Hver kvinne ønsker så lenge som mulig for å holde seg ung og vakker. Mange bruker mye penger og mye tid til å ta vare på seg selv, andre lover å starte et "nytt liv" mandag, andre mener at fortsatt ikke har råd til å bli distrahert av noen ytterligere prosedyrer. Men alle må ha en hemmelig drøm om at omsorg var en svak, ikke tar mye tid og krever ikke besøker noen butikker, og viktigst av alt, var økonomisk. Vanskelig å tro, men denne drømmen kan implementere.

Foryngelse for the People


 Hver dag, stående ved komfyren eller arbeider i landet, kan du forynge ansiktet og kroppen, ved hjelp av naturlig rettsmidler som var for hånden. Det er viktig å være forsiktig for ikke å miste de skjulte funksjoner. Denne artikkelen inneholder de mest enkle oppskrifter som kan brukes til å forynge hvor som helst - hjemme, på landet eller på jobben.

 Foryngelse hjemme


 Under utarbeidelsen av ulike retter kaster vi bort huden av agurker, squash, zucchini strømmet yoghurt ikke tenke på egenskaper, for eksempel sitron eller potet. Men det er fantastiske oppskrifter som kan brukes mellom ganger.

 •  Potet maske for tørr hud.


 •  Kokte poteter i deres skins trenger å strekke en puré. Varm maske påføres i ansiktet, la stå i 20 minutter. Masken hjelper å bli kvitt rynker og glatter stor. Også masken som brukes for peeling hud, sin fuktighet.

 •  "Milk" maske.


 •  Å forberede maskene må ta et halvt glass varm melk og legge til et par spiseskjeer av mel. Påfør masken på ren hud og la stå i 20 minutter. Med denne masken kan være en lang tid for å holde huden hydrert. En ung hud er avhengig av nivået av fuktighet.

 •  Bad med kli


 •  Body Foryngelse umulig uten spesielle bad. For å gjøre den elastisiteten i huden, kan du forberede en spesiell kjøttkraft med 2 kg. kli og 5L. vann. Blandingen skal koke og legge til badekaret. Ta et bad 15-20 - min.
  Foryngelse for the People

   Foryngelse "i landet".


   Mange kvinner bruker mesteparten av sommeren i landet, fjerne ugress, pidhortayuchy poteter, mens under den brennende solen. UV-stråler bidrar til for tidlig aldring av huden. Du må beskytte sine spesielle kremer, men også om folks skjønnhet oppskrifter ikke glemme.

 •  Grønnsaker, frukt og bær maske.


 •  For spesielle foryngende masker kan brukes nesten alle som klarte å vokse, slik som slangeagurker. Agurk Mask har en utmerket tonic effekt. Nok til å sette den på ren hud i 20 minutter, og effekten er åpenbar. Mange bær, frukt og grønnsaker tilfører huden med vitaminer, oppdatere og ha en vakker hud.

 •  Urtete.


 •  Vil ikke jobbe i landet te blader av bringebær, rips, vill rose og jordbær. I tillegg til god smak denne te kan bidra til å se frisk. Det faktum at disse plantene bidra til utvikling av dette hormonet som østrogen. Og det var mer enn det bidrar til å holde huden ungdommelig og kroppen som en helhet.

 •  "Outdoor" diett.


 •  Å bevare ungdommelig kropp trenger å spise. En anbefaling - spise grønnsaker og frukt, ikke mindre enn 500 g per dag.. Ikke alle har råd til det for et år, men her i sommer, i landet, kan du gjøre spise sine avlinger. Grønnsaker og frukt inneholder nyttige antioksidanter, mineraler og vitaminer. Og tomater, for eksempel, har evnen til å beskytte huden mot UV-stråler.

   Tips om bruk av naturlig rettsmidler for foryngelse forretningskvinne.


   Selv svært travle kvinner som tilbringer mesteparten av sitt liv på jobb, kunne bruke noen folk oppskrifter for ungdom støtte uten å forlate arbeidsplassen.

 •  Sunn mat.


 •  Ofte det arbeidet vi ikke tenke på hva vi spiser. Men alle våre feil ernæring deretter påvirke tilstanden av kroppen. Det er mange tips for sunt balansert kosthold som hjelper deg å se bra ut. Her er en liste over produkter som må-ta, bokhvete, fisk, yoghurt, mais, gulrøtter, er viktigste ikke å forsømme seg selv og spise riktig.

