Alle, som fingeravtrykk, har individuelle og unike stemme. Dette er en av de viktigste verktøyene som folk kommunisere med andre mennesker. På grunn av de særegne stemmene person kan ta kontakt med publikum, og vinne tillit hos publikum eller presse ledsager. Vi vet at over 90% av informasjonen er overført gjennom verbal, med stemmen din. Så hvilken virkning du skal holde på å snakke, er avhengig av en klar, rolig og tydelig stemme.

Hvordan lage en vakker stemme


 Spiste du sier rolig, målt tone, og stemmen din høres fritt, ærlig, fløyelsaktig og saftig, det du sier er alltid viktig. Nyter ditt språk, vil folk lytte nøye til skjemaet, ikke innholdet, men fordi de faller inn under din innflytelse og påvirkning av stemmen din. På den ene side er det en stemme som et middel for manipulering, men på den annen side effektiviteten av kommunikasjon, presentasjoner, forhandlinger vil øke betydelig.
 Naturligvis hver person får en klangfulle stemme og saftig, men påvirkning av sosiale institusjoner, skoler bestemmer dannelsen av klang er ikke alltid nær perfekt. Med en begrensning av friheten til barnet i voksen dannet en rekke komplekser, er han redd for å synge, snakke til et publikum, knytte en samtale med fremmede. Som et resultat, har vi ikke liker din egen stemme og som et resultat, bruker vi sine evner bare 5-10 prosent. Resultatet er usikker på seg selv, sine evner og evnene til mannen.

 Er det mulig å slå naturlige stemme evner og gjøre det vakkert?


 Vakre samtaler og alle er begavet av natur, trenger du bare å lære å avdekke disse mulighetene. Ifølge moderne psykologi, er det to faktorer som hindrer vår stemme høres bra - fysiologiske og psykologiske. Den viktigste årsaken fysiologiske problemer er vanligvis øvre luftveisinfeksjon, hals eller stemmebåndene. For å møte disse sikkerhetsproblemer, se en lege som oppdager problemet og fortelle deg hvordan å kjempe.
 Den andre faktoren - de psykologiske - ofte forårsaket av menneskelig frykt i offentlige taler, samtaler med fremmede eller ukjente mennesker. I dette tilfellet, må du elske stemmen din, lære å bruke den til å eliminere feil språk som fører til frykt og usikkerhet.
 Nok til å betale ti minutter en dag med spesielle øvelser og lyden av stemmen din mye bedre. For å starte, kan du prøve å spille inn stemmen din på en båndopptaker, posten, lytte til og analysere funksjoner i uttalen av vokaler, exclamatory og spørrende setninger, kompleks lyd - og setninger. Legg merke til at du ikke liker og prøve å løse disse problemene gjennom disse øvelsene.
Hvordan lage en vakker stemme

 Øvelser for en god stemme!


 For å starte, lære å lede sin artikulasjon i tone, gjør det med en spesiell øvelse "knurring". Drawl bokstaven "r" fra høy til lav lyd og vice versa. Gjenta ti ganger, så klart og raskt Uttale

 •  BH-være-bi-bo-bu;

 •  Kan th th th;

 •  vice-Zemo-vintre-sy-lows.


 •  Deretter kan du prøve følgende oppgaver og øvelser:

 •  For å starte, ta et dypt pust og puster, puster begynne å uttale vokaler i sin tur: "yyyyyyyy", "эээээээ", "aaaaaaaa", "ooooooooo", "uuuuuuu." Utters høres sakte og tydelig, gjenta 3 ganger.

 •  For å fikse brystet, prøv promukaty sound "m" med munnen lukket. Gjenta flere ganger, hver gang etter utter en lyden høyere enn den forrige.

 •  Ta et dypt åndedrag og puster ut og starte nøyaktig og tydelig uttale ordene: teppe, varer, ost, ris, rang, ring, frost konge. Dette vil gi ditt språk nøyaktighet og klarhet.

 •  Les følgende patters, zavchit dem og gjenta flere ganger om dagen:


 •  I pinnsvin ezhata i komprimert slange;

 •  I Kondrati shortish jakke;

 •  I dammen nær Polykarp tre karpe, karpe tre;

 •  Utenfor gress, gresset ved. Ikke kutt fyringsved på gress domstol.


