For mange kvinner, "knebukser" lender er nummer én problemet som vesentlig ødelegge deres liv. Videre er problemet ikke bare full av damer, men også tynne. Sistnevnte er spesielt vanskelig å bli kvitt denne plagen. Å fjerne hatefulle centimeter på hofter, må jobbe hardt. Først en helhetlig tilnærming som består av riktig ernæring, mosjon og hudpleie problemområder.

Bli kvitt knebukser loins


 Ernæring


 Unødvendig å nevne at ikke følge en diett, trenger du ikke vinne fettavleiringer på hoftene. Mange tror at for å gå ned i vekt, ikke spise. Dette er en misforståelse. Spis et must, men absolutt riktig. Så du bør se din diett og kosthold. Prøv å spise små måltider, tygge maten grundig. Du må eliminere brus, majones, søtsaker, bakverk. Prøv å spise mer grønnsaker, frukt. Ditt kosthold må være tilstede kjøtt, fisk, ost, meieriprodukter. Også ikke glem væsken. Drikk to liter vann om dagen. Siden det er avledet fra kroppen av giftstoffer og rensing av kroppen.

 Trening


 Å kvitte seg med de "knebukser", er det nødvendig å utføre daglig mosjon. I kampen for slanke hofter vil hjelpe kardionavantazhennya (løping, hoppe tau, sykkel). Kardiovpravy tvinger hjertet til å jobbe raskere, noe som fører til raskere metabolisme og dermed - for å brenne fett. Gå inn i 30 minutter til en time, avhengig av vekten din.
 Å bli kvitt "knebukser" og etter trening.

 •  Mahi føtter. Denne øvelsen kan utføres som liggende og stående. Ligg på din side. Hånd lean på albuen, leg pull. Løft øverste benet så langt som mulig før du føler spenning. Deretter må du gjøre øvelsen liggende på den andre siden.

 •  Gåtur på baken. Sitt på gulvet, bena rett. Hendene fast til sidene, eller du opprette hodet slik at de ikke forstyrrer deg. Uten å bøye knærne, hoftene utføre bevegelser som om trinn. Ved første fremover, så bakover. Gjør denne øvelsen til du føler en brennende følelse i musklene.

 •  Lunges. Stå med føttene sammen. For effektivitet kan plukke opp en manual. Ta et skritt tilbake. Dermed gjør gynge til siden som 45 grader. Gjenta på den andre etappen. Ta noen tilnærminger.

 •  Knebøy. Utføre denne øvelsen med vekter som mulig, og uten dem. Stå med hendene på midjen din, bredde føttene skulder fra hverandre - og begynner å sitte på huk. Spine alltid holde rett. Gjenta 20 ganger for 3 sett.

 •  Pleas meter til side. Knele, hender uprites gulvet. Ta en bøyd beinet til siden og tilbake til startposisjon. Prøv å holde ryggen rett og hodet. Gjenta 20 ganger 3 sett på hvert ben.


 • Bli kvitt knebukser loins

   Honning massasje


   Honning massasje er et effektivt middel for å bekjempe cellulitter. Honning bidrar til å eliminere fluid og toksiner fra kroppen, forbedrer sirkulasjonen vev ødelegger fettceller. Huden er glattet, og øker dens fasthet og elastisitet.
   Kurset er 10-15 økter, som bør være en dag i gjennomsnitt 10-15 minutter, men ikke mer enn 20. Men det betyr honning massasje ikke passer alle. Før du gjør det, sørg for at du ikke har noen kontraindikasjoner og allergiske reaksjoner på honning.
   Før prosedyren, rengjøre porene i huden. For å gjøre dette, ta en dusj gel. Ved hjelp av en svamp eller massasje hansker gode gni lårene. Det neste trinnet - Påfør kratt og også promassiruyte problemområder, og skyll med varmt vann. Tørk med et håndkle og forvarmingssone "knebukser" massert.
   Honning bør forvarme det å bli flytende. Den ferdige blandingen jevnt søke på problemområder og la suge. Begynne å massere lett, gradvis økende teknologi. Lim hånden til kroppen i noen sekunder, og deretter brått rive. Når honning vil skifte farge og danner en tett grå masse - ferdig med massasje. Forblir vask med varmt vann og påfør på huden fuktighetskrem eller anti-cellulite krem. Denne prosedyren er fornøyd smertefullt, noen ganger etter at den ble blåmerker, som deretter tapte. Men ikke fortvil. Gradvis vil tilpasse hud og massasje vil bli transportert lettere. Etter noen behandlinger vil du se positive resultater.

