La øret, hva du skal gjøre?
 Forkjølelse - veldig snikende sykdom, og ikke sjelden, noe som gir komplikasjoner til øre eller nese. Sterkest rammet er folk som har kroniske sykdommer som rhinitt eller bihulebetennelse.
 For en dag kan pålegge nasopharynx, og lå øre, men smertefulle symptomer ikke kan være. På grunn av fravær av smerte i ørene til mange av fylde i ingen hast med å besøke Laura, fordi vi lever etter prinsippet: ingen smerte, så ikke forferdelig, bare passere.
 Men det faktum at hun er ingenting prippen ører og den samme urovekkende og farlig funksjonen begynner mellomørebetennelse som "skyte" skiftenøkkel. Bare utseendet av smerte avhenger av alvorlighetsgraden og komplikasjoner av otitis medietyper, kan være en betennelse i mellomøret, og betennelse kan utenfor.
 Imidlertid kan lunger forekomme i helt frisk person, etter bading, etter flyturen. Årsakene kan være mange. Men hva hvis du la øret, men fortsatt har ikke tid til å gå til Laura?
 Hvordan å behandle øret pant?
 Selvfølgelig, den beste løsningen - å finne tid til å besøke en spesialist, spesielt hvis den har hatt problemer med ørene. Men hvis det ikke er temperatur, så du har to eller tre dager for egenbehandling. Det viktigste - ikke nødvendigvis pereoholodzhuyte hodet og dekke sår øret tørr bomullspinne. Selv etter full gjenoppretting denne forholdsregelen er ikke overdreven i syv til ti dager.
 Nå prøver vi å finne årsaken lunger hvis det skjedde plutselig etter bading i bassenget eller etter en dusj, så mest sannsynlig, er øret utsettes for vann. Du kan hoppe på ett ben som vыtryasaya vann fra ørene forsiktig og grunne promaknut bomullspinne. Det bomullspinne, trenger ikke å dytte en kamp i hans ører, pinner eller stenger. Hvis et par timer zolozhennost mislyktes, løser godteri til mer hlytaty. Dette er nødvendig for å auditiv tube kunne åpne igjen shlatыvanyya hyppig årsak hyppige muskelsammentrekninger og effektivt hjelper.
 Plutselig lunger kan oppstå gjennom de vanlige ørevoks. Fjerne dem kan bare være en lege, fordi de selvrensende ører kan komprimeres så mye svovel som deretter vil det gi flere problemer.
 Hvis lunger fra forkjølelse
 Typisk innestengte ører - komplikasjoner forårsaket av en kald. Derfor må riktig behandling først bli kvitt forkjølelse, så lenge bihulebetennelse til døden kan ikke engang drømme om å returnere den vanlige høring.
 For dette idealet hyppig neseskyllesaltlake. Alternativt kan du skrive inn en enkel løsning pyatykubovыy sprøyte presset det ene neseboret, og angi den andre løsningen, mens litt vippe hodet til den ene siden. Salt, får inne, fjerner hevelser slimete, desinfiserer, frigjør nasal sinus. Purge nese på denne måten krever minst fem ganger om dagen, etter prochyschenyya skal dryppe nesen eller "naftizina" eller annet stoff som passer deg best. Som hvordan vil være din rennende nese, vil lunger avta.
 Sammen med behandling av nesen kan gjøre en kompress: sette rundt ørene, dynket i vodka eller borsyre alkohol, gasbind, dekket med et lite stykke vanntett tape og deretter øre zakutuyetsya varmt skjerf. Men det er viktig å huske på at hvis en liten er den temperatur, komprimere, samt eventuelle oppvarmings gjør fritt. Så ikke nøl med å deretter umiddelbart gå til Laura for profesjonell eller ring huset bedre.
 Enhver behandling bør ikke glemme at øre, nese og hals - bare systemet, og hvis en ting med dette systemet tar smerten signal, er det nødvendig å gjennomføre behandling, siden kilden til smerte. Deretter stuffiness i ørene fra kaldt blir mye mindre trøbbel.  
