Siden oldtiden kjent om de gunstige effektene av melk og melkeprodukter på menneskekroppen. En av de mest smakfulle og sunne meieriprodukter er surt. Men ikke alle kvinner vet at kremen har gunstige egenskaper ikke bare i sin bruk, men også til utvortes bruk det som et kosmetisk produkt. For eksempel, blant dem som liker å skjemme bort ansiktet og hendene er svært populære maske med tillegg av rømme, men ikke mindre effektiv krem ​​har effekt, og når den brukes til håret.

Hvor nyttig krem ​​for håret?


 Det kan bemerkes flere fordeler med meieriprodukter på dens bruk som en maske for håret:

 •  Rømme har en god konsistens for å lage masker for hår.

 •  Det er lett tilgjengelig produkt, kan det lett bli kjøpt i butikken og selv lage mat hjemme.

 •  Enkel søknad. Påfør kremen på håret veldig lett og behagelig.

 •  Den enkle spyling. I motsetning til mange andre matvarer, som ofte forberede hår maske, er kremen lett fjernes og etterlater ingen lukt.


 •  Hvorfor akkurat krem ​​bør brukes og som masker til hår? Svaret på dette spørsmålet ligger i en rekke nyttige funksjoner, som har rømme. Disse inkluderer:

 •  styrke hår i hele sin lengde og håret røtter;

 •  effekt på hårsekkene hårvekst og normalisering;

 •  mat hår proteiner og andre gunstige sporstoffer;

 •  gir håret et sunt utseende og naturlig glans;

 •  redusere hårtap;

 •  Makt og mykgjør hodebunnen.


 •  I tillegg, kvinner som bruker maske med tillegg av rømme før sengetid, merk at du mottar en behagelig følelse av friskhet og letthet i hodebunnen, og dermed lindre spenninger og slappe av etter arbeidstid.
  Hvor nyttig krem ​​for håret?

   Oppskrifter for å lage masker   Rømme poteter

   Egnet for bruk i tørt eller normalt hår.
   For å fremstille den nødvendige : Ett egg, en spiseskje med lime eller bokhvete honning, en fersk potet tuber, to spiseskjeer med rømme.
   Forberedelse : Divide hvite og eggeplommer, trenger hvite ikke trenger. Med ferske poteter presse juicen, blandet med eggeplomme, pisk til en jevn røre. Legg honning og fått mye forstyrre med rømme. Påfør i håret, distribuere blandingen i hele sin lengde,. På hodet slitasje cap skjønnhetsbehandlinger eller bare pakke det inn i tepper. Vask av etter 30 minutter av varmt vann.
   Frekvens av bruk: egnet til daglig bruk.

   Rømme og eggeplomme

   Bruke de med tørr og utsatt for sprøtt hår.
   For å fremstille den nødvendige : Tre spiseskjeer med rømme, to egg.
   Forberedelse : Trenger bare plommer, så du trenger å skille hvite og eggeplommer en etter en. Bland eggeplommer og rømme til en jevn røre. Den resulterende massen blir satt på rent hår, fordele jevnt i hele sin lengde. Innerst bære lue eller håndkle. Vask av etter 20 minutter.
   Frekvens av bruk: fløte og egg maske egnet for vanlig bruk, slik at det kan bli gjentatt annenhver dag.

   Rømme og lakserolje

   Søk om å være tynn og utsatt for håravfall.
   For å fremstille den nødvendige 1 kopp rømme, tre spiseskjeer lakserolje (tilgjengelig på apotek), tre spiseskjeer med øl skjør.
   Forberedelse Alle ingredienser ble blandet og pisket til en jevn, så påført vått hår. Holde masken bør være 40-60 minutter
   Frekvens av bruk: maskere utformet for å inkludere omtrent en gang hver tredje uke.

   Burdock og rømme

   Leve med normalt hår og med flass.
   Å forberede nødvendige: en spiseskje med strimlet burdock rot, en kopp kokende vann, en halv kopp rømme.
   Metode: Hell i et glass hakket burdock root kokt vann, dekk med et håndkle og la stå i minst en time. Den resulterende buljong blandes med rømme til en homogen flytende masse. Påfør masken på litt fuktig hår, holder ikke mer enn 20 minutter. Skyll med varmt vann og sjampo.
   Frekvens av bruk: optimalt brukes 1-2 ganger i uken.

