Løk maske for håret


 Innhold:

 •  Hvorfor løk masker så populær?

 •  Funksjoner løk masker

 •  Fordelene med løk masker

 •  Oppskrifter mest populære løk masker


 •  Hvorfor løk masker så populær?


   Håret er en refleksjon av den interne tilstand av det menneskelige legeme. Lang, tykk, sterk - et tegn på helse og skjønnhet. Siden oldtiden, menn og kvinner betaler spesiell plass for hårpleie. Et utvalg av tradisjonelle metoder og midler eierne presser håret til vanskelige valg avhenger ikke bare av personlige preferanser, men også på de strukturelle funksjoner og tilstand håret. En av de mest allsidige verktøy er løk maske.
   Enkel å tilberede, ikke for å være svært eksotiske ingredienser - løk masker er populære siden antikken. Blant folk oprobovavshyh i seg selv er et mirakel kur, er det få som ikke føler de positive effektene.

   Funksjoner løk masker


   Løk - en av de tilgjengelige midlene i markedet for skjønnhet. I tillegg er det underlagt våre gamle bestemødre hemmelig tykt og langt hår. På samme måte kan løk maske være en fantastisk hjelpere ikke bare for jenter som ønsker å forbedre tettheten og lengden på håret, men menn som drømmer å bli kvitt flass eller kjempe skallethet. Resultatet var ikke lenge å vente - du vil merke bedring innen to måneder etter bruk av masker. Vær imidlertid oppmerksom på at noen funksjoner løk masker.
   Det første som plager nesten alle mennesker tenker seriøst på å bruke dette produktet - det er lukten av løk. Men dette problemet er løst, som vil fortsette å bli fortalt igjen og igjen.
  Løk maske for håret

   Likeledes er det problemer med den direkte fremstilling av masker. Ofte funnet hos kvinner økt følsomhet i slimhinnene i øyet, forårsaker stor ubehag under matlagingen maske. Dette problemet kan løses gjennom konstant fukting kniv eller annet redskap som sitronsaft eller kaldt vann.
   Det er verdt å merke seg at all løken maske påføres tiden minst en time. Jo lenger maske vil påvirke hodebunnen, er det beste resultatet oppnås. Hele denne tiden hodet bør være varm. Optimalt - vikle håret med en plastpose og tett vikle et håndkle på toppen for å ikke flekker klær og møbler.

   Fordelene med løk masker


   De enkleste løk - ekstremt verdifulle prøven viser et stort utvalg av vitaminer og mineraler. De spiller en veldig viktig rolle i stimulering av hårvekst, forebygge flass, legge til styrke, glans og prakt hår. Fordelene med løk masker selv våre bestemødre visste, fordi for folk rettsmidler replete med oppskrifter løk masker. Hva ville bedre forstå sine fordeler bør fordype deg i mer detaljert studie av egenskapene til løk.
   Innholdet av essensielle oljer, kalium, mangan, magnesium, kalsium, jern, B-vitaminer, og C, karoten, folsyre og kreatinin ikke kan gi en gunstig effekt på hodebunnen, og som et resultat - håret. Så de beste hjelp til å løse mange problemer alle hårtyper. Hva ville være effekten var synlig, må du være tålmodig. Anvendelse av masker som kreves regularitet: hver dag. Den komplette resultat kan oppnås minst 30-40 prosedyrer.
   Men mange er redd for å oppleve mirakuløse effekt løk masker på grunn av den særegne lukten av dette svært nyttig grønnsak, som er den viktigste ingrediensen. Det er verdt å merke seg at eierne av håret med en sunn struktur ikke vær redd for konsekvensene, men om skjør, svekket tørt, skadet hår kjemisk påvirkning - det må vente. Som de sier, krever skjønnhet ofre! Men selv i denne vanskelige saken kan finnes triks og redusere eller helt eliminere lukten etter bruk løk maske.
   Først må du bruke som juice, ikke revet eller gått gjennom en vridd grønnsak. En annen god idé - å legge masker eteriske oljer som rosmarin, kanel eller nellik. Bare nøytraliserer lukten av eple cider eddik eller sitronsaft.
  Løk maske for håret

