Mange av oss, da vil en viss periode av livet levde, ofte tenker på sin egen helse. Og med rette. Men få av oss på denne tiden tenker på seksuell helse plan, og vi snakker ikke om seksuelt overførbare sykdommer, og av seksuell lyst og pågangsmot.


Sex og dets usunne fiender


 Mange par som brukes til å skrive av problemene knyttet til sex for noe, ikke bare for deres helse. Men kjærlighetslivet avhenger helse. Og det er grunnen til at sex true de samme fiendene som hele kroppen.
 Først av alt, ikke glem om farene ved røyking, selv om passiv røyk innånding, bærer det samme trussel mot helse og seksuell lyst. Det er derfor det er nødvendig å tenke på å kaste hans avhengighet.
 Fedme og overvekt påvirker ikke bare alle dine organer, spesielt hjertet, men kjærlighetslivet. Dette gjelder spesielt for menn som foretrekker eldre og deres problemer blir tildelt det, heller enn å engasjere dem.
 En annen fiende av hele kroppen er usunt kosthold. Mangel på vitaminer, proteiner og andre næringsstoffer, reduserer sin effektivitet. Hvis en ung mann, på grunn av det faktum at man har en frisk kropp er full av energi, er mangel på vitaminer meget ugunstig påvirker.
 Det er også mange seksuelle sykdommer som krever profesjonell behandling. Husk at de fleste kan kurere ulike sykdommer, viktigst i tide til å se en spesialist.
 Likevel en av de viktigste fiender er - mangel på harmoni i forholdet. Og dette gjelder ikke bare for seksuelle relasjoner. Ikke i det hele tatt, det er hva kobler deg til din kjære i løpet av dagen og på natten, selvfølgelig. Det er derfor det er nødvendig å betale mer oppmerksomhet til hennes mann og hengivenhet. Og ikke vær redd for å gå til ulike eksperimenter, spesielt seksuelle.
 Tror ikke at det ville bli bedre av seg selv, eller du kan endre en ny kjole og frisyre. Hele essensen av problemene i familien og seksualitet skjult bak forholdet mellom ektefeller, til deres uvilje forstå og gi hverandre. Som videre fører til ubehagelige konsekvenser. Det er derfor det er nødvendig ikke bare for å ta vare på helsen sin, men også en sunn sex.  
 Mangel på vitaminer i kroppen umiddelbart gjenspeiles i vår opptreden, og særlig påvirker håret.


Vitaminer for skjønnhet og helse av hår


 Med mangel på næringsstoffer ofte håret begynner å falle ut, blir sprø og skjør, mister elastisitet og glans. La oss se på hva vitaminer er nødvendig for hårvekst raskt, tetthet, styrke og glans av levende.
 Det viktigste vitamin for helse krøller - Vitamin A (retinol). Det er nødvendig for glans og styrke. Dette vitamin beskytter låser fra skadelig ultrafiolett stråling stimulerer hårvekst. Spesielt vitamin A er nødvendig tørt hår, fordi det bidrar til å opprettholde fuktighetsbalanse og elastisitet av strengene.
 Men et overskudd av dette vitaminet i kroppen kan føre til hårtap. Å gi seg med retinol, mager på solbær og paprika, greener, kål, legg til bordet lever, smør.
 Vitamin E (tokoferol) - forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, og dermed forbedre flyten av næringsstoffer til hårrøttene. Forbedrer hårvekst og hjelper håret bli fuktig og elastisk. Tokoferol er aktivt involvert i produksjonen av keratin, de viktigste byggesteinene i håret. Spesielt vitamin E er viktig for folk som lider av fet seborrhea og flass. Mangel på dette viktige vitaminet, begynner håret å vokse verre, som forverret ernæring av hårsekkene.
 De viktigste kildene til vitamin E - vegetabilske oljer og nøtter. Dessuten er de rike på havregryn og eggeplomme.
 Vitamin C. Med mangel på dette vitaminet vises ofte overdreven fett hårstrå bli sløv, begynner håret å gråne mye tidligere periode.
 B-vitaminer styrke trådene, bidra til å forbedre strømningen av oksygen til røttene og stimulere hårvekst. De viktigste kildene til disse vitaminene - meieri, gjær brød, hele korn, lever, egg, bananer og mange grønnsaker.
 Vitamin C øker kapillærene, og dermed styrke og nærende hårsekker. Med mangel på askorbinsyre rask hår vil tynne ut og miste sin glans. Ledere av innholdet i denne vitamin - sitrus, rose, kiwi, tindved olje.
 I alvorlige hår vinteren og våren bør ta vitaminer for sunt hår og skjønnhet.
 For å sikre at alle nødvendige vitaminer håret et par ganger i uken, bruke en fuktighetsgivende maske som inneholder alle vitaminer og mineraler.  
 En av de mest attraktive delene av en kvinnes kropp er brystet. Men ikke glem at det er også den mest sårbare som du ønsker å se ut som du kan grundig og nøye.