 •  Sportsdrikke.


 •  Med alderen blir huden tørr og mister sin evne til å holde på fuktigheten. For å støtte ungdom trenger å drikke minst 2 liter vann om dagen (men ikke mer enn tre år.). Hvis kroppen ikke får nok væske, kan de dyreste kosmetikk ikke fukte huden. Sørg for å bære en flaske med rent vann, og effekten vil snart bli sett.

 •  Mineralvann for huden.


 •  Interessant og veldig enkel oppskrift: du helle en flaske mineralvann spray, og av og til forfriskende ansikt. Prosedyren bidrar til å kvitte seg med peeling og tørr hud. Det er to punkter å huske på når du bruker denne råd: sørg for å fjerne gass fra mineralvann, kan det føre til irritasjon, og ikke spray altfor ofte mineralvann, eller fordampning fra huden kan føre til fordamping av fuktighet fra de dypere lag av epidermis .
  Foryngelse for the People

   Ting å tenke på, og hva er vel bedre til å glemme.


   Når du bruker folk rettsmidler for skjønnhet og ungdom er viktig å fortsette med forsiktighet. Grunnleggende oppskrifter infusjoner fra hvitløk, rød pepper og selv parafin bør minst varsling. Jobbe med deg selv - det er en lang prosess, og vi forventer ikke at å drikke et par skjeer av kjøttkraft mirakuløst, du umiddelbart pomolodshaye. Dette, dessverre, vil ikke.
   Riktig å bruke naturlige midler for å støtte ungdom, er du sikker på å få gode resultater. Enkle oppskrifter vil være uunnværlig i omsorg for seg selv. Det er viktig at du ikke trenger å bruke en formue på anti-aging kosmetikk og besøke skjønnhetsekspert.
   Hjemme, på landet, på kontoret - hvis du har et mål - å se bra ut, du vil søke å gjøre det. Etter opprettholdelse unge - en prosess som krever konsistent arbeid på seg selv. Dette er ikke vanskelig, hvis du virkelig ønsker dette.  
   Med ankomsten av sommersesongen, starter vi alle betale mer oppmerksomhet til formen. Og, selvfølgelig, finne synlige feil. Vi tror det er altfor brede hofter og mage ser ikke det samme som i blader.

  Hvordan fjerne fett fra nedre del av magen


   Magen - en av de mest problematiske områder av kroppen. Fat nedre del av magen vokser raskt, og holde den av er vanskelig. Rask snacks, søtsaker og diverse rask mat, spise etter 1800 stillesittende livsstil - alle det innebærer bare til vektøkning, men også fedme. Den ekstra utdanning til den kvinnelige figuren kalt cellulitter.
   Cellulitt - språk leger, er en klar endring i strukturen av det subkutane fettsjiktet. Skylde på feil metabolisme. Ofte det er dannet fra underlivet hos kvinner i alderen 20-25 år, etter graviditet, keisersnitt.

   Hvordan man skal håndtere kroppen fett på magen din?


   I vinter glemmer vi å følge figuren, og det er da kroppen vår mest utsatt for "appelsinskall".
   Hovedregel den ideelle figuren: Balanse ikke bare mat, men også deler modus. Deretter nekte alkohol og usunn, skadelig for kroppen vaner. Vi tilbyr spesielle klasser for å starte magen hjemme hvis det ikke gir ønsket resultat kan slå til profesjonelle kosmetologer.

   Hva du skal gjøre hjemme?


   For å bli kvitt fett fra nedre del av magen, trenger enkle øvelser og treningsprogram for å trykke og nedre del av magen. Men det er også ideelt sett være: kjøre på plass, hoppe tau, gå i trapper. Etter trening alene, ved hjelp av anti-cellulitt kremer og oljer, gjør massasje. All massasje bør være klart, rytmisk og sterk. Bare stryke og gni - ikke bra! Apoteket kan du kjøpe leire eller skatt av tang. På kvelden, gjør sin egen innpakning.
  Hvordan fjerne fett fra nedre del av magen

   Komplekse nyttig øvelse


   Velg figuren i 15-20 minutter tid, og ta tak i kansellering. Det er nødvendig å utføre sin tilnærming minst 7-9 ganger.

