Hva du skal spise for forgiftning
 Matforgiftning er kjent absolutt alle mennesker. Det kan oppstå på grunn av dårlig spise behandlet, lav kvalitet på produktene. Fra dette ingen mann er trygg. Men ikke alle vet at det er på forgiftning. Det er noen prinsipper for ernæring, som må forholde seg mann for forgiftning.

 Prinsipper for matforgiftning under


 Det er flere prinsipper for matinntaket i denne perioden:

 vekselvis før kroppen er gjenopprettet til en slutt, må du følge sparsom diett;

 mat bør gis i form av korn og pureer;

 bør spise små porsjoner, men oftere;

 metode for matlaging, matlaging, eller dampet;

 temperaturen på maten bør være moderat (ikke kald eller varm);

 daglig mengde mat er det best å minimere. Etter forgiftning magen er svak, og det trenger ikke å overbelaste;

 bør ta mye vann som det bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

 Hva du skal spise for forgiftning


 Det første du må huske: mens forgiftning best for kroppen å være en fullstendig avvisning av matinntak. Ikke bruke den ekstra styrke til å fordøye maten når de kan brukes for å bekjempe skadelige giftstoffer som forårsaket forgiftning. Kroppen selv vil signalisere seg rede til å spise.
 Mange lurte på hva du skal spise for forgiftning? Første gang bør begrenses usøtet sterk te med kjeks (bare litt). Etter en stund kan du spise lav-fett kylling kjøttkraft eller potetmos. Men ikke legg i melk eller smør saus. Disse produktene kan føre til gjentatte anfall av diaré. I tillegg kan du gi pasienten med sveiset vann flytende grøt laget uten olje.
 En dag kan gi pasienten et stykke kokt magert kjøtt (kylling bryst, kalvekjøtt). Du kan inkludere damp burgere på menyen. Noen hevder at det er på forgiftning gelé og gelé er svært nyttig fordi de bidrar til å konsolidere og eliminere magen diaré.
 Rå grønnsaker og frukt på forgiftning er bedre å ikke spise. Du bør også utelukke alkoholforbruk. Innen en uke etter forgiftning ikke å spise søtt, salt, fet, røkt, stekt, og så videre.
 Også forgiftning etter leger anbefaler drikke bort et kurs av probiotika for å gjenopprette tarmfloraen.  
Armhulen svette: hva du skal gjøre?
 Ingen av disse prosessene i naturen som kan bli ignorert for hver tilordnet en bestemt funksjon, til tross for mangel på forståelse av sin betydning. Svettekjertler regulere kroppstemperaturen og eliminere giftstoffer fra kroppen. Men vi kan ikke ignorere og svett, blir lukt og bortskjemt klær stoff i armhulene et problem som skal løses, spesielt hvis du vil kommunisere i en intim krets av mennesker. Hva hvis armhulen svette?

