Er det ille å vaske håret mitt hver dag? Dette spørsmålet er alle de vakre halvparten av befolkningen, men den konkrete svar på dette spørsmålet.

Er det ille å vaske håret mitt hver dag


 Noen eksperter sier å vaske håret mitt hver dag er helt umulig, fordi fett er vasket vekk fra hår og hodebunn. Over tid produserer huden mer fett, på grunn av det forurensede håret hurtigere. Bortsett fra at hvis du hadde en hårklipp, og du må vaske av maling og annen styling, så trenger bare å vaske håret. Andre eksperter hevder at daglig hårvask ikke skade strukturen av håret eller hodebunnen. Men det er nyttig å daglig sjampo for folk som bor i store byer og industriområder i byen. Gjennom hele dagen håret utsettes for skadelige stoffer deponeres sammen med luftforurensning og disse må-vask på slutten av dagen, det vil si sjampo. Vel, kan andre mennesker lett, identifisere passende daglig hårvask dem eller ikke. Hva skal jeg gjøre, som å lytte til?
 Hvordan du finner ut om du vaske håret hver dag?
 For å vite om det passer deg daglig sjamponering, er det viktig å finne ut hvilken type hår, fordi hver mann og hans kropp er annerledes. For å finne ut hvilken type vil ta litt tid, slik at håret helse påvirkes av mange faktorer. De viktigste faktorene er: arvelighet, ernæring, helse skalp tilstand av indre organer. Og etter å ha gått en rekke eksterne faktorer (for eksempel klima) og for pleie av håret.
 Posposterihavshy i håret i det virkelige liv, uten noe arbeid du bestemme din hårtype. Dette vil hjelpe deg hvordan å plukke opp for dem med omhu.
 Typer Hair
 Nå mer detalj om de typer og hårpleie, som nevnt ovenfor, hvert enkelt menneskekroppen og den naturlige strukturen av håret i alle forskjellige.
 Hår delt inn i tre typer:

 •  tørr

 •  normal

 •  Fatty

 •  skadet, som i sine egenskaper og særegenheter vare som tørt hår.


 • Er det ille å vaske håret mitt hver dag

   Normal til fet hår
   For å riktig omsorg for normalt hår trenger:

 •  Vask med shampoo for normalt hår, som de forurensning.

 •  Bruk balsam etter hver vask.

 •  Balsam en bør brukes en gang i uken. Velg balsam er nødvendig for et normalt hår.


 •  Vannbad fett hår som de krevde forurensning for å holde dem rene og god, ryddig stand. I dag moderne sjampo så lett, slik at vaske håret mitt uten skade på håret og ikke vanedannende. Vanligvis til sjampo og balsam for fett hår velge sin passende type, sjampo (balsam) for fett hår.
   Hårpleie tørt og skadet typen
   Vask, bør tørt hår være svært forsiktig med gjenopprett mykgjørende shampoo for skadet hår som gir dem så mye næringsstoffer som trengs hår. I en sjampo i utgangspunktet inneholder forskjellige næringsstoffer. Fordi disse stoffene er elastiske hår vises glitter, hår fuktet og disse stoffene gi håret beskyttelse mot miljøfarer. For tørt hår er det viktig å bruke fuktighetsgivende sjampo restaurere og helbredende salver. En maske som vil gi håret med næringsstoffer, må du bruke One - Two ganger i uken.
   For skadet hår, spesialiserte fuktighetsgivende maske, applikasjon, helbredende sjampo og balsam for hår, ligner i sammensetningen til produkter for tørt hår. For tørt og skadet hår skinnende skjønnhet masker kan kjøpes i profesjonelle butikker, og du kan bruke og selvbetjente fasiliteter (folkemedisin). Effekt: rent hår, og i ren hår ekstra næringsstoffer og stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Tradisjonell medisin gir også gode resultater.
   Tørt og skadet hår absolutt ikke kan vaske hver dag, i motsetning til andre typer hår. Daglig rengjøring og skadet hår uten å ødelegge strukturen av håret og tørker i hodebunnen, og tørr hud, fordi det er flass. Slik hår bør vaskes en gang hver 7-10 dager.
  Er det ille å vaske håret mitt hver dag

   Kombinert hårtype
   Hvis på den annen si, kombinert (blandet) type hår - Fett hår ved røttene og tørr på tips. Hårpleie kombinert type bør være konkret. Hair Mask for fet valgt som type og sjampo - for tørt hår. For mixed-type hår ubrukte midler shyrokounyversalnыe "Hair & Body", som innebærer mer dusjsåpe, sjampo enn med næringsstoffer. Disse midlene kan kalles veien når du ikke har råd til å ta et par flasker. Det er bedre å bytte til en mildere sjampo. Vel, hvis dette er en spesiell sjampo med anleggsdeler.
   Tips for håret av alle typer
   For helse og skjønnhet hår krever ikke bare en god kvalitet sjampo og balsam, men også respektere noen regler:

 •  Bløtt vann (det vil si kokende vann).

 •  Gre håret nøye før vask.

 •  Varmt vann (ikke under 35 grader, men ikke for varmt).

