Hvordan gjøre håret vokse raskere
 Noen jenter med kort hår ønsker å sakte vokse hår til hår ikke miste formen, mens de andre jentene er plaget av spørsmålet - hvordan å gjøre håret vokse raskere.
 Hår av gjennomsnittlig per måned legge ca 12-15 centimeter, så året kan forvente å øke til 14-16 cm. Videre er det antatt at høsten og vinteren håret vokser saktere. Hvis håret ditt vokser mye saktere kalt tall, la oss se på mulige årsaker.
 1. Det er nødvendig å reflektere over statens eget nervesystem - det er mye stress, påvirker hele kroppen. Svært ofte erfaringer på et bestemt anledning påvirke tilstanden av det endokrine system, som i sin tur påvirker frekvensen av metabolske prosesser i kroppen. Hvis prosessen er tregere, veksten av hår og negler kan også treg.
 2. Det er verdt å betale oppmerksomhet til hva du spiser, er det til stede i dietten av elementene som bidrar til hårvekst. Disse omfatter spesielt et protein som forbruker på en daglig basis i en mengde av 08 til 1 g til 1 kg. Vær oppmerksom på at det tar hensyn til den rent protein, som for eksempel kan 100 g kylling inneholder omtrent 20 gram. Hvis du veier 60 kg, for å møte behovene til kroppen i denne viktige element du trenger å spise per dag om 03 kg av kylling. Ikke overse fett og karbohydrater, som de spiller en svært viktig rolle i å opprettholde det nødvendige nivået for stoffskiftet.
 3. Hvis du tenker - hvordan å gjøre håret vokse raskere, spør deg selv spørsmålet - eller mangel på vitaminer og mineraler i kostholdet ditt. Spesielt veksten av hår, øke sin lysstyrke, elastisitet bidra B vitamin A (retinol) og B (B1 B2 B6 B12 PP), for å bedre blodsirkulasjonen og bidrar til å beskytte mot UV-vitamin E (tokoferol) og vitamin C. mette kroppen en eller annen måte vitamin ganske lett å få det fra mat eller ta spesielle vitaminer.
 Vakkert hår er ikke mulig uten en hel gruppe av mineraler. Disse omfatter: magnesium og fosfor (påvirker elastisiteten), silisium og jern (som påvirker styrken av håret), sink (forbedrer utseendet og forhindrer grått hår), selen (beskyttet mot det ytre miljø), kalsium (som er involvert i dannelsen av håret) , svovel (rammer lysstyrke) og jod som støtter skjoldbruskkjertelen.
 I noen tilfeller, kan hårvekst bidra spesielle masker. Men dårlig ernæring eller dårlig helse forvente fremragende resultater fra deres bruk er ikke nødvendig.
 4. Hvis du vil spole voksende hår, må hodebunnen sirkulasjon opprettholdes på et passende nivå. For å gjøre dette, følger den optimale temperatur, dvs. hodet overopphetes i sommer og i vinter ikke kjølt. Dreven lunger påvirke hårsekkene, og de kan ikke "gi" tilstrekkelig kvalitet hår.
 For de som liker å eksperimentere kan tilby uvanlig måte å fremskynde hårvekst, for eksempel konspirasjon. For ham, ta en tre kam, og gre håret prymovlyayut:
 [Quote] Rusty skrå til midjen, ikke angrep ingen hår. Vokse kosonka til tå, alt volosonky på rad. Grow spytte, ikke putaysya. (Navn på jenta) adlyde Gud.  
 Hver kvinne sannsynligvis noen gang ønsket å besøke den vakre bildet av TV-reklame sjampo: Bare én grasiøs sving av hodet, og spredt på skuld skinnende hår umiddelbart tiltrukket av en mann lidenskapelig visninger
 Allerede kjøpt og testet den ettertraktede sjampo reklame som lover vakkert hår, men refleksjonen i speilet, er det klart at for å oppnå den ønskede effekten blir nødt til å gjøre noe annet. Og deretter i kurset er alle tilgjengelige midler. Til tross for at en av tre kvinner har lang erfaring i hår perms, fornøyd med resultatet forblir det bare én av ti, og deretter etter en tid.
 Frisører forsikrer at oftere ved å slå eier krøller håret av middels lengde, korte frisyrer perm nødvendig, og lang rett hår med riktig stell og regelmessig hårklipp flisete tupper og ser så elegant.
 Lage vakre krøller på middels hår på ulike måter.
 Lage krøller med en krølltang
Krøller for medium hår
 Avhengig av hvor mye tid du har hår, kan du velge vanlige (2-3 timer for resultatene) eller Thermo (krøller klar i 30 minutter). Overdrevet beundre andre alternativet er ikke nødvendig, som for hyppig bruk kan føre til forverring av håret.
 Ordinære curlers brukes "as is" og Thermo bør først ta i varmt vann i 10-15 minutter.
 Jukse på curling bør være litt fuktig hår, eller hår rozpryamlyatsya for raskt. For bedre resultat kan du bruke motstand skum eller mousse for styling - de perfekt fange låser og ikke gi effekt limt hår. Men for å sette disse verktøyene trenger uten ugrunnet entusiasme, ikke på en "større er bedre" hvis du ikke vil at håret krøller ligner tre Pinocchio.
 Hvis du går ut av huset tidlig på morgenen og tid for håret hennes mangler, kan skrues å sove på skum krølltenger, boomeranger og ligge stille i søvne. Det er viktig at det bare "boomerangs" - de, i motsetning til konvensjonelle skum krøllnåler i midten av ledningen, noe som bidrar til å fast feste låsen.
