Red Eye: årsaker og behandling
 Røde øyne - sannsynligvis alle av oss er kjent med dette angrepet. Den såkalte syndromet av "røde øyne oppstår fordi utvidelse av overflate blodkar i øyet. Årsakene til dette fenomenet kan være noen få, og de kan være ganske så uskyldig og krever umiddelbar legehjelp. Det bør bemerkes at graden av rødhet er ikke en indikator på alvorlighetsgrad sykdom, og blant de farligste symptomene kan identifiseres tåkesyn og smerter i øyet.
 De viktigste årsakene til røde øyne
 De fleste røde øyne er en konsekvens av eksponering for for tørr luft eller vind, overdreven sollys, støv, fremmedlegemer, en manifestasjon av allergiske reaksjoner, noe som resulterer skade og alle slags andre. Forårsaker rødhet kan også være overdreven fysisk belastning på øynene (f.eks lang arbeid på datamaskinen eller lesing). Rødhet forårsaket av følgende grunner er ikke spesielt farlig hvis de oppstår smertefri og forsvinner i løpet av få dager.
 Frem til utvikling av såre øyne kan forårsake en rekke ulike øyesykdommer er de vanligste:
 1. Glaukom. Denne sykdommen fører til en økning i intraokulært trykk, og fører ofte til rødhet i det ene øyet bare. Dette gir opphav til smerte og redusert klarhet av visjonen.
 2. Akutt konjunktivitt. Det er som et resultat av infeksjon og inflammasjon av membranen som dekker fronten av øyet og øyelokkene - conjunctiva. Årsaken til øyekatarr er virus, bakterier, irritasjon eller allergiske reaksjoner, og bakterier og virus som forårsaker sykdom, svært smittsom.
 3. Kronisk konjunktivitt. Det kan forekomme når utilstrekkelig behandling av akutt konjunktivitt, og manifesterer seg i periodiske forverring av sykdommen.
 4. astigmatisme. Forårsaket av langvarig visuelle belastningen på øynene.
 5. astenopi. Kalt av samme årsaker som astigmatisme.
 6. Blepharitis. Det er betennelse ciliare follikler under påvirkning av hudbakterier. Ofte ledsaget av dannelsen av skorper på øyelokkene og kløe.
 7. uveitt. Når sykdommen blir betent koroidea. Årsaken kan være å få infeksjoner eller toksisk effekt.
 8. sår på hornhinnen. Sykdommer i det ytre skall av øyet - hornhinnen er forårsaket av bakterier eller virus.
 Røde øyne kan også være en slags reaksjon til kontaktlinser som følge av ekteskap eller feil utvalg. Videre kan grunnen være truffet i øyet av en fremmed kropp, den fysiske øyeskader (blåmerker, riper).
 Red Eye Treatment
 Hvis røde øyne var som et resultat av en lang anstrengende å se, trenger du ikke noen spesiell behandling, bare gi øynene dine en pause.
 I den vanligste øyesykdommen - konjunktivitt i alle fall kan ikke berøre eller gni øynene, fordi dette kan du overføre smitte fra pasient øyne fortsatt på sunt. Vil bringe nødhjelp til vanlige øyedråper, resept og varme eller kalde omslag som kan settes til øyet flere ganger om dagen. Den komplette forsvinningen av infeksjon absolutt ikke kan bruke sminke i øyet og kontaktlinse bruk. For å hindre spredning av smitte bør vaske hendene så ofte som mulig.
 I blefaritt bør flere ganger om dagen gjelder varm komprimerer for øyet og tørk kantene på øyelokkene bomullsdott dyppet i baby shampoo før sengetid og etter å ha våknet.
 Eye of noen kjemikalier bør alltid vaske umiddelbart med store mengder vann.
 Hoved medisinsk behandling for røde øyne er øyedråper som constrict blodkar. Det er også ofte brukt polyvinylalkohol, kunstige tårer, beskyttende stoff til hornhinnen, smøremiddel og mykgjørende handling - gipromelloza.
 Blant de brukte folk rettsmidler kan skille pakker med potetskiver, is, innpakket i et skjerf, øye vask i en sterk te eller komprimerer gjennomvåt teposer.
 Ved langvarig stress på visjon, for eksempel i kontinuerlig drift av skjermen, anbefales det å jevne spesielle øvelser for øynene.
 Husk at den skal identifisere kilden til såre øyne, diagnose og riktig behandling kan bare øyelege. Hvis rødhet i øyet varer mer enn to dager, er ledsaget av smerter, nedsatt skarpsyn, var ikke klar utflod fra øynene, bør du umiddelbart oppsøke lege.  
Tea tree for tannbleking
 Tannbleking er den mest populære tema for diskusjon på skjønnhets fora. Bruk av tradisjonelle rettsmidler for tannbleking, for eksempel brus og hydrogen peroxide traumatisk for slimhinnen i tannkjøttet og munnen i det hele tatt. Tea tree tannbleking, nemlig sin pakke i form av essensielle oljer, er ideelt.
 Tea tree brukes i medisin som en antiviral, antiseptisk og soppdrepende middel. En gang i munnen, det skaper et ugunstig miljø for smittestoffer som kan forårsake sykdommer som periodontal sykdom, tannråte, tannkjøttbetennelse.

