Hvorfor håret fort bli feit, hva hvis håret fettete?
 Hver jente ønsker å være stilig, elegant og attraktiv. Du trenger for å lage det perfekte bildet, der betydelig rolle spilt av håret. Hvis hodet av håret uflidd, ville damen synes neglisjert. Men i økende grad, det finnes tilfeller der vasket håret i morgen kveld blir fettete. Denne situasjonen er svært frustrerende fordi trådene holde sammen og frisyre er ikke mulig å konkludere. Huden er fet flass dannes skorper og selv det kan løsne og falle klær. I tillegg er hodebunnen komplisert ved tilgang på oksygen, men på grunn av fettet hun begynner å klø. Som et resultat, kan folk skade seg selv eller selv smittet. For å løse problemet, må du først finne årsaken fett hår.
 Hvorfor blir raskt fett hår
 Hvis håret ditt skinnende to dager etter vask, grunnen til dette - fet seborrhea. Hvis håret er limt sammen av kvelden, her kommer det hyperseboree.
 I alle fall, må årsaken søkes i det berørte funksjon av talgkjertlene. På grunn av dette under huden av et overskudd sebuma (talg) som utskilles hurtig ut.
 Det er enighet om at operasjonen ikke påvirkes kjertel selv. Dette skjer på grunn av avbrudd av det endokrine systemet i tilfelle problemer med mage-tarmkanalen, så vel som et resultat av stress eller traumer. En mer sjeldne årsaker er:
 - Genetisk predisposisjon;
 - Dårlig ubalansert kosthold;
 - Overdreven inntak av fett og gjær;
 - Graviditet eller overgangsalder;
 - Hormonell ubalanse på grunn av puberteten.
 Derfor er det nødvendig å se en lege trichologist og passere de nødvendige testene. Spesialisten vil bidra til å fastslå årsaken til problemer og å oppdage hormonell ubalanse, hvis noen.
 Konsekvensene av brudd
 Dysfunksjon av talgkjertlene ikke gå ubemerket hen. Tross alt, hvis sebuma blir for mye, det stenger ute av fett på overflaten, blandet med gamle celler, og noen faller inn i follikkelen. Dette fører til alvorlig tynning og svekkelse av håret og kan forårsake tap. I tillegg er forstyrret mikrosirkulasjonen av blod og pusten follicle komplisert. Hvis du ikke håndtere problemet, deretter et par år kan permanent miste en betydelig del av håret.
 Feil i omsorg
 Mange jenter som ikke vet hva de skal gjøre hvis håret ditt fort bli fettete, begynner å vaske håret mitt hver dag. Denne feilen er den mest vanlige. Så det er umulig å bli kvitt problemet, og i noen tilfeller selv har en sjanse til å gjøre ting verre. Det er enighet om at de fleste sjampoer aggressivt påvirke hodebunnen kan skade håret. Også, når du vasker fjerner naturlig beskyttende fettlaget som beskytter håret mot skader og gir dem med en sunn glød. Kroppen prøver å fylle dette tapet, noe som er grunnen til at oljekjertlene jobbe med en hevn. Dermed blir mer hun vasker hodet, jo raskere zhyrnet hår.
 Bli kvitt fett hår
 Hersker av fett hår bør være spesielt oppmerksom på dem. Du bør begynne med en massasje av hodebunnen, noe som vil øke utstrømming av sebuma hårsekken. Bevegelsen skal være raskt og enkelt, og prosedyren utføres utelukkende før vask. Gjenta massasje trenger ikke mer enn to ganger i uken i ett minutt.
 Du kan også prøve mindre kam. Nok til å oppløse håret to ganger om dagen, morgen og kveld. Etter hyppig bruk crest bidrar sebum fordeling langs lengden på håret, det er derfor de blir mer dristig.
