Lykkelig mann øyne, to strimler teste, bevis av en gynekolog og ultralyd. Det ser ut til å ha alt, og du kan nyte denne vakre staten - graviditet. Men i frykt, og for fred og glede - uforklarlig verkende smerter og tilbud om å dra til sykehuset. Kjent ut? Veldig trist, men ifølge statistikk, hver tredje ung kvinne står overfor en spontanabort.

Trusselen om abort i tidlig


 Hva er en spontanabort
 Spontanabort eller spontan abort - tapet av et barn opp til 20 uker som følge av uventet gravid.
 Dette skjer oftest i første trimester "interessant stilling". I noen tilfeller er kvinnen ikke engang klar over at venter en baby. Kom smertefulle perioder, blødning mer enn vanlig, stripete eller stykker, hvilket betyr at nerazvyvayuschyysya embryo kom fra moren.
 Stadier av abort

 Truet abort. Preget av verkende smerter i korsryggen og magen, mulig mindre utslipp fra blodet.

 Begynte spontan abort. Er økt blødning, kramper smerte er natur, det er svimmelhet og svakhet. I de to første stadiene av svangerskapet kan reddes hvis oppsøke lege umiddelbart eller kaller "03".

 Abort pågår. Smerten økte, frukten inni dør, så hold svangerskapet gir ikke mening. Det er mulig i enkelte tilfeller død av embryoet i noen dager eller uker før sin utelukkelse av livmorhulen.

 Det var en spontanabort. Blødning øker, og går døde med blod. Smerter og kramper stoppe. På grunn av det faktum at embryoet er meget liten, kan man ikke merke på blodtilførsel. Resultatet er lik abort boble grå-hvit, når hele placenta. Hvis den er brutt, kan utslippet se hvitaktige partikler. Når abort og embryo fruktbart skall kan få så full og delvis. I det andre tilfellet, de nødvendige operasjoner og rengjøring av livmoren.

 Hva er årsaken til spontan abort?

 Genetisk - avvisning av et barn; dårlig egg og sperm; misdannelser (unormalt i dannelsen av nervesystemet, hjertet, nyrer og andre vitale organer), uforenlig med liv; serologisk konflikt (Rh-konflikten mor og barn).

 Hormonell - uavhengig av årsak eller nevыrabotka produksjon i utilstrekkelige mengder av progesteron, som er ansvarlig for svangerskapet; skytende androgener (mannlige hormoner).

 Fysisk sykdom forventningsfull mor, slik som virus og infeksjonssykdommer; problemer med det reproduktive systemet hos kvinner (fibroids, svulster, traumer); alder ved graviditet første barn mer enn 38 år; spiseforstyrrelser og alkoholforbruk, røyking og narkotika misbruk.

 Mentale og emosjonelle - frykten for "interessant stilling" spenning, hysteri.

Trusselen om abort i tidlig

 Spontanabort. Symptomer
 Vaginal blødning av ulike slag i første trimester - den farligste symptom på spontan abort. Spotting kan forekomme i løpet av neste menstruasjonsperiode på fire, åtte og tolv uker av svangerskapet, noe som ikke alltid snakker om trusselen mot livet av embryoet. Fargen er mulig fra rød til mørk brun, noen ganger er det slim.
 Hvis hun følte noyusche-skjærende smerter i magen eller ryggen, begynte hun å fange opp, bør hun umiddelbart kontakt med din gynekolog eller hvis tilstanden forverres, må du umiddelbart ringe en ambulanse.
 Hvis plutselige økninger blødning og er ledsaget av smerte, betyr det begynnelsen på en spontanabort. En sterk manifestasjon av symptomene som er nevnt ovenfor, gjennombruddsblødninger vevspartikler bekrefter embryo er en komplett abort.
 Måter å hindre spontan abort

 Konservativ behandling i sykehus eller hjemme under oppsyn av en spesialist. Under behandling, bør kvinner gjennomgår undersøkelse og motta narkotika at hennes legen bestillinger. Vanligvis disse smertestillende midler (No-spa, drypp med "magnesium", papaverine rektalt) og beroligende legemidler eller hormoner (progesteron nødvendig for reguleringen av kroppen). Dessuten er staten styrt av ultralyd.

 Hvis behandlinger er hjemme, må du følge den seksuelle resten. Også emosjonell humør påvirker resultatet av behandlingen. En kvinne skal være rolig, ettersom trusselen ivrige nervøse abort øker.

 Sengeleie. For å redusere fysisk stress på kroppen forventningsfull mor bør redusere til et minimum deres bevegelse, mer hvile, får bare etter behov.

 For å unngå å miste babyen fra serologiske konflikten gravid produsere en utskiftningstransfusjon. Som et resultat det fjerner skadede celler, antistoffer og bilirubin. Blood embryo nettopp oppdatert, men endrer ikke som han fortsetter å produsere celleantigener. På denne måten løse problemet med Rh konflikt mor og barn.

Trusselen om abort i tidlig

 Lagre graviditet til sin forekomst
 Det skal bemerkes at inntil nå forskere ikke har oppfunnet et medikament som hindret spontan abort, og for å tillate at hver genetisk normal graviditet ende levering.
 Under myndighet av hver kvinne i fremtiden kommer til å føde, for å lytte til ekspertene og prøve å redde barnets fødsel til hans opptreden i mors mage. For å få til enkel graviditet er ikke så vanskelig:

 begynne å tenke på graviditet noen måneder før den påståtte svangerskap;

 forlate dårlige vaner;

 bringe kroppen tilbake til det normale gjennom ulike multivitaminer og fysisk aktivitet;

 å spise;

 finne en god gynekolog som vil følge "familien måte."

