For alle moderne jentas utseende spiller en stor rolle. Det er bare åpne glossy magasiner, hvor dekslene utgjør slank, grasiøs stjerne og den prestisjetunge moteshow besmittet slank modell. Masse PSA-former i samfunnet, som regel er det smukke kjønn ikke alltid en korrekt forståelse av hva som bør være en ekte kvinne, hvis parametre den skal følge.
 Mange mennesker drømmer om fasjonable samsvar med standarder, ved hjelp av metoder ikke alltid riktig. Utrolig kosthold, slanking te, tabletter, stor oppgave, uten å overholde enkle regler kan føre til ikke bare til en drastisk vekttap, men utviklingen av sykdommer som anoreksi. Fortell mer om hva som er anoreksi, dens årsaker og konsekvenser for organismen.

 Tegn og implikasjoner for anoreksi kroppen


Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

 Siterer medisinsk terminologi, anoreksi - en alvorlig lidelse som mat og mental oppførsel, som uttrykkes i et negativt forhold til dens vekt. Folk liker anoreksyky meget strengt begrense deg til mat, lasting kroppen sterk øvelse.

 Anoreksyky noe tilfelle ikke innrømme pasienter og vurdere sin oppførsel akseptabelt.

 I praksis denne sykdommen rammer ofte unge jenter som ønsker å være som kjente stjerner i show business moteindustrien. Etter å ha sett et annet vis high fashion, unge jenter utgjøre et problem på noen måte å tape, etter deres mening, overvektig.
 Og viktigst av alt, uansett hvor tynn, avmagret at de så ut som om de var ikke dårlig, de fortsatt anser seg ferdig. Derfor har mange leger kalt anoreksi og psykiske lidelser.

 Den viktigste funksjonen av sykdommen - et stort ønske om å gå ned i vekt raskt. Mange anoreksyky lider patologisk frykt gjenopprette, få vekt.

 Vekttap på to måter: full body rensing, kunstig oppkast, magetømming og maksimumsgrense for mat å supplere med fysiske aktiviteter. Når titt på bildene av jentene som lider av anoreksi, kan man tydelig se de viktigste funksjonene. Først av alt - er det svært raskt vekttap, hyppig depresjon, søvnforstyrrelser, panikk vektøkning, isolert fra venner og foreldre.
 Amid kan utvikle anoreksi og andre sykdommer: arytmi, svakhet, blek hud, sirkulasjonsforstyrrelser og menstruasjonssyklus, generell svekkelse av immunsystemet. Disse symptomene kan være ledsaget av økt irritabilitet, sinne, sterk, dårlig humør. Til slutt, kroppen selv nekter å spise.
 Å kurere anoreksi, trenger mye tid, krefter og tålmodighet, og, selvfølgelig, først og fremst et stort ønske om å kurere pasienten. I de fleste tilfeller tar behandling ca 5 år eller mer. Mange pasienter etter den riktige løpet av behandlingen, gå tilbake til normalt, sunt liv. Omtrent 20% av pasientene for å hindre gjentakelse bør gjennomgå regelmessig spesialisert undersøkelse og behandling. Så på det første trinn av behandlingen er en delvis gjenopprettelse av fysiske helse til pasienten.

 Etter stabilisering pleie pasienten gradvis vant til dietten, hver gang øke dosen spising. Neste trinn - dette intensiv behandling, som har som mål å fullføre psykisk rehabilitering av pasienten. I noen tilfeller tilskrives antidepressiva. Kapittel terapeut jobb - er å frata pasienten av misforståelse om vekten din, figur.

 Bilder av jenter anorektiske pasienter


Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

Anoreksi: tegn og effekter av sykdom i det moderne mennesket

 Filmer om anoreksi, vekttap og bulimi


 Dans dyrt liv (2001).
 En film om en ballettdanser som er klar for en karriere ballerina ofre sine liv. En av de mest instruktive film om anoreksi.
 Den ideelle figuren (1997).
 Historien om 15-åringen turner som bare besatt av ideer for å ha en perfekt figur. Det blåser seg belastninger, sulten, og alt det - og for å vinne gull.
 Når Friendship Kills (1996).
 To venninner Jennifer og Lexi bestemmer deg for å gå ned i vekt. Og de gjør det så mye radikale tiltak som bringer helse til den dårlige tilstanden. Når denne moren vet Lexie, overtaler hun henne til å ta kontakt med klinikken pasienter med bulimi. Nå Lexie prøver å overbevise Jennifer å gjøre det samme.
 Polypper dannes livmoren i seg selv, og i det indre hulrom, eller livmorhalsen. De er formasjoner som ikke ondartet i naturen, er egnet til å vokse. De regnes som trygge, men samtidig leger vurderer ulike utdannings forstadier vekster som engasjement og anbefaler obligatorisk fjerne dem.


