Bla gjennom et glanset magasin, ufrivillig ta hensyn til attraktive jenter, og bemerker deres feilfri hud. Det er ingen kviser eller røde eller sorte prikker eller forstørrede porer. I det virkelige liv, nesten alle ansikter hud feil.

Hvordan du rengjør ansiktet av hudormer


 Den vanligste hud problem - "svarte flekker" eller komedoner. Sorte prikker kan vises i alle aldre, i alle typer hud i både menn og kvinner. Hva kan gjøres for å bli kvitt og forebygge hudormer.
 Forårsaker.
 Den viktigste årsaken til hud comedogenic, det treffer ulike forurensninger på huden. Som et resultat av tilstoppede talgkjertler, og støvpartiklene er tett klemt i porene i huden. Så går svarte prikker - et støvkorn på skopyvshymsya sebum. I utgangspunktet sone dannelse av komedoner, er mer fett, panne, hake og nese. Fordi skinn med svarte prikker ser neglisjert og rotete, må de kjempe.
 En annen av årsakene til hudormer kan bli usunt kosthold. Utseendet av komedoner provoserer fet og krydret mat, søt mat og alkohol. Når du velger en balansert diett, fjerne eller begrense mel, søtt og salt, vil du legge merke til forbedring av huden.
 Forebygge sykdom.
 Som du vet bedre ikke å bli kvitt og forebygge forekomsten av komedoner. I dette tilfelle hjelper forebygging.
 Den største og viktigste, det regelmessig rense huden din. Ikke bare å ta en morgen dusj og innstillingen for huden din før du går til sengs, men fortrinnsvis i løpet av dagen. Tørke ansiktet med våte håndklær i løpet av dagen kan være en god idé å fjerne huden din fra støv. På slutten av dagen, ta noen minutter å rense huden.
 Om natten er det i vår kroppens metabolisme, som oppstår som et resultat av hud fornyelse. Dette fører til dannelse av overskudd av talg og døde epitel som skal fjernes ved hjelp av sin rensende lotion.
 Ikke dårlig periodiske dype rengjøring porene. Det er mange masker og skreller. Velg de nødvendige midler fra partikler til å bruke ikke skade huden. Men vær forsiktig, hvis det er betennelse og kviser, bedre rutiner for forsinkelse, så det er sannsynlig å spre smitte til et større område av huden.
 Et utmerket valg i arbeidet med svarte prikker, leire maske. Stort utvalg av masker og bruke dem veldig enkelt. De vanligvis fortynnet med varmt vann til konsistensen av rømme og brukes på huden i 10-15 minutter, etter som vaskes av med vann. Resultatet av slike prosedyrer vil være synlig etter noen bruker.
Hvordan du rengjør ansiktet av hudormer

 Fjerning hjemme.
 Den enkleste og raskeste måten å fjerne hudormer er klemme. Selvfølgelig er denne metoden betydelige ulemper å være klar over. Først, i tilfelle av ikke-sterile dersom sannsynligheten for infeksjon sving som ville resultere i enda større problemer. Og - det andre er det ikke den mest smertefritt. Hvis du bestemmer deg for å prøve å forestille seg denne metoden, bør du følge noen forholdsregler.
 Prosedyren starter med en dampende hud. Hell over i en kasserolle og kok opp vannet i noen minutter, tilsett litt gress, for eksempel kamille, som har anti-inflammatorisk egenskaper. Forhånds rent ansikt og bue over en kjele, dekket hodet med et håndkle. Rozparyuvaty ansiktet i 10 minutter.
 Vær forsiktig så du ikke bøyer for nær vannet for å ikke obshparytysya. damp ansiktet grundig rene hender, vask med såpe og desinfiseres. Ta hensyn til renslighet av negler. For å være helt vikle pekefingrene sterile håndklær. Nå gå direkte til prosedyren, trykker pekefingrene på kamedonы på begge sider. Hvis huden er dampende godt, problemet med klemme vil ikke. Hvis, skjer ekstrudering ikke legge mye innsats, eller forbli stygge sår.
 Når du har fullført de prosedyrer som er nødvendige for å trange porer. For dette passer maske med leire, isbiter. En lignende fremgangsmåte anbefales bare en gang i uken.
 Masker for å bli kvitt svarte flekker.
 God effekt er gitt en maske. Masker er tregere, men mye mykere og mer delikat, og etterlater ingen arr riper. Det er satt på masken tidligere renset ansiktet.
 Oppskriften er meget effektiv maske: Ta gel cleanser, legg en spiseskje med natron og salt mix. For tørr hud med denne masken, kan du legge litt fløte.
Hvordan du rengjør ansiktet av hudormer