 •  Grundig skylling av håret med vann etter sjampo.

 •  Vask håret to ganger i én prosedyre.


 •  Husk at hårvask prosedyre er ikke en enkel søknad og skylle sjampo. Trenger fingertuppene gjør massasjen til forsiktig og nøye rense hodebunnen og hårrøttene for å levere de næringsstoffene som finnes i sjampo. Merk: mye press hånden er ikke nødvendig, da fingerbevegelser bør være myk. Også, ikke irritere hodebunnen negler, det bare føre til mer skade. Balsam og andre kremer, i motsetning til sjampo, ikke sette på tuppen av håret og hodebunnen. Mange viktige hårføner. Tørt hår er vanligvis bedre naturlig, ikke en hårføner, så for å unngå tørking håret.
   Basert på den informasjonen som gis kan si at sjampo er svært individuell prosess, men også daglig hårvask ikke forårsaker mye skade. I utgangspunktet vaske håret mitt hver dag kan være, men absolutt ikke trenger å nærme seg dette fanatisk, hele tiden. Fordi håret vårt er svært følsomme for endringer, ikke bare å endre fra utsiden, men også endringer i oss, i kroppen vår. Vi kan si at håret reflekterer vår indre tilstand.
   Avslutningsvis vil jeg si at god hår er nøkkelen til suksess. For vakkert hår, også, vet å tiltrekke det motsatte kjønn.  
  Vitrianka hos voksne: symptomer og behandling
   Vitrianka betraktet som en barnesykdom, men sykdommen kan diagnostiseres hos voksne. Som et barn, er det mye enklere å bære, mens symptomene på kopper hos voksne er mer utpreget og mer vanskelig å gjennomføre sykdom. Hvordan kan jeg lette tilstanden?
   I en alder av sykdom gjennomført hardere
   Vannkopper er forårsaket av herpes virus type 3 (latinsk navn Varicella Zoster). Den viktigste og mest karakteristiske symptomet på vannkopper - en hud utslett, kløe svak, er det også en høy temperatur. Og leger tilstand: Vannkopper sykdom i voksen alder er vanskelig tolerert.
   Vannkopper smittet voksne også dråper. Men ofte innser de er syke virker ikke - inkubasjonstiden, noen ganger varer lenger enn de vanlige 1-3 uker. Men i virkeligheten, når legemet ble smittet, er ikke så viktig som er smittet, er det viktig å raskt stå opp.
   Symptomer på vannkopper hos voksne
   I voksen Vannkopper begynner å vise hud utslett. Sår begynner å dukke opp på hodet, og deretter spredt over hele kroppen. Dessuten, selv blemmer i hodebunnen, lyske, på slimhinner. Alt dette er ledsaget av høy feber - Vannkopper forveksles med andre sykdommer ikke fungere.
   Et par dager vassen blemmer vil sprekke. Når de er våte formen magesår. Og dessuten feber og varme vil også intens kløe på alle steder hvor det var et utslett. Med fristelsen til å gre magesår eller deafen må bekjempes kløe varmt vann, ellers vil det bare bli verre.
   For vesikler på stedet, som er alene, er det ingen arrdannelse. Og deretter kjemmet morgener roterende neyzhladymыmy arr.
   Problemet med utseendet av vannkopper hos voksne er at sykdommen er mye vanskeligere: utslett større, på grunn av de høye temperaturene i de tidlige dager er det et sterkt ubehag.
   Behandling av vannkopper hos voksne
   Som nevnt i voksen kopper overført hardere. Derfor er det nødvendig å utføre anbefalingene fra leger til å lindre tilstanden.
   1. Leger anbefaler alle blemmer som vises på kroppen, smøre grønn maling eller bruke en rød brilliant grønt (fukortsyn). Ingenting kan gjøres - vil måtte gå et par uker med en karakteristisk farge.
   2. Leger blir minnet om at huden utslett av vannkopper fra, vi kan erstatte vannet. Bad eller dusj kan ta bare tre dager etter den siste forekomsten av blemmer. Ellers kan det være alvorlige komplikasjoner. Det eneste som leger anbefaler - er intim hygiene. Men ikke bade i vannet.
   3. For å lette kløe må tas to ganger om dagen (morgen og kveld etter måltider) til diazolin piller. Dette stoffet er også en hypnotisk effekt. Som kan sove mesteparten av tiden av den første uken av sykdommen, som er den vanskeligste. Men det er til det bedre - mindre skadde blemmer vil ikke så mye bli plaget av kløe.
   4. Den blemmer tørke ut og vil falle mot slutten av den andre uken. I deres sted vil være blek rosa hud, som dessuten er følsom for temperaturforandringer. På dette stadiet er det umulig å akselerere eksfoliering, stripping skorpe podzhyvshyh morgen. Ellers arr forbli. Hvis det er hodebunnen og hud, arr på stedet av den ennå ikke gjenopprettet hårvekst. Hudfargen kan variere fra enkel tone i omtrent en og en halv måned. Men da huden er gjenopprettet, og vannkopper vil bli glemt som en dårlig drøm om.  
  Яндекс.Метрика