Polypper i livmoren


 De er hovedsakelig dannet på den indre veggen og snakker direkte inn i livmoren. Deres størrelser er forskjellige, fra 1 mm til 5 cm. Kvinner oppstår vanligvis fra ett til flere polypper. Polypper er hovedsakelig i kvinner over 40 år, men nylig begynte å oppstå i tenåringsjenter. Årsakene til dannelsen av polypper er et brudd på bakgrunn av hormonelle forstyrrelser, og erosjon av livmor, og ulike infeksjoner.


 Hvordan du finner ut om du har polypper eller ikke?


 Vanligvis tilstedeværelse av polypper i livmoren av kvinner kan ikke føle. Fordi utgangspunktet deres tilstedeværelse, ikke viser noen symptomer. Men hvis kvinnens menstruasjonssyklus er brutt, blødning mellom menstruasjonene observert eller spotting, smerter under samleie, kraftig menstruasjon, magesmerter, infertilitet, kan alle være tegn på polypper i livmoren. I disse tilfellene er det bedre å oppsøke lege gynekolog som vil foreskrive den nødvendige undersøkelse og behandling hhv. Vanligvis legen foreskriver blodgivning generelt og biokjemisk analyse på hormoner smøre på flora og infeksjon. Tross alt, hvis tiden ikke refererer til en spesialist, kan blødningen føre til anemi kroppen. Og anemi, også kjent som en ganske farlig ting.

 Hva synes polypper, leger fortsatt ikke har nådd en enighet. Men det meste de er tilbøyelig til å konkludere med at alt dette skjer på bakgrunn av hormoner, nemlig østrogennivået øker. Da mange av dem i blodet, tykner livmoren på grunn av det faktum at østrogener er ansvarlig for dannelsen av livmoren, mot denne typen dannede utvekster vekster, at dette er polypper. Men etter hvert som utviklingen av polypper kan tjene som lange inflammatoriske sykdommer i kvinnelige organer, ved bruk av spiraler, hyppige aborter, hvoretter den resterende kull, og mot deres form og øke polypper. Fordi disse kvinnene ikke kan bli gravid, så egget ikke kan få et fotfeste i livmoren. Selv når svangerskapet begynner, kan kvinner ikke gjør normal fosteret øker risikoen for spontanabort eller for tidlig fødsel. Dette er på grunn av nedsatt hormonelle bakgrunn. I nærvær av graviditet fjerning av polypper ikke på noen tilfelle! Det er ønskelig å bli kvitt polypper og deretter tenke på unnfangelse. 

 Å bestemme tilstedeværelsen av polypper kreves gynekologisk undersøkelse ved hjelp av speil cervix, de er rosa og henge på halsen.

 Og å bestemme nærværet av polypper i livmoren direkte, vil en gynekolog undersøkelsen ikke være nok. For å stille nøyaktig diagnose "polypper i livmoren" må være en ultralyd eller hysteroscopy reproduktive organer. Når denne fremgangsmåten blir innført i uterus tynne anordning som ligner en type videokameraet, som ved hjelp av en slik innretning kan detektere nærværet, størrelsen og antallet av polypper i livmoren.


 Bli kvitt polypper i livmoren


 Etter eksamen måtte opereres for å fjerne polypper. Tross alt, hvis de ikke blir fjernet i tide, kan utvikle kreft i livmoren eller livmorhalsen. Operasjonen for å fjerne polypper er ikke veldig komplisert, polypper festet til livmoren gjennom de tynne beina, hadde en polypp fjernes ved å vri beina, og benet pryzhyhaetsya. Gynekolog han tilbringer kirurgi for å fjerne polypper.

 Etter fjerning av polypper kan være tilbakefall igjen polypper som vokser i livmoren. Derfor, etter operasjonen etter 3-4 dager kreves re-undersøkelse av lege for å utelukke dannelsen av tilbakevendende polypper, påvise blødning og ingen symptomer. Hvis det blir funnet polypper igjen i så fall allerede gjør skraping livmoren. Det er alt rent ut innsiden av livmoren med polypper.

 Etter fjerning av polypper trenger obligatorisk tilsyn av en lege. Med den intensjon at etter operasjonen mulig blødning, smerte. Når re-undersøkelse vil bli gjennomført, foreskriver vanligvis legen medisiner som inneholder hormoner, og anti-inflammatoriske medisiner og muligens antibiotika. Hvis en annen enn polypper kvinne funnet noen inflammatorisk eller smittsomme sykdommer, i dette tilfellet vil du bli behandlet av betennelse, så polypper fjernes.

 Dessverre fikk tradisjonell behandling ikke hjelpe med polypper, har de ikke gi riktig effekt for dem. Tross alt, hvis du tenker på det, innebærer at avhendings operasjoner kauterisering, deretter så er godt festet der.

 Heller ikke er det noen spesielle måter å hindre polypper. Men i alle fall trenger å vite for å forebygge ulike gynekologiske sykdommer viktig halvårlige undersøkt av en gynekolog for å oppdage avvik i kroppen, særlig i kvinners kropper. Jo raskere identifisere en bestemt sykdom, jo ​​raskere og lettere vil det bli kurert.  
Яндекс.Метрика