Symptomer på HIV hos kvinner
 I det tjueførste århundre forlot folk om hjørnet av øret hørt om HIV. Og mens sykdommen fortsetter å forbløffe verdens befolkning.
 De viktigste årsakene til spredning av HIV er en klar mangel på kunnskap om sykdommen. Smittet ofte ikke klar over eksistensen av sykdommen. Å håndtere effektivt med det, må man vite hvordan viruset vises.
 De viktigste symptomene på HIV hos kvinner
 De tre første symptomene må varsle kvinnen hvis hun fant dem hjemme. Først av alt hiv vises vaginale infeksjoner som kan variere i alvorlighetsgrad. Avhengig immunitet kan observere hyppig mild vaginal infeksjon eller svært alvorlige sjeldne tilfeller.
 Når du tar en celleprøve cytologi oppdaget uregelmessigheter. Dette smøre gjøres under gynekologisk undersøkelse. Gjerdet skal gjøres ved cytologisk pensel, nesten hver kvinne kjenner prosedyren. Denne tampong ble benyttet for å studere de kvinnelige kjønnsorganer for tilstedeværelse av svulster. Når HIV er celler av forskjellige størrelser.
 Den tredje symptom blir detektert i løpet av infeksjon med humant immunsviktvirus i første omgang er tilstedeværelsen av infeksjonssykdommer bekkenet. Spesielt alvorlig behandling. I HIV-sykdom behandlet svært dårlig, fordi immunsystemet påvirkes.

 En videre utvikling av sykdommen kan skje som følger:
 - De ytre kjønnsorgan viser tegn til betennelse, små sår, sår, magesår, kjønnsvorter;
 - Vaginal infeksjoner vises hele tiden;
 - Betent bekkenorganer;
 - Fikset smittsomme sykdommer som influensa. Disse sykdommene kan begynne spontant tar ca to til tre dager og stoppet uavhengig. Og kan være langvarig, konstant rennende nese, hoste, generell svakhet.
 Når HIV blir vanligvis øket lymfeknuter. Probe kan være i nakken, armhulene og lysken. Hvis ikke behandles, viruset utvikler seg, nye symptomer: å konstant trøtthet, apati, motvilje mot å engasjere seg i hva som helst, langvarig depresjon, konstant følelse av spenning.
 Den dramatiske vekttap, tap av matlyst, svetting (spesielt om natten) kan også være tegn på HIV hos kvinner. Disse symptomene indikerer utmattelse og immunsystem.
 I avansert sykdom, munn har hvite flekker som kan i utgangspunktet forveksles med canker sår. Det herpesutbrudd rundt munnen. Og Genital vises et stort antall pustler og sår.  
Autisme symptomer hos barn
 Autisme - en genetisk lidelse som fører til er ukjent så langt. Det antas at mer - mindre nøyaktig diagnose kan bare sette opp til tre år, selv om symptomer på autisme hos barn vises veldig tidlig alder.
 For en måned kan du ta advarsel tegn på sykdom. Så begynner barnet å fokusere sin oppmerksomhet på voksne å fange opp ulike ansiktsuttrykk, for å svare på dem. Autistiske mennesker ikke se på ansiktene til andre, ikke gå til kontakten, må du ikke trekke i håndtaket til foreldrene le og gråte uavhengig av ytre stimuli.
 I min mors hender er barn eller alvorlig revet og anspent eller avslappet, kan ikke ignorere mor og kan reagere svært dårlig til hennes omsorg. Noen ganger er disse periodene vekslende, og barnet ikke lar seg fra sin far for et øyeblikk, opphører det å legge merke til det.
 Dietten av disse barna har sine egne særtrekk. De er enten veldig svak suger brystet eller grådig snappe melk, metthetsfølelse. Med alderen, er barnet veldig selektiv i mat, spiser bare visse matvarer, og avviser alt annet, selv om sulten.
 Observerte og søvnforstyrrelser. Noen barn sover i 20 -22 timer i døgnet, mens andre sover mesteparten av dagen, noe som gir sove 3-4 timer i døgnet. I løpet av dagen barnet kan være enten veldig skandaløs, eller ligge i sengen i flere timer, har ingen svar, vurderer sine hender eller bilde tapet.