   Pakk med honning og sennep


   Wraps er en annen allsidige midler som bidrar til å takle de ekstra inches på hoftene dine. Sennep har en oppvarmende effekt, øker blodsirkulasjonen vev bryter ned fett.
   Før prosedyren, gjør oppvarming massasje, skrubbe huden din kan håndtere. Så 1 ss. av honning tidligere varmet opp og blandet med 1 ss. skje av tørr sennepspulver, som også er forhånds oppløses i varmt vann. Du kan legge til et par dråper av noe aromatisk olje. Den resulterende blanding ble satt på problemområder og obmotaytes plastfolie. Ovenfor slitasje varme bukser eller pakk i et varmt skjerf. Etter 30 minutter, skyll med en blanding av varmt vann og bruke fuktighetskrem.
  Bli kvitt knebukser loins

   Honning-sennep wraps bør gjøres med forsiktighet som sennep kan forårsake brannskader. Så for første gang, ta et minimum antall sennepspulver, gradvis økende under følgende prosedyrer. Pass også på at du ikke har allergiske reaksjoner og kontraindikasjoner. Kurset wraps er 10-15. Mellom dem, sørg for å ta en pause i 2-3 dager.

   Fettsuging


   Noen ganger kvinner ikke ønsker at deres innsats og ønsker å raskt fjerne fettansamlinger i sonen "knebukser". I dette tilfellet, de tyr til fettsuging (suging av fett). Fettsuging omgå Korriger din figur. Men det er ikke for alle, som det har mange kontraindikasjoner. Før henne gjøre, bør du rådføre deg med en ekspert.
   Vanligvis er denne operasjonen utføres under lokalbedøvelse i 2-3 timer. Pasientene tåler det ganske godt, og samme dag kan gå hjem. Utvinning fra prosedyren er i gjennomsnitt to uker.
   Men, kjære damer, husk at fettsuging ikke fritar deg av kroppsfett for godt.
   Langvarig bruk av akryl eller gel spiker forlengelse kan påvirke den innfødte, naturlig negleplaten. Dersom vedtaket om fjerning av kunstige negler, er det nødvendig å gjøre en god mester. Etter fjerning av negleplaten utmattet og har behov for supplerende fôring og utvinning.

  Hvordan å gjenopprette neglene etter forlengelse


   Hvis build ble gjort nylig, dvs. 3-4 måneder siden, vil den ødeleggende effekten være nesten umerkelig. Du må lage en terapeutisk bad og litt tid til å sette en spesiell lakk for å gjenopprette. Hvis tiden var kunstige negler over et år, vil oppgangen være en annen, mer intense.

   Generelle råd


   En elsker av lange negler på et behov for å gi dem opp. Kort manikyr - den eneste riktige avgjørelsen. Under utvinning svekket negler, er det viktig å fri fra påvirkning av kjemiske belegg (maling, lakk-shi), ellers vil de ha sterkere stratify, bøye, pause.
   I løpet av de første 7-10 dager etter fjerning av kunstige negler, naturlig negleplaten kan skade, svare på varmt og kaldt vann. Ikke vær redd - dette er normalt. Denne reaksjon er forårsaket av det faktum at spikrene ikke har følt sollys eller erfaren stress.
   Også under utvinning beskytte neglene fra kjemisk handling når du rengjør rommet eller vaske retter, prosess så da lagt merke til at spikeren begynte å delaminere eller bryte så mye som mulig, bruke oljer, kremer, serumer å gjenopprette negler og neglebånd.
   Moderne skjønnhetssalonger nylig en ny tjeneste for å gjenopprette den negleplaten - tetting negler. Master of Professional manikyr bruke stoffer hele overflaten av neglelakk. Disse stoffene trenge spiker struktur og kobler skalaer hardt rammet.
   Du kan også dekke negler Biogel. Det er veldig enkelt, uten fordommer og beskytte negleplaten, og når du gjenoppretter.
  Hvordan å gjenopprette neglene etter forlengelse

