ypadannya hår - et problem som har møtt nesten alle moderne kvinne. Årsaken til hårtap kan være alt: økologi, stress, dårlig kosthold, og sykdom. Men det verste som håret faller ut raskt og ganske store tall, men vokser tilbake veldig sakte. Å fremskynde hårvekst kan være brukt tinkturer og hår maske. Nå er det så mange masker som klar og tinkturer og oppskrifter hjemme. De varierer i sammensetning og egenskaper. Den enkleste og mest effektive av disse er peppermynte infusjon.

Pepper tinktur for hårvekst


 Det faktum at hårtap hår pære ikke påvirkes. Så håret igjen stand fiskeri, men til slutt. Ved hjelp av pepper skjær vil fremskynde prosessen.

 Effekten av peppermynte likør


 Har Alkohol løsning har oppvarming egenskaper, forbedrer pepper sine eiendommer og i kontakt med hodebunnen forårsaker blodtilførselen til hodebunnen. I sin tur, blodstrøm aktiverer hårsekkene, forårsaker håret til å vokse fortere.
 Men husk at alkohol skjær bør kun brukes for root hår! Ellers vil håret bli sprø og veldig yssechennыmy. Bare bli involvert i denne type skjær er ikke nødvendig. Du kan ikke bruke det mer enn 1-2 ganger i uken, på grunn av muligheten Overtørkingshodebunnen.

 Oppskrifter pepper skjær


 Du kan selvfølgelig ikke mye bekymring og kjøpe pepper skjær forberedt på apoteket. Den består av varmt pepper fylt med alkohol, noe som ytterligere protsedyly. Ta 70-90% alkohol løsning og knust pepper. Men hvis du vil prøve deg styrke og ferdighet i utarbeidelsen av infusjoner, kan du gjøre det selv. For å gjøre dette må du:

 •  100 ml av alkohol eller vodka. Forskjellen i disse materialene er små, enkle alkoholiske ekstrakt erholdt mer konsentrert. Men den gjennomsnittlige person å kjøpe alkohol vanskelig, som det er solgt i apotek etter resept bare. Så du kan trygt ta vanlig 40-graders vodka, men god kvalitet.

 •  Fresh red hot pepper pod gjennomsnittet. Det må knuses. Hvis ikke, kan du bruke tørr pepper og jevn mark. Når du bruker pepper, samme mengde vodka trenger ca en teskje av pulver.


 • Pepper tinktur for hårvekst

   Knust pepper hell vodka (vel, eller alkohol, hvis noen). Insisterer på gjennomsnittlig 2-3 uker. I akutt nødvendighet kan brukes etter syv dager. Insister nødvendig i et mørkt og kjølig sted. Mørkt og kjølig, men ikke i kjøleskapet! For dette egnet sted i alle kjøkkenskap, den beste i de lavere bokser. For eksempel, under vasken til der den minste dråpe i renter (spesielt hvis du har barn).
   I stedet for alkohol eller vodka kan bruke vegetabilsk, burdock olje. Oppskrift samme som i det foregående oppskrift. Imidlertid vil denne oppskriften være den mest skånsomme, men mindre effektivt.

   Ved hjelp av pepper skjær


   Pepper skjær anvendes som en maske. Den enkleste metoden - et skjær fortynnet med vann, olje eller yoghurt, avhengig av typen av håret. Tilsvarende, på anmodning fra masken kan du tilsette noen dråper av noen kosmetiske olje, gjær og egg.

   For hår utsatt for oiliness.

