Håret faller ut etter fødselen - hva gjør jeg?
 Få av de unge mødre er ikke møtt med et irriterende problem - forverring av håret etter fødsel. Etter noen måneder etter hans ankomst fra sykehuset, la hun merke til at håret hennes har mistet sin tidligere appell: hår ble sprø og betydelig tynnet. Den erfaring og frustrasjon med dette problemet betydelig ødelegge gleden av morskap. Fordi jeg ønsker å være vakker, å utstråle glede og lys for barnet sitt, og når strålene er hår kam, pute og smuldre til gulvet i sin egen tro neperevershenist slik som falming.
 Årsakene til forringelse av hår
 Det faktum at 70% av kvinner står overfor lignende problemer, og at dette er en normal fysiologisk prosess liksom veldig trøst unge mødre.
 For å finne ut hvorfor håret faller etter fødselen og hvordan man skal håndtere dette problemet, må du forstå årsakene til disse effektene.
 Liket av en kvinne mens gravide gjennomgår dyptgripende endringer, både interne og eksterne. Hormonet østrogen, som er aktivt produsert i alle gravide kvinner forbedrer tilstanden til håret, de blir blanke og stoppe forvitre.
 For de ni månedene hun blir vant til den frodige hår og etter fødselen, når håret begynner å vende tilbake til sitt opprinnelige utseende skremt dem skarpe tap. Faktisk, bør du ikke være redd for å falle ut gamle hår som nølte lenge på hodet, på grunn av hormonelle endringer i kroppen.
 Ved forverring av dine krøller og kan føre til stress, mangel på søvn, kronisk tretthet. I de første månedene av livet babyen mama er i konstant psykologisk stress, ikke nok hvile, spiser dårlig, forårsaker økt tretthet. Mangel på ammende mødre vitaminer, mineraler, spesielt kalsium, heller ikke passere ubemerket.
 Forhindre Hårtap
Håret faller ut etter fødselen - hva gjør jeg?
 Etter seks måneder med hormonell ung mor tilbake til det normale, og alvorlig hårtap bør stoppe. Men hvis du utsetter deg å understreke, et underskudd på vitaminer, ignorere sunn livsstil, hårtap kan følge deg for mye lenger. For å unngå dette, lytte til noen råd:
 - Spis mer frisk frukt og grønnsaker, meieriprodukter, proteinrikt dyr;
 - Ta kontakt med legen din om å ta en spesiell vitamin kompleks;
 - Gi opp for en stund ved farging og curling, er det best å klippe det lange håret som utløser veksten av en sterk krøller.
 Hvordan styrke håret etter fødselen?
 Vennligst ta hensyn til hårpleie etter fødselen hvis mye håret falle, velge riktig børstehodet, bør det ikke være for vanskelig å massere huden. Det er bedre å foretrekke børste, laget av naturlige materialer som tre, metall Unngå kamskjell. Hver dag før du går til sengs i fem minutter, børste håret, vil det forbedre blodsirkulasjonen rundt hårsekkene og styrke dem.
 Velge en sjampo, se på strukturen. Å mate og styrke hår sjampo og balsam komme med panthenol, jojoba olje og vitamin PP. For å beskytte røttene fra frie radikaler Vitamin E bidrar til å stimulere vekst ved hjelp av brennesle, kamille, ginseng. Unngå lakk, gele, skum, gir huden en pause på hodet av skadelige komponenter som inngår i deres sammensetning.
 Ikke overse hans bestemors oppskrifter, i praksis, disse maskene er vel styrke og sunnere hår. De mest effektive middel for hjemmesykepleien på grunnlag av burdock. Du kan også bruke urter, nesle, kamille, salvie, johannesurt eller gni forsiktig inn i hodebunnen ren bordsalt.
 Du kan ikke utsette håret for direkte sollys, er det ikke tilrådelig å ty til å bruke en hårføner og stryke, er tørt hår bedre å gi deg selv.
 Det er nyttig å vaske håret mitt sjampo i stedet for de vanlige kylling egg, må du skille plommer, litt skum, massasje og skyll godt med varmt vann.
 Hvis håret ditt er fet, bruk eddik perfekt fjerne overflødig glans og legger håret silkeaktig. Et glass varmt vann bare en spiseskje med eddik, rør godt og skyll hodet etter vask.