 •  Øvelsen liggende på ryggen. Løft benet 90 0, hold den i denne stillingen 10-20 sekunder (muligens forlenge tiden), og deretter forsiktig nedre høyre beinet, så venstre;

 •  I samme posisjon, liggende på gulvet, beina begynner å tegne sirkler av ulik diameter, og i sin tur begge føttene samtidig;

 •  Følge bevegelsene av føttene, som er tilsvarende rotasjon av hjulet. Denne øvelsen er perfekt for magen området. Sakte gjøre 10 sett med 20 ganger;

 •  Stående på alle fire, vekselvis løfte føttene under like vinkler. Hvis du ønsker å komplisere øvelsen, legge en håndsopprekning;

 •  Det samme kroppsstilling. Rette ryggen, ta et dypt pust - stramme magemusklene, sakte puster - slappe magemusklene og magen.

 •  Hopping på stedet med vekslende føtter;

 •  Føttene skulder bredde hverandre, hendene foran brystet, kronglete karosseriet. Deretter gå gjennom flere komplekser med bakker og tilbake.


 •  Følg pusten, bør det være glatt og rolig. Daglig mosjon vil ikke gjøre deg en følelse av magesmerter. Og også bare stille bringe glede og følelse av letthet.
   Ekstra klasser for magen
   Til din figur var i god form, så mer tonet og stram, start dans (latinamerikansk, Øst, vals). Flere ganger i uken for å gå til bassenget. Vann akvaэrobyka, vil trening på vannet bringe magemusklene i perfekt stand.
   Fitness - coach gjennomfører treningstimer og yoga. De fleste øvelser som tar sikte på å korrigere tallene som bruker stretching og styrketrening. Ikke vær lat, engasjert i gåing, løping, tennis, ri i vinter ski og skøyter.

   Medisin vil gjøre deg i stand til å kvitte seg med fett


   Alle fasiliteter og aktiviteter er utført av erfarne skjønnhets er svært effektive, men dyrt. Vi foreslår å begynne å kjenne dem.
   Trykk terapi - lymfedrenasje bruker enheten. Massasje er th med trykkluft. Denne behandlingen er ideell avlaste deg av overflødig magefett, løs hud og strekkmerker etter 10 ganger blir mer tonet og attraktiv. Du kan bruke mer enn 2-3 ganger i året.
   Massasje magen - sterk hånd av master svært raskt påvirke subcutaneous vev av magen, bedre blodsirkulasjon. Denne prosedyren tar 30-40 minutter.
  Hvordan fjerne fett fra nedre del av magen

   Veldig populært blant kvinner i alle aldre begynte å vise prosedyre dusj Charcot. Sterk og skarp strøm av rennende vann, i stadig endring sin temperatur (10 til 40 C), mage masserer huden, gir det elastisitet. Dusj Charcot, leger anbefaler utgifter etter langvarig trening eller jogging. Det bidrar til å lindre tretthet, gjenopprette nervesystemet.
   Kavitasjon abdominal hud. Adipose sone gjennomgår ultralyd bestråling. Ultralyd-stråler trenger dypt inn i huden, det er fett. Kavitasjon helt oppløse cellulitter fettceller. Denne fremgangsmåten er lange, men effektive. Gang på gang ser du resultatet. Skinn med "appelsinskall" vil slå inn i en flat og jevn overflate.
   Vakuum rulle massasje LOG. Den nyeste måten å korrigere og endre form. Denne metoden bryter ned umiddelbart foreldet, midlertidig fett. Denne enheten er utformet i sentrum korreksjon Italia nylig, ca 3 år siden. Vi i år 8000 på en kvinner som bruker denne prosedyren. Pluss tjenesten - fjerne fuktighet underhudsfett samtidig. Dermed dannes hevelse, blåmerker og hematom.
   Plastisk kirurgi. En av de mest komplekse og alvorlige kampmetoder med overvekt.

   Nyttige tips


   Be om et tabu å produktgruppe som fremmer forekomsten av cellulitter. Selv i varmt vær forbudt å drikke brus. Melkesjokolade er erstattet av fliser bitre. Følg et spesielt program på ernæring eller kosthold. Skjem deg selv honning wrap (det forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner en stor mengde giftstoffer og overflødig væske fra kroppen til en kvinne).
  Яндекс.Метрика