   Pepperrot og rømme for hårvekst

   Nyttig for normal og litt fett hår, bidrar til deres vekst.
   Å forberede nødvendige: 15-2 pepperrot rot, 1 ss rømme, 05 ts sitronsaft 05 ts vegetabilsk olje, en teskje honning.
   Metode: pepperrot root må være godt rengjort, vask og rist. Bland rømme ved å legge sitronsaft, honning og olje. Søk om 30 minutter på hele lengden på håret og hodebunnen. Vikle hodet med et håndkle. Skyll med varmt vann og sjampo.
   Frekvens av bruk: I måneden 2 ganger i uken.
  Hvor nyttig krem ​​for håret?

   Hvordan søke krem ​​som masker


   Før du påfører kremen som et kosmetisk produkt, må du lage en maske for en bestemt oppskrift og gjøre en test program, for å sørge for at ingen tilbakeslag hår. Til tross for den positive virkningen av rømme, for å oppnå en synlig effekt, er det nødvendig å bruke en maske regelmessig, og kun bruke friske, ikke bortskjemt produkt, ellers kan du skade hodebunnen. Etter proporsjoner i produksjon av masker og med riktig anvendelse, er rømme en utmerket kosmetisk klargjøring for effektive hår masker hjemme.
   I fløte lage masker for hår og ofte bruke andre melk og melkeprodukter som yoghurt, gjæret bakt melk, yoghurt, melk (vanligvis geit), yoghurt, ost og til og med melk sopp. Meieriprodukter gir en merkbar effekt på håret hvis de er skadet, sliten, utsatt for tørrhet og skjørhet.
   Alle som ble møtt med fregner, drømmer raskt bli kvitt dem eller i det minste gjøre mindre merkbar. Som bare ikke gjøre for å bekjempe dette problemet. Sterkt ønske om å bli kvitt fregner oppfordrer folk til å bruke ulike virkemidler, som mennesker, og kosmetikk.

  Hva masker hjelpe fregner


   Hvordan fjerne fregner


   Krem. Mange bruke spesielle kremer som kan forsiktig bleke hud, fordi i stand til å dekke det. Dens virkning på hud krem ​​gjort gjennom komposisjon komponenter. De inneholder fettstoffer slik som spermasett, lanolin og fersken smør. Hovedregelen for bruken av slike kremer er at under ingen omstendigheter bør de brukes i morgen. Fordi samspillet av solen vil slå tilbake og gjøre mer synlige fregner. Påfør kremen du trenger et par timer før sengetid.
   Vitaminer. Hjelp kan og vitaminer C og PP, som har evnen til huden å redusere følsomheten for UV-stråler. Disse vitaminene finnes i mange produkter som er tilgjengelige for alle. For eksempel er vitamin C en del av persille, dill, vårløk, kål, tomater, mandariner og rips på hoftene. Men vitamin PP kan bli funnet i produkter av nikotinsyre, som poteter, aubergine, bønner, kirsebær, fersken, aprikoser, plommer.
   Masker. Den mest effektive måten er å bruke masker. Når du velger en maske, som med alle andre nødvendige midler for å vurdere hudtype. De trenger bare gjelde en gang i uken, og heller ingen solen. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på disse maskene, slik at alle kan finne en egnet maske.
  Hva masker hjelpe fregner

   Masker med persille:

 •  Du kan ta de hakkede persillen og bland med honning, omtrent ett århundre. skjeen i 20 minutter og søke på ansiktet. Hvis du vil, kan du legge sitronsaft. Alt skal være i like proporsjoner.

 •  Å hindre fregner bruker en maske med persille juice og melk. Du må blande melk med fersk juice og persille i 15 minutter for å sette på huden. Etter 15 minutter ble blandingen vasket med vann ved romtemperatur. Hvis huden er tørr, og deretter erstatte melk rømme og fet hud person - yoghurt.

