Vakker, sunt hår - en indikator på helse, og hvis vi lengter vakkert hår, så det er stoltheten til enhver jente, kvinne. Kvinners hår har alltid tiltrukket seg oppmerksomheten til både menn og kvinner. Vokse hår er vanskelig, men enda vanskeligere å ta vare på dem. La oss se på hvordan man skal ta vare på langt hår for å gjøre dem vakrere og sunnere.

Hvordan ta vare på langt hår?


 Ordentlig vask


 Så, først trenger du: sjampo, balsam - skyll, hårbørste, hår maske. Langt hår bør vaskes omtrent en gang hver tredje dag.
 Shampoo, fremfor alt, bør passe din hårtype, er det ønskelig å bruke en bedre først. Hvis du ikke kjenner din hårtype, så spør frisøren. Noen sjampo bør skiftes hver 2. måned, eller hvis du bare føler kløe, ubehag, bør du slutte å bruke dette sjampo. Sjampo bør påføres jevnt fra rot til tupp hår, forsiktig masserer hodebunnen.
 Balm - skyll nødvendig for noen hår, spesielt for langt hår. Den gjenoppretter hårets struktur, og viktigst hjelper i gre. Det er bedre hvis sjampo og balsam - skylling vil være fra samme produsent og gå for å utfylle hverandre.
 Børste eller kam trenger å tildele balsam eller maske jevnt på hår og å gre håret før vask for å forenkle det. Best børste eller kam med et par tenner eller tre. Vått hår kam er ikke anbefalt.
 Masken skal også passe håret, bare aksepteres folk eller hjemmelaget maske som vil se nedenfor.

 Tørking Hair


 Når håret er vasket, hoved tørke skikkelig, spesielt langt hår uten å skade dem. For den beste håret tørke dem selv. Men hvis det ikke er tid til å vente, vil det hjelpe på dette fjernsynet.
 Et vanlig problem - suger det når tørk langt hår fra baksiden, hvor luften blir absorbert. Hvis du har tid til å reservere, er det best å tørke håret lenger og til en lavere temperatur kan generelt kald luft. Bare husk at du trenger å blåse tørt hår med en avstand på 20 cm fra hodet. Etter tørking håret bør være litt vått, ikke overdry langt hår.
Hvordan ta vare på langt hår?

 Stabling


 Den mest enkle og ufarlig måte - en kam eller hårføner for å tørke og fikse ulike nålene. Du kan også fikse håret lakk eller skum, men sørg for å skylle før sengetid. Selv høykvalitets maling eller skum skal ikke brukes hver dag. Curlers og fletter om natten - også mer eller mindre ufarlige slags konklusjon kan ikke sies om Curlers eller stryking som svekker håret.

 Maleri med langt hår


 Hvis du er lei av håret ditt, og ønsker å endre det, tro om igjen, fordi naturlige hårfarge ikke vil returnere etter maling.
 Det er best å bruke naturlige ingredienser: henna, Basma, etc. Husker en regel - til forurenset maling håret faller jevnere og bedre. Tilsvarende er det nyttig å minne om at før farging håret bedre sjekk på huden din allergi. Langt hår fargestoff selv er svært problematisk, så spør en venn eller gå til en salong hvor du plukker opp malingen.
 Hvis du bestemmer deg for å farge håret lenge hjemme, så kam dem, dele inn i to halvdeler og kam for avskjed og farget for 3 cm fra røttene dele en annen avskjed i en avstand på 1-2 cm og gjenta over hele hodet. Deretter gre håret for å fordele maling, deretter prokraste gjenværende hår, bære en lue. Etter tid, skyll med vann.

 Hårmasker hjemme for langt hår


 Husk at det er forskjellige masker som er brukt i hodebunnen eller håret ender. Nesten alle masker til hårtuppene er vegetabilske oljer som burdock, trinse, oliven og andre. Og viktigst av alt, sette en maske hjemme, må du nylaget.

 •  Maske for mørkt langt hår for glans. Det er nødvendig å samle urter eller separat: kamille, bjørkeblader, brennesle og hell 0,5 kopp smør, legg på et mørkt sted for en uke etter filter og maske klar.

 •  Maskere flass. Å lage en maske flass, må du ta 3 ss. skjeer fargeløs henna (selges i maling avdelinger og apotek) og tilsett en halv kopp med kokende vann, vente 15 minutter og maske klar. Etter det samme på håret og hodemaske, vikle hodet av flokken og vente 30-40hvylyn ønskelig og kan vaskes av.

