Nesten alle som bor i byen, ifølge psykologer, er utsatt for sykdom 21. århundre - stresset. Stress bør ikke bli forlikt, og bør se ut av det - han er opp til noe godt ville bringe. Og etter å ha lest denne artikkelen, vil du lære litt smarte tips for å hjelpe deg å takle denne sykdommen.


Et lite triks for å avlaste stress


 Vi bruker psykolog og den aller første vi vil gjøre videre. Nedre høyre hånd på hodet hodet og venstre hånd trykker navlen. Som psykologer sier, vil disse enkle trinnene tillate vår indre energi fordeles i like proporsjoner i hele kroppen. Dette og vår helse vil forbedre, og forbedre hukommelse og oppmerksomhet.

 Etter normalisering av energi i kroppen vår flytte fra avslapning. Slappe trenger å kaste bort stress, som er forbundet med stress. For å gjøre dette massasje i ulike deler av hodet. Du kan massere nakken eller lage en liten og lett massasje med fingrene, noe som gjør dem en sirkelbevegelse ikke veldig presser i området over øyenbrynene nærheten templene. Og du kan kombinere begge disse metodene og å massere så lenge spenningen er lav.

Et lite triks for å avlaste stress


 Nå trenger vi å hjelpe hjertet til å bli stille og etablere sirkulasjon. Her er vi gjennomføre to fingre på overleppen av munnen vår. Og den andre armen slippe hodet og plassere ryggraden. Vi trenger flere ganger for å utføre en enkel øvelse. Å trykke hardt med fingrene på overleppen og gå. Og selvfølgelig - ikke glem et par ganger for å gjenta det.

 Til slutt, for å fullt ut gjennomføre våre øvelser for å avlaste stress og vil gni øreflippen mot haken, kjøring av det alle dårlige tanker om dårlig situasjon som for en tid siden du hadde. Dette øvelser vil diskutere rundt 400 aktive punkter som bidrar til oppvåkningen av kreativ tenkning.

 Og det er alt. Nå er vi tilbake i orden.

 I lys av hender og negler kan ikke bare finne ut hvordan en person ser på dem og bedømme den mulige sykdom i kroppen. Neglene kan fortelle mye mer: natur, karakter og selv skjebnen til sin eier. Det er mange fag, hvor neglene er gitt betydning.


Tegnet på negler


 I magi ved hjelp av spiker justert skjebne og gjort opp konspirasjoner. I Palmistry negler er et mål på levedyktighet og menneskelig potensial. I astrologi, er spikerføringen i kommunikasjon med kosmos.

 Psykologer har funnet en sammenheng mellom form negler mann og hans karakter:

 Negler konisk og ovale vanlig hos personer utsatt for subtile fag, kunstfag. Slike folk lett tilpasse seg omgivelsene og finne en felles plattform med andre. Eierne av denne formen for negler anbefales å følge nøye med tilstanden i luftveiene og styrke ryggmuskulaturen.

 Negler er formet finnene. Deres eiere er ofte klassifisert som spesielt energiske mennesker er født materialister. Disse menneskene tankene går foran følelser. De anbefalte avspenningsøvelser og yoga.

 Konkave negler iboende i mennesker utsatt for nervøs utmattelse. De er sunne matvarer med et høyt innhold av vitaminer og mineraler.

 Foursquare negler tyder på at deres sjef disiplinert, kjærlig person prosedyre. Massere ryggen foten og bidra til å lette indre spenninger og lindre sjelen.

 Røff, buede negler - et tegn på vilkårlig, onde natur.

 Personer med blek og avrundet negleplaten anses som farlige på alle måter.

 Små, inngrodde negler iboende i kroppen er veldig følsom og sårbar natur støtende.

 Korte negler - et tegn på militær natur, slike folk er ledere for livet. Hvis neglene er tykk med sin hersker, mest sannsynlig ganske snart sint. Disse menneskene liker å engasjere seg i debatten, for å bevise sin sak, kritisere og gjøre narr av hans følgesvenn. Alle har de en følelse av humor.

 Lange negler gi ro og ikke veldig fornuftig mann. Disse menneskene sjelden granske sitt liv og ofte abstrahert fra virkelige hendelser.

 Veldig brede negler funnet i travle, rastløse natur.

Tegnet på negler


 Astrologer råde når (hvilken dag i uken) bedre trim negler. De sier at å kutte neglene endringen i livsrytme. Og fra den i hvilken månefasen ble utført denne fremgangsmåten vil være avhengig av helse som spiker, og hele kroppen. Som de sier, tro det eller sjekk!

 Mandag - dagen av månen. Sammen med negler som dagen zistryhaty akkumulert negative følelser.

 Tirsdag - Mars dag. Pidstryhayuchy negler, får du beskyttelse mot uventede problemer.

 Onsdag - dagen av Mercury. Sammen med neglene du rydder hans nervesystemet, styrker immunforsvaret, kvitte seg med kaos i hodet mitt.