 I den eldre alders i autisme er det løsrivelse fra andre. De liker ikke å leke med andre barn, tilbringe tid alene. Når du prøver å kommunisere pjokk ignorerer eller en annen person, eller avviser alle forsøk på å komme nær, veldig aktiv og noen ganger aggressiv.
 Alle nye, eller noe som gjør ham sterk, til panikk følelse av angst. Å liksom berolige seg selv, begynner barnet å gjenta en handling eller utstede repeterende lyder. Disse barna ikke liker forandring, lever strengt etter loven, gjenskape den velkjente serie av hendelser. Spille, svært ofte de bygger sine leker på rad eller begynner å vibrere.
 I tillegg er det en forsinkelse i småbarn språk og ulike ferdigheter. Men dette betyr ikke permanent underutvikling blant autistiske barn med ulike nivåer av kognitiv utvikling fra et uttalt demens til en meget høy intellektuell utvikling.
 Måle også tilstedeværelsen av autisme barnet har ingen øyekontakt "øye til øye". Når jeg prøver å etablere det, begynner barnet å handle opp, gråte, se side. Noen ganger virker det som om barnet ikke hører. Han svarte ikke på hans navn, knapt begynner og fortsette samtalen, ofte gjenta samme setning.
 Når du spiller med leker trekker oppmerksomhet ikke til hele faget som helhet, og i noen del av det. Autistiske mennesker liker ikke å vise at de er interessert i, voksne eller jevnaldrende, at de har til felles er en mangel på oppmerksomhet.
 Det bør være skeptisk hvis barnet aldri ber om hjelp fra pappa eller mamma prøver å gjøre alt selv. Også disse barna dele aldri sine leker, er andre mennesker behandles som livløse objekt.
 Alle disse symptomene kan varsle foreldrene, men den endelige diagnosen var bare spesialist. Med tidlig oppdagelse av sykdommen og dens behandling, disse barna bli produktive medlemmer av samfunnet kan arbeide og leve selvstendig.  
Muslinger på huden
 Hvis du finner små knuter i huden rosa eller hudfarget, ikke forårsake kløe og smertefulle opplevelser, trenger ikke å være redd. Snarere er det - contagiosum molluscum, virussykdom, som ikke fører til komplikasjoner og smerte.
 Agenten hans er molluscum contagiosum virus eller virus patogene mollusk. Selv om sykdommen og trygt, bør du kontakte legen din er det nødvendig.
 For det første kan legmann forveksles med andre sykdommer, ledsaget av et utslett, og for det andre, det faktum at sykdommen smittsom mollusk indikerer at et svekket immunsystem kan ha en voksen for å teste for HIV.
 Metoder forurensning av skalldyr
 Utsatt for sykdommen er folk og smittekilden er en syk mann. Inkubasjonstiden varer i minst to uker. Hvis infeksjonen skjedd gjennom seksuell kontakt, ofte vises på huden av perineum muslinger på innsiden av lårene, nedre del av magen.
 Smitte kan skje gjennom hverdagen, på grunn av den tette omfavnelse av vanlige håndklær, sengetøy, servise, leker. Det er lett å bli smittet i badekaret eller bassenget. I dette tilfellet ofte lokaliserte utslett i ansiktet, halsen og hendene. Voksen infeksjoner er sjeldne, og i barnehager sykdom kan være endemisk art.
 Behandling patogene musling
 Dersom familien var syk, er det bedre å bruke separate kjøkkenutstyr, håndklær, sengetøy, leker for å hindre forurensning av andre familiemedlemmer.
 Molluscum contagiosum kan behandles med kirurgi eller konservativ fremgangsmåte. Kirurgisk metode er å fjerne muslinger fra huden ved hjelp av et spesielt verktøy kyuretta (det ligner en krok), og dannet med sår håndtert noe antibakterielt middel. Etter deres healing arr gjenstår. Også fjerne knuter kan utføres av elektrokirurgi, kryoterapi, laserterapi.