 •  Maske for fet hår. Ved halv kopp yoghurt tar fem dråper sitronolje eller en teskje av sitron. Holde masken bør være 30 minutter og skyll med rikelig med vann.

 •  Stimulere til vekst maske for langt hår. Masken er laget av sennep og sukker ved oppvarming og øke blodsirkulasjonen og stimulerer håret pærer vokse raskere. En liten mengde sennep, hell en liten mengde kokende vann, tilsett 1 eggeplomme og sukker (jo mer sukker, jo mer "brenne" hud hodet) blande og gni inn i hodebunnen. Vent i 10 minutter minst, er mye skrape hodet ditt, er det helt greit, fordi det er varme. Fett hår, er masken svært godt egnet, men tørr bør brukes med forsiktighet og ikke mer enn en gang i 2 uker kan være fet en gang i uken.


 • Hvordan ta vare på langt hår?

   Ernæring


   Også av stor betydning for langt hår spiller måltider. Her er en liste over produkter som er bra for håret, lever, meieriprodukter, fisk og sjømat, epler, magert kjøtt, persille, hvitløk, hvetekim, gulrøtter og bønner, nøtter og egg. Ikke spis mye søt, fet, varm - det er skadelig for håret og hodebunnen, så vel som enkeltpersoner.
   Og selvfølgelig nødvendige vitaminer og mineraler:

 •  Vitamin B - Akselererer hårvekst, reduserer oiliness av hodebunnen (egg, gjær, mais).

 •  Vitamin A - Gjør håret silkeaktig og myk (lever, egg, ost).

 •  Karoten - Gulrøtter, buckthorn.

 •  Fosfor gir håret elastisitet og rik farge (fisk).

 •  Kalsium - nødvendig for strukturen i håret (greener, meieriprodukter).

 •  Iron - Styrker og forhindrer tidlig grå hår (bokhvete, lever).

 •  Silisium - Gjør håret sunt og sterke (squash, agurk).

 •  Jod - Gir håret en sunn glans og type (Seafoods, persimmon).


 •  Hvis du følger disse enkle reglene for hårpleie, da vil du alltid lang, vakker og tykt hår. Det viktigste er ikke å være lat.
   Forbedret huden porene typisk problem som oppstår i de fleste kvinner. Personen gjennom dem liker en appelsinskall. Porene karakteristisk fet og kombinert hud, blir resultatet økt sebum. Som et resultat, huden ser skitne preparerte på det en tendens til å dukke opp kviser, kviser, sorte prikker. På grunn av akkumulert fett i porene og ulike miljøgifter de ser dypere, spesielt i T-sonen - en panne, hake og nese. Endre hudtype er ikke mulig - en genetisk predisposisjon. Likevel kan du løse problemet midlertidig utvidet langt og med spesiell omsorg for å bevare oppnådd effekt.

  Hvordan du kan redusere forstørrede porer i ansiktet ditt


   Hva er tid
   Årstider er en kanal som viser fettet på hudoverflaten. Disse kanaler og follicle åpninger befinner seg på overflaten av huden. De består av flere sesonger av talgkjertlene og hår. Størrelsen av porene blir bestemt av mengden produsert talg, jo mer den er produsert, desto større er tiden.
   Årsaker utvidelse siden
   Opprettholde renhet hud - det viktigste. Årsaker utvidelse langt:

 •  hormonell ubalanse;

 •  avbrudd av endokrine kjertler;

 •  stresset;

 •  svekkelse av immunsystemet;

 •  medisiner;

 •  misbruk av makeup.


 •  Måter å løse problemet utvidet langt
   Behandling av dette problemet bør være omfattende.
   Først må du vise mat. Spesiell diett basert på frukt og grønnsaker, saft og mineralvann utvisning fra drop-fettete, stekt, mel konfekt og sjokolade - det første skritt i kampen for et vakkert utseende.
   Dernest bør vi respektere dagen i tid for å gå til sengs på tide å stå opp, få nok søvn.
   For det tredje er det nødvendig å gjennomføre en revisjon av kosmetikk og pleieprodukter for huden, kan av dem er de som ikke passer inn i huden og forårsake økt fettutskillelsen.
   Fjerde, begynner å behandle huden. Maske hudproblemer gir bare en midlertidig effekt.
   Før trange porer de må først renses for opphopning av talg, hudormer og kviser. Vi bruker spesielle kremer og geleer for ansiktet. Disse produktene vaske olje, svette og skitt fra huden til personen skrubb døde hudceller, noe som gjør det glatt.
  Hvordan du kan redusere forstørrede porer i ansiktet ditt

