Ingen make-up representerer ikke en vei ut av bygningen nesten ingen moderne kvinne. Og øyesminke er ikke den siste plassen å skape et helhetlig bilde av bildet av kvinner. For å skape den ved hjelp mascara som gjør dem skiller seg ut, noe som gjør lenger utsikt og bidrar til å skaffe seg større uttrykksfullhet. Men på grunn av den sarte huden øyesminke, og gjøre øynene dine føler mye stress.

Hvorfor det er betennelse i øyet mascara?


 Moderne mascara, er bygget opp av kjemikalier. I de aller overflod av ressurser for øyesminke, som leverer en rekke produsenter, er det lett å bli forvirret og velge lav kvalitet på produktene. Når møtt med denne mascara øye mulige negative konsekvenser - betennelse i øyet. La oss se på disse negative effektene.

 Som kan føre til betennelse i øyet

 Usikre mascara.

 Øyet spyles, brant, smerter i øynene, rennende øyne - alle tegn på betennelse på grunn av kollisjon med dårlig kvalitet blekk. Betennelse i øyet - er ikke noe annet enn en defensiv reaksjon på utenlandske øyne aggressive komponenter i dette tilfellet er en del av kadaveret.
 Hva som kan påvirke prosessen med betennelse i øyet. Det er for det første sammensetningen av dyreskrotten. Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på sammensetningen av kadaveret. Det anbefales å velge hypoallergenic mascara. Likeledes må det være bevist blekk merker, verdsettelse omdømmet til sine produkter og overvåke kvaliteten på komponentene som utgjør kadaveret.
 Strukturen hypoallergeniske mascara inkluderer komponenter slik som vann, naturlige oljer og voks. Alle disse komponentene kan ikke skade øyet og forårsake betennelse. Denne mascaraen er helt trygt for øynene. Men vi må huske at det ikke vil være billig, som det hindrer betennelse, optiker og nærer vippene. Hvis du er medlem skrotten olje, konserveringsmidler og kvikksølv saks skyld - bør tenke på sikkerheten for sine egne øyne. Disse stoffene kolliderer med overflaten av øyet, kan forårsake uønskede inflammatoriske prosesser som krever ekspertråd.

 Bruken av dårlige midler for fjerning av sminke.

 Betennelse i øyet kan forekomme ikke bare på grunn av dårlig kvalitet skrotter, men på grunn av dårlige midler for å fjerne makeup. Det er også mulig. På kvelden fjerner makeup, kan klokkespill våkne opp med røde betente øyne. Umiddelbart vanskelig å forestille seg at hele grunnen til å fjerne make-up kjøretøy. Men dette er mulig. Ofte gjør produsentene ikke ta hensyn til slike detaljer som makeup remover og bruker derfor lav kvalitet komponentene som utgjør deres sammensetning.

 Allergi.

 Ganske ofte de vanlige komponenter av allergisk reaksjon. Det manifesterer seg som følger: hvite i øynene var røde, det er frykt for lys, øyelokkene hovne og kløende. Hvis disse symptomene og de ikke har noen relatert øyeinfeksjon, bør du slutte å bruke den vanlige mascara siden dens sammensetning er en komponent som forårsaker allergi. Å finne årsakene og behandling er nødvendig å søke legehjelp. Til selvmedisinering i tilfelle av allergi kan ikke, som det kan føre til alvorlige konsekvenser.
 Derfor, for ikke å kjøre inn i en allergisk reaksjon, bør du bruke hypoallergeniske mascara bevist kvalitetsmerker som ikke inneholder noen skadelige tilsetningsstoffer og består bare av essensielle oljer, vann og voks.
Hvorfor det er betennelse i øyet mascara?


 Unnlatelse av å overholde hygiene øyne.

 Som et resultat et eneste program av mascara for å fremheve ikke-konvensjonelle regler for hygiene. På kvelden er det obligatorisk å fjerne makeup, fjerne overflødig maskara på øyevippene som de kan få overnatte i øyet og dermed føre til en betennelsesreaksjon. På dette punktet ofte oversett og leter etter årsaken til noe, ikke bare i sin mangel på respekt for reglene for hygiene.


