Mange av oss begynner den nye dagen kjære fløyelsaktig svart kopp flavored drikke, ikke engang å vite om alle fordelene som kan bringe en vanlig kaffebønner. Tross alt, det er ikke bare gir kraft til vår kropp og sinn i løpet av dagen. Dette flavored drikke er i stand til å gi huden skjønnhet, friskhet og ungdom gjennom sine mange gode egenskaper. Den som en gang har følt kosmetisk effekt av drikke, ikke kan avvise den mirakuløse naturlig aromatisk og det er ikke uviktig, billige kosmetikk.

Hvor nyttig maske av kaffe Body


 Ikke rart at hvert år mer og mer populære, og er populære kosmetikk som inneholder kaffe. Et utvalg av ansiktsbehandlinger, kropp og hår med drikke og sin begrunnelse, har blitt en favoritt hjelp av omsorg ikke bare for mange kvinner, og også menn. Fordi bønner er rike ikke bare koffein, men også en rekke næringsstoffer som er gunstig for vår hud tilstand. For eksempel, slik som organiske og fruktsyrer, vitamin PP, alkaloider, fett, mineraler, kalium, magnesium og jern.
 Men de nyttige egenskapene til kaffe har vært kjent siden antikken. Sin dyre ikke bare som et kosmetisk, men også anti-inflammatorisk virkning. Kaffegrut gjaldt hematomer, støt, sår og sår. Dette bidro til rask bedring. Men i motsetning til i dag, fremdeles gi slik behandling kunne aromatisk liten, på grunn av den høye kostnaden av produktet.
 I våre dager fordel ikke bare kaffe er ubestridelig, men bevist av vitenskapen. Bekreftes også av mange elskere av koffein. Bare mirakuløse effekter på huden i ansiktet og kroppsmaske gir denne drinken eller tykkere. Huden etter det blir frisk, glatt, smidig, har et sunt utseende.

 Så hva er hemmeligheten bak denne merkelige mirakel drikke?


 Først mye koffeinholdige kaffe som ikke bare har anti-inflammatorisk og tonic egenskaper, men også kan forbedre hudens elastisitet kroppen og er en utmerket filter mot skadelig ultrafiolett stråling. Det gir en vasodilator effekt, så stoffskiftet ved å øke blodgjennomstrømningen. Selv denne vakre zhyrorasscheplyayuschee verktøy som effektivt beskytter og mykgjør huden, aktivere sin lipid og vann metabolisme. Det bør bemerkes at koffein lindrer hevelse, aktiverer cellemetabolisme, lymfestrømmen, forbedrer blodsirkulasjonen. Det fungerer ikke bare på det øverste laget av huden, men også den underhudsfett.
 Sekund, klorogensyre som finnes i kaffe, er den mest kraftig antioksidant. Den beskytter huden mot skadelige ytre faktorer. Også fra frie radikaler, og derfor fra aldring. I tillegg har den syreantiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper.
Hvor nyttig maske av kaffe Body

 For det tredje inneholder kaffe linolsyre, noe som øker elastisiteten og fastheten av huden, strammer det. Det spiller en viktig rolle i dannelsen av lipid-barrieren. Dette nenasыschennaya fettsyrer bidrar til å forbedre eksentrisk, tørr og utsatt for irritasjon. I tillegg er det en naturlig UV-filter som beskytter huden mot solbrenthet.
 For det fjerde, på grunn av sin struktur, frigjør kaffegrut hender, ansikt og kropp av døde partikler. I tillegg hjelper kvitte seg med svarte punkter som oppstår på grunn av forurensning av hudens porer. Regelmessig bruk av masker flavored drikke og dens tykk hud gir en svak skygge av tan. Dette vil hjelpe fans bronse hud tanning forlate det ville være gunstig ikke bare for helsen til huden, men også besparelser.

