Hver kvinne ønsker å finne en hemmelig kilde med levende vann eller en hage med epler molodylnymy til ansiktshuden har alltid vært vakker, lyse, ung og rynkefri. Dessverre, hvor du finner disse sjarmerende steder, kan vi ikke si, men hvordan bli kvitt, eller redusere rynker i pannen området, la oss prøve å forstå.

Hvordan bli kvitt rynker i pannen?


 Dessverre, i løpet av årene, blir mindre elastisk hud, ansikts rynker vises først. Det mest bemerkelsesverdige er i hjørnene av øynene, leppene og folder i pannen. Videre kan rynker oppstår i ung alder på grunn av underernæring og mangel på forsvarlig omsorg.
 Det finnes mange forskjellige metoder som fremmer utjevning av rynker i pannen, fra hjemmet, til spesialiserte prosedyrer i kosmetikk kontoret.

 Bli kvitt rynker i pannen hjemme


 Det er mulig å fjerne de eksisterende rynker uten å ty til ansiktsbehandlinger, plastisk kirurgi, Botox-injeksjoner og unngå andre invasive metoder?
 Vurdere måter å bli kvitt rynker på hodet ved å bruke folk rettsmidler hjemme.
 Rynker på pannen er en følge av tap av kollagen og elastin egenskaper, noe som gir hudens fasthet og elastisitet. Merk at rynker kan vises ikke bare på grunn av den naturlige aldring av huden begynner, men også på grunn av skjerpende faktorer som røyking, alkoholmisbruk solbrenthet, stress, tunge, det utmattende arbeid, mangel på skikkelig søvn og hvile.

 Ved hjelp otsheluschyvayuschye og fuktighetskrem

 Gjør det til en regel å bruke scrubs to ganger i uken. På grunn av peeling døde døde celler og gradvis utskifting av huden, kan redusere rynker i pannen. Påfør vaskemiddel på pannen og fingertuppene gni forsiktig i en sirkulær bevegelse skatt, vask deretter med og bruke en fuktighetskrem.
 Regelmessig ansiktsmassasje vil hjelpe i kampen mot rynker, spesielt hvis du legger kokosolje eller bruke en krem ​​med tillegg av vitamin E. Ta din vanlige krem, presse litt på håndflaten og slippe noen dråper vitamin E i smør, deretter lett berøring kill rynke krem. Vitamin E kapsler fritt selges i apotek, en unik kilde til vitaminer for huden din helse.
 Like effektive for næring til huden ved hjelp av kokos olje, hell i 2-3 ss palme og forsiktig massasje av huden i pannen.
Hvordan bli kvitt rynker i pannen?


 Kjøpe høy kvalitet anti-aging kosmetikk

 Velge butikkene betyr å forynge huden i ansiktet, foretrekker krem ​​med et høyt innhold av vitamin A (retinol), C, E, AHA (alpha hydroskydnыh syrer), fine, hvis et medlem er druekjerneolje.
 ANA har en fuktighetsgivende effekt og otsheluschyvayuschym, vil retinol bli kvitt rynker, pigmentering, hud rozhladyt, vыrovnyt hennes tone og farge. Vitamin C vil øke kollagenproduksjonen og bekjempe de skadelige effektene av frie radikaler. Husk at kremer bør brukes for lang tid å få en reell effekt.

 Lead sunn livsstil

 Tips - Drikk mer vann - ikke bare hørtes lat. Imidlertid, i kampen mot rynker denne enkle metoden vil i betydelig grad redusere antall rynker i pannen, og i særdeleshet, og forbedrer hudens utseende, på grunn av det faktum at det vil bli mer smidig og elastisk. Standardsats på voksen 8-10 glass om dagen.
 Få nok søvn - en annen mektig våpen i kampen mot rynker i pannen. Under søvn, blir kroppen fremstilt av kollagen og elastin, som danner "basis" av huden. Kollagen gir huden elastisitet og elastin gir elastisitet. Disse stoffene holde på fuktigheten, og dermed mykgjør huden og fuktighetsgivende hjelper huden bli glatt panne og forebygger rynker. 7-8 timer med god søvn helse vil bidra til jakten på den perfekte huden i pannen.
 Blant annet har du å gi opp en skadelig for huden i pannen, vaner - røyking. Hvis du røyker, vet du at det er skadelig effekt fører til en dramatisk aldring av huden, noe som gjør det fettete, læraktig og rynkete, på grunn av den gradvise ødeleggelse av to proteiner som trengs hud - kollagen og elastin.
Hvordan bli kvitt rynker i pannen?

 Massasje av rynker i pannen


 Før du begynner massasje, vask med og fjerne rester av kosmetikk, bør ansiktet være ren. Dypp fingrene i krem ​​eller olje, for eksempel olivenolje og starte virksomhet.

 •  Palm kovshykom lage fire fingre på hver hånd og kontakt med hverandre i en horisontal posisjon Flytt dem til midten av pannen til templene. Bevegelsene skal være myk, ikke strekke huden. Spille 8-10.

 •  Fra midten av pannen til templene trekke fingrene på begge hender gjerde knagger. Fire tapp på hver halvdel av pannen. Gjøre disse bevegelsene 5-6 ganger.

 •  Fingrene på en hånd, tegne en serie på åtte, først på langs og deretter horisontalt. Andre hånden holder huden for å unngå unødvendig spenning. Gjenta 5-6 ganger.