 1. Såpe. Baby-såpe - bare og miljømessig forsvarlig. Det er nødvendig å fukte et såpestykke, gni huden og gi den til tørk. Dannet et beskyttende lag fra å bli våt hele dagen.
 Ved hjelp av antiperspirantaktive aluminiumsalter som opptrer ved lukking, og deretter viderekobler svette i andre områder av kroppen. Men kostnadene ved en slik grundig beskyttelse forårsake mange mastopati, misbruk avgiftning prosessen og andre bivirkninger i kroppen.
 2. Lim Teymurova. Den brukes til å svette i føttene, men det er egnet for armhulene. Det er antiseptisk, luktfjern og avfukter samtidig. Som en del av borsyre, talk, salisylsyre, natriumtetraborat-acetat av bly, formaldehyd, metenamin sinkoksyd.
 3. Infrarød sauna. Denne metoden normaliserer metabolske funksjoner og svettekjertlene. Lær oppvarmet på avstand, akselerert blodstrøm og muskel oksygentilførsel. Imidlertid bør man nøye studere kontraindikasjoner.
 4. Douches. Direkte jet av varmt vann på huden armhulene for tre minutter, og deretter det samme - kjølig vann. Så, endre temperaturen til seks ganger før de når en feber eller overoppheting.
 5. Legemidler. Norsk produkt Odaban, samt Formahel eller Formidron gi gode resultater. Gjelder for huden bør vurdere mulige konsekvenser, og bedre gå oppsøke lege. Formidron fortynnes fortrinnsvis med vann. Hexamethylenetetramine - tørker utarbeidelse av svette hud, selges i apotek. Aksept av kalsium (kalsiumglukonat) har også en positiv effekt.
 6. Injeksjon botuloksyna. Prosedyren er rask og smertefri, men ikke billig (300 dollparov). Etter injeksjon, kan resultatet holde opp til et år, og ikke kan sammenlignes med effekten av deodorant.
 7. Laser Therapy. Operasjonen utføres i narkose, og nålen er innført med en laserstråle rettet mot ødeleggelse av svettekjertler. La ca 30% av kjertlene å opprettholde sin normale funksjon. Svette blir nesten usynlig.
 8. fettsuging og utskrapning. Dette fjerning av galle og nerve noder knyttet til svettekjertlene fra armhulene. Indikasjoner - overflødig fett. Fettsuging er kontraindisert med diabetes, problemer med karsystemet og blodpropp.
 Utskrapning er rettet mot å fjerne konsentrasjonen sonen av svettekjertler. Den effekten kan vare i opptil fem år, mens igjen ikke vokse nerver og overdreven svetting er ikke minne deg.
 9. essensielle oljer. Disse essensielle oljer - er ikke så billig, men miljøvennlig og effektiv: bad med eteriske oljer, bruk av oljer innsiden (f.eks olje sypress), rubbing olje (tea tree olje - gni tørre armhuler i morgen). Kontraindisert for gravid og har en desember sykdom.
 10. Tradisjonelle metoder. Noen mennesker vil like tradisjonelle metoder. Denne infusjonen å tørke armhulene:
 - Eik bark (en teskje per kopp kokende vann) og saften av en sitron;
 - Walnut blader og vodka (01:10) la for noen dager;
 - Horsetail gress og vodka (01:10) - trykk to dager;
 - Alkoholholdig ekstrakt av bjørk knopper.
 Ikke glem den hyppige hygiene i den varme årstiden.
 Bruke og stekt kjøtt - er også forårsake svetting. Et kosthold som inneholder matvarer med kalsium, jern, fosfor og vann tidsplan - enda noen muligheter til å kvitte seg med overdreven svetting. Kanskje du bør tenke på et omfattende rensing kroppen.  
Hva å spise etter forgiftning
 Alle kan forgifte mat, hvis ikke følger de regler og forskrifter for lagring og prosessering. Enhver matforgiftning ledsaget av oppkast og diaré, kan temperaturen stige og være sterk feber. Etter nedbrytningsprodukter ble fjernet fra kroppen og forgiftning er stoppet, trenger kroppen viss styrke for å komme seg, og derfor trenger å vite hva du skal spise etter forgiftning.

 Den første dagen etter forgiftning


 Etter tarmskylling er ikke nødvendig å spise noe mat, og pasienten er ute av stand til å gjøre det på grunn av forgiftning forårsaker alvorlig svakhet. På den første dagen bør holdes på et minimum all makt. Du kan drikke bare mineralvann uten gass, svak te, buljong hofter og kamille. Det kjeks eller tørket brød. Hvis helse bedre, kan du spise en liten del av lav-fett kjøttkraft.