   Oppskrifter mest populære løk masker


   Best kjent for sine helbredende egenskaper er Onion maske mot håravfall. Når forbereder slike masker bør hamstre på ingredienser som naturlig honning, majones (helst hjemme), olivenolje, løk juice. Denne masken vil ikke bare forhindre håravfall, men også for å forbedre deres vekst. Bare trenger å blande alle ingrediensene grundig og sette på hodet ved å gni huden. Holde masken må en til to timer etter at vaskevannet ved romtemperatur.
   Store fordeler for fashionistas som ønsker å vokse bemerkelsesverdig langt og sunt hår vil Onion maske for hårvekst. Strukturen i denne masken er tradisjonelt løk juice, deretter yoghurt, naturlig honning, Burdock olje, brandy og havsalt. Det bør være oppmerksom på muligheten for at lukten er ikke veldig hyggelig. Men resultatet er verdt det. Og ja, bør løk juice ta to spiseskjeer, resten - en. Bland ingrediensene til en jevn røre. En time vil nyte en uforglemmelig aroma som følger med masken, og skyll med varmt vann.
   Igjen mirakuløse multifunksjonell Onion maske som ikke bare bidrar til å styrke hår, men bruker det fratar mennesket av flass. Det første som trengs i produksjonen av slike masker - et avkok av løk skrelle. Hva ville det trenger å fjerne skall av noen pærer og kok i en fjerdedel av en time. Etter separasjon av kjøttkraft skrelle bør få tid til å kjøle vann. Og ja, er mirakel maske klar! Det kan skylle hodet etter hver sjamponering. Når suppen er avkjølt, skyll håret med denne avkok etter hver vask håret med sjampo.
   Av det 20. århundre ble ansett skjemmende tan for aristokrater og koner verdsettes undertøy hud. Nå brun hud er mer attraktiv og vakker enn blek, som visuelt ungdommelig hud, noe som gjør det glatt og silkemyk. Hver sommer er vi glade for å besøke stranden, i håp om å få en fin jevn brunfarge farge. Så det er ikke et problem i vinter brunfarge - nok solarium eller bruke for soling. Etter å ha fått en dose av UV-stråler, prøver å holde seksuell zahorelost som mulig.

  Som en brunfarge ved hjelp av mat


   Innhold:

 •  Diett for en vakker brunfarge

 •  Vitaminer og mineraler - katalysatorer solbrenthet

 •  Matvarer som hjelper tan

 •  Matvarer som hindrer solbrenthet •  Diett for en vakker brunfarge


   I tillegg til å bruke fuktighetskrem og etter soling fasiliteter, ta hensyn til mat som vil beskytte huden mot solens stråling. Kostholdet bør inneholde matvarer kan du sole raskere og holde sjokolade farge nadovshe. Det handler om å stimulere produksjonen av melanin - mørkt pigment funnet i hud, hår og andre kroppsvev og er produsert av handlingen av sollys. Pluss mette kroppen med vitaminer og sporstoffer forsinke aldring av huden, holde helse negler og hår.

   Vitaminer og mineraler - katalysatorer solbrenthet


   Det er en gruppe av næringsstoffer akselerer naturlig brunfarge.

 •  Betakaroten - en gul-oransje pigment som beskytter huden mot frie radikaler, aktiverer beskyttelse mot brannskader, sollys, eliminerer bruddmembranceller.

 •  Vitamin E - en kraftig antioksidant som beskytter huden mot aldring, fra de skadelige effektene av frie radikaler.

 •  Selen - et element som beskytter huden mot solskader. Det eliminerer også den ubehagelige utseendet på tørr hud og brenner etter soling, styrker immunforsvaret.

 •  Tyrosin og tryptofan - en aminosyre som stimulerer dannelsen av melanin.

 •  Lykopen - en rød pigment som akselererer dannelsen av melanin, og dermed gi en fin brunfarge. Øker hudens beskyttelse mot frie radikaler to ganger.


 • Som en brunfarge ved hjelp av mat


   Matvarer som hjelper tan   Grønnsaker

   De fleste av de ovennevnte selges i apotek. Men kan vi tilby deg følgende liste over matvarer som inneholder opplysninger som er nyttige elementer for huden din.