 •  Ansikt rynke på pannen


   Enkel å bruke, men ikke mindre effektive, anti-rynke maske på pannen, for å hjelpe ytterligere forbedre ytelsen til massasje.

   Maske av sitron juice og egg for umiddelbar effekt

   Klem sitronsaft blandet med eggehvite. Påfør blandingen i pannen. Skyll huden med følelse av sammensnøring.
   Du kan lage en maske med eggeplomme. Bland en teskje honning, sitronsaft og eggeplomme. Hold pannen ca 10 minutter og skyll med varmt vann.
  Hvordan bli kvitt rynker i pannen?


   Tomato Mask

   Forberede mashed tomater, etter å ha fjernet frøene og huden. Hold sausen i pannen i minst 20 minutter.

   Masken av voks

   Hvis du trenger en rask effekt før du går ut i lyset, gjør en parafinmaske.
   Smelt i vannbad kosmetisk voks, våt den og sette stoff klut på pannen smurt forhånd sin olivenolje. Fjerne duken etter at den stivner.

   Masken av grønnsaker

   Like fantastisk og svare på vegetabilske masker. Gni fersk revet poteter og agurk, hver og en. I den resulterende slurry legge en teskje olivenolje og sitronsaft. Spre pannen i 15 minutter. Skyll med varmt vann. Vel, hvis vannet vask dryss med sitronsaft.
   Hvis du legger merke til rynker i pannen, ikke rush å ty til botox eller andre invasive prosedyrer. Bare følg et riktig kosthold, sunn livsstil og regelmessig følge noen enkle trinn for å ta vare på huden din.
  Sellerirot: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
   Når selleri (urt av familien Umbelliferae) tjente bare til å dekorere bordet. Sine gode egenskaper har verdsatt bare i det 17. århundre, og begynte å bruke til andre formål.
   I maten brukte alle deler av anlegget, men de mest verdifulle komponentene er kjøttfulle rot og elastisk, crunchy stengel. Sellerirot er en godt utviklet rot runde, som nå er verdsatt alle husmødre og gourmeter verdens.
   Nyttige enn selleri?
   Nyttige egenskaper selleri er basert på en unik del av anlegget. Den er rik på vitamin A, C, E, B, K, essensielle oljer, syrer (askorbinsyre, oksalsyre, folat, chlorogenic). I tillegg inneholder planten høye mengder av mineraler: kalium, fosfor, natrium, kalsium og andre mineraler.
   Den essensielle oljen er til stede i røtter og stilker av selleri, stimulerer produksjonen av magesyren, så de anbefaler å supplere dietten av pasienter med diabetes. Selleri rot er nyttig for å spise eldre grunn av sin evne til å forbedre kroppsvæske og elektrolyttmetabolismen.
   Den største helbredende effekt gir bruk av rå rot. Det er nyttig ved behandling av:
   - Revmatisme;
   - Fedme;
   - Sykdommer i magen;
   - Sykdommer i blæren.
   Gi stabile celler, bremser dette anlegget aldringsprosessen, samtidig øke fysiske og mentale evner av organismen.
   Sellerirot er aktiv aide kroppen i assimilering av protein. På grunn av sine egenskaper for å hindre opphopning av gasser i fordøyelseskanalen og utvikling av putrefactive prosesser i det, er denne roten et uunnværlig tilbehør til kjøttretter.
   Selleri - en stor naturlig afrodisiakum og så er ansett som en integrert del i menns kosthold.
   Preparater av selleri brukes til å regulere noen indre organer (nyre, lever) og har følgende egenskaper:
   - Sårtilheling;
   - Sleeping piller;
   - Smertestillende;
   - Allergisk;
   - Vanndrivende.
   På grunn av den siste selleri er involvert i behandlingen av leddinflammasjon og infeksiøse sykdommer i det urogenitale system.
   Høyt vanninnhold gjør rotvekster ideell for en diett produkt. Med lavt kalori inneholder en masse av fiber, slik at bruken fremmer en følelse av metthet.
   Sellerirot i matlaging
   Sellerirot kan stekes, salt, koke, steke og selv marinere. Smaken av kokt roten har en ekstern likhet med kokte poteter, derimot, mye selleri pahuchishe. Det er på grunn av krydret smak og lukt det er en original tillegg til rettene. Saftig, smakfull roten massen brukes til salater.
   Oppskrift velsmakende vitamin salat:
   - Selleri, rist;
   - revet gulrot;
   - Fint strimlet kål;
   - Revet epler.
   Alt dette smakfull blanding av krydret olje og servert til bordet.
   På den revet rot og bland havregryn dyktige vertinne forberedt burgere. Kuttet små strimler og perfekt erstatter roten protushennыy fulle måltider i dietter der det er et ønske om å bli kvitt de irriterende par pounds. Med samme formål og Sel'dereyinyyi forberede suppe.
   Maten er tilberedt ved hjelp av revet rot, og klemte saften ut av det er en fin måte å opprettholde normal helse og rensing kroppen for giftstoffer. Alle rettene selleri i harmoni med gulrøtter, ananas, epler, spesielt sure.
   Kontraindikasjoner mot bruk av selleri
   Sellerirot er kontraindisert å ta gravide og personer som lider av nyresykdom.  
  Яндекс.Метрика