 Hva å spise etter forgiftning neste dag


 Dagen etter forgiftning fortsatt ikke trenger å starte magen, som det har svekket noe tung mat vil føre til bare negative effekter. Mat, selvfølgelig, kan være litt raznoobrazytsya. For eksempel kan du spise suppe med en liten bit av kylling, spiser grøt ris, semulegryn, bokhvete, potetpuré. Legg kjernemelk eller ikke.
 Du kan deretter inkludere andre måltider spises etter forgiftning tillatt. Men de må være forsiktig, ikke glem at gastrointestinal led alvorlig stress.
 Innen to uker feltet forgiftning kan ikke drikke brus, juice, sterk te og kaffedrikker. Siden mat er strengt forbudt stekt, krydret og rikt flavored retter.
 Det er også viktig å vite hva du skal spise etter forgiftning med frukt og grønnsaker. Etter hvert kan du gå inn epler, gulrøtter, kål. Men bare kokt skjema.
 Det er viktig å etablere tarmer. Dette vil bidra til supper, grønnsaker og korn, suppe med surkål. For å mette kroppen med aminosyrer bør fremstilles ert puré med tillegg av fisk, hermetisk sopp, alger.
 Fullstendig gjenvinning av kroppen etter matforgiftning kommer to uker. Og i løpet av denne tiden skal se til at all maten var godt stekt eller dampet. Du må kanskje å drikke bort noen legemidler for å gjenopprette tarmfloraen.  
Flekker på huden, peeling og kløe
 Skin - Den største organ i menneskekroppen. Lær viser alle prosesser i kroppen vår. Mangel på vitaminer, ulike sykdommer i indre organer, hormonelle endringer - hud umiddelbart reagere på disse problemene. Huden kan vises flekker, peeling, rødhet. Hvis du skrelle og kløende flekker på huden, bør du være oppmerksom på mulige årsaker til deres utseende, måter å håndtere dem og forebygging.
 Årsaker shelushaschyhsya flekker på huden
 1.  Ofte årsaken peeling er en mangel på grunnleggende vitaminer, som oftest oppstår et problem i vår og vinter, når mat er svært lite vitaminer.

   Brudd i mage-tarmkanalen kan også forårsake peeling. Oftest de vises under forverring av underliggende sykdom.

   Hvis det blir flekker og passet på sine egne etter en stund, er det sannsynlig at du arbeider med en allergisk reaksjon på matvarer, legemidler, etc.

   En annen av årsakene til shelushaschyhsya flekker på huden kan være en sopp. Mycosis eller rosa lichen er ikke-smittsom sykdom som ser ut som om en eller annen grunn kroppens immunitet ble senket.

   Men ikke glem om kontakten modus soppen spres via håndklær, ting daglig bruk. Spesielt lett å plukke skabb i offentlige steder som bad, strand, basseng.
   Behandling shelushaschyhsya flekker på huden
   Når årsaken til patcher installert, kan du starte behandling, men ikke forvent at oppgangen vil være rask. For å kvitte seg med peeling hud du må være tålmodig.
   Hvis det blir flekker som en allergisk reaksjon på stimuli, det første du trenger å bli kvitt sin innflytelse. Du kan også bruke antihistaminer og salver som fremmer helbredelse av huden.
   Flekkene dukket opp som et resultat av sykdom i mage-tarmkanalen, det første du trenger å kurere den underliggende sykdom eller å oversette det i remisjon. Og bruke krem ​​for healing, kan du fremme nayskoreyshemu forsvinning peeling.
   For å kurere herpes du trenger mer vanskelig soppinfeksjonen som eksternt (salver, kremer) og interne (anti-fungal narkotika internt bruk). Flekker som peeling, ble huden forårsaket av vitaminmangel forsvinner hvis du begynner å ta vitamin B-kompleks og fullt matet.
   Forebygging shelushaschyhsya flekker på huden
   De utseende shelushaschyhsya flekker på huden kan unngås hvis du følger enkle retningslinjene:
   - Fullt spise hele året, og i vinteren og våren årstider å ta vitaminer;
   - Hvis du går til bad, badstue, svømmebasseng, deretter bruke bare individuelle hygieneartikler, ta det med en flyttbar sko, et håndkle;
   - Tid for å behandle sykdommer i de indre organer, og tilstedeværelsen av kroniske tilstander ikke tillater deres forverring;
   - Hvis du vet hva som kan forårsake en allergisk reaksjon, prøv å unngå disse stimuli;
   - Hold din immunsystem - holde en sunn livsstil, engasjert i idrett, zahartovuytesya.
   Og husk at utseendet på flekker på huden indikere problemer i kroppen, slik at deres utseende er det grunn til å se en lege slik at han fant den egentlige årsaken til deres utseende og beordret de nødvendige undersøkelser og behandling. Men det er ikke nødvendig å medisinere seg selv, da det kan føre til forverring av huden.  
Яндекс.Метрика