 Beauty Secrets med "sorte gull"


 Vurdere noen enkle oppskrifter og interessante masker som gir huden helse, friskhet, andre ungdom og gjør hver celle det bare skinne med glede. Du kan bruke bare en kaffe. Eller, hvis du har tid og lyst til å supplere kaffegrut andre gunstige naturlige ingredienser for huden. Tillegg som vil betydelig forsterke effekten.
 For det første en enkel oppskrift, men ikke mindre effektive. Ta svezhezavarennuyu lunken kaffegrut, som har konsistensen av papirmasse og bruke den massert på kroppen. Vær spesielt oppmerksom på problemområder. For å forbedre den kosmetiske masken effekt, gjelder det på huden pre-dampet. Denne fremgangsmåten vil bidra til å få raskest effekt.
 Eiere normal hud vel legge til den varme tykke av samme mengde ost. Alle bland godt og påfør en massasje i en sirkulær bevegelse. Etter noen minutter, skyll med varmt vann. I stedet for ost du kan bruke dampende og kjølt instant havremel.
 Når irritabel eller flassende hud for å legge til kaffegrut klype salt, 1 ts sukker og 1 ss olivenolje. Rør alt godt og la stå betyr en time. Deretter forsiktig bruke på fuktig hud myke bevegelser. Skyll med varmt vann i noen minutter.
Hvor nyttig maske av kaffe Body

 Det viktigste å vite når du bruker disse maskene •  For kosmetiske formål ikke bruker pulverkaffe. Det er bare naturlig drikkevarer.

 •  Kaffe bør ikke inneholde noen smaksstoffer, tilsetningsstoffer og fargestoffer.

 •  I traktet drikk eller tykt som skal brukes for kosmetiske prosedyrer bør ikke være sukker eller melk.

 •  Før du bruker kaffe kosmetikk skal sikre at ingen allergi flavored drikke.


 •  Ved hjelp av en omsorg naturlig kosmetikk, kan du være sikker på at slik omsorg kroppen din akseptere med takknemlighet. Fordi kaffe er ikke bare en mirakuløs kilde til skjønnhet og ungdom. Han er en fantastisk antidepressant, lindrer stress og øker libido.  
   Hver jente ønsker å ha vakre, myke, krøllete øyevipper! Og mange tydde til at økningen sine øyevipper dermed bare forverrer sin situasjon. Men så ønsker å ha vakre lange øyevipper. Hva kan bidra til å vokse?

  Hvor raskt vokse øyevipper?


   På øvre øyelokk har ca 150 flimmerhårene, jo lavere - ca 70. Hva er interessant er at vippene å inkludere hår! Så du kan forstå at de trenger samme omsorg som vårt hår - nemlig, masker, oljer og komprimering. Men selv det hjelper ikke dramatisk forlenge vippene langt det er mulig endring lengde - 35% og at med riktig kosthold, regelmessig massasje og næringsrik masker øyevipper.

   Tabletter og medisiner for vekst av øyevipper


   Internett florerer med overskrifter om den mirakuløse kraft av tabletter og kapsler, og de er godt på veksten av øyevipper. Men dette er ikke tilfelle. De er ikke effektive. Stoffer som Kareprost, Latisse, Almea Xlash er ubrukelige og bare uønskede bivirkninger: rød sirkel øyne, hevelse av århundret, ukontrollert vekst av øyevipper, allergiske reaksjoner, tap av øyevipper, et slør foran øynene. Disse verktøyene Eye strengt forbudt gravide og personer med allergi.
   Det beste alternativet som kan hjelpe i akselererende vekst av øyevipper er forskjellige masker, oljer og komprimerer.

   Effektiv olje


   Hele Internett er fylt med oppskrifter masker med forskjellige oljer for å gjøre øyevippene lengre og styrke dem. De mest populære oljer brukes for forlengelses øyevipper: trinse, burdock, mandel, fersken, jojoba, oliven, hvetekim olje.
  Hvor raskt vokse øyevipper?

   Her mer om effektene og fordelene ved hvert:

 •  Castor olje eller "ricin" - den mest populære olje for hår og øyevipper forlengelse. Tradisjonelt er lakserolje anvendes som et avføringsmiddel. Men det er en del av det meste av salver og balsamer, som effektivt styrker håret, forbedrer huden (næring, fukter, gir elastisitet) og til og med rynker. Forberedt fra Ricinus frø, trinse. Utflytende ansikt eller hår lakserolje i sin rene form er umulig - det kan føre til en allergisk reaksjon på grunn av innhold i rytsynolevoyi syre. Derfor bør det blandes med andre nyttige komponenter.