 •  Gulrøtter inneholder nok beta-karoten og bidrar til å holde brunfargen på kroppen lengre enn vanlig. Før du går til stranden, drikke et glass fersk gulrot juice eller spise gulrøtter 2.

 •  Asparagus beskytter huden fra ultrafiolett stråling, og hindrer utvikling av hudkreft. Omfatter asparagin, et stort antall av vitamin A og gruppe B, C, PP.

 •  Tomat - utmerket forebygging av hudkreft. Hastigheter tan. 60 g tomatjuice eller lim daglig gi beskyttelse mot skadelig UV som solkrem med lav solfaktor. Inneholder vitaminer, mineraler og lykopen.

 •  Spinat beskytter mot solstråling, beholder brunfarge og gir en rik nyanse av brun hud. Inneholder B-vitaminer C, PP, betakaroten, lutein.

 •  Brokkoli beskytter huden før, under og etter soling. Reduserer hevelse og rødhet etter en lang prosess for antennelse. B inneholder vitaminene A, B, C, dvs.


 •  Frukter og meloner

 •  Apricot akselererer utseende zasmahlosti huden og beskytter mot UV-stråler. Inneholder vitaminene B, PP, beta-karoten, jern, fosfor og bioflavonoider. For en mer intens hudtoner bør spise en dag ca 200 g aprikoser.

 •  Peaches hindrer brannskader, beskytter mot ultrafiolett stråling, aktiverer produksjonen av mørk pigment gir god jevn brunfarge. Den inneholder beta-karoten, vitamin B, C, PP, jern og kalium.

 •  Druer, en kraftig antioksidant som hindrer utvikling av hud, dreper skadelige celler og styrker immunsystemet. Også opprettholder sunn vannbalansen. B inneholder vitaminene A, B, C, PP, askorbinsyre.

 •  Melon akselererer og forbedrer fargen tan. Inneholder B-vitaminer C, B, PP, beta-karoten, jern og kalium. Du må spise 300 gram melon hver dag. Husk å unngå forgiftning, ikke bland melon med andre produkter.

 •  Vannmelon gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden og kroppen som et hele, akselererer dannelsen av solen, slik at det er stabilt og glatt, beskytter huden fra ultrafiolett stråling. Inneholder vitaminene B, C, PP, lykopen, betakaroten, kalium og jern.


 •  Kjøtt og fisk

   Fisk og sjømat beskytte mot UV-lys og frie radikaler, normalisere vannbalansen, forebygge tørr hud, peeling det. B inneholder vitaminene A, B, D, E, tyrosin, omega-3 og 6. kjøtt og leveren - en kilde for sporelementer og tyrosin. Spesielt nyttig for tanning vil være rødt kjøtt, biff og svinekjøtt leveren, aktivere melanin formasjon og bidra til å holde huden zahorelost som mulig.
  Som en brunfarge ved hjelp av mat


   Matvarer som hindrer solbrenthet   Hva som ikke skal spise?

   Det er produkter som hindrer produksjon av mørkt pigment i huden er "fiender" brunfarge. Så, bedre forkaste dem midlertidig. Blant dem er verdt å merke seg: saltet og syltet mat, stekt, røkt mat og produkter, alkohol og kaffedrikker, sjokolade produkter, mais, persille. Eksperter sier at lav-kalori diett også skadelig for intensitet og farge kan gjøre tan grov og knapt merkbart.

   Hva bør jeg spise så?

   Angåsitrusfrukter som inneholder vitamin C. Dette vitamin beskytter huden mot for tidlig aldring, men bremser utviklingen av melanin. Dette gjelder også andre frukter og grønnsaker høy i vitamin (solbær, jordbær, tindved, rød paprika, kål). Ikke gi dem opp helt - spise med måte. Understreker frukt lyse rødt og oransje farger (appelsiner, mandariner, mango).
   Anbefalinger om riktig kosthold på grunn av dannelsen av en stabil, jevn vakker brunfarge ikke fullt ut erstatte en behagelig prosedyre soling. Husk at et langt opphold i solen, spesielt i sør, har en negativ innvirkning på helsen din. Spise for Helse og tans som, og ikke glem solkrem kosmetikk!  
  Яндекс.Метрика