 Vi vet at mange andre måter å styrke håret, men husk at før du begynner å leve en sunn livsstil, spise tilstrekkelig, søvn, nervøs og ikke spiser nok av de nødvendige vitaminer, er håret usannsynlig å skinne skjønnhet og helse. Så vær tålmodig, se etter hva du spiser og ordentlig organisere dagen. Hvis barnet ikke er gitt å sove om natten, og deretter gå til sengs med ham i løpet av dagen av resten.
 Ikke nekte hjelpe besteforeldre i barnevernet som et resultat av alle vil være fornøyd - barnet vil få kompetanse til å kommunisere med slektninger, foreldre vil nyte heve barnebarn, og du ta hensyn til deg selv. Involver ung far å ta vare på et barn, det hjelper også å styrke familieforhold, ta dem med til et høyere nivå av kommunikasjon.
 Prøv å organisere dagen slik at du har nok tid til å hvile, fordi humøret er viktig ikke bare for deg, men for barnet ditt. Når mamma er smilende og glad, barna vokser bedre og bedre, for ikke å nevne det faktum at positive følelser er gunstig for kroppen og skjønnhet hår også.  
Hva tynner ut blodet?
 Alle har hørt om sykdommer som åreknuter, tromboflebitt, hemorroider, hjerneslag, hjerteinfarkt. Disse sykdommene har mye til felles. En av de viktigste årsaker til disse sykdommene er tykke blod. For deres forebygging og behandling bør tynne blodet. Det bør sirkulere gjennom vev og årer fritt og ikke så tykk pudding.
 Faktisk et slikt begrep som "blodfortynnende" medisin tilgjengelig. Leger forklare dette begrepet som reduserer blodpropp. Du kan gjøre dette ved å endre kosthold og livsstil. Vi har alle hørt uttrykket - "kjører i morgen - den gikk til et hjerteinfarkt." Merkelig nok - det er virkelig. Det faktum at om morgenen blod viskositet øket. Hjerte vanskelig å presse blodet gjennom blodårene og uten belastning. Kjører i morgen, vi får ingen opplæring, og ytterligere svekkelse av hjertemuskelen. Fra morgen til å gjøre nettopp tøyningsøvelser på muskler og pusteøvelser. Running bør overlates for kvelden. Med riktig livsstil og normal diett hjerteinfarkt og hjerneslag ingen fare.
 Svært ofte folk spør: som tynner ut blodet, hvilke planter og produkter? Godt gjøre forskjellige planter: bjørk, selje bark, løk vanlig, kløver, kastanje og mange andre urter og trær. Vanlig rent vann komme inn i cellene i kroppen vår, synd tynner ut blodet. Bistå i prosedyren og avkok kastanje, kamille, johannesurt og storfe.
 Årsaken blokkering av blodkarene kan økes blodlevring, noe som fører til dannelse av blodpropper. I dette tilfellet må du bruke produkter som bidrar til deres resorpsjon. Dette kan være løk og hvitløk og sitron eller kirsebær. Disse frukt og grønnsaker er svært nyttig, og de som har åreknuter, og folk som har hatt et hjerteinfarkt. Samtidig bør de ikke spise basilikum, koriander og nesler som fremskynder koagulering.
 Som det er overraskende, har alkohol egenskaper razzhyzhayuschymy blod. Selvfølgelig bør det ikke bli misbrukt. Ikke rart et stort antall hundreåringer som bor i Kaukasus, hvor du skal drikke god rødvin under måltider - tradisjon. Påkrevd spise mat som inneholder umettede fettsyrer (fisk eller sjømat). Svært nyttige bakte poteter (det har mye kalium, som er bra for blodsirkulasjonen) og Fig. God blodfortynnende sitron og tomatjuice. De inneholder magnesium og kalium. Sørg for å inkludere i kosten av grapefrukt, melon, tomater og rød paprika. Fremmer blodfortynnende frø, mørk sjokolade, kakao og kaffe.
 Vi må vite at prosedyren overdriv blodfortynnende bør ikke være. Kan åpne blødning som er vanskelig å stoppe deg. Før du deltar i egenomsorg, til en god idé se legen din og få kompetente råd. Du kan ikke passe noen av de produktene som er beskrevet i denne artikkelen. Spille idrett, turgåing og spise naturlig, du gjør et stort skritt mot en sunn livsstil.  
Bli kvitt svetting
 Statlig organ, preget av økt svetting, kalt hyperhidrosis. Det er en normal fysiologisk reaksjon på alvorlig fysisk stress, høy temperatur, og febertilstander. Opptakskrav krydret og varm mat, alkohol eller medikamenter som kan sterke følelsesmessige opplevelser også provosere svetting. Dermed er det en defensiv reaksjon, noe som sparer kroppen fra overoppheting, som kalles fysiologisk hyperhidrosis.