 •  Burdock olje svært populær blant kvinner og jenter som ønsker å forbedre fargen på huden, gjør håret mer tykk, elastisk og myk og lang øyevipper og luftig. Dette er en verdifull naturlig produkt som er akseptert i medisin og kosmetikk. Vitaminene A, C og E, som er rikt på olje gir effektivitet borre olje og dets fordelaktige egenskaper, så som signifikant forbedret blodstrøm og metabolismen i kroppen. Mange kvinner bruker olje som en stimulerende vekst av øyevipper. I lang tid det styrker hårsekkene, forbedrer vekst av øyevipper, beskytter huden mot irritasjon og tørrhet. Og ikke bruker olje ble lagt merke til noen bivirkninger.

 •  Mandelolje - Olje fra frukten av mandeltrær. Det er aktivt brukt i farmasøytisk industri, medisin, kosmetikk og parfyme. Den fukter effektivt huden og beskytter den mot tørrhet og rødhet i huden, lindrer irritasjon, bidrar til å redusere under øynene sirkler, fine linjer og alder rozladzhuye rynker, fremmer hårvekst og øyevipper. Bruk mandelolje gjør at øyevippene ser nydelig og vakker. Men vi må huske på at det kan føre til en allergisk reaksjon.

 •  Fersken smør - Olje som er hentet fra frø av fersken. Den er rik på mineraler og vitaminer som vitamin E, A, E, C olje effektivt fukter huden og gjøre den mykere, smidig og forynger den. Det hjelper så også for brannskader. Peach Butter gjenoppretter tørt og visne øyelokk hud. Dessuten er oljen meget effektiv for å forbedre veksten av øyevipper og økt deres antall.

 •  Jojobaolje - Denne oljen i form av flytende voks som er hentet fra frukten av anlegget jojoba, er det brukt i produksjon av kosmetikk, i den farmasøytiske industrien. Sammen med andre oljer, mye brukt for å forbedre huden, forbedrer veksten av øyevipper og hår.


 •  De fleste masker for å øke veksten av øyevipper


   For første masken trenger du en god cognac, vaselin, lakserolje og burdock. Hver komponent bør tas i like proporsjoner og bland godt. Alle disse maskene, som brukte olje bør brukes på øyevippene bruker mascara børste eller børste den gamle mascara for et par timer hver dag. Siden de fleste olje tørker opp, bare ikke helt oppløst, så du trenger for å fjerne restene av en blanding av vev. Butikk betyr at du trenger et kjølig sted i et lukket, helst glass fartøy. Full kurs bruk denne oljen vil ta ca en måned, så det kan gjentas ved behov.
  Hvor raskt vokse øyevipper?

   For det andre masken må blandes i like deler - lakserolje, mandel, hvetekim olje og vitaminene A og E, noen få dråper av hver. Regler som gjelder likt for alle masker av disse oljene. Det anbefales å bruke en maske i morgen for å unngå hevelse, røde øyelokk, slør foran øynene, som følge av bruk av masker på kvelden.

   Endelige anbefalinger


   I konklusjonen, kan vi oppsummere informasjonen som er beskrevet ovenfor, og gir grunnleggende anbefalinger skal ta vare på vippene som vil bidra til økt vekst:

 •  Å fjerne makeup forsiktig og nøye;

 •  Bruk høy kvalitet kosmetikk;

 •  Spise riktig mat som er rik på vitaminer og næringsstoffer;

 •  Gjør en maske som er laget av forskjellige typer oljer som effektivt påvirker veksten og tettheten av øyevippene;

 •  Når du velger hvordan du oljer som er skreddersydd for å passe kroppen din og kosmetikk, som feilaktig utvalgte kosmetikk og olje kan forårsake en allergisk reaksjon.


 • Яндекс.Метрика