Det lymfatiske system består av blodårer, kapillærer og lymfeknuter. Kapillarene kommuniserer med det intercellulære plass og tjener som dreneringssystemet mellom celler og blodkar. Produktene av cellenes stoffskifte av interstitiell væske først inn i kapillærene, deretter i lymfekar og mer - i lymfeknutene.


Rense kroppen for giftstoffer


 De antistoffer og lymfocytter. Antistoffer som nøytraliserer virus og bakterie agenter, celler har phagocytic aktivitet, som absorberer og inaktiverer nedbrytningsprodukter. Samtidig utveksling av disse stoffene fra blodet gjennom kapillære membran de trenge de større fartøyene, og deretter inn i blodet til leveren. Dette organet er inaktivering av mange produkter av cellenes stoffskifte.
 I tillegg er produktene av forråtnelse og fermentering i tarmen dannet hver dag. Siden blodstrøm gjennom portalen blodåre som de kommer inn i leveren. Dermed er opphopning av giftstoffer og toksiner et resultat av underernæring, nedsatt leverfunksjon og brudd på drenering funksjon av lymfesystemet avrusning.
 På feil mat, alkohol og andre giftstoffer, inkludert et stort antall medisiner, opphører lymfesystemet å håndtere lasten. Avfall vital aktivitet rettet ut gjennom flere måter, for eksempel - gjennom huden. Som et resultat, blir huden gråaktig nyanse, mulig akne og lokale områder av irritasjon. I tillegg endres generelle helse - generell tretthet, svakhet og mottakelighet for infeksjoner. Dette signaliserer at det er på tide å rydde leveren, tarmene og lymfesystemet.
 Du bør begynne med en radikal revisjon av dietten, ellers all innsats vil være bortkastet tid og krefter. Eliminer alle stekt, krydret og fettete. Fast-food og søt brus blir svartelistet. Animalsk fett er erstattet av vegetabilsk olje. Ta hver dag minst 450-500 gram. rå grønnsaker og frukt. Rent vann bør du drikke hver dag minst 15 liter per dag, denne mengden væske er nødvendig for aktivering av inter utveksling. I denne tilnærmingen, vil etter 2 uker tarmen og leveren fungere normalt.
 Etter dette preparatet prosedyre tilbringe rense tarmen og leveren. For å gjøre dette, forberede saften fra sitrusfrukter, en liter appelsin og grapefrukt og sitron 200 ml. Bland alle saft av to liter rent vann. I morgen på tom mage, gjør et klyster, deretter ta et varmt bad. Når prohreetes, drikke et glass juice blanding med vann. Så du begynner å svette tungt, tungt tarmer er tømt. Neste må du drikke 100 ml juice hver halve time.
 Dette rengjøring bør utføres i tre påfølgende dager. Spise disse dager trenger rå frukt og grønnsaker. Etter 3-dagers rengjøring kan administreres i kosthold kokte grønnsaker og grøt. Ved normal diett kan begynne tidligst 7 dager.
 Rengjøring kan gjøres ved lymfesystemet tibetansk. Forbered liter juice fra friske epler og et glass bete juice. Bland og drikke 200 ml før måltider. Sammen drikke alkoholholdig løsning celandine. Start med dråper og hver metode for å øke dosen til 1 dråpe inntil ikke en enkelt dose er 15 dråper. Deretter - i motsatt fall.
 Det viktigste etter alle prosedyrer ochystok - følge prinsippene for å spise sunt, eller snart vil igjen måtte rense kroppen for giftstoffer.  
 Dessverre, de fleste vil før eller senere møte problemet med sprekker på hælene. Denne sykdommen hindrer aktivt liv, hvis noen ikke kan ha fine sko, og noen ganger er det forårsaker forferdelig smerte.


Behandling av brudd i kravet yatah Hva er de viktigste årsakene til sprekker på hælene?

 Først, fremmer det cracking tørr hud føtter. For det andre fremveksten av denne sykdommen bidrar til ujevn strekking av huden. For eksempel om sommeren huden krymper, og om vinteren, under påvirkning av kulde, tvert imot, er i vekst. På grunn av denne ubalanse og sprekker. Ofte sprekker vises i folk som har problemer med det endokrine systemet, lider mangelsykdommer, diabetes eller gastritt. Risikoen for sprekker på hælene av økt slitasje ubehagelig hvis vann eller sokker laget av syntetiske fibre.