Sprekker i fingrene: årsaker og behandling
 Våre milde penner som visittkort, velstelte fingre, ryddig manikyr, myk og fløyelsaktig hud - hvem av oss har ikke forpliktet seg til det? Dessverre, bevare skjønnheten av hendene er ikke så lett som vi alle gjør med hendene, vaske, glatt, ta oppvasken, bruke sminke.
 Som et naturlig resultat, det er sprekker på fingrene, begynner huden å flasse av og trist, alt masochku og kremer hjelp for lang. Men for å bli kvitt disse problemene er viktigst, til denne tilnærmingen.
 Hva sprekker på fingrene
 Årsakene til sprekker på fingrene er faktisk veldig mye fra eksterne faktorer, og slutter med en dyp interne problemer.
 Først, hvorfor lider våre hender og hud - rensemidler. Lest vi lovet reklame, oppvaskmiddel - kjemisk, og kraftig nok, noen sier ikke rart at du ikke kan bruke vaskemiddel hvis hendene er sår eller rifter. Derfor, hvis det er et problem med huden, bør du gjøre det til en regel alltid bruke hansker for å vaske retter. Fryd deg ikke at etter bruk, kan du bare fukte hendene og alt, kan ingen krem ​​ikke lang bevare og redde huden på hendene.
 Huden er også følsom for eventuelle temperaturforskjeller er spesielt følsom hud som ikke tåler noen kjøling, spesielt kald luft. Arms kan ikke bare dekket med sprekker reaksjon oppstår nesten umiddelbart ved symptomer som ligner allergisk mer. Hvis, innen to dager, er ingen tiltak, sprekker fordypet, blir smertefulle sår. Og nå dette stadiet er mye vanskeligere å behandle.
 Men huden kan sprekke og hvis du har et helseproblem. For eksempel kan hormonelle bakgrunn eller sopp lett forårsake sprekker i huden, ikke bare på tærne. Ofte årsaken til sprekker er vitaminmangel, akutt mangel på en vitamin eller aminosyrer kan føre til alvorlig feilfunksjon av kroppen, noe som umiddelbart påvirke huden, fordi den er et speilbilde av vår helse.
 Hvordan å behandle sprekker på fingrene
 Først av alt, ta det til en regel å ikke bruke vanlig såpe, kast den og erstatte skum håndsåpe eller barn.
 Tren deg så snart oppvasken eller hender Vi tilbrakte i vannet, skyll huden infusjon av urter. Ideell all komfort og redusere betennelse, for eksempel brennesle, kamille, Banan.
 Få et par par hansker, vaske, rydde kjøkkenet og engasjert i oppdrett bare de, først, vil det spare hendene fra skadelige komponenter, og for det andre, holde lenge vakker manikyr, som også lider av hyppige opphold i vann .
 Flere ganger om dagen for å fukte huden bør være bra, spesielt om natten, vil det bidra til å forhindre nye sprekker og peeling. Nå er mange salver med helbredende effekt, som for eksempel den velkjente "Bora Plus" bidrar til å raskt fjerne sprekker, hvis sprekkene er dypt, kan du kjøpe en spesiell biologisk lim - han ser ut til å være klistret berørte området, forårsaker sår leges raskere.
 Det vil være flott om et par ganger i uken gjør du forskjellige masker for hender og fingre, enten laget sprekker.
 Hvis problemet ikke er det, så ikke utsette å gå til legen. Bare tester ikke klarer å identifisere årsaken til de interne problemer i huden ekspert vil soskrob vanlig å bestemme arten av forekomsten av sykdommen. Vanligvis resultatene kommer raskt og behandling ikke representere noe kompleks.
 I off-season prøver å spise så mange friske frukter og grønnsaker, mette kroppen med naturlige vitaminer hjelper kroppen å holde og ikke eskalerer beriberi, spesielt hyppige årsaker til sprekker på fingre og hender. Alternativt fra beriberi kan lagre og utveksle kompleks vitaminer, men kan bare si nøyaktig spesialist, med fokus på graden av skade og hele kliniske bildet.  