 Ernæring
 Av stor betydning er kosthold. Det er nødvendig å gjennomgå kostholdet ditt og eliminere fra rulle hvitt brød, boller, fet og stekt mat. Også bedre å helt gi opp fast food og alkohol.
 Sørg for å legge menyen gresskar olje, som etablerer talgkjertlene.
 Du må angi en diett av ferske gulrøtter, gresskarfrø, mais grøt og hirse.
 Veldig nyttig fisk, kjøtt, lever og egg.
 Forebygge sykdom skalp stand sesamfrø, mandler, peanøtter, linser og bønner. Vi må også ta vitaminer, men før det er det bedre å oppsøke en spesialist.
 Hvordan ta vare på fett hår
 Først må du kjøpe kvalitet pleieprodukter som tilsvarer hårtype. Bedre hvis de inneholder de mest naturlige ingredienser. Vaske hodet bare ved behov, prøver ikke å gjøre det hver dag. Vann bør ikke være varm, bare litt varm, så tiden vil ikke utvide. Etter vann behandlinger som kreves for å gjøre en fuktighetsgivende maske. Beste hårføner for å tørke og ikke bruke spesialspray.
 Masker for fett hår
 Hjemme, kan du forberede en spesiell maske for å hjelpe takle problemet. I slike prosedyrer er ikke mye tid, og effekten kan være spektakulære. Påfør masken nødvendig en gang i uken.
 1. En leire maske. Ideelt egnet for fett hår blå leire pulver. Det bør oppløse 3 ss av produktet i kokende vann til tykk rømme. Legg eggeplomme blandingen og Burdock olje (1 ts), noen dråper aloe juice. Påfør i hodebunnen, holde en halv time og deretter vaske grundig med sjampo.
 2. Maske med eddik. Det er bedre å bruke eple cider eddik, blande den med gul leire. Påfør blandingen i fuktig hodebunn. Holde et par timer, skyll.
 3. Kefir maske. Trenger du å kjøpe fersk medium fett yoghurt og bruke den til tørt hår. Hold deg til en time, vask med såpe.  
Hvordan du raskt vokse hår
 Hvert år mote endringer, men en god, lang, godt preparerte kvinnelige hår har alltid vekket lidenskapelig og noen ganger misunnelige blikk.
 Men vokse hår går ikke alt. Hva er grunnen til dette? Hvorfor nekter å vokse hår? Hvor raskt vokser håret hjemme? La oss prøve å finne ut.
 Langsom hårvekst - arvelighet eller midlertidige problemer
 Å begynne å forstå to punkter: hår alltid vokste så sakte eller Grunnen til dette var noen eksterne faktorer. I det første tilfellet, skylde genetikk, kan den andre innflytelse hårvekst reke, alvorlig sykdom, tabletter, inkludert sterke antibiotika og mer.
 Problemer med hår, som er basert på arvelighet og individuelle egenskapene til hver person løses ved riktig pleie, normalisering av kosthold, og bruke spesielle prosedyrer utføres i skjønnhetssalonger eller klinikker.
 I andre tilfeller kan du trenger profesjonell hjelp, som å gjenopprette normal hårvekst må først bli kvitt årsaken som provoserte lavere vekst eller hårtap.
 Hvor fort bør vokse hår
 I en frisk person per måned vokser omtrent en halv tomme av hår. I noen tilfeller kan øke lengden av håret være opp til to inches. Alle metoder som lover ti til femten inches i en måned - en åpenbar løgn! Uansett ikke var et godt middel for hårvekst kan ikke argumentere med naturen!
 De vanligste årsakene til treg hårvekst
 Stor innflytelse på hastigheten for hårveksten, som nevnt ovenfor, er en genetisk faktor. Hvis mamma og bestemor hår vokste veldig sakte, er det ingen grunn til å lure på hvorfor det samme skjer med deg.
 I de representanter for ulike nasjonaliteter varierer også hastigheten på hårvekst. I første omgang denne indikatoren er mongoloid, men representanter for svarte hårvekst laveste.
