Nesen er en av de viktigste deler av ansiktet. Det vises alltid hengt oppmerksomhet fra både mannlige og kvinnelige. Det bør alltid holdes rent og overvåke status. Nesen utfører en av de viktigste målene for menneskekroppen, så han trenger å være spesielt oppmerksom.

Hvordan bli kvitt uønsket hår i nesen


 Problemet for hårfjerning i nesen oppstår hos mennesker i en mer voksen, som økt vekst. Beskyttelse mot støv kommer inne i kroppen, er hår i nesen. De utfører en bestemt funksjon. Dessverre, det er ikke estetisk tiltalende, så mange ønsker å slette. Fysiologisk, viste det seg at denne type beskyttelse er iboende ikke bare menn, men også kvinner. Det finnes mange forskjellige metoder og teknikker for å fjerne uønsket hår.
 Hvordan kan det være hvis håret vokser i et avsidesliggende sted som en nese?
 Dette problemet bør komme svært alvorlig, fordi den minste feil kan være ubehagelig og til og med farlig for menneskers helse og liv.
 Du kan fjerne hår fra nesen, forsiktig pidstryhayuchy dem med saks, men det bør gjøres forsiktig, fordi du kan berøre den indre overflaten av nesen som kan forårsake ubehag og til og med skade. Det er ikke ønskelig å fjerne hår fra nesen fingrene, ikke noe bra det ikke vil, bortsett fra å traumer og blødende nese.

 Trimmer


 Den beste måten å fjerne uønsket hår ved hjelp av et spesielt instrument, kalt det - trimmeren. Til dags dato, kan denne enheten brukes i kosmetikk, ikke bare for menn, men også for kvinner. Nå i butikkene et stort utvalg av trimers som er tilgjengelige og prising kan være overkommelig for en stor kategori av mennesker. Han har en rekke verktøy, en rekke farger, lett å bruke og helt ufarlig. Det er i utgangspunktet trimmere batteri som kan brukes i et praktisk sted for deg. I dagens trimmer lysene der og er veldig lett å fjerne selv de minste knapt synlig hår.
 Men vær klar over at du ikke kan bruke det under den kalde, og i ulike sykdommer i nesehulen. Før trimmeren som skal behandles nesehulen, desinfisere det. Bruke trimmeren er nødvendig før et speil i et godt opplyst rom en kort avstand for å unngå microtraumas skrape og nese. Trimmer, bør hver dag holdes rene for å unngå skupchuvannya dyse for mikrober. Lagre i en spesiell sak, utilgjengelig for barn.
 Det er feil å tro at å fjerne hår med pinsett mulig. Det absolutt ikke kan, da denne type fjerning, fører uunngåelig til betennelse, komplikasjoner og hovedfunksjoner av lukt. Dette er den gamle veien, som er ikke bare nyttig, men også ubehagelig.
Hvordan bli kvitt uønsket hår i nesen

 Voks Hair Remover


 Den brukes på samme måte for å fjerne uønsket hår i nesen - en spesiell voks. Det er helt ufarlig, og til og med farlig å neseslimhinnen. Voksfjerner kan kjøpes på salg i enhver butikk i settet av strimler og applikatorer. For denne prosedyren trenger ikke spesielle ferdigheter og kunnskap, er det veldig enkelt og er egnet for en person. Denne prosedyren tar ikke mye tid er svært enkel å bruke. Utførelsen av denne prosedyren er ganske stor, så det er nødt til å bruke minst to ganger i måneden.
 Selvfølgelig bruken av ulike enheter for å oppnå ønsket resultat, kanskje hjemme, men for best resultat og sikkerhet som kreves en kvalifisert spesialist.