   Utsatt for fett også, og hodebunnen og alcoholate hjelp regulere talgkjertlene. Du må fortynnes peppermynte tilførsel av vann eller yoghurt med en hastighet på 1: 1 for første gang. Kefir er i stand til å fremskynde hårvekst, samt modererende effekt av peppermynte likør. Vann kan erstatte et avkok av urter etter eget valg (slik som nesle og kamille).
   Denne blanding ble påført på hodebunnen med en børste eller en vattpinne. Hode wrap polyetylen og varm terry håndkle eller lue. Hold håret av en time.
   Maksimumstiden er ubegrenset, avhengig av følsomhet. Effekt - bør du føler en brennende følelse, men ikke sterk. Hvis man hypersensitivitet, og deretter fortynne skjær i et forhold på 1: 2 (mere vann eller yoghurt). Hvis du ikke føler en brennende følelse, tvert imot fortynne det i forholdet 2: 1 (flere infusjoner) Etter vaske håret i varmt, men ikke varmt vann.
  Pepper tinktur for hårvekst


   For hår utsatt for tørrhet.

   Alkoholatet kan overdry allerede tørr hodebunn. Derfor fortynne skjær olje. For disse formålene, er best burdock olje. Burdock olje i seg selv svært positiv effekt på hårsekkene, og blandet med Peppermint infusjon effekten er bemerkelsesverdig. Men du kan bruke en hvilken som helst annen: oliven, linfrø og solsikke selv. Fortynn peppermynte infusjon kreves i tillegg til vann, vannet bare erstatte olje.
   Selvfølgelig, denne type hår du kan bruke peppermynteolje skjær, så det bør ikke bli utvannet.
   Fremgangsmåte og eksponeringstid på håret er den samme som beskrevet ovenfor. Etter vaske håret med sjampo og varmt vann.

   For normalt hår.

   For denne type hår kan du bruke noen av disse metodene. Det hele avhenger av dine ønsker.

   For fargebehandlet hår.

   Ikke glem at nesten all alkohol tinkturer kan påvirke den kjemiske sammensetningen av hårfarger, men snarere av fargepigment. For å unngå skade på hårfarge, må du følge en enkel tilstand. For denne type hår bør bruke en maske bør ikke tidligere enn én uke etter maling.
   Bare for farget hår avkok av urter kan brukes avhengig av hårfarge. For eksempel, for å passe blondt hår avkok av kamille. For kastanje og rødt hår passer kjøttkraft løk skrelle. Nesle kjøttkraft er egnet for enhver hårfarge.
   Således kan masken varieres og selektere for hvert individ. Prøve og eksperimentere!
   Asha hud etter dramatiske vekttap har blitt slappe og ikke så spenstig? Du vet ikke hva du skal gjøre for å returnere den gamle se smart? Dette problemet er vanligvis reversibel, men krever litt innsats fra din side. Her er noen tips for å anskaffe tidligere elastisitet i huden. Tilstand av ansiktshuden umiddelbart kan legge til eller redusere visuelle alder. Det er noen triks hvordan å holde huden din mer smidig og glatt.

  Stram hud etter vekttap


   Metoder for ansiktsløftning •  En av de mest bemerkelsesverdige produkter - er peeling! Hvis huden er renset godt, hun har et sunt utseende. Vår hud er som en svamp for å fylle opp oksygen og puster det gjennom porene. Det er derfor nødvendig en gang hver 1-2 uker renser huden med Scrubs. Det er best å bruke en skrubb på en naturlig basis.

 •  Kontrast vask altfor godt påvirker elastisiteten i huden som en person, og hele kroppen. Frosset isbiter med vann, eller enda bedre, hvis det er et avkok av urter som er valgt for deg eksperten. Disse prosedyrene kan også trekke opp litt senket hjørnene av øynene og munnen.

 •  Det er også stramme maske. Men bruken må vurdere oiliness av huden. Tross alt, det er masker for tørr, fet og kombinert hud.

 •  Skjønnhetssalonger, også bringe bemerkelsesverdig effekt

 •  Selvfølgelig kan vi ikke glemme om plastisk kirurgi som kan skape mirakler!


