Hver fashionista bryr seg om utseendet sitt, og det er umulig å forestille seg et komplett bilde av attraktiv, vakker anlagt uten hår. Rytmen av moderne liv pålegger folk sine standarder: å raskt bevege seg rundt i byen raskt spise, arbeide raskt, og til tross for dette halsbrekkende tempo, vi fortsatt ikke har tid til en full omsorg for sitt utseende.

Som brukt rugmel hår?


 Morgen i dusjen håret gjennomgår første testen: påvirkning av sjampo som ikke alltid er perfekt tilpasset for denne type hår eller dens sammensetning er dårlig. Videre, en varm tørr vind, krysset av hårføner, tørking og znevodnyuyuchy dem og utendørs frost eller sol fullføre prosessen i gang, selv om bruken av kunstige hårfarger ikke har selv gått språk! Uansett, er håret og hodebunnen for folk flest fattige - her og flass, flisete tupper, og tap av dyrebar hår.

 Rugmel - en kilde til vitaminer


 Til tross for de stadige innovasjoner av ulike laboratorier og forskningssentre, flere mennesker er å snu til naturlige metoder og verktøy for håret. Blant dem er en meget interessant metode, hovedpersonen som står bare rugmel! Men selvfølgelig det ikke kan kalles normal - rugmel inneholder mange vitaminer som B, E, PP, A, samt aminosyrer og andre svært nyttige mineraler. Disse næringsstoffene kommer inn i kroppen gjennom cellemembraner hodebunnen, ved hjelp av rugmel for kosmetiske formål.

 Fantastiske egenskaper rugmel for sunt hår


 Først av alt, bør vi vite hvilken effekt rugmel effekt på hår og hodebunn. Rugmel godt nærer og fukter hodebunnen - flass forsvinner, rødhet, kløe, hårsekker sterkere, og som et resultat, reduserer håravfall. Mest håret blir tykkere (men det avhenger av kraften i hodebunnen), betydelig økt tetthet. Bølgete hår begynner å krølle vakre krøller, ikke formløse kost, noe som er svært vanskelig å håndtere. Kraftig redusert del av håret, ofte den forsvinner helt. Håret ikke bare ser velstelte, er de virkelige helse og styrke.
Som brukt rugmel hår?

 Shampoo med rugmel Dry Shampoo

 Det første alternativ er bruk av rugmel - en tørr sjampo. Perfekt oppskrift for rask rengjøring hår i ekstreme situasjoner. En håndfull mel bør være grundig gnidd inn i hodebunnen, så kan du bare kam, men til slutt en god riste på hodet. Det er utrolig hvor tørt mel kan rense håret for smuss og fett! Som et resultat du vil ha frisk og rent hår.

 Fremstilling av flytende sjampo

 Hvis det er nok tid og ønske om å grundig vaske og behandle håret kan gjøres med ekte sjampo mel. For å gjøre dette, helle 3 ss mel en liten mengde varmt vann og rør godt til konsistensen av deigen for å lage rundstykker. Tilsett noen dråper eterisk olje - geranium, jojoba, lavendel, og hvis du vil friske, kan du bruke peppermynteolje. Bare for økt hårvekst kan legges til blandingen en teskje av sennep pulver - det vil øke blodsirkulasjonen og hodebunn heller få alle de nødvendige vitaminer med rugmel!


 Hvordan søke sjampo med rugmel

 Deretter bør håret være godt fukte hele lengden, og ved hodet våt, gjelder sjampo med rugmel. Sjampo bør gni forsiktig inn i hodebunnen, mens det kan være litt vspinytysya. Etter - rug blandingen bør være spredt over hele lengden på håret og la stå i 20 minutter. Etter en viss tid, kan du begynne å vaske sjampo. Husk, sjampoer mel, samt masker basert på egg, i alle fall ikke kan vaskes av med varmt vann, som melet er tilberedt, og renset den ut av hodet mitt er et veldig stort problem. Beste kast håret tilbake og under rennende vann medium styrke, rakne og forsiktig glatte ut rygger hender.

 Naturlig balsam balsam


 Når håret vil bli ryddet av rug sjampo, skyll den kan være litt syrnet, eddik eller sitronsaft med vann, vil det bidra til å gjøre håret mykt, silkeaktig og lydig. Etter påføring hår sjampo Husk å tørke naturlig. Da de ikke vil pushitsya ikke tørket. Dette vask bør påføres en gang 3 dager, og samtidig opprettholde renhet håret lengre intervall mellom programmer kan økes.