Hvordan du kan spare helsen til den kvinnelige bryst?


 Hovedfienden for bryst - er direkte sollys, og derfor 'toppløs' soling er ikke anbefalt. Dette gjelder spesielt for de som er i faresonen, det vil si som oppdaget kreft eller bryst mastopati. I dette tilfellet bør fra solarium og badstue bli forlatt.
 Seg en bra med de "groper" som farlig til brystet, som kan forårsake microtrauma. Selv med konstant klemme brystet kan forstyrre blodstrømmen. Den mest fornuftige - har på seg klær, ikke irritere huden og ikke lading brystet.
 Hvis du er skadet eller ushybly brystet, gjør i alle fall ikke ignorere dette faktum, selv om skaden synes mindre. Prøv å finne tid til å gå til mammologist. Han vil foreskrive behandling etter at de nødvendige undersøkelser. En lege på dette tidspunktet er for deg å se. Fornuftig handling fra din side for å forhindre problemer forbundet med bryst problemer.
 Hvis en eller flere nære slektninger du gikk brystkreft, ikke vær redd for hva du og piddastesya sykdommen. Bare vær forsiktig og oppmerksom holdning til deres helse.
 Før menstruasjon brystet sveller, coarsens, forårsaker smerte. Dette er naturlig, natur programmerte fremgangsmåte. Ikke bekymre deg unødvendig om dette. Forresten, onkologiske problemer begynner ofte enslige smerte.
 Å teste seg på tilgjengeligheten av kreft i bryst, får du nøyaktig speilet, og se, er det ingen merkbar endring? Dette kan være et hull i brystvorten, rødhet i huden. Hvis det er en føflekk, ta hensyn til farge, størrelse, form.
 Deretter gradvis obmatsayte fingrene forsiktig brystene og armhulene for tilstedeværelse av enheter, sel, grovere, som du nylig ikke lagt merke til på disse stedene. Men hvis når du klikker på brystvorten ut blodig, brunt og gult utvalg, og deretter kjøre på full fart til en spesialist. Fordi, som du vet, i de tidlige stadiene av denne lumske og farlig sykdom, er mye enklere kur!
 Følgende er noen retningslinjer og gjennomføre forebyggende vedlikehold, sjekker ofte i mammologist hans "skatten" deg, så beskytte deg mot problemer knyttet til sykdommer i brystet.  
 Tiden, flere og flere kvinner kommer til yoga. Kanskje på grunn av de kompliserte liv er meget vanskelig å fjerne den akkumulerte stress gjennom enkel oppgave. Du trenger noe mer som kunne påvirke en kvinnes kropp på tre nivåer: fysisk og mental energi.


Yoga - veien til helse og skjønnhet


 Først da, i henhold til yoga, kan det oppnå harmoni med seg selv. I tillegg er yoga ideell for kvinner. Hun virket ble oppfunnet for dem. Tross alt, Gud skapte kvinnens kropp mer fleksibel, formbare og lettere enn kroppen av hennes mann.
 Men på samme tid, en kvinne ikke mindre hardfør enn mennesker. Bare grunnleggende last det ligger ikke i fysisk og psyko-emosjonelle nivået til.
 Yoga er bare et middel for å oppnå balanse og mentalt også. For kvinner, dette blir i harmoni med seg selv og verden rundt dem er svært viktig fordi det har en viktig naturlig funksjon av reproduksjon.
 Med regelmessig yter asanas (positurer), normal drift av alle organer og systemer i den kvinnelige kroppen, som umiddelbart og vil sikkert påvirke ikke bare hennes helse og trivsel, og utseende. Ved å forbedre sirkulasjonen og normalisering av indre organer, huden blir friske kvinner, naturlig utseende, ansiktsmuskler og kroppen betraktelig styrket.
 Så over tid, regelmessig praktisere yoga, kan til og med en kvinne nekter bruk av kosmetikk. Vi må sørge for at utføre asanas som skjedde rett under veiledning av en erfaren instruktør. På grunn av feil bruk kan i stedet føre til dårlig helse.
 Yoga hevder at menneskekroppen består av fem nivåer eller "organer": anatomiske, fysiske, mentale, intellektuelle og åndelige. I å utføre asanas involverer alle fem organer. At dette inkluderer yoga fordel over andre øvelsen. Gjør asanas, trene deg ikke bare kroppen, men også ånden.
 Den positive effekten av yoga er dens innvirkning på en persons karakter. Yoga lærer oss å tenke, for å være roligere og klokere. Endre vår holdning til livet. Yoga - et faktum som bidrar til å kvitte seg med et pessimistisk syn på livet og finne innsikt og ro.
 Ettersom det er mange forskjellige yogapraksis. Dette Ayenhara Yoga, Hatha Yoga Yantra Yoga, Tantra Yoga, etc. Noen av dem fokuserer på det fysiske aspektet, noen brukte og lærte meditasjon chakra ren. Men hvilke av de eksisterende typer yoga du ikke ville ha valgt, klasser vil sikkert gi deg uvurderlig skjønnhet og helse.  
 Depresjon - du ikke lenger noe å glede, følelser falmet. Hva du skal gjøre, hvordan å male alt i lyse farger?