 Prosedyren for tannbleking tea tree olje


 Før bleking bør pusse tennene. Deretter skylle tannbørsten og dryppe noen dråper på tea tree olje. Børste tennene olje i to minutter. Etter rengjøring munnen kan føle en svak nummenhet og lukt. De første resultatene kan sees innen en uke anvendelse av bleking tenner, de er mye lettere. Også stoppe blødende tannkjøtt, er tartar effekter redusert.
 Tea tree brukes til å bleke tennene ved doser som ikke overstiger to dråper eterisk olje til en ren pensel. Etter direkte prosedyre bør skylle munnen til utryddelse smaken olje. Det bør være oppmerksom på at effekten er bare mulig når du bruker absolutte naturlige oljer, ikke utvannet.
 Man kan bruke en annen fremgangsmåte for bleking: i ett hundre milliliter vann for å oppløse fem dråper av eterisk olje og skylle munnen. Du kan blande tea tree olje med oransje olje for bedre effekt. Skylling er ikke forbudt å utføre daglig.

 Tea tree tannbleking: fordeler Den største fordelen med denne metoden for tannbleking er helse sikkerhet og tilgjengelighet, samt tea tree olje for å kjøpe på apotek.

 I tillegg til tannbleking, te er tre som brukes til behandling av visse sykdommer i munnen.

 Tea tree tannbleking - en relativt skånsom måte, ødelegger ikke tannemaljen.

 Lukten av denne olje er i stand til å ødelegge dårlig ånde i lang tid.

 Tea Tree olje på tannoverflaten danner en film som beskytter emalje fra plakkdannelse, akkumulering av bakterier på tennene og andre komplikasjoner.  
 under svangerskapet, mange kvinner håret får den beste utsikten. De ser sunn og ikke lenger falle. I midten av svangerskapet er den mest merkbare. Dette faktum er lett forklart. Under graviditet en kvinnes kropp gjennomgår den fasen av foryngelse, mettet med næringsstoffer og vitaminer. Håret mens du får sunn og frisk mat, blir vakrere og sterkere.

Håravfall etter fødsel


 Men i aktivering av vekst hår avgjørende rolle spilt av fortsatt normal hormonell. Etter den generative prosessen med håret ser unge mødre verre. Denne kam hår stykker er stadig voksende. Pelsen er raskt tynner og begynner hysterisk kvinne.
 Mange kvinner tror at hårtap etter at barnet inn i verden er ansett som en naturlig prosess og forventet tid når deres eget hår restaurert. Naturligvis, må du bry deg om etter et år håret ikke blir bedre, men snarere blir verre. Det anbefales å umiddelbart slå til svært trikologi.
 Hva forårsaker hårtap etter generativ prosess?
 Årsakene til dette mye. For det første kan det endre hormoner og på grunn av dette legemet opplever stress og justering. Sekund, unge mødre ikke alltid sove veldig nervøs på grunn av den nyfødte. Under slike perioder i livet til en ung mor er mye og samtidig i stedet for enkelt. Normalt kan økt hårtap begynne på 3-4 måneder etter fødsel.
 Omsider hormoner hver kvinne begynner å komme seg, det nødvendige nivået av kvinnelige hormoner slutt normalisert. Hvis hormonet østrogen som mister sin posisjon som stimulerende aspekter av hårvekst, og etter at de vil falle mye mer.
 Også, etter baby kvinner overfor mange problemer - angst, stress, ikke utslett, konstant trøtthet. Alle data og vanskeligstilte omstendigheter kan påvirke håret. Å oppgi kroppen var best, må du først endre din daglige rutine. Det er viktig å prøve å sove med babyen i løpet av dagen, hvis det gjør det umulig å sove om natten.
Håravfall etter fødsel