 Faktisk avtale med dette problemet ganske ikke lett, men hvis problemet umiddelbart ta hensyn og ikke kjøre, så snart du ikke vil begrave føttene, brenning med skam, og vice versa - for å beundre dem. For dette egentlig trenger ditt ønske og noe ledig tid. Vanligvis i løpet av behandlingen varierer 6-10 dager, men om nødvendig kan den bli gjentatt.

 Så, hva kan kurere sprukne hæler?

 For å starte, kan du prøve å bli kvitt sykdommen hjemme. For å gjøre dette, bruker ett av tipsene:

 Du må hogge vårløk pilene til konsistensen ligner grøt, deretter brytes det i cheesecloth og gjelder for verkebyll. Dekk med plastfolie, og ikke stram prybyntuvaty. Gjort komprimere la over natten.

 Skjær eplet i små terninger, og deretter koke den i melk for å danne en slurry. Den resulterende masse er satt på sprukken hud, dekk med gasbind og la stå i 20 minutter.

 1 ss mure rot og marshmallow root blandet med 05 kg forvarmet smør. Den resulterende blandingen koke vannbad i en time. Heftig og gni den resulterende masse til det berørte området ved sengetid.

 Rist gulrøtter på et fint rivjern. Bland 100 gram gulrot pulp og 05 liter olje. Den resulterende blandingen ble satt i en glasskrukke og la trekke i 10 dager på et mørkt sted. Sil blandingen og gni på fem om natten.

 Impregnere eddik smule av brød og feste til skadet hud i 20-30 minutter.

 Gjør varm lotion daglig infusjon av røtter villedende. For å gjøre dette, helle en kopp kokende vann 3 ss hakket rot og sette varmen på et vannbad i 20 minutter. Etter matlagingen la det stå i 2 timer, deretter press

 På natten av den berørte huden, tilsett honning eller fersk kål brev. Hver morgen smøre huden fotkrem med vitamin R.

 De fleste gjør bad med anstrøk av calendula, dette en spiseskje helle en liter kokende vann; nesle og salvie (2 spiseskjeer per 1 liter kokende vann)

 Før du går til sengs ikke glem brus skuffer - de hjelper mykgjøre huden. Dampet fem god gni med pimpstein, og deretter massere føttene ved hjelp av gel fra sprengning.

 Du må alltid bruke en skrubb for føttene. Dette vil redusere sannsynligheten for sprekker i fremtiden og gjøre huden mykere.

 Alle behandlinger er basert kun på naturlige ingredienser og er et effektivt middel for å bekjempe ubehagelig sykdom.  
 Dette problemet rammer både kvinner og menn. Årsakene er mange. Det er som å få nok søvn, hjerte system, mangel på vitamin hvis du sitter på en diett, det er mulig - for det kan du røyke sigaretter gjøre neglene gule og - for dette de begynner å flasse.