 Reduserer betennelse

 Definere symptomer og forårsaker betennelse, må vi vurdere hvordan og som du kan fjerne betennelse. Fastsetter bare at med en alvorlig betennelse i det første trinnet er å kontakte en lege og alle manipulasjoner utført bare under hans veiledning. Du må først bli testet for bestemmelse av årsaken til betennelse, bestemme hva det er - eller kontaktallergi betennelse. Bidra til å lindre inflammatoriske øyedråper (levomitsytyn, albutsyt), antihistaminer.
 Fjern også øyebetennelse ved hjelp av tradisjonelle medisiner. Øyne vasket avkok storfe. Gjør lotion med kamilleekstrakt og komprimere kald te.
 Lindrer symptomene maskere med poteter. Rå poteter trenger å rive. Den resulterende blanding blir lagt ut på to stykker gas eller en bandasje. Eventuelt tilsatt 3-5 dråper av essensielle oljer (for eksempel fersken, oliven olje). Som et resultat av to klare lotion som påføres betente øyne i 10-15 minutter. Deretter vaskes øyne med vann ved romtemperatur. Disse lotions er gjort daglig inntil betennelsen ikke går ned.
 Ikke glem om babyen krem ​​- betent øyepartiet fett babyen krem ​​som fremmer rask fjerning av betennelse.
Hvorfor det er betennelse i øyet mascara?


 Veiledning om riktig bruk av skrotter

 Oppsummerer alle de ovennevnte, må du huske på at du velger mascara, lese nøye kadaveret sammensetning. Dens struktur bør ikke inneholde skadelige stoffer parafin. Kjøp blekk bare påvist produsenter som produserer kvalitetsprodukter.
 Når du kjøper produkter, bør du ikke glemme datoen. Kjøpe utgåtte produkter og bruke det, gjør vi stor skade på øynene.
 Hvis øyet følsomhet Bruk kun hypoallergenic mascara som ikke vil skade øynene dine og vil ikke føre til betennelse.
 Hver kveld makeup shoot kvalitet medier og ikke glem de grunnleggende reglene for hygiene øyne.
 For å hindre betennelse i øyet kan være en gang i uken for å gjøre den beroligende maske, fuktighetskrem. Således forhindret muligheten for antennelse.
 Ta vare på dine øyne og vipper, så ikke trenger å forholde seg betennelse i øynene og alle dens konsekvenser.  
 Basert på den store mengden av data som er ansett å være i mennesker i alderen 20-45 år normalt maksimaltrykk på 110 til 140 mmHg, minimum - 60 til 85. Verdien av blodtrykket for alle ikke er strengt konstant. Svingninger i blodtrykket kan forekomme med fysisk arbeid, under og etter å ha sovet, spist, med sterk uro, betydelige svingninger i barometertrykk. Men disse unormalt blodtrykk forårsaket av disse faktorene, er det kortsiktig.

Urter til lavere trykk


 Men hvis det er en forlenget forandring i blodtrykk over normale verdier kalles hypertensjon.
 En av metodene for behandling og forebygging av hypertensjon er urtemedisin eller urtemedisin. Ved bearish press urter omfatter følgende:


 Aronia Aronia

 Periwinkle

 Valeriana officin

 Legeveronika

 Legesteinkløver

 Calendula officin

 Burnet narkotika

 Misteltein

 Motherwort hjerte

 Ruta duftende

 Tørkede blomster myr

 Sholomnytsya Baikal

 Vurdere hver plante separat.

 Aronia Aronia

 Denne busken av familien Rosaceae.
 Aronia er krampeløsende, anti-inflammatorisk, senker blodtrykket, og kapyllyaroukreplyayuschym hemostatisk agent. Påvirke prosessen med hematopoiesis.
 Forebyggende behandling for hypertensjon er chokeberry juice. Juice drikke mellom måltidene for en måned noen ganger øke fristen for opptil 2 måneder. For behandling av hypertensjon brukt chokeberry ekstrakt av frukt. Den er vant til å spise 1/2 kopp 3 ganger om dagen.