 •  5. Øvelsen, kalt "Tarzan" vil ikke bare forbedre stemmebåndene, men også bidra til å forebygge forkjølelse og hjertesykdom. Ta et dypt åndedrag, presse hendene inn nevene, begynne å uttale lyden "yyyyyyyy" og slo knyttnevene i brystet, som gjorde helten i filmen. Det samme gjentar med lyder: a, e, o, y. Deretter otkashlyaytes bra - rense bronkiene.
   Gjøre øvelser hver dag, utvikle sine vokale evner og husk at for en god stemme er viktig ikke bare nøyaktighet og presisjon, men melodien og intonasjon. Så husk følgende regler:

 •  alltid svare som om du snakker om noe veldig interessant og fornøyelig;

 •  Gjenta daglig kombinasjon av ord og bokstavkombinasjoner som du finner det vanskelig å si;

 •  Lær å lage logiske pauser i tale, for å gi grunnleggende informasjon.


 •  Gjenta trene hver dag, vil det gjøre din vakre og melodiske språk. Husk at dyp, fløyelsaktig lyden av mange menn synes spennende og sexy og opererer ofte på den sterke halvparten av menneskeheten bedre enn noen afrodozyakov.
  Hvordan lage en vakker stemme

   Hvordan å bruke stemmen til å påvirke menn? Hvordan lage din stemme forførende?


   Mange menn tror at kvinners lave fløyelsmyk stemme høres mer sexy. Å kaste en forbannelse over mannen med stemmen bør snakke rolig stemme, bør stemme bli hørt høyt og myk. Hvis dette er akseptabelt i denne situasjonen, kan vi si med en liten gispe som enhver mann ville akseptere som et tegn på seksuell interesse for kvinner i det. Skjæring, høy eller skingrende, hysterisk språkbruk ofte off-putting enn uavgjorte, så se opp for stemmen hans, ikke gråt, ikke gå for en ultralyd og ikke snakke for høyt.
   For å lokke og forføre en mann bør bruke råd fra ekspertene:

 •  hviske hviske eller snakke;

 •  spesielt meningsfylte ord markere kort pause som vil tiltrekke seg menn til viktig og "riktig" informasjon;

 •  Snakk inspirasjon, vise interesse i å snakke om mannen din;

 •  Vær rolig og uhemmet - hjelper det deg å snakke med tillit og lette.


 •  Bruk stemmen din som et kraftig våpen som vil hjelpe deg å bevise et poeng, for å overbevise og vinne over samtalepartner og, selvfølgelig, for å vinne elskede! Lykke til!
   Jojoba - en ganske stor busk. Høyden kan nå tre meter. Denne planten vokser i tropiske og tørre land (Mexico, Arizona). I modne busk stor rødlig frukt - nøtter, som har sur smak. Plukke frukt for hånd. Frukt jojoba har tonic egenskaper, de brukes som tørrhoste og for å lindre symptomene på kvalme. Frukter av jojoba halvdel som består av voks, som er jojobaolje. Også fruktene er aminosyrer, proteiner og kollagen.

  Jojobaolje for huden


   Ved hjelp av Jojoba


   I Asia (Japan, Kina) Jojoba frukt er mye brukt i matlaging. De er trent en rekke velsmakende krydder og brukes til å lage desserter.
   Ved hjelp av kald pressyrovanye med frukt Jojobaolje utvinnes. Olje har strukturen av flytende voks. Med sine mange nyttige egenskaper, er jojobaolje mye brukt i kosmetikk.

   Har jojobaolje


   Væske (olje) zhozhba har en gyllen farge, tykk og seig, nesten luktfri. Olje er rik på protein og protein som er nødvendig for å gi huden fasthet og elastisitet. Også jojobaolje inneholder mange vitaminer som er gunstig for rask regenerering av huden og beskytter den mot peeling, behandler psoriasis og ulike typer eksem, bidrar til å bli kvitt akne. Dette er noen av egenskapene til oljer - jojoba voks, der det har blitt uunnværlig i moderne kosmetikk.

