi. Problemet kan løses på en integrert måte. Riktig kosthold og litt mosjon daglig kan skape mirakler. Aksje opp på tålmodighet og utholdenhet til å oppnå den verdsatte mål, og du vil være stolt av deg selv og din figur.

 Ernæring


 Kraftsystemet for vekttap tilbake ikke forskjellig fra andre vekttap dietter som inkluderer en fraskrivelse av stivelsesholdige matvarer (spesielt smør) og høyt blodsukker og salt i kosten. Kostholdet bør være brøk og, viktigst av alt, vanlige. Ikke la deg gå sulten! Drikk mer vann og mindre kaffe, ikke te, tilsett sukker fra brus bør forlates helt. Husk, salater, epler, appelsiner og sitronsaft - alltid ved din side i kampen for slank figur! Til frokost, spise havregryn eller lav-kalori korn diett brød, fettfattig yoghurt, oransje. For lunsj koker kjøtt eller fisk. Fra steking i olje bør unngås, bakt, dampet eller grillet til din smak. I stedet for å bruke salt krydder. Og ikke glem salaten, vil det forbedre metabolismen. Til middag kan du koke fisk og salat. Drikke urtete. Mynte te før sengetid rolig og redusere sult. 
Vi fjerner fett fra baksiden

 Vi fjerner fett med trening •  Å ha posisjon på alle fire (hender og knær i rett vinkel) prohynaytesya tilbake frem og tilbake fikse hver posisjon i noen sekunder. Hvis treningen blir gjort riktig, vil du føle litt spenning i musklene i ryggen. Handlinger skal utføres 10-15 ganger.

 •  Liggende på magen på et solid gulv, utvide armene rett foran ham, bena rett. Løfte begge armer og ben, inkludert overkroppen. Bestemmelser må være registrert i minst 10 sekunder. Gjenta 10 ganger, tilbake til utgangsposisjonen.

 •  Å ha posisjon på alle fire, legger hendene og knærne skulder bredde hverandre. Rett venstre ben og høyre arm samtidig, og dermed litt prohynaytesya tilbake. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta trinnene i speilet. Det bør være flere hendelser for hver side.

 •  Sitte på en stol, vippe legemet frem i en spiss vinkel, og at foten bør være helt løst på gulvet. Plukke opp en dumbbell veier ca 1-15 pounds. Bøy albuene og gir dem tilbake (scapula forsøk på å bringe sammen). Følge opp til 10 ganger.

 •  Sitt på gulvet, lener seg tilbake på rette armer, ben, derfor bør utvides fremover. Skiller baken opp fra gulvet og løfte dem opp. Gjør øvelsen, kaste hodet bakover. Fastsette posisjonen i noen sekunder og gå tilbake til start. Gjenta 10 ganger. •  Livsstil


   Systematiske studier og riktig balansert kosthold vil hjelpe deg å bli kvitt uønsket fett på baksiden. Men for å opprettholde resultatene, gjøre din aktive livsstil bevisst valg. Kom tur, gi opp heisen - bruke trappene, registrere deg til bassenget eller på treningsstudio.
   Starter aerobic eller treningsstudio, kan du finne at ryggen var bare mer som - ikke få panikk. Denne fremgangsmåte er forbundet med akkumulering av melkesyre i muskulaturen, øker også volumet. Men for andre måned på regelmessig mosjon kroppen blir vant, fettet på ryggen begynner å falme, og du begynner å miste vekt raskt.
  Vi fjerner fett fra baksiden

   Også massasje vil være din gode venn i kampen mot fett. Men dette bør være en rutinemessig medisinsk massasje og nakke området. Forutsatt at prosedyren utført av høyt kvalifisert spesialist kurs fra over 10 Th prosedyrer vil redusere volum på mer enn noen få inches.
   Profesjonell massasje kan suppleres med selvstendig trening, rifter på gulvet. Forhold - Overflaten må være solid. Perekochuytesya på baksiden langs ryggraden på 10-20 ganger om dagen - vil det hjelpe deg å miste vekt raskere.
   Gjøre disse enkle retningslinjene, vil du oppnå ønsket resultat, justere deres helse og trivsel. Husk at du gått opp i vekt gradvis. Derfor bør vi ikke forvente for raske resultater. En dag opplæring vil løse noe. Men en måned av regelmessig trening kan forbedre ditt utseende og helse. Lykke til!  
  Яндекс.Метрика