 Periwinkle

 Flerårig plante av slekten kutrovyh. Har utvider blodkarene i hjernen effekt, forbedrer cerebral blodstrøm og senker blodtrykket litt. Men husk at planten er giftig.
 Med negl ekstrakt er forberedt som brukes for hypertensjon. Hans ta tre ganger om dagen for 1/3 kopp.
 I den innledende fasen av hypertensjon medisiner brukes også på grunnlag av Barvinok små - ". Vinkapan"
Urter til lavere trykk


 Valeriana officin

 Flerårig urt vendelrot slag. Glatte, antispasmodic og hypotensive egenskaper koronorasshyryayuschymy. Vendelrot preparater benyttes for forebyggelse og behandling av hypertensjon.
 Bruk følgende utdrag av vendelrot til lavere trykk. 1 spiseskje røtter med kaldt kokt vann og insisterer kopper rundt i løpet av dagen. Et glass infusjons drikke i løpet av dagen.

 Legeveronika

 Dette anlegget slekten rannykovyh. Stengelen snikende, pubescent, mange rotfestet.
 Den offisielle medisinske veronica narkotika er ikke aktuelt. Folk som brukes i anlegget for å redusere trykket. For terapeutiske formål, bruker bladene. Infusjoner av urter veronica ta en halv kopp en time før måltider.

 Legesteinkløver

 Urteaktig plante av legume familien, en biennale. Kumarova syre som finnes i Donnyke forbedrer perifert og cerebral blodstrøm. Som folk ta å senke blodtrykket, men vi må huske at kløver øker antall hvite blodlegemer.

 Calendula officin

 Urteaktig årlig plante av slekten Compositae. Under behandling av hypertensjon brukt anstrøk av calendula, pasienter i sin mottakelse forsvinne hodepine, forbedrer søvnen, øker effektiviteten.

 Burnet narkotika

 Flerårig plante av familien Rosaceae. I hypertensive er hun utnevnt som en del av urte.

 Misteltein

 Eviggrønn busk høyde på ca 45 cm, familie omelovyh.
 Av Grass hvit misteltein ekstrakt brukes i hypertensjon stadium I og II. Misteltein bedrer den totale, senker blodtrykket, øker effektiviteten og normaliserer søvn pasienten.
 Men husk at misteltein - giftig og kan føre til forgiftning.
 Infusjon av blader hvit misteltein med hypertensjon: 1 ts helle en kopp kokende vann, la stå i dager, filtrert. Ta ekstrakt fra bladene av hvite misteltein 2-3 ganger om dagen for en spiseskje.

 Motherwort hjerte

 Flerårig plante av familien yasnotkovyh. Motherwort brukes for angina og høyt blodtrykk, hjertefrekvens og regulerer anvendes som et kardiotonisk middel.

 Ruta duftende

 Busker eller urteaktige planter av slekten rue høyde på 25-55 cm.
 Ruth eliminerer kramper muskler galle - og urinveiene, fordi en reduksjon i blodtrykket og redusere hjertefrekvensen.
 Ruta bør brukes med forsiktighet og strengt under medisinsk tilsyn, da dette giftig plante.

 Tørkede blomster myr

 Årlig plante av familien Compositae. Har vasodilaterende og blodtrykksenkende egenskaper, øker blodpropp, har en beroligende effekt. Påfør evig hypertensjon bare i den innledende fasen.

 Sholomnytsya Baikal

 Dette er en flerårig plante av familien Labiatae. Høyde på ca 35 cm. Den har antispasmodic og vasodilaterende effekt. Den brukes for hypertensjon trinn I og II.
Urter til lavere trykk


 Samling av medisinske urter redusere trykket

 Stoffer som finnes i forskjellige urter har ulike effekter, så søknad avgifter urter gir bedre effekt enn bruk av hver plante separat. Men i utarbeidelsen av møtene Herbal anses kontraindikasjoner og individuelle egenskapene til hver enkelt pasient. Du må velge den riktige kombinasjonen av urter, planter og vurdere toksisitet å unngå avhengighet alternativ møtet.
 Hvis ingen positiv effekt for å bruke denne avgiften vil ikke lenger være nødvendig.
 I hypertensive anbefale slike avgifter urter:

 Gress gullris 20 desember

 Herb Leonurus hjerte 20 desember

 Bark Krossved 20 desember

 Roten av vendelrot 20 desember

 Ta 3 ganger om dagen for 1/3 kopp.

 Herb Yarrow 30 desember

 Herb kjerringrokk 30 desember

 Grass hvit misteltein 30 desember

 Herb Poten gås 10 desember

 Gress rue 10 desember

 Ta slurker hele dagen.  
Яндекс.Метрика