Alkoholforgiftning, folket "bakrus" - en smertefull tilstand i kroppen, forårsaket av alkoholforgiftning og giftige produkter av sin metabolisme (primært acetaldehyd).


Hvordan bli kvitt en bakrus?


 Trouble er lettere å forebygge enn å kvitte seg med sine konsekvenser. Derfor, hvis du ikke ønsker å lide en bakrus morgen arrangerer en fest på riktig måte.
 Før den første drinken et glass, spise noe fet eller drikke en spiseskje vegetabilsk olje (fett omslutter magen og hindrer alkohol absorberes i blodet). Det er nyttig å ha en kopp svart (med sitron) eller grønn te i 10-15 minutter før det første glasset kan svelge 2-4 tabletter av aktivt kull, som på den tiden ta alkohol "over."
 I munnen assimilert til 5% alkohol, er omtrent 25% absorbert i magen, den andre kommer inn i blodet fra tarmen. Derfor er stramt zakusyvsheho menneskelig rus generelt mindre uttalt i morgen ingen ubehag.
 Forresten, er alkohol absorberes raskere "selskapets" kullsyreholdige drikker: karbondioksid akselererer bevegelse av molekyler av alkohol, slik at de raskt komme i kontakt med cellene i magen. Kombinere ulike drinker, er hvordan man skal fra hvitt via rosa til rødt, fra tørre til en fast og fra tørt til søtt. Med andre ord, øker antallet av alkohol og sukker, så vel som fargen av drikken.
 Hvis problemet fremdeles skjedd, for å friske opp følgende tiltak vil hjelpe.

 Det vanligste symptomet på bakrus - hodepine. Alkohol og giftige urenheter skade nervesystemet. Av denne grunn, forgiftet hjernecellene hovne opp, noe som resulterer i økt intrakranielt trykk. For å bli kvitt hodepine dra nytte av eventuelle smertestillende. Ikke dårlig å sove noen timer. I løpet av dagen Unngå utmattende trening og idrett.

 Som alle lover venn pohmelnaya tørst. Det faktum at alkohol er en potent vanndrivende (forårsaker økt vannlating). Starte gjenoppliving av slukke tørsten, og enda bedre sengetid drikke minst en halv liter vann. Når våkner, gjør 6 timer såkalte vann-te pause, i løpet av denne tiden du trenger å drikke mye. Egnet mineral fortsatt vann, svak te med honning i stedet for sukker. For å forhindre oppkast, bør væske drikke i ett jafs, og gradvis, ca 15 liter og en halv time.

 Ved dehydrering av kroppen vasket den nødvendige mineraler (kalium, magnesium, natrium og fosfor). Å gjenopprette elektrolyttbalanse, må akseptere rehydron løsning. Også rik på disse stoffene, banan, agurk pickle, surkål juice, brød suppe og tørket frukt infusjoner (tørkede aprikoser, rosiner, epler). Elektrolytter er en del av plasma og er ansvarlig for den intellektuelle og fysisk aktivitet av mannen.  
 Nå nylig, den statistiske samling "Forekomsten av ondartede svulster i Russland" utgitt data som hver dag i vårt land vises større antall tilfeller av svulster i huden, inneholder denne listen melanom. Det er ansett som den mest maligne tumor av huden. Det er ofte mye folk forvekslet med føflekker. Som forteller hudlege, har vært laser kosmetikk Tafryshyan Nelia Ramysovna om sykdommen.