 Hair Mask med rugmel


 Et annet alternativ er bruk av rugmel for å lage sunt hår - er bruken av medisinske masker med rugmel. Å maskere vi trenger brennesle infusjon kjøttkraft, må du helle en spiseskje tørket nesle kokende vann og la det trekke i 15 timer. I det fremstilt buljong tilsatt 4 spiseskjeer mel og en eggeplomme. Masken blir satt på fuktig hår, la stå i en time, etter dekker film og uteplyvshy hodet med et håndkle. Denne masken er egnet for normal og fett hår.
 For tørt hår trenger spesiell, nærende maske for å forberede den, må du blande 3 ss rømme 30% fett, 15 ss honning 4 ss mel. Ingredienser mix, legg i en ferdiglaget maske noen essensielle oljen, et valg - det gir ekstra smak hår. Maskere nok til å vare 20 minutter. I løpet av denne tiden fylt håret styrke og energi, og vil lenge forbli myk og lydig. Denne masken er tilstrekkelig til å søke en gang i uken som en godbit og nære håret!
Som brukt rugmel hår?

 Vakkert og sunt hår - det er lett


 Gang prøvd å bruke rugmel, i stedet for sjampo, har du sannsynligvis ikke vil ønske å vende tilbake til det. Som for de 6 månedene håret dramatisk endret. I stedet syk, utmattet chemo hår, vil du sette pris på den frodige, mykt og glansfullt hår. Hårvekst vil akselerere, øke tykkelsen av hår, hud problemer forsvinner hodet, men ikke glem at helsen til eksterne, interne blokker bygget helse. Derfor er en sunn livsstil, ernæring og vitamin inntak nøkkelen til din skjønnhet!  
 Mange kvinner står overfor problemet эlektryzovannыh hår. Mest av alt, hår elektrifisert i den kalde årstiden, under varme iført hatter. Men ikke anta at problemet ligger i klærne. Selvfølgelig, det skaper mer statisk i håret vårt, men ikke den viktigste årsaken til elektrifisering. Ledende leger trikologi si at vårt hår som trenger beskyttelse mot kulde, og for å unngå tap i vinter trenger bare å beskytte håret mot kulden ved hjelp hodeplagg.

Hva hvis sterkt elektrifisert hår?


 Ofte håret er uregjerlig, begynner å stikke kammer og scatter i ulike retninger. I de fleste tilfeller er dette på grunn av mangel på vitaminer i kroppen. Det er viktig å overvåke deres tilstand, fordi håret er den viktigste dekorasjon av kvinner, de snakker om deres helse og livsstil. Hårpleie - ikke en lett oppgave. Эlektryzuyuschyesya hår - et ganske vanlig problem som plager vakre halvparten av menneskeheten. I denne artikkelen, til det beste rådet bekjempe naэlektryzovannыmy hår.

 Årsaker til håret elektrifisering


 Når naэlektryzovanы hår, kan de ikke jevn og inngå eller samle. Noen ganger, selv etter berøring av håret, kan du høre en svak knitrende, og en liten utladning strøm slå seg selv og andre. Dette skyldes statisk elektrisitet som kommer fra å gni eller berører håret med hatter, klær, og som følge av statisk selv begynner å vokse hår fra berøre hverandre.
 De viktigste årsakene til elektrifisering av hår er:

 •  mangel i kroppen av vitaminer og mineraler;

 •  tørr luft;

 •  overskudd av sol og salt sjøvann, så vel som lav temperatur, regn og sne;

 •  hatter;

 •  riktig matchet kam;

 •  farging og perming hår;

 •  Bruke en hårføner.


 •  På grunn av disse faktorene, tynt hår bli svak, tørr og mister sin glans. Noen kvinner sliter med problemet med elektrifisert hårspray og hjelp antystatykov. Dette gir en midlertidig effekt. Men det er bedre å forholde seg til selve grunnen for elektrifisering. Det er derfor viktig riktig hårpleie.

   Hvordan velge en kam


   Det viktigste verktøyet for omsorg for håret vårt vi bruker hver dag er en kam. Hennes valg er viktig å påvirke våre håret. For å unngå statisk, må du velge en kam med bust laget av naturlige materialer. Det er lurt å unngå å bruke plast Combs. Til tross for sin hygiene og enkel behandling, plast Combs skape statisk i håret. I et knipetak kan du erstatte kamskjell med karbon eller silisium.
  Hva hvis sterkt elektrifisert hår?