   Behandling av spiker plater


   Starte behandling og gjenvinning negler må først velge remedier. Moderne Selskapet for produksjon og salg av kosmetikk for hender og negler tilbyr et stort utvalg av produkter. For å unngå feil og ikke skade neglene enda bedre i denne saken ta kontakt med en spesialist.
   Ganske ofte anbefales manikyr spiker styrking. Det skånsomt og effektivt gir næring og styrker neglene, kan de bruke sitt eget hjem av en enkel krets. På godt ryddet gjelder neglelakk lag, vent til den er tørr, påfør et ekstra lag. På den andre dagen gjør alt det samme. På den tredje dagen vi fjerne lakk, bør negleplaten hvile. Neste dag, starte hele prosedyren på nytt. Denne behandlingen varer 1,5-2,5 måneder og de fleste kvinner lykkelige.
   Alle vet at et viktig element i funksjon av kroppen er kalsium. Når du gjenoppretter negler det er også svært viktig og nødvendig i større mengder enn i normale tider. Anbefales for to til tre måneder for å mette kroppen med kalsium i form av vitaminer og matvarer rike på dette mineralet. For å høyne effekten, eksperter anbefaler å ta vitaminer om natten, v. Å. Denne gangen er han bedre fungerer i kroppen.
  Hvordan å gjenopprette neglene etter forlengelse

   Beauty Oppskrifter


   Ikke undervurder gammel og velprøvd metode for å gjenopprette den negleplaten - nærende masker og bad. Beauty Salon manikyr tilbyr et stort utvalg av bad for hender og negler

 •  bad med jod og salt. Det bør oppløses 3-4 ss salt (sjø eller kjøkken) i et glass varmt vann. Legg en kopp liten skje av jod. For tiden neddykket i en oppløsning av negler og 1-2 inches fra fingertuppene i 15-20 minutter. For å gjøre dette bad dag etter dag.

 •  bad med olje og jod. En teskje av jod ble tilsatt til et glass med varmt vann. Helle en løsning nå 2-3 ss olje (olivenolje eller vegetabilsk). Foreta et vannbad og oppvarmes blandingen på den, forsiktig omrøring. Senker neglene og vent 15-20 minutter. Dette badet kan gjøre hver dag.

 •  bad med gelatin. I et glass varmt vann tilsett en halv stor skje gelatin. La oppløsningen å avkjøles til ca. 38 til 40 grader, dypp i en blanding fingertuppene i 15-20 minutter. Denne skuffen kan brukes 1-3 ganger i uken.

 •  maske av dårlige druer. Du kan ta noen sure bær. Gni bærene i en plastbeholder til konsistensen av grøt, rør godt og gni inn i negleplaten delikat, lett. La virke i 15-20 minutter og vask av. Etter bruk spiker kan ofarbytysya, ikke bekymre deg og være redd, er det naturlig farge, og etter en stund det vaske av.

 •  maske-lime smør (om natten). Det er nødvendig å varme opp en spiseskje olje (oliven eller vegetabilsk) til 38 til 40 grader og bland 5-10 dråper sitronsaft. Dan tekstur litt, er masserer brukes på negleplaten og alltid på skjellaget. Vi legger hendene på lette hansker med jersey og gå til sengs. I morgen fjerne hanskene og vask av løsningen. Denne prosedyren er anbefalt å gjøre 2-3 ganger i uken.

 •  Maske Citrus salt for spikerplater. For denne masken kan ta noen sitrusfrukter. Ta en spiseskje med sitrus juice og bland med 10-15 gram salt. Bland. Lett, lett bruke løsning for tiden på negleplaten. Venter i 10-20 minutter og vask av.


 •  Mange Manikyr anbefales for hjemmebruk og den mest brukte i sine papirballer fylt med vitamin A og E. Disse vitaminene selges i apotek og er relativt billig. Men massere dem overraskende effektiv. Gjør sitt beste etter en dusj før du går til sengs.
  Яндекс.Метрика