 Etter å ha fjernet curlers kan ikke gre håret, men bare litt buste sine fingre og deretter fikse hårspray - dette vil legge til flere tråder tekstur og håret vil se mer nøyaktig.
Krøller for medium hår
 Vakre krøller på middels hår med Hårruller
 I ren tørt hår bør gjelde et middel for legging. Det er best å velge en som ikke bare fikser håret, men gir også beskyttelse under varme styling. Separat hårlokk, til vendinger i selen, vind og curling holder ikke mer enn 10 sekunder. Når alle er klare til å krølle litt raspushaem kam og fikse dem med lakk.
 Som oppvarmet hår ruller, varme tang alvorlig skade håret og så denne metoden ikke er konstruert for hyppig bruk også.
 Curling i Frisør
 Inne kan du gjøre byozavyvku: noen få timer - og krøller holdt for 3-9 måneder.
 Prosessen foregår i flere etapper, hver bruker forskjellige reagenser. Vinke til å gjøre Bobbin - små plastpinner med klemmer, rezinochkami. De beste resultater oppnås når den kombineres spoler av forskjellige diametere: krøller se så naturlig som håret er tvunnet av natur.
 I motsetning til perm, som i stor grad skader håret, etterlater denne prosedyren dem friske og skinnende. Når effekten av narkotika for biozavivki ender rette håret.
 Avhengig av hvordan du ønsker å være krøllete hver dag, eller lage en romantisk krøller fra tid til annen, kan vi velge den mest hensiktsmessige måten å curling. Og husk, noen hår det er best å se sunt, skinnende og velstelt hår.  
Hvordan skylle håret med henna
 Få kvinner minst en gang ikke endre farger ved hjelp av farge håret, prøver å skape et nytt bilde, forsterke skjønnheten i øynene eller bare ønsker å eksperimentere. Utvalget av farger er veldig mye om merker og produsenter nyanser. Mange medikamenter er meget høy kvalitet, sikker, men de kan ikke påvirke strukturen av håret. Noen ganger overdreven bruk av eksperimentering ender utarming, tap av hår farge, glans, elastisitet. Naturlige farger, kontrast, vanligvis også forbedre, styrke håret. Bruke dem bare riktig etter behov, i henhold til instruksjonene.
 Når du ikke trenger å bli malt med henna
 En av de mest populære naturlige fargestoffer, gir henna en fin rødlig skjær, leppe, eliminerer brekkasje. Feil bruk av henna kan slå tilbake.
 - Det er ikke tilrådelig å farge grå hår, vil de være altfor ekstravagant rød farge.
 - Det anbefales ikke å kombinere maleri med henna perm. Utmattet bølge av hår også få en svært uvanlig farge.
 - Henna kan reagere med stoffer av kjemiske maling. Vi må velge en måte å endre hårfarge.
 Henna, til tross for alle sine nyttige egenskaper, en ulempe - etter å male den i lang tid forblir på hodebunnen i form av sand, pulver (tungt oppløselig). Bli kvitt denne "sand" bare etter langvarig skylling prosedyre bør gjennomføres flere ganger. Hvis umiddelbart etter farging sjampo sjampo - kan miste intensitet maling effekter verre.
 Hvordan å vaske bort den røde hårfarge etter farging med henna
 Men hva om den nye fargen ikke er oppfylt forventningene, ikke liker det, forårsaker ubehag. Spørsmålet er hvordan man skal vaske av henna på håret ditt? Denne naturlige farge er svært motstandsdyktig, men fortsatt er det flere metoder for å hjelpe avtale med problemet.
Hvordan skylle håret med henna
 1. Du kan bruke kefir maske som vil mykne litt rød fargetone. Du må blande yoghurt cup og 40 gram gjær (for tilleggskraft hår kan legge en skje med honning), sette en maske på håret ditt og holde et par timer.
 2. 2-3 timer kan smøre håret oppvarmet vegetabilsk olje (oliven, solsikke). På toppen av håret bør ha et plastlokk. Skyll olje som litt "pull" farge, kan du bruke en spesiell sjampo for fett hår.
 3. Du kan også prøve å bli kvitt virkningene av hennamaling og bruker masker med majones (men ikke på noen måte sur).
 4. Hjelper skyll håret med henna og erfaren frisør i arsenal som nødvendigvis klar for å vaske håret. Professional plukke opp medikamentet, idet det tas hensyn til type av hår, graden av farging.
 5. Naturlig maske med naturlige ingredienser, kanskje, ikke fjernet rød fargetone, men de gjør det mer rolig, myk. Etter disse maskene hårfarge vil være mer nær naturlig.
 6. Du kan prøve og følger. Fukt håret alkohol (70%), en halv time selv med olje (du kan bruke spesielt for fjerning av maling fra håret). Det er tilrådelig å gjennomføre prosedyren flere ganger, vil det gi de beste resultatene.
 7. Det samme prinsippet opererer metode å bruke såpe. Såpe, som vil åpne skjell på håret, bør du vaske hodet, og deretter sette en maske på olje. Denne metoden brukes for effektivitet flere ganger.
 8. En interessant og trygg måte - ved å male med henna for å legge til det selv kaffe (to spiseskjeer med naturlige farger - fire spiseskjeer kaffe). I dette tilfelle er rød nyanse ikke er så sterk, men mørkere og edel.
 9. En stor andel av maling kan bli vasket ut av håret ved å holde dem i vann med eddik i 10 minutter. Etter inngrepet er nødvendig å sette en god hår balsam.
 Sjekk ut de som rød skyggen etter å male med henna eller ikke ønskelig i de to første ukene. På dette tidspunktet kan du likevel bedre situasjonen, så naturlig maling vil holde seg til håret tett.  
Яндекс.Метрика