Hvordan å slå depresjon


 Livet flyter rutine flyt. Alt virker fint. Familien går greit, elskede ektemann, barn. På jobb med overordnede og kolleger perfekt orden. Økende grad begynte å legge merke til at selv den helgen med dine favoritt venninner eller slektninger ikke morsomt. Enhver liten ting blir til et stort problem og Mount misforståelse.
 Sannsynligvis halvparten av verdens befolkning hadde en lignende situasjon. De fleste av disse symptomene forbundet med utbren - den såkalte depresjon. Hyppig stress, spenning stramme litt ledig tid - alt dette fører til utarming av menneskekroppen. Force stille forsvinne, følelser blir svake og sløv. Depresjon suger som alt inne, fort blir lei, eller du ikke ønsker å gjøre og rozcharovuyeshsya rundt.
 Først av alle deprimerte mennesker jobber, men fra det kan ikke engang beskytte vanlig husmor.
 Ofte depresjon er forbundet med psykiske utmattelse forårsaket av repeterende, uelsket og ensartet arbeid. Konstant høy belastning drift uten ferier og helger. Mangel på tid for hobbyer.
 Det bør prøve å komme seg ut av doldrums egne, først og fremst for å klargjøre for seg selv den viktigste faktoren som påvirker dårlig forfatning. Mest mislikte dette arbeidet, eksperter anbefaler å skifte jobb eller gjøre noe tid til å hvile og slappe av. Vi må prøve å endre situasjonen i huset og i resten. Hjelper slappe av ren og klar luft.
 Selv med konstant sysselsetting prøve å vie litt tid til å opprettholde fysisk form. Bare forverre depresjon og øke underernæring, overvekt og selv dårlige vaner, røyking eller alkohol verre.
 I krisetider, er det svært vanskelig å endre uinteressant og ikke en glede arbeid. Vær imidlertid oppmerksom på noen viktige tips:

 klart planlegge sin arbeidstid, Towers blogginnlegg;

 Okkupere helg jobber med husarbeid, ikke ta arbeid hjem;

 ikke zatsyklyuysya arbeidsplassen problemer og konflikter med kolleger.

 Jobs - en mindre del av livet, dersom arbeidet ikke er fornøyd, når krysset terskelen av kontoret, og umiddelbart byttet til noe som gleder deg. Det er komplisert, men det kan være verdt i seg selv til å elske.
 Det hjelper å slappe av med venner, du trenger for å finne å gjøre med sine klasser. Kanskje sammen melde deg på danseklubb, eller tilbringe tid på banen, passer absolutt alle yrke, viktigst det bidro til å slappe av og bytte fra vondt til godt humør og bringe alle negative.
 En rask måte å "lade batteriene"

 Akupunktur. Raskere og enklere å takle stress, roe ned, vil du trykker tommelen på det punktet mellom pekefinger og tommel på motsatt hånd i 2-3 minutter.

 Te. Melissa beroligende og kan bidra til å finne likevekt, beskyttelse mot stress. Suppen eller te med sitronmelisse kan drikke flere ganger om dagen.

 Puste. Det var 10 minutter gratis, puste dypt. Håndflatene på magen hennes, ta et dypt langsom pust, hold pusten og puster. Det hjelper bryteren.  
Яндекс.Метрика