Helse hud avhenger ikke bare av såpe du bruker. Hva du spiser eller trening, eller ofte utsatt for stress, så vel som miljøet der du bor og arbeider, har sin verdi. Alt dette påvirker utseendet av huden.


Hva du skal gjøre og hva du ikke bør gjøre for å ha en sunn hud


 Kvinner i alderen gjør ansiktsbehandling med mat, som egg og olivenolje, jordbær, agurk hevelse av øyet. Men hva du putter i munnen kan påvirke helsen til huden din mer enn hva du putter i ansiktet ditt.
 Du må vurdere alt du spiser. Hvis du har overflødig vekt og du spiser mye bearbeidet mat - brød, kaker, iskrem, og ikke nok frisk frukt og grønnsaker, risikerer du tjene diabetes. I slike tilfeller insulin, hormonet som "låser" celler til glukose kan komme dit, ikke fungerer som det skal. Så glukose reagerer med proteiner, inkludert kollagen, noe som er viktig for hudens elastisitet, nærer celler i stedet. Denne reaksjonen skaper farlige spaltningsprodukter, eller som de kalles frie radikaler. Huden blir svak og mer utsatt for ultrafiolett stråling.
 Sørg for at huden din mottar nok vitamin E og C. Disse vitaminer beskytte huden mot de skadelige effektene av solen. Vitamin C, dessuten er involvert i syntesen av kollagen. Som for vitamin E, kan fås fra rå vegetabilske oljer, egg, fisk, korn og bønner. En sitrus, bær, tomater, søt og chilipepper og urter gi deg vitamin C.
 Fettsyrer av Omega 3 "kan bremse hudens aldring fra solen. De finnes i laks, makrell og tunfisk i. Sunt fett som finnes i olivenolje, nøtter.
 Grønn te - en flott antioksidant. Bare drikke det friskt, ellers effekten vil være ubetydelig.
 Vitamin A - Star kosmetikk. Jo mer vitamin A i blodet, jo mykere hud. Spis mat høy i beta-karoten, som omdannes til vitamin A i kroppen. Vinnere i beta-karoten, oransje, røde og gule frukter, gulrøtter, tomater, spinat og brokkoli.
 Avstå fra alkohol. Alkohol - mester dehydrogenerings kroppen. Selv super fuktighetskrem kan ikke takle tapet av en dag.
 Slutte å røyke. Nikotin ødelegger vitamin C i kroppen, og derved bremser ned kollagensyntesen og akselererer dannelsen av frie radikaler.
 Mangel på søvn er også skadelig for huden. Under søvn gjenoppretter kroppens celler, inkludert hudceller. Hvis du ønsker å være vakker - gi kroppen nok tid til å reparere huden.
 Hvis du skal ta vare på kroppen din, vil han takke deg tilstrekkelig, og belønningen vil være glatt, smidig og strålende hud.  
 Blant oppfinnelser av det 20. århundre, kvinners bind okkupere en høy grad av betydning i hverdagen til moderne kvinner. Ikke rart, siden fremveksten av kvinnelige hygiene under menstruasjon dager føler deg komfortabel og trygg. Foreløpig er det sannsynligvis ingen slik kvinne som ikke ville nyte vanlige bind. I vesken sammen med leppestift, speil, blekk og andre ting, er det alltid en nødssituasjon - bind.


Kvinners menstruasjonsbind Tidligere, under menstruasjon, kvinner brukte bomull-gasbind enheter som ikke er godt beskyttet mot lekkasje fordi kvinner i denne perioden begrense seg mange gleder, ikke iført trange klær og hvite, var mindre aktiv. Medisinsk vatt, gasbind bandasjer og servietter - hygiene produkter som ikke gir full beskyttelse mot lekkasjer under menstruasjon og dårlig innspilt i undertøy. Muligheten til å bruke moderne kvinne legging fratatt mange ulemper at hun fortsatt følte på et tidspunkt da lekket måned.


 Hva er - pads?


 Kvinner stripe er en stripe av stoff sammensatt av materialer som er i stand til å absorbere og holde god væske inni. Det øverste laget er dekket med myk polstring porøs klut med høy absorberingsevne. Det nederste laget er dekket med selvklebende pads som festes til undertøy. Det padding (anyonovыe helsetjenester), der det øverste laget er anionovyy liner impregnert med spesielle stoffer som hindrer vekst av bakterier og eliminere lukt. Mange pads har "vinger" som gir bedre beskyttelse mot lekkasje og mer godt fast på truser, så ikke skifte under gange. Pakninger er pakket i individuelle plastbeholder, som er meget kompakt og lett å åpne.


 Bruken av elektrodene


 Hygieniske pakninger til kvinner pleide å usmoktuvalysya utflod.

 Pakninger for kvinner er daglig og menstruasjons dager.

 Pakninger for hver dag designet for daglig bruk, for ikke å føle ubehag fra naturlige sekreter i løpet av dagen. Tynne daglige pads svært enkel å bruke, nesten umerkelig, så nøyaktig følger konturene av den kvinnelige kroppen. Daglige pakninger er svært forskjellige former og farger. Pakninger for hver dag, fortrinnsvis etter hver endring tur på toalettet, fordi overflaten av topplaget foring skaper et gunstig miljø for formering av mikroorganismer. Dersom den daglige turer med pakning i lang tid, kan det utvikle betennelse i kjønnsorganene.