Hvis sharuyutsya negler


 Hvis du ikke ønsker å gå til legen med dette problemet, i dette tilfellet følger følgende ting: om vitamin bør kjøpe i et apotek vitamin E og C.
 Ved å spise bør definitivt legge sjømat, blekksprut, hummer og reker og meieriprodukter: yoghurt - ikke fett, melk, gjæret bakt melk.
 Veldig nyttig og effektiv denne metoden for neglene flere ganger i uken, gni dem i olivenolje, og en time etter det ta en sitron og skjær den i halvparten av hver finger i sin tur han sette inn og hold i fem minutter - effekten av et par uker være positiv!
 Å spikre sloilis ikke, bør de bli styrket. For å gjøre dette en gang i uken gjør bad med havsalt. Fremfor alt saltet var ikke det noen smaker, og ellers - det vil ikke hjelpe.
 Selvfølgelig, ikke male neglene når du er i den tilstanden. Men hvis du ikke kan leve uten manikyr og malte negler, så når du fjerner lakk, i alle fall ikke bruke aceton, som er alkohol og løsemidler. Dette er svært dårlig for neglene. Kjøpe neglelakkfjerner, oljebasert og bare !!!
 Du kan også gjøre følgende: bruk av skallet egg, vaske den godt, og tørr podrobyte i små biter, og deretter slette pulver i en spesiell kull og dermed ta eller legge mat hver morgen.
 Og husk, hvis du sharuyutsya negler, da har du problemer i kroppen. Overvåke kostholdet ditt. Naturlige aminosyrer (f.eks metionin, lecitin) - ikke erstatte utbyggere sterkt og sunt hår og negler - sterk skjema nytt vev og "gjenopprette" slitt og pokoroblennya. En uvurderlig entreprenør aminosyrer - protein, som damen en gang om dagen til minst '50 for å finne det i overflod, gjør riktig foring og ikke la seg rive med vegetarianisme og alvorlige dietter.
 Vitamin E - en ekte "elixir av ungdom" for hår og negler. Naturlig antioksidant jevnt leverer all celle næring og oksygen, beskytter de røde blodceller fra forråtnelse, hindrer tilstopping av kroppen oksidasjonsprodukter, som også fører til for tidlig aldring.
 Hvis du har mulighet, få RIMELIG emalje, er det mot sprø negler og anti - separasjon - drikke så vel som komplekse og vitaminer, et resultat av to uker - du vil ikke angre!
 I tillegg til disse verktøyene, kan du bidra med din egen spiker massasje. Og dele neglebåndene massert ekstremt m'yakuvatiy børste, som er Glyserin såpe eller baby.
 Hjemme kan du gjøre komprimerer. Ingredienser: sytti g vann, tjuefem g glycerol og fem gram alun. Ett - to ganger i uken, før du går til sengs, jeg anbefaler deg å sette spiker i olivenolje, ta på bomullshansker og sove godt. Spesielt nyttig denne prosedyren i vintervær når huden blir tørr på hendene, negler mangler fuktighet og vitaminer.  
 Halsbrann kan oppstå under graviditet, visse sykdommer, og forskjellige endringer i menneskekroppen. Halsbrann - en plutselig utløsning av mageinnhold til spiserøret. Tilstand i begynnelsen av stor ubehag av halsbrann fordi i medisin og folk oppskrifter er mange måter å bli kvitt det.


Hva de skal gjøre med halsbrann Bruk av egnet stoff vil ikke gi en positiv effekt, fordi det er nødvendig å begynne å fastslå årsaken til halsbrann. Økt surhet som oppstår med visse sykdommer i magen som om gastritt eller ulcus kolecystitt kan være en kilde til halsbrann. I alle fall, for å eliminere halsbrann ble deretter trenger en fullstendig undersøkelse av mage og tarm.

 Instant, men dessverre er resultatet av intermitterende gi medikamenter som "Renny", "Maalox", "Almagel" og andre. Et enkelt program av noen av disse stoffene er utilstrekkelig, så du må ta dem hver par timer.

 Tradisjonell medisin kan tilby et utvalg av mange forskjellige oppskrifter for symptomer på halsbrann. Her er en av mange måter: å koke egg og pund deres skall. Knuste skjell ta en halv dessert skje på forekomsten av halsbrann. Denne metode for å håndtere halsbrann gir lavere pH i mage-tarmkanalen.

 Hvis kroppen er utsatt for syre reflux bør overholde visse regler. For eksempel, er det tilrådelig å slutte å spise etter fem eller seks på kvelden og gjøre en kopp melk eller yoghurt før sengetid. Alkohol, koffein, stekt mat, sitrusfrukter og andre skadelige godbiter ha en negativ effekt på spiserøret, noe som svekket hans tone og mage irritasjon oppstår.

Hva de skal gjøre med halsbrann


 I et balansert kosthold bør være til stede produkter som perfekt bidrar til å bekjempe halsbrann, bokhvete, nøtter, havre, bygg, rå potet juice, melk og andre. Rå potet juice bør tas like før spising, eller bedre fortsatt ti minutter før et måltid. En enkel servering er omtrent en fjerdedel kopp.

 En svært effektiv måte å bekjempe halsbrann anses ananas. Det er flott for å senke surhet. I ananas inneholder spesielle proteiner som er i stand til å redusere utviklings betennelse, normalisere fordøyelsesprosessen av helbredelse av lesjoner dannet på slimhinnen. Dette gjelder bare fersk ananas, og hermetisert sitt beste for å unngå dem som lider av halsbrann.

 Husk at bruk av natron, eddik eller magnesia gjør stor skade på magen. Selvmedisinering legemidler uten resept uakseptabelt.

 Hvis symptomer på halsbrann bør øke over tid for å se en lege gastroenterolog for en omfattende undersøkelse. En erfaren tekniker vil sette årsaken til halsbrann og foreskrive riktig behandling.Яндекс.Метрика