Farlig føflekk


 Melanom eller melanoblastoma refererer til ondartede svulster. Den har alle de typiske tegn på kreft. Ved undersøkelse avslører fortsatt vekst av tumoren, er ødeleggelsen av organer, celler spredt via blod og danne nye foci av vekst.
 Som enhver svulst er melanom født med sine celler. Ufarlige celler, som er ansvarlig for menneskelig skjønnhet, er foreldre til melanom. Cellene som produserer under påvirkning av UV-fargestoff, melanin, som kalles melanocytter. Avhengig av antall av disse cellene, og mengden av melanin produsert av dem bestemmes av fargen på menneskelig hud.
 Disse cellene kan finnes i stort antall i nevi eller føflekker. Endre melanocytter skyldes påvirkning av ulike faktorer. De kan oppstå på grunn av sterk ultrafiolett stråling, noe traumer, med kjemiske brannskader og så videre.
 Forskere, etter en rekke vitenskapelige studier på effekten av ultrafiolett stråling kan vise seg viktig sterk, men liten innflytelse på hans tid. Det ble funnet at melanom vises ofte i folk som bor i nordområdene som tilbringer vinterferien i varmere land. En gang i den brennende solstrålene, hudceller ute av stand til å reagere raskt på slike drastiske klimaendringer. Som et resultat av opptreden av mutasjoner.
 De enorm betydning skader fødselsmerker. Melanom ofte oppstår etter forsøk på selv fjerning eller brenning fødselsmerker. Endringer fødselsmerker oppstår ofte ubemerket av mennesker. Stivet krage skjorte kan forårsake skader føflekker på halsen hans. Tett knappet bukser, jeans, kan forårsake skade føflekk på kroppen din. For fremkomsten av melanom nok til å få en eller to personskader. Sørg for å gå til legen din hvis føflekk skiftet farge og form, ble mye oftere blør, og du har svie, kløe og så videre.
 Ved ugunstig prognose av melanom, er det et behov for kontinuerlig overvåkning av en lege, i nærvær av mol som har en høy risiko for degenerasjon. Dersom slike nevi plassert på steder hvor det er en høy sannsynlighet for skade, bør du umiddelbart fjerne dem.
 I dag, ved hjelp av laserteknologi, kan du raskt og smertefritt, for å fjerne fødselsmerker. Disse teknologiene har fått mye brukt for å fjerne vorter og vorter.

 Immunitet man - en beskyttende funksjon av legemet som motstår infeksjon og de forskjellige typer av fremmede organismer, virus, bakterier og bakterier. Takk til vår kropp immunsystem til å takle sykdommen. Immunitet har evnen til å gjenkjenne fremmede faktorer og blokkere dem i det menneskelige legeme.


Måter å styrke immunforsvaret


 Når livsstil og miljømessige påvirkninger vårt immunsystem er redusert. Derfor er det viktig å opprettholde immunsystemet.
 Den riktige måten av livet - et riktig kosthold og mosjon. For normal drift, immunceller trenger vitaminer, proteiner og mineraler.
 Riktig kosthold inkluderer frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og meieriprodukter.
 Måter å styrke immunforsvaret:

 Det er nødvendig for å leve et aktivt liv. Svømming, løping, turgåing, sykling, aerobic eller vanlig gymnastikk godt styrke immunforsvaret.

 Vi må lære å slappe av ordentlig. Når du kommer hjem fra jobb, må du legge seg ned på sofaen. Lukk øynene, trekk armene langs kroppen og å tenke på - noe du liker, mens du puster jevnt og dypt. Du kan inkludere avslappende musikk. Denne metoden for avslapning perfekt fjerner tretthet på dagtid og ikke stress vinne din immunsystem.

 Du må bruke badstuen eller damp i badekaret. Vekslende lave og høye temperaturer - en herding av immunsystemet. Disse forskjellene innstilt kroppen og bidrar til å glemme kronisk bronkitt og rhinitt. Hvis tiden ikke er mulig og gå til badstue, utskifting av egnede Douches.

 Spise mat, drikke urter eller gjøre spesielle forberedelser for å støtte menneskekroppen.

 Naturlig rettsmidler for å bidra til å styrke immunforsvaret, ginseng, tranebær, vill rose, hvitløk, løk, lakrychnyk, johannesurt, rødkløver, celandine, zheltokoren, Oman, løvetann.

 Det er nødvendig å understøtte baksiden. Mellom skulderbladene på alle personer i ryggen området er kjent som stedet for støtte. Dette området - en projeksjon av cardio - vascular og luftveiene. For å styrke disse systemene, er det nødvendig så ofte som mulig å kna og massere ryggen din.