 •  Klem saften av fersk persille 2 ss i antall. skjeer blandet med rå eggeplomme og en teskje rømme hjem. Alt dette satt bare på problemområder og holde i en halv time, skyll.

 •  Du kan også ta 2 ss. ss frisk persille og hell 150 ml. kokende vann. Kok det hele 15 minutter på svak varme og la stå ca en time. Blandingen nastoyalas drenere og legge til hennes kunst. av honning + 1 rå eggeplomme. Bland godt for å danne en homogen tetthet. Sette på en maske problemområder i ca 15 minutter, og skyll med varmt vann og kjølig ansikt.


 •  Masker med tillegg av ost:

 •  For tørr hud skal ta ost, frisk melk, olivenolje, gulrot juice og bland alt dette med en mikser. Totalt bør være lik. Påfør et tykt lag av blandingen på ansiktet og holde i 15 minutter.

 •  Bland 3 timer. Spoon cottage cheese med 1 ts. Av honning. Denne blandingen ble satt på fregner og holde i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

 •  3 timer. Ss ost, 5 dråper hydrogenperoksyd, en rå eggeplomme. Bland godt og legg på fregner. Hold maskere 25 minutter og skyll med varmt vann.


 •  Face of fregner bær:

 •  Trenger jordbær, jordbær, rips (kan erstatte rips svart). Alle bær bland godt og stomp å komme puré. Forårsaker fregner på permisjon i ca en halv time og skyll med varmt vann.

 •  Ikke en stor mengde stivelse blandet med solbær. Resultatet skal komme ut som en sur fløteblandingen. I vesnyankas holde blandingen i ca 20 minutter og vask av med vann cushy. Eller pund vannmelon cellulose og 15 minutter å sette på problemområder. Skyll med vann for varm.

 •  Juice av aske i mengden 1 cent. skjeer blandet med 1 ss. Spoon yoghurt. Den resulterende blanding ble satt på fregner og holde i 20 minutter. Vask bare med romtemperatur vann.


 • Hva masker hjelpe fregner

   Andre masker:

 •  Masken av mandel. Ta 1/2 kopp mandler og hell kokende vann i 5 minutter. Mandel kurs bør fjernes. Etter fem minutter, drenere vann og mandel kink gjennom en kjøttkvern. Deretter tilsett 1 ss. en skje med kokt vann og klem ut midterste halvdel av sitron. Bland godt og søke på ansiktet i en halv time, skyll.

 •  Bleke hud maske med rå poteter. For en maske gni revet ost en potet, legg kunst. spoon ferskeste melk, mandel kli og noen dråper vegetabilsk olje. Så blandes for å få en lime og brukes i 20 minutter. Etter å ha vasket av masken godt sette en krem ​​som passer for huden.

 •  1 ss. skje av leire blandet med tomatpulp og gjelder i 20 minutter. Skyll masken er ikke vann og frisk melk. Eller blande leire, yoghurt og tomatsaft, slik at blandingen var lik rømme. Alt må være 1 ss. skjeen. På ansiktsmaske holde 15 minutter og skyll med varmt, så kaldt vann.

 •  Masken av gjær. I yoghurt legge første. skje gjær. Loggen skal tykk lim. I slurry helle 1t. sitronsaft og bland godt igjen. I 15-20 minutter å sette på fregner og skyll med kaldt vann.

 •  For avklaring fregner som bruker en blanding som inkluderer: 1 eggehvite, pisket med saften av en halv sitron medium + halv kopp med kokende vann og sukker århundre. skjeen. Som alltid blandes godt for å få en homogen masse. Sette den i 25-35 minutter og skyll med vann poprohladney.


 •  Ansikts en av de viktigste tiltakene i våre liv. Og dette problemet er løst som fregner, også, men bare når det tas noen skritt for å bekjempe den. Vi må aldri glemme at mennesket er hans telekort, så gjør ting for huden din et sunt og godt preparerte. Slike forsøk har alltid gi gode resultater.
  Яндекс.Метрика