 Pakninger til måned dividert med volumet av væske som absorberes i dem, det vil si antall dråper, det vil si fra ett til åtte dråper. Padding stort antall dråper av en lang og bred i størrelse, og de er meget nyttig under søvn, så vel som i en hvilken som helst annen situasjon der det ikke er noen mulighet for å endre ofte pakningen. Endre puten under de kritiske dagene som kreves så ofte som mulig, slik at under menstruasjon livmorhalsen er åpen og blødning er en yngleplass for bakterier. Hvis du endrer pads ønskelig å hygienisk podmyvaniya.


 Ved hjelp av avstandsstykker


 Bind ganske enkle å bruke, men for de jentene som først begynner å bruke dem, så beskrev en kort guide. Først fjerner puten fra plastbeholdere etter utvide og rette det OFF papirstrimler med vinger og bunn pads, som er plassert klebrig basis. Etter legging bør gjøre klebrig side til midten av den indre overflaten smelter litt og trykker den forsiktig foldet vingene. Sjekk om det er praktisk, så var det ingen ubehag under bruk. Når du endrer pakning, da oppmerksom på at ikke kastes i toalettet den brukte puten i alle fall. Brukt pad wrap i papir eller emballasje av pads, og deretter kaste i søpla for å drenere tilstoppet ikke.

Kvinners menstruasjonsbind


 Det er viktig å merke seg at mens du bruker pakning for kvinner kan vise ubehag, lukt, irritasjon av slimhinner. Kvinner som opplever en lukt under menstruasjons dager kreves så ofte som mulig å endre pads og eventuelt gjennomføre hygienisk podmyvaniya. Bind skal være forsvarlig sikret til truser at det ikke blir flyttet, og kantene av zahnulysya ellers ikke mulige lekkasjer.

 Når du kjøper pakninger ta hensyn til antall dråper som er oppført på pakken, er at hvis du har et rikt utvalg, og deretter bruke avstandsstykker til mange dråper hvis knappe - to dråper. "Natt" pads bør brukes under søvn fordi de er lengre og rikelig i størrelse, så bidra til å unngå lekkasje over tid.

 Intim hygiene genital bedre å bruke en spesiell intim såpe eller baby såpe som ikke irritere slimhinnene. Hvis kjønnslemlestelse slimhinnen tendens til irritasjon, kan du prøve å bruke pads med overflaten "myk". Hygieniske pakninger til kvinner med aromatiske dufter kan også være årsak til irritasjon.

 Bind - et nødvendig hygieneprodukter for kvinner. Når det brukes riktig, pakninger moderne kvinne føles behagelig og komfortabel i enhver situasjon.  
 For noen år siden ble betraktet som en luksus spa-bad, som kunne brukes bare i high-end salonger. Heldigvis situasjonen har endret seg og nå alle har råd til å kjøpe et fotbad med massasje funksjoner.Fordelene med spas Foot


 Hver dag menneskelige beina føles tung last. Tross alt har de alle vekten av det menneskelige legeme, som laster føtter hele dagen - morgen og kveld. Moderne kvinner som ønsker å alltid se attraktive og fasjonable, foretrekker sko med høye hæler, og dette påvirker naturligvis bena, på slutten av dagen hoven og sår. På anbefaling av leger for hverdags kvinner bør velge sko sokker på en liten hæl, men i realiteten få mennesker adlyder disse reglene. Og hvis du ikke tror en ung mann om mulige konsekvenser av ubehagelig sko, så på slutten av en bestemt tidsperiode, kan du få ulike sykdommer bena fra hevelse og åreknuter slutter. Men disse sykdommer kan forhindres ved å utføre forebyggende fremgangsmåter, hvorav den ene er massasje ved hjelp av spesielle brett.


Fordelene med spas Foot
 I dag nettbutikk massasje utstyr i stand til å tilby forbrukerne et bredt spekter av tilsvarende varer. For å forsterke den terapeutiske effekt av noen av modellene er utstyrt med magneter bad og infrarøde lamper. Som et resultat, kan takket være kosmetisk og medisinsk utstyr gjør fantastiske massasje slitne føtter, mens du velger forskjellige funksjoner terapi.


 Fotmassasje er i stand til å lindre trøtthet, forbedre blodsirkulasjonen i bena, gjenopprette muskel tone og hindre forekomst av ødem i ekstremiteter. Ved føttene til mannen er mange biologisk aktive poeng, så når massasjebehandlinger utført sine insentiver, og derfor er slik stimulering er for alle organer i menneskekroppen.


 Hydro massasje er veldig hyggelig og effektiv funksjon som tar et varmt fotbad. Under massasjebehandlinger apparat danner bobler av luft, noe som skaper en vibrasjon massasje. Besetningen av denne teknikken er svært bredt, slik at hver enkelt kunde til å velge selv hva som er nødvendig. For eksempel bør folk som lider av smerter i ledd og muskler, samt hyppige anfall velge modeller med spesielle magneter, fordi på grunn av et svakt magnetfelt kan oppnå en kraftig helbredende virkning. Men husk at disse bassengene er også kontraindikasjoner, som bør behandles på alvor.  
Яндекс.Метрика