Løse lepper - raseri andre halvdel av XX og XXI århundre, men det var ikke alltid. Ved midten av forrige århundre i mote var små og tynne lepper. Ta for eksempel fra 20-tallet til 50-tallet av forrige århundre. Så pen liten svamper var på toppen av popularitet og jenter skurken prøver å redusere sine lepper og bringe dem nærmere standarden. For dette lepper dekket med et tett lag med foundation og prokrashyvalys den indre kontur heller mørke farger: rød, burgunder og vin. Men etter krigen, alt forandret: på moten levende, sensuelle og fyldige lepper. I mote, de forblir den dag i dag.

Makeup for visuell styrking av lepper


 Dessverre kan ikke alle kvinner skryte av naturlige fyldige lepper. De fleste kvinner som lever i Europa, Asia og Nord-Amerika er tynne eller små, og selvfølgelig, mange av dem ulykkelige. Selvfølgelig, med hjelp av kirurgi og prosedyrer som heyloplastyka kan betydelig endre form og størrelse på leppene, men ikke alle kvinner går på det.
 Så hva med de som ikke er tildelt fyldige lepper, og ønsker ikke å gå "under kniven"? Sette opp eller prøve å fikse dem litt? Jeg tror svaret er innlysende.

 Grunnleggende prinsipper for liten leppe makeup


 Det finnes flere regler for å bidra til å gjøre liten svamp visuelt mer løs og klumpete. Først må du bestemme hvilken du ønsker å bruke leppestift tekstur og visuelt smale lepper. Dernest må du plukke farger som er også visuelt vil redusere volumet av leppene. Og for det tredje, behovet for å lære riktig teknikk makeup lepper.
 Hvis du følger disse tre prinsippene, vil leppene sikkert se fyldigere og større. Så, la oss gå for å starte og forstå med leppestift og teksturer.

 Velg en tekstur

 Teksturen av leppestift effekt ikke bare på hvor komfortabel hun har på seg. Fra det avhenger også ferdig leppestift, og derfra, i sin tur, og måten leppene vil se ut. Finish - en type dekning som leppestift som gir leppene etter påføring. Det vanligvis delt inn i fem typer: sateng, glanset, gjennomskinnelig, sateng og matte.
 Forresten, sannsynligvis mange av dere vet, er at matt leppestift, spesielt rødt - en absolutt hit, og ingen jente med leppestift vil aldri stå uten tilsyn. Men det er ett "men" - med mål leppestift kontra eiere av små lepper, som sløvhet "absorberer" lys og stjeler allerede liten mengde glans. På grunn av leppene virke enda mindre.
 Deretter ferdig som er mest egnet for jenter og kvinner som har lepper er ikke for løst? Selvfølgelig er det første stedet en matt finish. Det ser ut som om opprettholdes over leppestift glans, og det bare legger den nødvendige mengden lepper. Dette leppestift farge kan være så rik og gjennomskinnelig.
 Satin finish også godt egnet for kvinner med små lepper. I en slik slutt leppestift inneholder lysreflekterende partikler som gir leppene glans og volum.
 Gjennomsiktig blank overflate som ligner på: det er veldig blank og våt. Den eneste forskjellen er at med denne leppestift finish gir vektløs, gjennomskinnelig deksel.
 Følgende to typer uønsket overflate makeup for små lepper: denne matten og følgelig satin. Begge artene "spise" verden og gjøre leppene flat.
Makeup for visuell styrking av lepper


 Velg en farge

 Alle vet vanligvis svart og hvitt. Vi vet at den hvite fargen visuelt utvider, Black - smalner. Denne regelen er alltid og overalt: i interiør, klær og sminke. Mørke farger redusere lepper og lys, henholdsvis økt. Selvfølgelig betyr dette at nafarbuvavshys lys rosa leppestift ikke, får du Angelina Jolie lepper, men minst vil du ikke krympe.
 Dessverre, hvis du ønsker å visuelt forstørre leppene må forlate følgende farger: rød, rød, kirsebær rød, burgunder, brun, sjokolade, bringebær, bær, fuchsia. Disse fargene er veldig aktiv, kompleks aksent. De trekke oppmerksomhet til seg selv og bare ser ikke tynne og små lepper.
 Jente med små lepper perfekt fersken, korall nyanser, beige og blek rosa. Blonde fit gjennomskinnelig rosa og lilla leppestift og gloss, brunetter og lys brun.
 Merk også at makeup bør alltid unngå flat farge, slik prøve når det er mulig å bruke to leppestifter med en forskjell på 1-2 tonn. Anvende en mørkere basisfargen på hele overflaten av leppene, men deres senter ved tilsetning av en lysere nyanse av leppestift. Hvis du ikke har en lys leppestift, bruk lipgloss. Tro meg, alt dette vil spille i hendene på deg.