   Resultatene av olje


   Et karakteristisk trekk ved den oljen som den kan anvendes for alle hudtyper. Som nevnt tidligere, olje perfekt næring til huden. Det er derfor spesielt anbefales hvis du har tørr, løs eller aldrende hud.
   Hvis du har sensitiv hud (huden er irritasjon, kløe eller røde flekker), kan deretter bruke jojobaolje raskt håndtere hudproblemer.
   Bruke olje for fet hud, kan du bli kvitt kviser eller akne. Hvis man ikke har problemer med huden, kan oljen bli brukt for forebygging av hudproblemer.
   Ofte er jojobaolje brukes til å forbedre huden rundt øynene. Huden blir smidig, rynker forsvinne. Bruken av olje som et middel for ansikts aktiverer alle prosessene som finner sted i cellene i huden.
  Jojobaolje for huden

   Oppskrifter bruker jojobaolje


   Merk at ren jojobaolje, brukes bare på problemområder (akne, hudormer, røde flekker, sprukne lepper). Huden rundt øynene er meget elastisk og myk, slik at dette området er ikke nødvendig å anvende olje i ren form.
   I kosmetisk olje brukes som tilsetning til masker og kremer. Kosmetisk Facial bruke olje kan lage sin egen.

   Rynke Mask

   Den kan brukes med alle typer hud. Men det mest positive effekten det har på tørr og aldrende hud. I like deler bland jojobaolje og avokado. Påfør masken på ansiktet forsiktig. Tjue - Tjuefem minutter med en bomullspinne for å fjerne restene fra ansiktsmaske. Denne masken påføres ansiktet hver dag.

   Løfte Mask med jojobaolje

   Denne masken blir brukt til å returnere hudens fasthet og elastisitet. Også bruk av masker fordelaktig og akselererer helbredelse av forskjellige hudlesjoner i ansiktet. I et vannbad oppvarmet jojobaolje. I varmt olje tilsett olje av rosmarin og peppermynte olje. All god shake. Maske forårsake en person (annet enn huden rundt øynene) tynt lag. Etter en halvtime gjenværende pinne for å fjerne masken.

   Podpytыvayuschaya maske

   Maske fungerer godt for de med normal eller tørr hud i ansiktet. Jojobaolje oppvarmes svakt i et vannbad. Legg honning der (rettene ikke fjern fra vannbad). Når honning smelte alle ingrediensene blandes godt og fjern fra vannbadet. Avkjøl blandingen og tilsett eggeplomme. Igjen alt grundig ristet. Prosess maske ansikt. Etter 5-8 minutter maske, gjelder en annen gang. Resten av masken for å fjerne en fjerdedel av en time pad som tidligere kamille kjøttkraft å fukte. En maske benyttes to ganger i uken.
  Jojobaolje for huden


   Presisjon Mask

   Anbefales for hudproblemer (hvis huden er akne eller akne). Jojobaolje blandet med tea tree olje og lavendelolje. Alle komponenter maske bland godt. Denne masken prikket behandlet person. Masken påføres huden to ganger om dagen for 5-7 dager.

   Maske med jojobaolje for tørr hud

   Det gir næring perfekt og fukter tørr hud i ansiktet. Bland ost, bedre hvis den er fet og jojobaolje, varmes i vannbad. Bland alt og tilsett saften av gulrøtter. Igjen bland. Mac sette på ansiktet i femten minutter og vask av med vann.

   Nattkrem

   Dette produktet brukes som en fuktighetskrem. Forberedelse og bruk: Ta en teskje hver natt krem ​​og bringe ham jojobaolje. Alle rist og behandle huden i ansiktet. Nattkrem er ikke fjernet, og om morgenen fjerne overflødig krem ​​med vann. Denne fremgangsmåten kan bli utført daglig.

   Flytende Makeup Remover

   Jojobaolje å sette på en tampong. Dette pinne til å tørke ansiktet makeup med lys og myke bevegelser.

   Lip Cream

   Hvis obvitrylysya eller sprukne lepper, så de kan bruke jojobaolje ren. Denne prosedyren utføres på en daglig basis i løpet av uken. Leppene er myke og får en vakker farge.

   Verktøy for justering farge ansikt

   Om tilstanden i kvinners helse kan bli dømt av fargen på huden hennes. Til ervervet huden sunn og jevn farge kan du bruke dette verktøyet. Bland smør, jojoba og sesamolje med burritos og hvetekimolje. Dette innebærer å behandle huden. Fremgangsmåten kan utføres tre ganger i uken.
   Den balanserer med å bruke jojobaolje er godt bevart i kjøleskapet. Kontraindikasjoner mot bruk av produkter som inneholder jojobaolje der.
  Яндекс.Метрика