 Det faktum at en person spiser og hva er tilstanden til håret - to beslektede ting. Hvis kroppen ikke får de vitaminer, mineraler og andre viktige stoffer, kan du ikke snakke om det vakkert hår. Hvis du raskt vil vokse hår, må du ta hensyn til produkter som fisk, grønnsaker, belgfrukter, nøtter, yoghurt, østers.
 Det finnes en rekke tryholohycheskyh problemer som hårvekst bremser ned og noen ganger starter og håravfall. Du kan ikke gjøre uten hjelp trichologist.
 Mangel på blodsirkulasjonen i hodebunnen, mage-tarmkanalen og endokrine sykdommer, stress, osv også negativt påvirke kvaliteten på hårvekst.
 Hvor raskt vokse langt hår
 For å gjøre dette, bevæpnet med tålmodighet. Hvordan kan du begynne veien til langt hår? Selvfølgelig, fra å gå til en skjønnhetssalong hvor mesteren vil spare deg fra flisete tupper. Split hår blir ikke gjenopprettet. Hvis du ikke bli kvitt dem, så prosessen vil fortsette disseksjon, noe som betyr at håret vil alltid se livløs og neglisjert.
 Assistent ved nummer én vidroschuvannya håret blir burdock olje. Apotek kan bli funnet Burdock olje med ulike urtetilskudd som styrker håret, beskytter dem mot utseendet på flisete tupper, akselerere sin vekst. Spesielt bra for håret Burdock olje med tillegg av rød pepper i det. Selvfølgelig, er bruken ikke den mest behagelig følelse, det er en sterk brennende følelse. Men smør med pepper gir en oppvarmende effekt og stimulerer oppvåkning av sovende hårsekkene. Etter et kurs av behandlinger håret vil vokse raskere og blitt betydelig mer tett.
 Vakker effekt er den daglige hodemassasje. Gjør det mulig å bare hånden eller kam. Vennligst ta en massasje hodebunnen i fem minutter om morgenen og kvelden. Det vil være nok. Dersom gni inn i røttene av spesialverktøy for hårvekst, som kan kjøpes på apotek, vil det fremskynde prosessen.
 Skjønnhetssalonger tilbyr sine kunder en rekke behandlinger for å hjelpe raskt vokse langt hår. De inkluderer massasje, mesotherapy, spa-behandlinger med essensielle oljer og terapeutisk gjørme. Slike prosedyrer som laminering og belegg styrke håret og forhindre deres overdreven skjørhet.
 Hvordan du raskt vokse hår ved hjelp av folk rettsmidler
Hvordan du raskt vokse hår
 Våre bestemødre og mødre ikke har en så rik utvalg av kosmetikk og salong behandlinger, men håret var veldig fin og lang.
 Selv din hårfarge de var i stand til å opprettholde en tilstand som ikke er nødvendig eller farge høydepunkter. I sitt arsenal var det mange folk metoder. Her er noen av de mest effektive.
 1. Hair Mask med honning og løk. Ta vanlige løk, knust det å få potetmos, deretter legge honning. I fire av løk puré skulle falle en del honning. Masken påføres hele lengden på håret, men vier spesiell oppmerksomhet til røttene. Pakk håret med et håndkle. Maskere la for en halv time. Deretter vaske av. Nok til å lage en maske en gang i uken. Selvfølgelig, etter en slik maske ikke kan unngå ekkel løk lukten kommer fra håret. For å nøytralisere det, fortynnet i vann og sitronsaft skyll håret denne lineup.
 2. maske med egg og sennep. Ta eggeplommen blandet med en teskje av sennep og tre spiseskjeer olivenolje. Å tilsette til den resulterende massen til litt varmt vann. Del på håret skiltes på hver tomt masken. Hele lengden distribuere maske er nødvendig. Også, vikle hodet med et håndkle, og etterlater en fjerdedel av en time, vaske av.