 Fjerning er ganske smertefull prosedyre som utføres under påvirkning av et lokalt bedøvelsesmiddel slik som lidokain krem.
 Konservativ behandling er bare for voksne bruker narkotika som er kontraindisert for barn. Disse kremene inneholder ymykvod (Aldara, Ymykvad krem ​​5%), salver som inneholder interferon alfa 2a (Viferon, Ynfahel) tsikloferona liniment.
 Det antas at selv om ingen godbit molluscum contagiosum hud, vil et sunt immunsystem takle det i seks måneder, og syke barn, leger vanligvis foreskrive ingen hast kirurgi.  
Hovne lymfeknuter i halsen
 Alle kroppens systemer henger sammen. Så det minste avvik betennelse fører til feil på organer. Derfor, til utseendet forstørrede lymfeknuter i halsen, så snart som mulig fastslå årsaken til inflammasjon og begynne behandlingen.
 Immunitet kan ikke takle
 Lymfeknuter er plassert over hele kroppen. Deres funksjon er å otfyltrovыvanyy lymfe. I tillegg hjelper de til å holde cellene som hindrer utvikling av kreft. At lymfeknutene er meget viktig for mennesker. Men hvis immunsystemet svekkes, det er en betennelse i lymfeknuter, spesielt i nakken.
 En spesialist kan diagnostisere betennelse og klumper selv under fysisk undersøkelse ved hjelp av granskende halsen.
 Forstørrede lymfeknuter i halsen er så sterk at den kan ses visuelt. Sentret fingre kan også være ledsaget av smerter i nakken.
 Årsakene til inflammasjon
 Årsakene hovne lymfeknuter kan stilles inn. En av de mest vanlige er:
 1. Den generelle nedgangen i immunitet, noe som kan utløse en rekke skader, hypotermi, brannsår, blodtap, kronisk sykdom, langvarig sult, HIV, diabetes.
 2. Alle typer infeksjoner som munn eller luftveiene.
 3. Slike sykdommer som Hodgkins sykdom - en kreft i lymfesystemet sykdom.
 For å være sikker, kan hovne lymfeknuter være ledsaget av hodepine, feber, svakhet, sykdomsfølelse. Kort sagt, langt fra å være vakker. Så bør umiddelbart starte behandling.
 Behandling av betente lymfeknuter
 Leger etter testen, selvfølgelig, foreskrive medisiner, i stand til å takle sykdommen.
 Du kan ikke be om forstørrede lymfeknuter oppvarming komprimerer. Generelt, til å engasjere seg i selvundersøkelse. Undersøkelsen skal passere en omfattende, besøk onkolog, smittsomme sykdommer, otolaryngology, TB.
 Behandling av betente lymfeknuter Tradisjonelle metoder
 Takle sykdommen hjelper Echinacea - et effektivt middel for klumper. Fremme rask utvinning antiseptiske egenskaper av anlegget. Å behandle den enkleste måten å gjøre det ferdige skjær per 50 milliliter vann for å ta 10 ml skjær. Ta rette bør være fire ganger om dagen.
 Hvis ikke fullstendig helbrede forstørrede lymfeknuter og deretter i det minste bidra til å forbedre vitamin C. Dens effektivitet er basert på det faktum at det øker blod leukocytter. Imidlertid bør dosen økes i forhold til forebyggende forskrifter. Start ved mottaks 250 milligram av vitamin C tre ganger om dagen. Senere kan du øke dosen til 500 milligram. I alle fall ikke bør tas mer enn 1000 milligram per dag.
 Klar kropp og hovne lymfeknuter kan behandles grønn jadeite. Tradisjonelle healere rådes til stein på størrelse med betent lymfeknute. Flere ganger om dagen, for 10 minutter eller mer, må du sette steinen i økt lymfouzlu. Med regelmessig repetisjon av prosedyrer hevelse kan gå.
 Antiseptisk Powder påvirket av zheltokornya Canada. Derfor anses det som en effektiv behandling for forstørret og betente lymfeknuter. Hver dag tar du en teskje midler. For å forhindre magesyke være en time etter inntak av stoffet for å drikke et par spiseskjeer med yoghurt.  
Яндекс.Метрика