 Torsdag - dagen av Jupiter. Siterer negler i orden den dagen, øker en person tillit.

 Fredag ​​- dagen for Venus, som er skytshelgen for skjønnhet. Pidstryhayuchy negler på fredag, markedsføre deg opphopning av giftstoffer i kroppen kan bremse ned stoffskiftet.

 Lørdag - dagen av Saturn. Dette er den beste dagen å kjøre negler i orden. Det antas at dette styrkes helse.

 Søndag - dagen solen. Søndag er ikke anbefalt å gjøre dine egne negler, som er evnen til å slå inn en taper.

 Metafysikk forsikrer at hvert menneske finger symboliserer en del av vår personlighet. Tommel - hjelper oss til å fremme sine ideer. Det symboliserer realisering av ideer. Pekefingeren er et symbol på makt. Langfingeren - forbundet med det indre liv i menneskelig følsomhet. Ring finger - symboliserer ekteskapelig forhold og avhengighet av andre mennesker. Endelig, representerer lillefingeren intuisjon, intelligens og omgjengelighet. En brukket negl på en av fingrene, forteller at folk føler en dyp følelse av manglende sikkerhet i et gitt område. Løpende ødelagte negler si, eieren må bli kvitt den maniske jakten på perfeksjon, ikke kast bort energi forgjeves.

 Spiker biting i metafysikk er å anse som et internt selvtillit tvil. Disse menneskene i barndommen vanligvis ikke opplevd nok beskyttelse. Obhryzayuchy neglene imaginære personen føler seg trygg og reduserer angst. For å bli kvitt avhengigheten, og hvis du vil, sykdom, er det viktig å forstå at folk rundt ikke bør beskytte deg mot problemer og truende situasjoner. Du må lære å uttrykke sine ønsker og mer stole på andre.

 Med utbruddet av vinteren tar vi ut fra dypet av skap favoritt kåper og jakker, koselige skjerf og votter, pelsstøvler, og bare ansiktshuden er ubeskyttet. Lave temperaturer, kald vind, og tørre og varmluftsanlegg har negative effekter på huden.


Cream Maiden


 Prøver å motstå negative fenomener, tar fet hud på egenskapene til normal, normal er nesten tørt, og tørt er veldig tørr og ekstremt følsom, rød og flassende.

 Frost, klemme på fuktighet fra huden, tørke den. Imidlertid bruke i vinter fuktighetsgivende kremer skjønnhetseksperter sterkt anbefales ikke.

 Utgangen bør se etter i en krukke med krem ​​med omtale av ordet VINTER. Spesielle vinter kremer (andre navn: Barrier krem, kald-krem eller russisk transkripsjon Cold krem) danner på hudoverflaten beskyttende film som hindrer fordamping av fuktighet.

 Å etablere en pålitelig barriere mellom huden og miljøet ved hjelp sarbydol, silikon, naturlige planteoljer (jojoba, shea, oliven, kakao) og animalske oljer (mink olje).

 Andre komponenter er vinter krem ​​inni. Umettede fettsyrer gir næring til huden. Antioksidanter (vitamin A, C, E, plante ekstrakter) hindre negativ påvirkning av miljøet og bekjempe frie radikaler. Fuktemidler som er ansvarlige for å opprettholde vann-lipid balanse.

 Obligatorisk forutsetning av vinteren krem ​​bør beskyttes mot ultrafiolett stråling. Til tross for at vintersolen ikke varmer, aktivitet UF-stråler, som ikke er mindre, og gitt at 90% av stråler som reflekteres fra snøen, må SPF krem ​​vinteren være minst 15.

 Iskrem tilbyr mange kosmetiske merker. Effektiv og billig krem ​​kan bli funnet i Oriflame (Essentials Været Protective Cream, 150 ml), Faberlic (Zima, 50 ml), Avon (Winter Cream Intensive, 50 ml).

 Påfør kremen er på vinteren 1-15 timer før vi går i tykt lag av frost. Etter 10-15 minutter overflødig fjernes med tørkepapir. Basen for make-up og pulver supplement handling krem. Imidlertid bør basen har en lys tekstur. I vinter, væske tone bedre å foretrekke krem. Mild terapeutisk serum og emulsjon bare anvendes i barrierekrem.

 Hvis den negative virkningen av vinteren dukket opp på ansiktet, huden hjelpe takle stress ved hjelp av fornybar Natural Sensitive kompleks av Infinum. Nok til å passere en 10-dagers kur med nødsituasjon. For fet og kombinert hud dress sa væske linje verktøy for sensitiv hud, for tørr - serum. Midler avsatt over natten.

 Gitt at rike vinterferien og feiringer der hver kvinne ønsker å se så bra som mulig, er hudproblemer i denne perioden svært uønsket fenomen. Riktig og forsiktig hudpleie med de riktige verktøyene for å minimere risikoen for frostskader, rødhet, flassing og ikke ødelegge kvinnen kommer helligdager.  
Яндекс.Метрика