 I dag, moderne jenter er veldig opptatt av sitt utseende, spesielt figur. Følgelig de besøker helse klubber, treningssentre eller hjemme engasjert. Veldig mye kritiske dagene påvirker kvinners sport. For månedlige hormonelle svingninger som oppstår under kritiske dager kan alvorlig påvirke potensielle idrettsutøvere. Mange viktige innsikter fra treneren til situasjonen. Så kan du med treneren for å diskutere hvordan man kan redusere belastningen eller kanskje til og med avbryte treningen i disse dager.

Sport under menstruasjon


 Kan utøve under menstruasjon?

 En gang i måneden, hver sunne jenter kommer dagers periode. Og naturligvis er spørsmålet: Fortsett å spille idrett? Husk at angrepet i disse dager, og den fysiologiske tilstand av konstant (jenter dette kan ikke flykte). Under de kritiske dager, og legemet renses i denne sammenheng blir mer sårbart. Dette problemet er veldig individuelt. Mye er avhengig av forekomsten av den samme dag. Noen merker selv dem, menstruasjon og smertefri neobilnaya; og noen veldig plaget og kraftige blødninger, magesmerter, ryggsmerter, svimmelhet. Første menstruasjon utøvelse av uønsket byrde; musklene i fremre abdominalvegg og perineum belastning, noe som resulterer i frigjøring av menstruasjonsblod i bukhulen. Hvis du trener, da menstruasjon er ikke en hindring. Hoved lytte til kroppen din.
 Ironisk nok kvinnes kropp under menstruasjon blir mer spenstig. Denne lille hormonelle hoppe, men er det verdt det å bruke. Likevel, hvis du har ubehag, alvorlige kramper og ubehag, er det best å la disse få dagene med idrett, eller prøve seg på yoga (ikke gjør invertert Postures) eller Pilates. Yogatimer vil opprettholde muskel tone som vanlig. Øvelser og positurer som er designet for betydelig reduksjon og abdominal arbeid, er det bedre å gå glipp av mensen, da disse øvelsene kan føre til brudd på hele menstruasjonssyklusen.

 Konsultere legen din

 Før du begynner å sport under menstruasjon, bør du kontakte lege. Fordi hvis du har noen gynekologisk sykdom, legen vil fortelle deg at du kan ta den belastningen på kroppen din, eller kanskje helt forby øvelse i de kritiske dagene. Selv om du ikke har noen sykdommer, i alle fall, er det nødvendig å gå til en lege, som litt mosjon kan forårsake sykdom endometriose. Men idrett under menstruasjon skaper en konkurranse smertestillende piller, kan takket være regelmessig mosjon hell håndtere pre menstrual syndrom, bedre helse, humør og forkorte kurset de kritiske dagene.
Sport under menstruasjon


 Hvordan unngå smerter under menstruasjon

 Stabile sport er i stand til å ikke bare redusere smerter under menstruasjon, men også løse mange helseproblemer, spesielt med kvinners helse. Til månen var du komfortabel uke før de kritiske dagene bør vie kardyonahruzkam. Dette presset vil bidra til blodstrømmen. Men ikke gå over med kardionavantazhennyamy, risikere å bli forlatt utmattet. Hvis du trykker svak, ikke gjør øvelser som bruker det meste av denne delen av kroppen. Ellers vil du vokse dra smerter i mage og rygg. For å unngå ubehag kan gjøre massasje. Men til en viss trening hjelpe takle smertefulle opplevelser. Med rennende du kan fjerne smerten. Kjører i løpet av de kritiske dagene finne et godt middel for fysisk fostring. Du kan utføre tøyningsøvelser og styrke musklene i øvre trykk. Også, for å redusere smerte kan løfte bena på veggen (til toppen) og bo i den posisjon 5 til 10 minutter. Vite hvor mye utslipp vil øke, men vil være smertefri menstruasjon. Det eneste viktige er ikke å overdrive belastningen. 

 Vektøkning

 Hvis du merker en økning i vekt, så ikke være i panikk og ikke rush å gå ned i vekt. Vektøkning er et vanlig fenomen. I andre halvdel av syklusen kan være litt overvektig. Vektøkning i dette tilfellet er det greit, fordi hormoner som produseres under menstruasjon, holder vann i kroppen. Med avgang av måne vann ville gå for.

 Hva du skal ha til trening og hvordan å holde det

 I trening bedre å bruke mørke klær, slik at du vil føle deg mer trygg og komfortabel; rommet der du er engasjert til å være godt ventilert for å unngå overoppheting. Følg bare to regler i perioden. Ikke løfte vekter og ikke gjør noen brå bevegelser.
Sport under menstruasjon


 Hygiene under menstruasjon

 Med nye utbygginger innen personlig hygiene, kan kvinner delta i hvilken som helst idrett. Plutselig spørsmålet: "Hva er de beste pads eller tamponger? "Meninger er delt i denne saken. I dag, betyr en ny hygienisk menstruasjonskopp. Menstruasjonsblod samler ganske tykk og hindrer dens forekomst. Opptak sjel er også en integrert del av helse. Roll under menstruasjon bør tas minst to ganger om dagen kan mer og mer.

 Svømming under menstruasjon

 Leger, selvfølgelig, advart om at å svømme er ikke nødvendig i løpet av menstruasjonen. Først, er immunsystemet sårbart, og livmorhalsen utvider. I dette tilfellet er det risiko for en infeksjon øker ikke god. For det andre, er det antatt at for å svømme under menstruasjon er ikke hygienisk. Men hva hvis nesen svømming konkurranse? Mensbeger for å hjelpe deg. Dersom alle hygieneprodukter du velge mensbeger, er svømmebassenget mulig. Bolle beskytte deg i 6 timer. For å beskytte seg selv enda mer, kan du støtte kroppen med vitaminer, frukt og grønnsaker.  
Яндекс.Метрика