 Den viktigste nøkkelen til et sunt immunforsvar - er oppmuntrende. Psykologer har lenge vedtatt at optimister er syke sjeldnere og lettere enn pessimistene. For å holde lys og god holdning til livet, du trenger å gjøre så lite som mulig å se på TV, er det programmet av sikkerhets nødhjelp.

 Få rikelig med farger i miljøet. For mange mennesker, er sykdommen forbundet med noe grått, kjedelig og dystert. Lag et informasjonsfelt rundt helse. Velg klær munter farge, legge til en varm interiørfarger.

 Den virkelige veien til helse - er å ta vare på deres immunsystem og beskytter mot ulike faktorer.
 Nesten hver person kjenner lukten av svette problem. Satser på at møte snuse lukten heller. Jo raskere sommeren, neppe liker mørke sirkler på T-skjorter, og forestille seg hvordan vi kommuniserer med apanentom når omgitt av lukten.


Bli kvitt lukten av svette


 Men i dagens verden er det verktøy som bidrar til å bekjempe dette problemet.
 Derfor, svette - en naturlig prosess som hjelper kroppen å være kul. Dreven svetting kan skyldes ikke bare til fysisk arbeid, men når en person er syk eller nervøs. Eller kanskje på grunn av det faktum at han hadde brutt metabolisme. Pete består nesten ut av vannet, men fortsatt lukter. Duften er en sensuell gjennom nedbryting av bakterier som finnes i huden vår. Men jeg kan si lukten av svette hver enkelt. Men forestill deg lukten av svette er delt inn i mannlige og kvinnelige.
 Kvinner lukte - surt. Denne duften vises på grunn saprofytam stoffer. Menn også vanskelig å beskrive lukten, men hvis vi husker hvordan våre menn lukter, bør du tenke, men hva er det? Men lukten vises på grunn av lipofilt dyfteryodom (også saken).
 Men hvordan bli kvitt? For eksempel deodorant. Men det må velges individuelt. Erfaring har vist at ikke alle mennesker passe samme deodorant. Vi må kjøpe, selge og at hver gang for å se på deres egen hud. Noen deodoranter inneholder tilsetningsstoffer som dreper bakterier, mens andre rett og slett ikke tillate dem å dekomponere.
 Det er også antiperspiranter. De reduserer også vannstrømmer, redusere svette prosess. Også i apotek kan finnes alle slags salver og talkum. Men også noen spesifisitet i kroppen.
 Og selvfølgelig kan vi ikke glemme folk rettsmidler. Mest sannsynlig bør kalles først - såpe. Men effekten er ikke lang, omtrent en halv dag. Tørk kan brygge eik. Folk sier veldig bra. Bad med infusjon av mynte eller havsalt, en annen måte å folk. Etter badet, kan du gni urte medisiner, som body lotion, som hindrer "opprør" bakterier.
 Ikke glem, hvis du velger folk rettsmidler, er det absolutt engasjert på en helhetlig måte. Ikke løp og gjøre regelmessig.
 Hvordan å hindre lukt. Prøv å bruke naturlige stoffer som sjeldnere drikke varm drikke i varmen, ofte ta en dusj med antibakteriell såpe, prøver å spise mindre for krydret mat, det kan også påvirke svette. Hvis lukten av armhulene konstant, så kan du bruke spesielle pads for armhulene, de er festet fra innsiden av plagget. Men hvis du ikke finner, så kan du bruke daglige pads. Samme alternativ.
 Prøv mindre utsatt for stress. Ikke bare vil forstyrre nerver, men svette og lukt. Merk at hvis lukten av svette varierer, kan det være på grunn av hormonelle endringer. Tips: ta kontakt med eksperter. Noen leger anbefaler selv å passere visse tester, så vil du velge et egnet verktøy. Følg din diett, er det for eksempel pepper, hvitløk, løk bare forbedre lukten. De minste partikler av disse produktene i blodet, utskilles gjennom svettekjertlene.  
Яндекс.Метрика