 •  Leather Body


   Hvis du endelig besluttet å fjerne de ekstra pounds, bør du umiddelbart tenke på huden din! Sørg for å sette av øvelser for de muskelgruppene der du vil se de beste resultatene, fordi sammen med musklene og huden vil bli strammet. Hva gjør du hvis du har hengende hud? Sørg for å regelmessig gjøre massasje, gjøre fysisk trening, massasje oppførsel, noe som kan gjøres hjemme. Det er mange ulike wraps bidra til å gjenopprette hudens elastisitet. Spis minst to liter væske om dagen. Det vil også gi en positiv effekt. Husk at huden kan komme seg raskt. Dette vil ta flere måneder! Utmerket svømmebasseng, siden havet er nesten alle muskelgrupper og huden vil komme tilbake til normal raskere.
  Stram hud etter vekttap

   Du gått ned i vekt, men hva skjedde med huden?


   For å ha sunn hud og en god oversikt over hennes behov for å stadig oppdatere via feed. Under dietten en person ikke får det nødvendige antall vitaminer og mineraler kan holde huden din i riktig stand. Begynner å falme fettlaget mellom huden og musklene. Fordi huden er sagging. Grunn av mangel på væske huden blir tørr, hennes rynker. Ved å redusere vekten begynner å miste muskel tone og elastisitet, huden blir løs, slapp.

   Hvordan spise


   Alle vet uttrykket "hva vi -. Hva vi spiser" Alle diettene har en tendens til å tvinge oss å være begrenset av noen av varene, eller til og med utelates fra kosten. Det påvirker vår mikroflora, tarmer, mage. I kroppen får langt færre næringsstoffer. Derav obvyslost huden vår. Under dietten er det nødvendig å spise meieriprodukter. De har en gunstig effekt på mage-tarmkanalen og er leverandører av lett fordøyelig protein, som er involvert i å bygge bindevev, slik som huden stramme det etter å styrte ekstra pounds. Sørg for å inkludere i kosten fisk og sjømat (ørret, laks, blekksprut, blåskjell, reker, blekksprut) de fylle sink og kollagen i kroppen din.

   Mekanismen for fysisk aktivitet


   Under fysisk stress på muskler og hud blodstrømmen økes fra hvor alle våre celler er ikke bare dyre mat vitaminer, sporstoffer, men også oksygen. Ved lasting av store mengder blod kommer, og mellom dem en pause, er blodstrømmen tilbake til det normale. Det er således en perfekt massasje på mikronivå av cellene. Tilsvarende alle forbedret metabolisme, noe som fører til økt metabolisme, noe som gir en tidlig retur til hudfarge.
  Stram hud etter vekttap

   Flere nyttig øvelse


   For å gjenopprette hudens elastisitet bedre å gjøre øvelser med ulike prosjektiler. Antall tilnærminger til dette bør ikke være mye, men det er tilrådelig å velge en maksimal vekt. Ideelle øvelsen sitter med knærne til brystet innstramming. Ligg på gulvet og løft bena vertikalt, men jeg ville gjøre det sakte. Sitte og deretter prøve å hoppe som mulig. Disse øvelsene ikke bare stimulere hudens prosesser, men også redusere strømbelastningen.

   Tips kosmetolog


   Wraps, som vi har sagt, er en god innstramnings effekter. Det finnes forskjellige ingredienser, men ville være spesielt oppmerksom på strimlet tang, som på grunn av sin sammensetning mettet epitelvev kollagen, som fremmer sin reduksjon og noen seler. Hjemme kan du bruke en slik prosedyre på egenhånd. For å starte, ta et bad i 20-30 minutt, deretter ordne en økt wraps kan ta oseanisk salt. For folk hjemme kan lage en skrubb, et par spiseskjeer med kaffegrut, litt havsalt, havregryn skje zaparennыh. Disse ingrediensene er blandet for å sette på litt vann umыtoe varm ansikt, skyll cherez10-15 minutter, deretter smøre eller nærende krem ​​eller god olivenolje.
   Vi fortalte noen alternativer som brukes til å gjenopprette hudens tone. De tar lang tid, krever innsats, vesentlige investeringer. Så enkelt kan gjøre regelmessig mosjon om morgenen, noen ganger en kald dusj, litt mat og overvåke periodisk rensing og nærende behandlinger for huden?  
  Яндекс.Метрика