 3. Mask for hårvekst av aloe. I tradisjonelle kosmetikk aloe brukt siden antikken, på grunn av høyt innhold av vitaminer og mineraler. Å fremskynde hårvekst og forbedre tilstanden deres passer følgende oppskrift. Ta to eggeplommer, en spiseskje med aloe juice, det samme tørr sennep og to spiseskjeer fløte. Bland. Påfør masken på nemyte hår. Gjemmer hodet og vikle et håndkle på toppen zakutuyemo. Vi holder tjue minutter, vask av med sjampo.
 4. Hair Mask med Kalina. Kalina er verdsatt som et utmerket verktøy vitamin. Men bare få vet at dette bær kan brukes til hårpleie. Å lage en maske, ta to spiseskjeer med bær av Viburnum, mos dem og filter for å få juice. Det legge en spiseskje med rødvin og en teskje olivenolje. Vi holder en time, vaske av. Sammen med bruk av hår maske kan drikke vitamindrikk som vil bidra til å løse problemet med treg hårvekst. 20 gram bær gni inn grøt, legg en skje med honning. Til blandingen helle et glass varmt vann. Fantastiske drikken er klar!
 5. Honey maske med pepper. Svart pepper er en stor blodtilførselen til hårsekkene, slik at de blir aktivert og starter økt vekst av hår. Det er derfor pepper hyppig brukt betyr å øke hårvekst. For fantastiske masker ta svart pepper og honning i en ratio på fem til én. Før bruk blandingen oppvarmes. Gjelde til røttene, rotere og vikle et håndkle. Første gang la i ti minutter, så du kan ta med prosedyren til en time. Vask av med varmt vann.
 6. urtete. For å skylle håret ved hjelp av en spesiell kjøttkraft. Ta en spiseskje hop mix med en teskje av calendula blomster, helle en liter kokende vann. Vent til blandingen er avkjølt. Vi bruker to ganger i uken.
 7. Aromaterapi. De som velger å raskt vokse langt hår, kommer til unnsetning og aromaterapi. For eksempel kan du bruke denne oppskriften. Ta 50 ml olivenolje eller mandelolje, litt varmet ham. Legge til ti dråper lavendelolje, deretter bruker på håret ditt og holde omtrent en halv time.
 Gode ​​resultater kan oppnås ved hjelp av den essensielle olje av sedertre kombinert med rosmarinolje. For å fremstille et effektivt middel for disse komponentene, ta en spiseskje av honning, en eggeplomme, en liten mengde av olivenolje, tre dråper av hver av disse essensielle oljer. Første vi oppløse eteriske oljer i en skje med honning, deretter legge de resterende ingrediensene. Blandingen bør nå homogen og medium tykkelse, eller sette det på håret ditt vil være problematisk. Holde masken på håret for omtrent en halv time, deretter vaske av med en mild sjampo.
 For å øke blodtilførselen til hodebunnen, og dermed fremskynde hårvekst, ta to eggeplommer, en dråpe olje av basilikum, rosmarin, sort pepper. Også legge til to dråper olje av ylang-ylang. All mix, påfør i hodebunnen, stå en halvtime, vaske av.
 Eteriske oljer kan legges til sjampo hver sjampo. Det kan være lavendelolje, rosmarin, sypress og mange andre. Håret vil bli sterk og sunn, foruten behagelig aroma som kommer fra dem forbli permanent.
 Derfor, i et stort spekter av virkemidler for å sikre at raskt vokse hår, kan alle velge hva hun liker. Det viktigste at alle prosedyrer ble vanlig. Gir ikke opp ved den første feil, på grunn av det faktum at kjøretøyet hadde en effekt, tar det tid. Hvis ikke lat og hver gang veksler eller en kombinasjon av de ovennevnte midler, vil den snart bli håret lange, tykke og vakkert. Er det ikke sant stolthet hver kvinne!?  
Яндекс.Метрика