Frekvensen av prolaktin hos kvinner
 En indikator på helsen til kvinnen er nivået av hormonet prolaktin, som er produsert i hypofysen.
 Funksjon av prolaktin hos kvinner på ulike måter:
 - Stimulerer bryst utvikling;
 - Obligatorisk for amming;
 - Regulerer vann-salt metabolisme;
 - Ansvarlig for hårvekst.
 Frekvensen av prolaktin hos kvinner
 Satt prolaktinnivå ved hjelp av blodprøver. Det bør imidlertid være oppmerksom på at disse tallene kan stige under trening, samleie, på grunn av høye temperaturer, for eksempel i en badstue etter å ha drukket i stressende situasjoner. Så på terskelen til å sette all denne analysen må utelukkes at risikoen for unøyaktige resultater minimert.
 For å få de mest nøyaktige resultater, ta denne testen bedre i den første fasen av syklusen - 5-7 dag fra begynnelsen av menstruasjonssyklusen. Egnet som den andre fasen av syklusen - 18-22 dager. Å evaluere ytelsen, er det viktig å vite at frekvensen av prolaktin hos kvinner i fertil alder er 40-530mEd / l. Men selv overskrider de grensene 10-40 MED / l er ikke en alvorlig bekymring.
 I tilfelle den nødvendige analyse på prolaktin?
 Hvis det er visse indikasjoner Legen kan sende en kvinne til å overgi seg til å bestemme nivåene av prolaktin blod. Disse indikatorene kan være:
 - Uregelmessig menstruasjon, amenoré;
 - Brudd på amming;
 - Infertilitet;
 - Halaktorreya (vekt råmelk molokopodobnoy nekormyaschyh væske hos kvinner).
 Nivået av prolaktin under graviditet og amming
 Kvinner trenger å vite at fra 8 uker av svangerskapet, er prolaktinnivå i kroppen begynner å stige, på grunn av et høyt innhold av østrogen i denne perioden. De maksimale peak hormonnivåer observert ved 20-25 uker av svangerskapet. Siden prolaktin er aktivt involvert i dannelsen av fosterets lungevevet, støtter immunforsvaret, noe som gjør det viktig.
 Like før fødsel prolaktinnivå falle. Videre bidra til dets øke mechanoreceptors brystvorte effekt som oppstår når amming. I denne perioden er prolaktin viktig for dannelsen av melk med råmelk og morsmelk å fylle ut for fôring.
 Det er også antatt at på grunn av inhiberingen av dette hormonet ovulyatsiynoho syklus, noe som resulterer i å forebygge graviditet. Ifølge leger, har noen smertestillende effekt prolaktin, noe som gjør ammingen sterke smerter min mor er.
 Spesielle tiltak for forebygging av lave eller høye nivåer av prolaktin hos kvinner ikke eksisterer. I dette tilfellet kan vi bare gi råd til ikke å bli nervøs, ikke misbruke rusmidler, i hvert fall i solen.
 Hyperprolaktinemi
 Hyperprolaktinemi er en tilstand karakterisert ved unormalt høye nivåer av prolaktin. Med et så stort antall brudd på kvinner har menstruasjonsuregelmessigheter, kan barnløshet utvikle, frigiditet, anorgasmia. Noen ganger er disse forholdene kan i stor grad hovne bryster. Dette øker risikoen for cyste adenomer og melkekjertler. På et høyt nivå av prolaktin i ikke-gravide kvinner og nekormyaschыh galaktoré kan forekomme, manifestert frigjøring av råmelk eller bryst molokopodobnoy væske.
 Redusert prolaktin
 Ganske ofte redusert prolaktinnivå kan oppstå når:
 - Når det gjelder Sheehan syndrom, som viser den viktigste grunnen - kraftig blødning under fødsel;
 - Når det gjelder forlengelse av graviditet;
 - Mens du tar visse legemidler (antiepileptika, dopamin, morfin, etc.).  
Яндекс.Метрика