 Den resulterende blanding påføres på problemområder våte, bomullsputer. Permisjon i fem minutter. På dette tidspunktet kan du føle en liten kribling og svie, som det skal være, denne handlingen brus. Vask deretter av med varmt vann og bruke fuktighetskrem. Selv ett program er nok til å se resultater. Antall komedoner betydelig redusert.
 Denne masken er ikke egnet for hud med kviser og betennelse, er prosedyren svært smertefullt, dessuten kan virke mer hudirritasjon.
 En annen maske bidrar til å takle svarte prikker - Protein Mask. For denne masken ta en eggehvite og bland med en spiseskje sukker. Sukker er helt oppløst protein. Half Mask påføres renset ansikt når det tørker, bruke en halv. Påfør massasje bevegelser, som om hamring den inn i huden med fingertuppene. Når masken opphøre å holde seg til fingrene kan stoppe prosedyren. Når effleurage fingrene over huden limet masseproduserte, henter den det og svarte punkter fra porene. Zmyvshy maske fukter huden. Protein maske kan gjøre 1 - 2 ganger i uken.
 Dessverre er også den dyreste bilen ikke er i stand til å redde deg fra de svarte flekker på en gang. Det er viktig å gi huden din med jevne omfattende avfall. Og så kan du oppnå en ren, glatt og silkemyk hud.
 Foreløpig skjønnhet kan løse eventuelle problemstillinger av kvinner i sitt utseende. Og ikke i den siste plassen i denne listen er å gi en tynn og svak hår pomp og volum. Dette oppdraget anta lamine prosedyrer og keratin hår restaurering. Men ikke alle har muligheten til å besøke en skjønnhetssalong og deretter hjelpe maske oppskrifter for å øke håret volum hjemme.

Masker til håret volum hjemme


 Deres sammensetning er ganske variert, mange komponenter kan bli funnet i mitt kjøleskap. Generelt, mengden av hår maske som består av gjær, honning, meieriprodukter, grønnsaker og eteriske oljer, brød, urter, sennep, alkohol (f.eks brandy), havregryn, løk, henna og andre.
 Til hjemmelaget maske var den mest effektive, er det noen generelle regler i sin søknad:

 •  Du kan bruke følgende maske en gang i uken;

 •  opprettholde bedre maske på håret for omtrent en time, iført håret i en plastpose og pakket håndkle;

 •  best effekt oppnås hvis masken skylle håret med kaldt vann;

 •  føning vil legge et ekstra beløp hvis de tørre hårrøttene med hodet ned.


 •  Ikke alle hjemmelaget maske laget for å øke volumet, mens egnet for fet og tørt hår. Etter noen ingredienser vil komplisere den allerede tynne og fett hår, og noen-obezzhyryvat for tørr.
   Tenk at masker er best brukt for volum hvis håret utsatt for oiliness.

 •  Maske fra honning. I en bolle, blanding honning og sitronsaft i like deler i mengder som avhenger av lengden av håret. Legg til dette blande en teskje av aloe juice mix. Det ferdige maske fordelt på håret. Vask av etter 15 minutter med varmt vann uten å bruke sjampo.

 •  Maske fra yoghurt og yoghurt. Man må blande yoghurt, sur melk i like deler, før oppvarming i et vannbad til romtemperatur. Påfør i håret og la stå i ca en halv time. Hår maske vil legge til tykkelse og bidrar til å fjerne overflødig glans.

 •  Maske med havregryn og yoghurt. Man må blande halv kopp havregryn (kan gjøres ved ganske enkelt peremolu havremel i en blender) og et glass kefir. Påfør et tykt lag, forsiktig massere hodebunnen og la stå i 30 minutter dekket med folie eller bag og et håndkle til å tørke blanding. Masken er godt egnet for fett hår svekket.


 • Masker til håret volum hjemme

   For tørre og fine hår masker er ideelle for økning med fuktighetsgivende egenskaper.