   Hjem skrubb
   Scrub-baserte brus, salt og såpe renser, bleker huden og strammer porene.
   Såpe for barn (såpe kan brukes på storfe eller kamille ekstrakt - effekten er sterkere) tykke såpe bomull pads, bomull skjeen å helle brus og fine salt og gni forsiktig i sirkelbevegelser på våt hud og la stå i fem minutter, og skyll. Face første skylling med varmt vann, kaldt. Søk om å flå en lett fuktighetskrem. Etter denne prosedyren, vil personen være ren, fast, glatt, porene blir mindre synlige.
   Masker
   Etter rengjøring av hud behandlinger kan du gjøre annerledes maske for å begrense porene i ansiktet ditt. Som regel brukes de i 15-20 minutter, varighet av behandling avhenger av sammensetningen.

 •  Masker med leire. Det er en effektiv kosmetisk produkt, er å begrense porene i leire maske. Ofte maske brukt til ansiktet, vaske av. Effekten kan sees umiddelbart, men vi trenger flere behandlinger for å oppnå fulle resultater. Tilsetning av aloe juice eller te forsterke effekten av masken.

 •  Protein maske. Protein Mask - også en fin måte å løse problemet utvidet langt. Pisk eggehvite, tidligere tilsette 4-5 dråper sitronsaft. Sett blandingen i en sirkulær bevegelse. Etter 15-20 minutter, vask av masken, tørk etter kosmetisk melk.

 •  Face of potetstivelse. Stivelse - et flott produkt for ansiktsmasker. Beskytter, nærer og tørker ut huden litt. Bland pulveret stivelse, en klype salt, en skje med honning og varm melk. Rør blandingen og påfør et jevnt lag på ansiktet. Sammensetning porene og bleke ansiktet.

 •  Masker fra frukt og bær. Frukt av innholdet av forskjellige syrer som oppløses akkumulerte fettet i porene, constrict dem, ernære og glatt hud. Kjøttet av noe frukt satt på ansiktet, og skyll i en halv time.

 •  Havremel maske. Slipe havremel flak, legger sitronsaft og 30 gram honning og søke på ansiktet, vask etter femten minutter.


 •  Å bevare effekten av innsnevring porene etter rens og bør masker fukte huden, forbedre sin tone.
   Oljer og kremer
   Å forberede lotion å blande 2 g alun, 20 gram honning, 80 g vann (destillert) til en jevn røre. Ingredienser som brukes ikke mer enn to ganger om dagen. Denne lotion dypt renser og strammer porene.
   Eteriske oljer oppløse hemmelighet at forurenser porene og misfarge det, og dermed normalisere hormonbalansen. Massasje med eteriske oljer porene og forbedrer blodsirkulasjonen.
  Hvordan du kan redusere forstørrede porer i ansiktet ditt

   Massasje med isbiter
   Utmerket porene. Den enkleste måten er å massere ansiktet etter rens isbit med rent vann. Men hvis du fryse suppen av grønn te, er effekten også anti-aldring, buljong calendula - medisinsk, desinfisering, buljong celandine - rikelig med vanlig bruk vil bli redusert gradvis ulike steder og til og med fregner. Frozen mineralvann uten gass - også perfekt for innsnevring av porer. Selv normal vask med kaldt vann litt trange porer.
   Skjønnhetssalonger
   Tilbyr en rekke tjenester, strammer porene -. Peeling, kroppsinnpakning og så videre D. Det er kjemisk peeling, mekanisk, kulde terapi, ultralyd behandling. Kjemisk peeling er gjort ved hjelp av ulike syrer som fjernet det øverste laget av huden til å oppløse fett innskudd i porene. Mekanisk eksfoliering gjøre med varehus slipende partikler som renser huden fra keratiniserte og døde celler. Behandling av kulde - kryoterapi er gjennom påvirkning av kald tørr hud, hvilket resulterer i en innsnevring blodkar og porer.
   Hvordan forebygge problemet utvidet langt
   Først av alt, i huden avhenger av ernæring. Lengre tid - bare enestående ansikt et resultat av økt sebum, som er misbruk av fet, stekt, bakverk. Innføring i dietten av frukt og grønnsaker, er utelukkelse av de ovenfor angitte produkter det første trinnet av utvidede profylakse langt.
   Etterlevelse dag - like viktig for huden. Kroppen skal sikre avslappet søvn og hvile, umiddelbart påvirke utseendet.
   Høy kvalitet kosmetikk - den tredje trinnet forebygging av hudproblemer. Ikke lagre som brukes til ansiktet.
  Яндекс.Метрика