 Kosmetiske prosedyrer


 Den mest moderne og sikker metode for hårfjerning i nesehulen er kosmetiske inngrepet. Cool - hårfjerning utføres under sterile forhold spesialist. Funksjonene i denne prosedyren god ytelse og langsiktig utfall. Dessverre er denne prosedyren betalt og kan ikke råd til en.
 En annen av de mer kostbare behandlinger for å fjerne uønsket hår er laser terapi, som regnes som den mest effektiv og rask 21-tallet. Det er gjort kun for medisinske forhold.
Hvordan bli kvitt uønsket hår i nesen

 Gjelder fjerning av hår i nesen, er de såkalte "tradisjonelle metoder". Mange kilder som beskriver avkok av roten dop som den beste måten å fjerne. Men ikke glem at når det gjelder biologi, er giftig dette anlegget, så effekten av slik behandling kan være dire. Også salve laget av valnøttskall og aske. Denne metoden er mindre sikker, men mindre effektivt. Bruken av brennesle frø, kan også hjelpe på dette problemet, men så langt som sikkert og effektivt er vanskelig å si. Slike saker er beskrevet der det er aktuelt gurkemeie, i form av salver og pastaer, men igjen den grad effektiv, er ingen krav ikke tatt. Derfor har bruken av populære oppskrifter der, men mange hull og mangler. Så vel vanskelig å overholde alle de riktige proporsjoner og matlaging, redusere effekt og sikkerhet av midler.
 Fjerne uønsket hår i nesen er svært kompleks og avgjørende øyeblikk av hver menneskelig mannlige som kvinnelige. Dessverre, våre menn, spesielt ikke ta hensyn til dette problemet, selv om moderne teknologi kan gjøre det raskt og effektivt i medisinsk kosmetikk institusjoner, høyt kvalifiserte spesialister.  Selv om det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på kontinuerlig overvåke og vedlikeholde dette resultatet. Det er viktig å huske at strukturelle trekk ved nesen i alle mennesker strengt individuelle, fordi metoder brukt noen mennesker kan ikke være rett og slett uakseptabelt og med farlig for andre. Så, før du bruker noen - som betyr å fjerne hår konsultasjon - kosmetolog nødvendig.  
 Den unge åpent blikk gir en generell oversikt over kvinner ubeskrivelig sjarm. Ikke rart vi alle ønsker så nøye vare på huden med ungdom. Selvfølgelig, disse daglige aktiviteter som rengjøring av makeup, hud sekret og støv, fuktighet og bruke ulike tonics og lotion er veldig nyttig og hvorav noe tilfelle ikke kunne si nei, selv om du er ganske ung. Men spesifisiteten av moderne økologi, uregelmessige måltider og resten forlate sine konsekvenser i første omgang i ansiktet - over tid huden rundt øynene kommer til rynker, er det poser og mørke ringer. Ofte gjør hjemme rettsmidler ikke hjelpe i å håndtere disse problemene, og deretter kommer til unnsetning moderne estetisk kirurgi.

Laser blepharoplasty


 Laser blepharoplasty - den såkalte «ikke-kirurgiske metoden for korreksjon av huden rundt øynene. Denne metoden er egnet for de som er sterkt i mot tradisjonell kirurgi. Foryngelse utføres ved hjelp av en laserstråle i stedet for en skalpell som unngår enhver form er gjort usynlige skjøter. Mange kvinner som har opplevd laser blepharoplasty, var fornøyd med resultatet og anbefaler dette prosedyre kjærester.

 I noen tilfeller er det nødvendig å slå til laser blepharoplasty?


 Når du arbeider med datamaskinen, dvs. konstant øye belastning, og dermed deres kronisk tretthet, trofast følgesvenn for de fleste øyne er blålige ringer og poser fra der det er lett å bli kvitt ty til laser blepharoplasty. En annen indikasjon for bruk kan være en genetisk predisposisjon til avleiring av fett i øvre og nedre øyelokk, dannelsen av "eye brokk" og slapp hud, noe som er grunnen til at det virket hengende over øyeeplet, noe som gjør utseendet tung og sliten.
 Hjelper korreksjon i tilfelle av dannelsen av alder og ansikts rynker rundt øynene, eller hvis du bare vil ha en liten endring og naturlig form på øynene. I tillegg kan laser blefaroplastikk utføres ikke bare som en enkelt prosedyre, men i kombinasjon med andre slike, tiltrekking av pannen.