 •  Masker fra gelatin. Anvendelsen av gelatin i masker i hjemmet er svært lik virkningen av lamine frisørsalong. Gelatin blir tykkere hår, og dette gir inntrykk av større volum. Det er flere masker basert på gelatin, men overalt hvor han fremstilles på samme måte - en pose av gelatin helle 1/3 kopp vann og forblir til å svelle eller oppvarmes i et vannbad. Du kan bare sette hoven gelatinen er oppløst og hår, eller legge til andre komponenter til stor effekt - burdock olje og eventuell balsam balsam for håret; 3 ss yoghurt; eggeplomme og en teskje av sennep.

 •  Bra denne masken. Bland en teskje av castor og olivenolje og 1 ss egnet for tørt hår sjampo. Fordel blandingen på håret og la stå i 30 minutter, varme innpakket hode. Skyll med varmt vann.

 •  Maske fra honning vodka og salt. For denne masken trenger: 1 kopp honning og salt (helst sjø) og 1/3 kopp vodka eller brandy. All miksen, skifte til en glasskrukke og la stå i et mørkt og kjølig sted for to uker. Når blandingen er ferdig, forsiktig bruke det på håret og pakk godt. La masken på i 1 time, skyll med en mild shampoo (om nødvendig). Ikke egnet for sensitiv hodebunn (på grunn av alkohol), og hvis du har en allergi mot honning.


 • Masker til håret volum hjemme

   Andre masker økning passer til alle typer hår.

 •  Masker fra alkohol.
 •  Bland 50 gram cognac, 1/2 kopp buljong Hypericum, 1 ss honning, 1 revet løk. Påfør i håret og hold som du kan, skyll grundig. Denne masken med vanlige reps vil bidra til å styrke hårvekst.

 •  1 avocado rist, bland med et glass øl. Masken kan holde håret opptil 12 timer eller la over natten.

 •  Pisk ett egg og bland med et glass mørkt øl varmet, legge til blandingen litt fersken smør, all god knock. La håret i 40 minutter.


 •  Masker fra meieriprodukter.
 •  Bland yoghurt cup, en teskje kanel, en teskje honning, 1/2 liten pakke med gjær. Gi blandingen en liten vandre og la på håret i 20-40 minutter.

 •  Ta en kopp yoghurt, en teskje av henna og 2 skiver brød. All mix, søke på håret, godt innpakket. Holde masken i en halv time, skyll med vann og en dråpe av eple cider eddik. Hvis håret ditt er lys, er det henna bedre ikke å legge til.

 •  I pre-oppvarmet yoghurt til å legge en litt av en hvilken som helst essensiell olje. Påfør blandingen på håret uten å gni røttene. La stå i 20 minutter og vask av med vann.

 •  1/2 kopp melk blandet med samme mengde vodka. Gni blandingen inn i hodebunnen. Hvis du gjenta denne prosedyren hver dag for et par uker, kan du oppnå fantastisk hår tetthet.


 •  Løk maske. Veldig nyttig maske for håret volum vekst. Alt du trenger kan bli funnet i kjøleskapet. Ta 1 revet løk, bland slurryen med et glass majones og tilsett litt vegetabilsk olje. Påfør blandingen på håret ditt og holde så mye du kan.

 •  Masken av eggeplommer. 3 kylling eggeplomme og en spiseskje med rød pepper, rør og gni inn i hodebunnen og la stå i 30 minutter. Vask håret med en mild sjampo. Hvis hodebunnen din forbrenner mye av denne masken, kan du erstatte rød paprika i sennepspulver.

 •  Maske med banan. Ta en moden banan (hvis håret er langt, deretter 2) male den i en blender og søke på håret. Deretter vaske håret.

 •  Maske med hvit leire. I en pose med hvit leire pulver tilsett vann for å få grøtaktig masse. La på håret i 15 minutter og skyll.

 •  Maske med burdock og ricinusoljer. Ta en spiseskje med lakserolje og burdock, skje aloe juice. Legg til kylling blandingen pisket eggeplommer. Bland alt og søke på håret i 40 minutter. Maskere skyll med vann med såpe.


 •  Vi anmeldt en rekke oppskrifter for masker håret volum produsert hjemme. De er naturlig i komposisjon og er forpliktet til å nytte. Imidlertid bør det bemerkes at effekten er hovedsakelig kortvarig. For å øke mengden av hår, bør slike masker gjøres regelmessig, og bedre hvis behandlingen kurs vil bli gjennomført.
  Яндекс.Метрика