 Sykdommer som forårsaker svetting


 Det er tilfeller av utilstrekkelig svetting oppstår uavhengig av temperaturen av det ytre miljø. Dette kalles patologisk hyperhidrosis. Dette er ikke en uavhengig sykdom, men et symptom på forskjellige sykdommer.
 Årsakene kan være svært forskjellige. Øket svetting kan skyldes sykdommer i det endokrine systemet.
 Dystoni og andre patologiske tilstander i nervesystemet som fører til økt svetting. Funksjonsfeil på nyrer, hjerte-karsystemet, ondartede og godartede svulster, genetiske sykdommer, og mottak av narkotika, alkohol og fosfororganiske forbindelser forgiftning giftig sopp er årsakene til overdreven svetting.
 Avhengig av plasseringen potootdachy kraftig svetting kan være lokale eller lokalt. Når lokal hyperhidrose fuktet nesten alle områder av menneskekroppen, og på noen lokale bare. Dette kan være armhulene, ansikt, bryst, rygg, armer eller ben.
 Så før du bestemmer deg for å kvitte seg med overdreven svetting bør konsultere en spesialist. Legen undersøker menneskelige sykdomsdiagnoser og, om nødvendig, foreskrive riktig behandling. Og hvis det er bare en karakteristikk av kroppen, bør du prøve å bli kvitt svette anbefalinger ved hjelp av tradisjonell medisin og tradisjonelle healere metoder.

 Hvordan bli kvitt overdreven svetting ved hjelp av tradisjonelle metoder


 Først, bli kvitt svetting hjelper elementære til reglene om personlig hygiene. Vann behandlinger for hele kroppen minst to ganger om dagen, nekter å bære syntetiske klær eller sko - de viktigste aspekter av løsningen.
 Fra mat til å utelukke produkter som bidrar til økt svetting. Disse inkluderer sjokolade, kaffe, te, kakao, Pepsi-Cola.
 Det er mange populære måter å hjelpe kvitte seg med overdreven svetting.
 God hjelp komprimere laget av eik bark avkok eller salvie. Ennå disse te kan brukes for å lage lokale bad og selv kastet i vannet før tar et bad for hele kroppen.
 Glyserin løsning som består av to teskjeer glyserin, alkohol og skje halv skje av sitron juice vil hjelpe å bli kvitt svette hender og føtter. Blandingen skal bruke flere ganger om dagen, gni problemområder.
 Rubdown områder med økt svetting naturlig eple cider eddik hjelper også takle dette problemet.

 Bli kvitt svette metoder for tradisjonell medisin


 En enkel, men effektivt verktøy som hjelper med å bli kvitt svette - Teymurova lime. Den selges i apotek. For å bruke det du trenger i henhold til de instrukser behandling fem dager.
 Løsningen formydona å bli kvitt svette nesten daglig. De trenger å smøre problemområder hver time. Imidlertid kortsiktige virkningene av dette stoffet, og etter et par dager alle manifestasjoner av retur.
 En av de mest effektive behandlinger for hyperhidrose er en subkutan injeksjon av Botox. Dette blokkerer normal utveksling mellom pulsene svettekjertler og nerveceller. Teknikken har mer enn ti måneder etter inngrepet. Det bør bemerkes at for en rekke injeksjoner er kontraindisert, slik det kreves i samråd med en spesialist.
 Kvitte seg med overdreven svetting kan med kirurgi. Dette pererizayutsya eller klemme nerver som er ansvarlig for arbeidet til svettekjertlene. Operasjonen i seg selv er ikke vanskelig, men også farlig fordi det kan føre til noen bivirkninger.
 Uunnværlig i kampen mot svette er antiperspirant deodoranter som er gitt i et stort spekter av kosmetiske industrien. Deres utvalg er stort og svært individuell, og resultatet er pålitelig.  
Яндекс.Метрика