 Fordelene med laser blepharoplasty


 Som nevnt ovenfor forlater lasermetoden ingen masker på huden. Selv om de ser rundt seg i alle fall mest vil du vite at de er der er bare ikke. Denne fordelen er mer psykologisk i naturen, men for noen å være avgjørende. I tillegg er laserstrålen ikke gjennomsiktig sperret noen millimeter drives området og gjør det mulig for legen å se sin helt. I tillegg laser presisjon smykker arbeid, har gjort dem mindre, henholdsvis betydelig lavere risiko for skade på blodkar i øyeeplet.
 Funksjoner fysikk laserstråle, slik at inntrengning av vevet i løpet av tetning små kapillærer, reduserer blodtap, letter arbeidet til kirurgen og reduserer rehabilitering gang med halvparten på grunn av den manglende evne til hevelse og hevelse. Dette bringer fordelen av laser blepharoplasty videresende noen punkter i forhold til konkurrerende metoder for foryngelse.
Laser blepharoplasty

 Tidspunktet for denne kosmetiske inngrepet er bare ca førti minutter og kan utføres uten bedøvelse, noe som igjen kan skrives i proffene, som ikke alle tåler bedøvelse godt. Effekt av laseren på celler fremmer naturlig kollagen og elastin. Det er kjent at disse stoffer har en utpreget løfteeffekt og en ekstra positiv ting.

 Venteprosedyrer


 Hva drift, herunder estetiske foregående samling av ulike tester - blod, urin, ta kontakt med lege og kardiolog, fluorografering, informasjon om tidligere sykdommer tidligere og operasjoner. Intet unntak denne type kirurgi. I tillegg kan det i forberedelse for laser blepharoplasty trenger å konkludere med en hudlege. Alle disse opplysningene er nødvendige for feilfri transaksjon som ikke medfører noen negative konsekvenser. Sørg for å behandle alle anbefalinger, som vil gi legen din, ikke nøl med å stille spørsmål av interesse for deg.
 Som allerede nevnt, varer gjennomsnittlig drift omtrent førti minutter, men avhengig av kompleksiteten i saken og hvor mye tid de påståtte hendelsene kan bli redusert til en time og en halv time til å vokse. Men ikke vær redd for spredning - i planleggingsvirksomheten kvalifisert lege vil avgjøre sin volum etter dine ønsker og vil advare deg om alle detaljene. Det vil også bli tatt hensyn til særegenheter i din fysiologi og helse. En erfaren spesialist vil gjennomføre en full diagnose av huden for å velge den beste metoden for operasjonen.
 Ved valg av anestesi, vil bli vurdert omfanget og dybden av den planlagte intervensjon. Vanligvis laser blepharoplasty er utført under lokalbedøvelse, men det finnes tilfeller som krever bruk av generell anestesi. Og ved siden av dem er innovative teknologier som tillater drift uten bedøvelse. Slik, for eksempel bruk av SmartXide DOT.
Laser blepharoplasty

 Under operasjonen utføres kuttene, og for den øvre og nedre øyelokk har sin egen spesielle metode. Hvis den øvre øyelokket press langs linjene av naturlig innsnitt er gjort der kirurgen fjerner overflødig vev og fett. For nedre øyelokk, er det to måter - cut produsert litt under vekst av øyevipper, eller kutt på innsiden av århundret. Velge det beste alternativet avhenger av ønskene til pasienten og fysiologiske funksjoner i strukturen i øyet.
 Den siste fasen av operasjonen - lukke snitt. I dag, er det flere måter å lukke snittene gjort - konvensjonelle eller pålegge samorassasыvayuschyesya masker eller kirurgisk bruk tape eller lim hud. Velge den fremgangsmåten utføres av en lege.

 Rehabiliteringsperioden


 Uansett hvor enkelt ved første øyekast ble operert, fortsatt den trenger litt tid til å komme seg, selv den mest ubetydelige. Men ikke bekymre deg hvis du gjør narkose, vil du være i stand til å dra hjem neste dag, og hvis lokale - et par timer etter operasjonen. Den første halvdelen eller to uker kan ikke gjøre makeup, men må jevnlig søke kalde omslag. Følg tilstanden din nøye lytte til deg selv og rapportere eventuelle uvanlige opplevelser lege.
 Spor av prosedyrer utført helt forsvinne i løpet av to (rødhet i øynene, blåmerker, hevelse) eller tre (sømmer i steder kutt) uker. Vil bare se frisk ser yngre og din naturlige skjønnhet!
Яндекс.Метрика