 Hjelpere makeup

 Justeringer lepper - prosessen med å lage en ny kontur lepper som ikke ville styrtet inn i øynene, så det mest naturlige, men pidpravlyav formen på leppene, skjule feil og legge til volum. For å justere formen på leppene og visuelt forstørre uh, du har å bli venner med en blyant, haylayterom, foundation og pudder, børster, leppestift og glitter. Med foundation og en blyant, kan du lage en ny form for leppene. Takket haylayteru du vil sette de nødvendige refleksjoner som visuelt legger volum. Leppestift eller gloss finish prosessen med å lage en "ny" lepper utfylle bildet og gjøre leppene ser som naturlig.
 Det er flere grunnleggende måter for å justere formen på leppene. Hver av dem trenger en pensel, blyant, foundation og haylayter. Legg merke til at blyanten skal være godt slipt og må holde strengt loddrett på huden. Så du kan få de mest nøyaktige farger og beste linje.
Makeup for visuell styrking av lepper


 Tegne en "nye" lepper

 Så den første måten. Den brukes til å visuelt utvide lepper. For å komme i gang, bruker kremer. Påfør en dråpe tone på leppene, bland det godt og lett pudder med en børste. Legg merke til at leppene etter bruk foundation må se mest naturlig. Blyant skygge litt mørkere enn huden din sirkel lepper, forsiktig snakker deres naturlige banen (bokstavelig 1-2 mm). Start med å tegne konturen av overleppen, men tegner et kryss. Blend indre grense kontur. Deretter gjelder en klar gloss eller beige. Denne teknikken hjelper deg å utvide litt lepper og gjøre dem visuelt mer omfangsrike.
 Den andre måten å øke leppe volum. Start med å bruke dråper tone og pulver. Hudfarget blyant sirkel leppe rundt kantene av munnen, leppe kontur sentrum forlate urørt. Ta en lys brun blyant slag og kort zmalyuyte underleppen, deretter forsiktig blande linjen, men ikke overdriv: uskarpt omriss ingen skjønnhet. Med concealer vыsvetlyte sjekke overleppen, deretter bruke leppestift med en lett oljete tekstur. Så du gjøre leppene mer visuelt.
 Og den siste måten - ved hjelp av leppestifter og lipgloss med kollagen, som for eksempel Maybelline Hydra Extreme, Lakme Lip Kjærlighet Lipstick, Dior Lip Maximizer, ArtDeco Collagen Lip Booster. Kombinere denne typen leppestift og gloss blyant teknikk for å øke leppene, vil du oppnå utrolige resultater uten plastisk kirurgi.
 Hver jente vet at mote har alltid vært og vil være vakker, nivå, elegant pilen på øynene. De kan utfylle eventuelle sminke, enten det er dag eller natt, eller kombinert med fysisk eller lys leppestift. Mange, dessverre, feilaktig tror at de ikke følger pilene. De er alle, trenger du bare å vite formen på øynene og pilene for å velge den typen som passer henne.

Gel eyeliner


 Produkter kan hjelpe deg å ta dine øyne, mange, vanlig blyant, flytende eyeliner, eyeliner-penn (markør), gel eyeliner. Også trekke piler skygge med en flat pensel. Alle fremgangsmåter har sine fordeler i bruk. Men nå vil det være omtrent pidvodtsi gel.

 Hva er en gel eyeliner?


 Navnet kommer fra engelsk (gel - gel, eyeliner - olivetspidvodka øyet). Det er ingen informasjon som indikerer hva slags geni har skapt denne vakre objekt kosmetikk. De sier at ideen om gel liner kom da en makeup artist kom opp for å bringe øynene vanlig mascara. Forresten, hvis du vil prøve å bruke en slik liner, men ikke sikker på om å bruke penger på det, rulle øynene dine ved hjelp av et visst antall skrotter avsatt på en flat pensel. Dette vil gi deg en oversikt over produktet.
 Struktur i det, som du kanskje har gjettet gel. Dens fordel er at det tillater deg å være i front pidvodtsi mye lenger, for eksempel en blyant eller markør, selv uten bruk av spesiell base på øyelokket. Det tørker også svært raskt og ikke smurt utover dagen. Denne svært pigmentert eyeliner, og dette understreker lysstyrken på øynene og gir dem dybde. Derfor gel eyeliner blir stadig mer populært og flere skjønnhets bloggere og makeup artister gi det en fordel.
 Det kan være så glitrende og matte. Ulike selskaper tilbyr mange fargevariasjoner fra standard svart til lilla uventet og selv grønn. For denne metoden for å påføre eyeliner trenger en spesiell børste som kan kjøpes i noen spesialitet butikken. Børste helst vaskes etter hver bruk, så det gjenstår å liner kan forhindre atferd rett linje.
Gel eyeliner

 Hva en gel eyeliner bør jeg velge?