   Det beste alternativet i å velge en kam kam er laget av tre. Han helt elektrifisert, men det bør være nøye ivaretatt. Treet tar opp vann, og vår kam bør oppbevares på et tørt sted. Ikke glem at kammen er gjenstand for personlig hygiene, og bruk den bare trenger deg.
   Frisører er ikke anbefalt å bruke for daglig omsorg kam med metallbust. Disse kamskjell er bare egnet for ukladok. Velg kamskjell god kvalitet, kan du ta kontakt med eksperter spesialiserte butikker for hår. De vil plukke deg verktøyet som er best egnet for din hårtype.

   Velge en hårføner


   Vi har ikke alltid tid for naturlig tørking håret. I denne forbindelse, må du ty til å bruke en hårføner. Hyppig bruk en hårføner når tørking er en viktig årsak til hår elektrifisering. Det er derfor nødvendig å komme til tankene til hans valg, og kjøpe en enhet som ikke vil skade håret ditt.
   Hvis du ikke kan helt eliminere bruken av hårføner, vil tørketrommelen hjelpe utstyrt med ionisering. Det passer for alle hårtyper og demper dem fra brudd, tørrhet og elektrifisering. Bruk av vifter håret blir mykere og lydig.
   Det finnes også hårføner turmalynovoy av behandling som ved oppvarming, avgir mer negative ioner enn hårfønere ionisering. De er mye dyrere og brukes hovedsakelig i skjønnhetssalonger. Disse tørketromler gir sunt hår naturlig glans og reduserer til ingen problemer med hår naэlektryzovannыmy.

   Nyttige tips


   For å opprettholde skjønnhet og helse av håret ditt er viktig å velge kosmetikk for håret. Vask håret med varmt vann som er nødvendig temperatur til 40 grader.
   Sjampo bør matche din hårtype. Trekker sjampo med naturlige stoffer på lager. Etter å ha vasket håret med sjampo Husk å bruke balsam balsam. Han pryhladyt hår skalaer, og gjør håret glatt, silkeaktig og mer lydig.
  Hva hvis sterkt elektrifisert hår?

   Du kan også bruke skum spray og styling med en antistatisk effekt. De satte før grer å rengjøre, tørt hår. Å hindre elektrifisering kan skylle håret med kaldt mineralvann eller sterk svart te. Hvis håret ditt er i dårlig stand, og du må snarest bringe dem inn velstelt utseende, antistatisk spray i deres kam - dette vil bidra til å forbedre situasjonen.
   Beauty Salon du kan bli bedt om å gjøre lamineringsprosess. Denne fremgangsmåten reduserer stikker bust hår og fyller alle sprekker på overflaten av håret. Håret blir tykkere og tyngre glans og ser sunn. Effekten av fremgangsmåten varer i en til to uker.

   Masker og eteriske oljer


   Hvis du kombinerer tipsene ovenfor hjelp vitaminous masker, vil effekten ikke være lenge på seg, og du glemmer om hva et trossig elektrifisert hår.

 •  Oppskrift 1. To eggeplommer blandet med en spiseskje honning teskje burdock olje oppvarmet. Distribuerer blandingen på håret og vask av etter 25-30 minutter.

 •  Oppskrift 2. Oljen oppvarmes i et vannbad. Klemt i olje 3-4 kapsler med vitamin E ment for inntak og tilsett en spiseskje honning. Holde masken i 25-30 minutter.

 •  Oppskrift 3. God effekt gir elektrifisering av hår olje av rosmarin i like proporsjoner med burdock olje. I miksen kan legge til en teskje kanel. Hold masken i 15-20 minutter.


 •  Masker bør jevnt fordelt langs lengden på håret, og bære en lue på hodet for bading eller pakke som kan deretter vikle et håndkle for å skape optimale temperaturen maske.
   Kvitte seg med elektrifisering hjelp olje av lavendel, rose, ylang-ylang og eukalyptus. Men ikke glem at olje ikke bør brukes i ren form direkte til hodebunnen. Du kan legge til et par dråper sjampo eller hår balsam, slik at du kan legge olje til vannet for å skylle håret.
  Яндекс.Метрика