 Hva bør være mat for den unge moren når gjenopprette hårvekst?
 Naturligvis, etter at barnet inn i verden liket av en kvinne er meget svak og trenger mye vitaminer, mineraler og væske. I kosten bør være en ung mor med god mat på kalsium og jern. Dette er først og fremst på grunn av det faktum at i løpet av svangerskapet eventuelle mors kalsium forbeholder seg alle ga babyen. Produkter som er viktig å bruke når gjenopprette hårvekst er: kondensert melk, ost, meieriprodukter, rømme, melk. Kjøtt kan også inkluderes i kostholdet.
 Det er også viktig å bruke en rekke forskjellige væsker. Når gjenopprette hårvekst etter generativ prosess bør drikke minst to liter om dagen. Te og juice er ikke relatert til dette forumet. Den negative effekten på veksten av hår gir kvinner en stor bruk av kaffedrikker, alkohol, sigaretter, narkotika.
 Også eksperter anbefaler mer postpartum besøk til gatene aktivt flytte. Hårtap hos kvinner etter fødsel, hovedsakelig snakker om svakhet i kroppen og generell immunitet. Så bør alle mulige metoder for å styrke deres helse og ømt behandle deg selv. Dersom alle kommuner kvinnelige kroppen etter fødsel raskt kan bli sterkere og sprette tilbake. Immunitet med stige og hårvekst gjenopprette. Også en kvinne etter fødsel bør være mindre utsatt for stress, bli satt for en god tilfeldighet.
 Postpartum hår
 For å redde seg selv fra ekstrem hårtap etter at barnet, er det viktig å finne tid til å ta vare på deg selv hver dag. Dette viktig oppgave er å gjenopprette skadet hår, forbedre hudens hodet, styrke hårrøttene svekket under fødsel. Å styrke håret postpartum effektivt hjelpe hjemmelaget maske laget av komposisjon - eggeplomme, mørkt brød, varm melk serum.
Håravfall etter fødsel

 Også perfekt ernære hårrøttene skyllinger med urter som kamille, brennesle, søt flagg rot, salvie, burdock. Ganske nyttig for lagring glans til håret ved roten rubbing nærende oljer - jojoba olje eller burdock. For å gjenopprette vekst sterke og tykke hår kvinner i barselperioden bør være kortere hårklipp. Etter levering, vaske håret, sørg for å bruke sjampo og balsam styrke og spesielle skyllinger. De gjør det meste ut av håret fuktig, lydig, noe som gjør dem lett å gre.
 Du bør også ta hensyn til innhold av kjemiske sjampo. Mange vaskemidler hår er en komponent som lauryl sulfate Sodyum som bidrar til å sikre stabil skum når du vasker. Han ødelegger strukturen av håret. Enhver ung mor bør unngå slike balsamer og shampoer.
 Også når gjenopprette hår etter fødsel bør unngå å bruke metallbørster og kammer fordi de kan skade hårrøttene. Myk fin kam massasje hud hodet. Som et resultat forbedrer blodsirkulasjonen, fett og næringsstoffer, mens normalt fordelt i håret. Veldig nyttig for unge mødre i slike situasjoner å bruke noen naturlig eller tre kam børste.
 I å utføre slike enkle, men samtidig nyttige anbefalinger for håret kvinner i barselperioden, kan du bevare skjønnheten i hodet mitt i lang tid. Enhver kvinne bør ta vare på deg selv og håret ditt ikke bare etter fødselen, men i løpet av svangerskapet. Det var da mulig å forhindre håravfall etter utseendet på den nyfødte.  
Яндекс.Метрика