 Dagens gel liner tilby nesten alle bedrifter: MAC, Maybelline, Essence, legendariske Bobbi Brown, Make Up For Ever, Smashbox, etc. De holdt lenge, fordi, som allerede nevnt, er en av de grunnleggende egenskaper av gelen liner. Nå snakker vi om selskaper som har fungert bra i verden av kosmetikk og kjente virke tsenytelnytsam. For kvalitet liner veldig viktig: ingen ønsker å skade den skjøre øyelokk hud. Et kvalitetsprodukt kan gi irritasjon, truende ubehag.
 Liner fra MAC er kjent for sin positive tilbakemeldinger. Så, ikke bare er det lenge holdt, men også firmaet tilbyr mange farger for de mest vågale bilder. Det er nødvendig å påpeke at selv om den kalles gel, krem ​​tekstur til det. En annen nahvalennыy produkt - gel eyeliner fra Maybelline. Det har også stabilitet og som en fin bonus, lavere pris enn MAC. Pros liner fra Make Up For Ever - vannmotstand og en stor variasjon av matte nyanser.
 For ikke å bli skuffet i produktet etter kjøp, se på disse kommentarene på internett. Mange nettsteder har detaljert utplassert kundevurderinger for å hjelpe deg å avgjøre hvilke kriterier som bør det ha din gel eyeliner. Oh, og følgelig vil hjelpe deg å gjøre et valg i favør av et firma. Du kan også be om hjelp fra en butikk assistent i en spesialisert butikk. Husk at det er nødvendig å kjøpe en spesiell børste, med en smal spiss eller flat.
Gel eyeliner

 Ved hjelp av gel eyeliner?


 Så kjøpte eyeliner. Tid til direkte skjønnhet! Men husk at hvis du aldri har malt piler, så denne opplæringen vil ta litt tid. Og ikke bekymre deg hvis første forsøk ikke fungerte. Øve, øve og øve igjen - og du vil gå til, er ikke mer enn et minutt.
 Hvor skal jeg begynne? Hvis du ønsker å fokusere på pilen og gjøre det mer synlig, påfør en lys nyanse av skygge på øyelokkene og nyanser av brunt plissert århundre (om nødvendig før dette kan føre til databasen). På bakgrunn av lyse eyeliner nyanser vil se mye lysere. Nå setter vi et tall på liner børste og gå direkte til pilen.
 Å starte forsiktig tegne en tynn linje så nær vippekanten vekst som mulig. Forresten, kan uformell makeup begrenses bare denne linjen: dette vil gi effekt tykke øyevipper. Retur til pilen, så må du tegne en linje vzdernutuyu. Husk at det skal være så usynlig å få kontakt med bunnlinjen vekst av øyevipper. Hennes tips koble fra ca midten av linjen som vi startet (på linje vekst av øyevipper) og male over pilen.

 Igjen, er Internett forskjellige beskrivelser av skytteren, en masse bilder - og video tutorials. Et godt eksempel vil hjelpe deg å navigere. Hvis du foretrekker det, kan du skygge pilen, men dette bør gjøres umiddelbart fordi gel eyeliner tørker svært raskt. Hvis du bare nok piler, flytte den nedre øyelokk med en blyant eller nyanser for å matche.

 SOS! Liner tørket!


 Først av alt, for å unngå dette, bør du alltid tett lukket lokk liner. Men hvis du fortsatt begått en slik uaktsomhet, finnes det måter å fikse det og gå tilbake pidvodtsi sin tidligere tilstand. Du kan legge til en dråpe olje i den. Men et fall hvis du ikke ønsker å ødelegge det - vær forsiktig. Eller bare suge med vann og dyppe penselen i en krukke med eyeliner - produktet vil være på den.

 Gel eyeliner er et flott tillegg til din sett av kosmetikk. Det er fullt mulig at snart all sminken vil ikke klare seg uten det.  
Яндекс.Метрика